2014/07/30

Tämä vuosi on yhtä (hää)juhlaa

Neljät takana ja yhdet edessä. Häät ovat kyllä aivan ihania ja niitä tanssahtelee joka kerta yhtä mieluusti, etenkin kun nämä on sattumalta kätevästi siroteltu pitkin vuotta, eikä yhdetkään osu edes samalle kuukaudelle. Pari viikkoa sitten siis biletettiin Vanhan Rauman sydämessä hyvinkin maalaisromanttisessa miljöössä. Ehkä muistattekin tämän upean pariskunnan, keiden vihkimistä pääsimme Nanin kanssa todistamaan puolisen vuotta sitten Sydneyn polttavan auringon alla? Oh what a day that was! Eikä tämä hääjuhla kalvennut yhtään vihkipäivän rinnalla. Kyllä Suomi ja etenkin kesäinen Suomi on vain jotakin niin älyttömän upeaa, että hiljennynpä hetkeksi aavistus ylpeyttä rinnassani siitä, että kotimaani ompi Suomi.

.....

Pallomahakin löysi kaapista yhden edes vähän kesäisemmän mekon, joka kutakuinkin mahtui päälle, joten kyllähän siinä kelpasi tanhuta. Saas nähdä mihin sitä kuukauden päästä oleviin paardeihin saa itsensä ahdettua.. Koristeluihin oli morsio ja muu perhe käyttänyt ihan tajuttomasti aikaa ja kaikki oli ihan vimpan päälle laitettua. Kasvisruokailijat oli huomioitu erityisen hyvin ja saimme kyllä todellakin ahdettua napamme täyteen, joten iso iso kiitos vielä siitä! Ja enhän minä tietenkään malttanut pitää kameraa koko juhlallisuuksien ajan laukussa, vaikka hääpari vannottikin, että tällä kertaa nautit vain juhlavieraana olosta. Joten tässäpä teille, pienet maistiaiset.


Kylläpäs on toisaalta kivaa, että kesäloma on ohi ja arki palannut, koska nyt on ihan eri tavalla aikaa myös bloggaamiselle. Mikä kuulostaa jokseenkin nurinkuriselta, mutta niin se vain tuntuu tässä osoitteessa olevan. Eli palatkaamme pikkuhiljaa normaaliin tahtiin, sillä juttua männä viikoilta todellakin riittää! Tulevana viikonloppuna olisi luvassa taas uusi huikea suomiretki.

Seuraavana kuitenkin postausvuorossa Pohjoisen Pääkaupunki ja pyöräilyn mekka OULU.

Pus moi kamut! 

PS. Kävimme eilen rakenneultrassa. Pökäleellä kaikki hyvin!


23 kommenttia :

  1. Onpas ollut kauniit häät.
    Ihana kuulla, että ultrassa tuli positiivisia uutisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli ihan älyttömän ihanat häät! Niin paljon yksityiskohtia, että taisi jäädä suurin osa kuvaamatta :)

      Poista
  2. Voi miten upeat koristelut tosiaan olivatkin. Ja ihania kuvia, tunnelma välittyi loistavasti, ihan kuin olisi saanut olla itse mukana. Ja todella mukavaa on kuulla, että Pökäleellä on kaikki hyvin, ihanaa odotusta <3!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hän voi hyvin ja paksusti, kuten itse äitikin :D Oli kyllä kauniit häät kertakaikkisesti!

      Poista
  3. Mahtava tuo ilmapallokuva!! :) ja olihan siellä muutama sitä ihanaa sumeampaa tyyliä, joista sinun kuvissasi niin tykkään ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe :D Ilmapallokuva oli kyllä kiva! Otin melkoisella sarjatulella niitä niin näkyy koko prosessi, kun pallot lähtee käsistä ja katoaa yläilmoihin!

      Poista
  4. Olisko sulla lisää hääkuvia, sillä omat häät lähestyy?? :)

    VastaaPoista
  5. Sinä ja sun masu ♡ kuvat on kyllä taas niin kauniita.

    VastaaPoista
  6. Tuli tuosta kasvisruoasta mieleen, että miten neuvolassa on suhtauduttu ruokavalioosi? Itse olen lakto-ovo, ja olen miettinyt, joutuuko neuvolassa sitten vääntämään lääkärin ja terkan kanssa ruokavaliosta, jos me joskus lapsia saadaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on ihan superkiva neuvolantäti, joka vain totesi että tiedän varmasti itse parhaiten mistä ravinnosta saan kaiken tarvittavan ja näinhän se just on :) Eli ei tullut saarnoja tms. mielipiteiden jakamista puolin eikä toisin, että sen suhteen ei kyllä tartte ressata! Ja kaikki veriarvot olleet koko ajan kunnossa, enkä ole tarvinnut edes lisärautaa.

      Poista
  7. Moikka! Piti tulla nyt kommentoimaan UPEITA kuvia! Kuvissasi on kauniit värisävyt ja laatu hehkuu kuvista. Mahtavia kuvia, joista näkee, että niihin on panostettu.
    Rakastan tätä blogia juurikin tunnelmallisten kuvien ja maanläheisen, sekä positiivisen elämänasenteen vuoksi :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hirmuisesti! Ihana kuulla, että tykkäät ja etenkin, että intohimoni valokuvaamiseen näkyy :)

      Poista
  8. Häät on tosiaankin ihania juhlia, vaikka olen päässytkin sellaisiin vain kaksi kertaa (ehkä kolmesti?, koska olin menossa ristiäisiin, mutta ennen lapsen kastamista pariskunta yllättäen vihittiin). :) Ihania kuvia taas!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Häät on! Ja aika paljon on muuten nykyään näitä "yllärihäitä" ^_^ Kiitti!

      Poista
  9. Kumpaa sukupuolta tämä kovasti odottamamme pökäle edustaa? :) onnellista odotusaikaa ♡ olosikin taitaa olla parempana, onneksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pidetään se vielä toistaiseksi vain lähipiirin tiedossa :) Kiitos! Olo on ollut oikein mainio ja paha olo ei enää yllättä ollenkaan, mikäli vain muistan syödä parin tunnin välein :D

      Poista
  10. Ensinnäkin, ihan huikeat häät! Näkee, kuinka niihin on panostettu. Ja miten laadukkaat ja tunnelmalliset kuvat oot ottanut, huh. Ihan kuin katselisi jotain ulkomaalaista inspissivustoa. Jos omat häät olisi vielä edessä, niin tästä tulisi aimo annos inspiraatioo. :)

    Toiseksi, sä oot mahasi kanssa niin säteilevä. Ihanaa kuulla, että siellä on kaikki hyvin pikkuisella ja nykyään äidilläkin. ;) Meneepä aika nopeesti (tai no susta ei ehkä ainakaan sen pahoinvoinnin aikana tuntunut siltä), mutta kun oot jo rakenneultrassakin ollut... mulle se oli sellainen käännekohta, kohti loppupuoliskoa, ihanaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa itsekin tuolla mietin, että jos omat häät olisi vielä edessä niin monta juttua olisi voinu tehdä myös toisella tapaa :) Kiitos <3 Kyllä tää olo on nyt ollut jo kuukauden päivät tosi jees! Eihän tässä enää ole kuin muutama hassu kuukausi ja saadaan nyytti käsivarsille. Huonekin alkaa olla kohta valmis. Kuinka jännää!

      Poista
  11. Selailin blogiasi taaksepäin, ajatuksena teidän kesäreissunne, niin vastaan tuli tämä postaus, joka minulta oli jäänyt ihan huomaamatta. Kiitokset kauniista sanoistasi. Kiva että viihdyitte! Me nyt vaan loimme ne puitteet, mutta te vieraat loitte sen ihanan tunnelman! <3 :)

    VastaaPoista

Hei, kiitti kommentista (: