2014/07/24

Vielä on kesää jäljellä

Onneksi tätä vuoden parasta aikaa on jäljellä vielä runsain mitoin, vaikka meikäläisen kesäloman viimeinen päivä starttaakin huomenissa ja matka kohti tsadia alkaa. Pari viikkoa täällä mökillä ja kotona pohjoisessa on tehnyt ihmeitä ja olo on mitä freesein (ja paksuin). Pöytä on nimittäin notkunut joka päivä äitimuorin herkuista ja on taidettu vetästä yhdet jos toisetkin pinolliset muurinpohjalettuja laiturilla auringossa lämmitellen. Jestas, että on ollut mielettömät säät! En muista, milloin meidän mökillä olisi viimeksi ollut näin lämmintä, saatika että minähän vuonna olisin viimeksi pulahtanut uimaan järviveteen Suomen kesässä. Oli muuten niin jäinen tuo järvensyleily, että pelkäsin viimeistenkin aivotoiminnan rippeiden stoppaavan kuin seinään. Myös koirat ovat Pullanderia myöten käyneet harjoittelemassa uimahommia (väkipakolla), josta videonpätkän voi katsoa täältä

Paljon sitä on neljässä viikossa ehditty touhuta. On roadtrippailtu Kaakkois-Euroopassa, tanssittu häitä Raumalla, pyöräilty niin Oulussa kuin Syötteelläkin, tehty monen monta kuvauskeikkaa, käyty Suomussalmen kesäteatterissa ja ennenkaikkea vietetty laatuaikaa perheen parissa maailman rakkaimmassa paikassa täällä isän synnyinseuduilla Kosto-cityssä, josta koitin taltioida kesäfiiliksiä teillekin näiden kuvien muodossa. 


Vielä on monta reissupostausta niin Suomesta kuin muualtakin Euroopasta tulossa, mutta palataan niihin ensi viikolla. Nyt aion läpätä koneen kiinni ja suunnistaa trion kanssa takaisin tuonne laiturille nauttimaan tämän kesän viimeisestä mökki-iltapäivästä. 

Pus och kram! Nauttikaa kesästä kamut!


22 kommenttia :

  1. Miten kauniita kuvia <3 Minäkin suunnistan omalle mökillä sunnuntaina, enkä malttaisi odottaa yhtään.

    Kiitos taas kerran ihan upeasta suomiretki-postauksesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa mökkeilyä siis sielläkin tiedossa! On se kyllä parasta. Nauti <3

      Poista
  2. Härregyyd miten herkullisia kuvia. Chihut näyttävät nauttivan kesästä vähintään yhtä paljon kuin ihmiset. Te osasitte kyllä ajoittaa lomanne ajankohdan erinomaisesti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Chihut, ja etenkin Pupu, ovat kyllä ottaneet aurinkoa varmasti enemmän kuin me ihmiset :) Nyt kyllä todellakin sattui kelit kohdilleen! Ihana loma ollut.

      Poista
  3. Aivan ihania kuvia!!!! ♥ Ja kylläpä sai taas valtavan hymyn aikaan nuo teidän hassuttimet, siis mikä loikolukuva!!! :D ♥ Oikeaa lomafiilistelyä!!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne kyllä todella osasi ottaa ilon irti laiturilla lötköttämisestä :D

      Poista
  4. Aivan mielettömän upeita kuvia! Kesän lämmön voi aistia tänne asti. Tosin tässä kuumuudessa sen kyllä aistii kaikkialla ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin aistii! Haha. Mutta oli kyllä ihan parasta olla mökillä <3

      Poista
  5. Ihania lomatunnelmia ja upeita kuvia! <3 <3 Ja iiih, tuo uimamaisteri Pullander <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pullanderilla ei oo mennyt uimakoulu hukkaan! :D Jestas millaista räpiköintiä muilla oli..

      Poista
  6. Tunnelmallisia, elämänmakuisia kuvia. Kuvistasi välittyy nauttiminen, hyvä olo, kesän lämpö, yhdessä olemisen tärkeys. Ihana kesä <3

    VastaaPoista
  7. Kuin olisi itse paikalla! Niin eläväisiä otoksia, oikein kuohuva juoma poreilee korvissa ^^ Ihanaa loppukesää!

    VastaaPoista
  8. Ihana kuulla että olet jaksanut masun kanssa matkustaa ja tehdä vaikka mitä, ja upeita kesäisiä kuvia... Ihanaa kesän jatkoa sinne Suomeen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Masu on kulkenut hienosti mukana ja kun laattaaminen loppui, niin ei hätiä mitiä :) Kiitos ja samoin sinne Norjaan! Teidän pyöräreissupostauksia odotellessa!

      Poista
  9. Ihana Suomen kesä ja ihanat kuvat! Tuo chihu-lauma on kyllä hurja! :) Sinusta on kehittynyt niin taitava kuvaaja. <3 Nautihan viimeisistä lomahetkistä! Meillä on neljä päivää jäljellä ennen reissuun lähtöä, voi apua! Kohta alkaa jo jännittää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on todellakin hurja! Onneksi ei olla "yksissä" kovin monta kertaa vuodessa :D Kiitos kovasti! Kyllä sitä kehittyy varmaan väkisinkin näillä kuvausmäärillä. Hehe. Vitsi teille tulee kyllä huikea reissu!!

      Poista
  10. Oikeita hyvänmielen kuvia! Ihanaa kesää silti, vaikkakin osa päivistä töissä kuluukin :)

    VastaaPoista
  11. Voi jestas tuota suloista pikkukoiralaumaa <3

    VastaaPoista

Hei, kiitti kommentista (: