2014/10/12

Tänä viikonloppuna

Eilen oli ihanan rento päivä. Kävin ystävien kanssa herkuttelemassa brunssilla, Punavuoressa kiertelemässä parit sisustusputiikit (kyllä ei raskaana olevaa naista pitäisi päästää sellaisiin, kun pesänrakennusvietti on kuumimmillaan) ja lopuksi vielä nautiskelemassa hevosen kanssa syksyisestä auringosta lähimaastossa. Ilta kuluikin sitten sohvalla kirja ja trio kainalossa.

Tyttöjen kanssa brunsseilun lomassa juttelimme asuinalueista ja minun oli vihdoin reilun kahden vuoden Espoossa asumisen jälkeen myönnettävä, että kyllä oli meidän tapauksessamme oikea päätös unohtaa Töölön kaksiot ja muuttaa lähes tuplasti tilavampiin neliöihin naapurikuntaan. Rakastan tätä rauhaisaa "hobittilaa", jossa asumme. Sen pikkuruisia punaisia tönöjä, meidän suurella hartaudella remontoitua kotia ja sitä, että suoraan omasta pihasta pääset sukeltamaan keskuspuiston vehreille poluille. Ja juuri niille aamukasteen ja havunneulasten peittämille tutuille poluille suuntasimme tänäänkin.

Loukkasin jalkani lähes pari viikkoa sitten ja nyt vihdoin se alkaa olla siinä kunnossa, että pystyin tekemään trion kanssa varovaisen lenkin metsässä. Oma kenkä ei turvonneeseen koipeen mahdu edelleenkään, mutta onneksi voi aina lainata miehen noin seitsemän numeroa liian suurta jalkinetta.


Lyhyt ruska-aika alkaa olla Espoossa muisto vain, sillä lehtipuut näyttävät jo suhteellisen kaljuilta. Usvainen sää toi kuitenkin metsään taas oman taikansa, joten enpä just nyt keksi parempaa tapaa aloittaa sunnuntaita, kuin samoilu raikkaassa ja hiljaisessa Suomi-maisemassa heti aamutuimaan.

Seuraavaksi otan ison kupin kahvia ja jatkan uuden Remenksen lukemista. Illalla on vielä luvassa vuoden viimeinen odotuskuvaus (niistä on tullut ihan mun lemppareita!) ja luonnollisesti tallihommia. Voin muuten kertoa, että ison mahan kanssa alkaa olla jokseenkin haastavaa tuo hevosen kanssa puuhastelu. Hanuri on nimittäin vähän turhankin kiinnostunut pyöreästä vatsastani ja nuuskuttelisi sitä mieluusti vaikka koko päivän. Hölmö hevonen.

Leppoisaa sunnuntaita kamut!

Photos: Olympus OM-D E-M1 & M.Zuiko 25mm f1.8


16 kommenttia :

  1. Haha! Tuli mieleen tuosta kun merisiilitilanteen käljiltä oma kinttuni turpiso muodottomaksi muotoiluvahamaiseksi möykyksi enkä voinut käyttää omaa kenkääni. HongKongissa lainasin mieheni kirkuvan sinistä lenkkaria. Voit arvata kuinka paljon sain kummaksuvia katseita osakseni pikkujalkaisilta kiinalaisilta. osa nauroi ja jopa osoitteli minuun päin ihan avoimesti :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oivoi! Mä ehkä voin samaistua fiilikseen, koska Suomenlinnanlautta oli täynnä japanilaisia ja minä miehen jättikengässä, juhlamekossa ja yli-isossa laskettelutakissa herätin myös melkoista hihittelyä ja sormella osoittelua. Taisinpa päästä muutamaan iPad-kuvaankin...

      Poista
  2. Näyttääpä ihanalta se syksy siellä Espoossa! (:DD) Tajusin vasta tänään että miten mahtavalta tuo ruska nyt näyttää, vois todellakin lähteä ulkoilemaan ja vähän nautiskelemaan noista maisemista, kun vielä vähän ehtii. Ja aika hyvin, että teillä on mätsäävät kengät, hyvin voi lainata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö näytäki! :D :D Ei se voi olla yhtään niin kiva siellä Töölössä! Haha. Joo mätsäävät retkeilykengät löytyy tietty! Tuulipuvut on onneksi erilaiset....

      Poista
  3. Nää kuvat. <3 Teitin naperot on niin halittavia!
    Saatoin vähän hihitellä tuolle kengälle. ;)

    Mullekin tulee olemaan vähän kova paikka muuttaa pois Töölöstä. Se on ollut kotoisa, rauhallinen ja niin lähellä kaikkea. Toivotaan, että uusi kotikolo löytyy jostain läheltä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikäs mun kengässä on muka vikana? :D :D

      Itse olen asunut kahdessakin kohtuuhintaisessa yksiössä Etu-Töölössä. Kyllä se oma pieni koti vielä löytyy! Don't you worry <3

      Poista
  4. Ihania tunnelmia ja kuvia jälleen kerran :) Näiden myötä tulee kova ikävä Suomen metsiin, mutta ei tässä enää montaa päivää, kun pääsee sinne takaisin tarpomaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi tuut jälleen! Jos oot vielä viikonlopun jälkeen maisemissa, niin koitetaanko nähdä? Jään perjantaina mammalomalle ^_^

      Poista
  5. Kauniita kuvia, ja tosi kivaa naapuristoahan siellä teillä on! Ihan huikeeta että tuollainen on mahdollista omalta ovelta! Toivottavasti jalka alkaa kuntoutumaan :) Terkkuja täältä maailmalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sanna! Joo kyllä nää meidän huudit rokkaa. Hyvä täällä on olla ja asua ^_^ Terkkuja takas! Ihanaa Losia!

      Poista
  6. Tuo teidän Trio on kyllä ihan mega söpöä porukkaan. Kuvia heistä katselee aina niin mielellään. Ruska todella vetelee viimeisiä, ihan harmittaa että en ole sitä tänäsyksynä oikein ennättänyt kuvaamaan. Vielä vähän ehtisi jos kiirettä pitäisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitti! Onhan he melkoisia nappisilmiä. Just eilen katselin sellaista ihanaa keltaista vaahteranlehti"mattoa", joka oli läheiseen puistoon levittynyt. Kunpa pääsisi sinne kuvailemaan!

      Poista
  7. Tää postaus sai kyllä syksyn kuulostamaan (ja näyttämään) niin ihanalta! :)

    VastaaPoista

Hei, kiitti kommentista (: