2013/05/20

Pienissä häissä

Kiitos suloisista kommenteistanne edelliseen postaukseen, jossa esittelin meidän hääkutsuja! Olette kyllä ihania, kun elätte niin aidosti mukana meidän häävalmisteluissa. Pus!

 Meidän viikonloppu meni siis tosissaankin melkoisessa häähumussa, kun ystäväni Laura sai palomiehensä lämpöisessä Hämeenlinnassa. Vettä ei tullut tipan tippaa ja muutenkin päivä oli kaikin puolin erittäin onnistunut. Morsian oli niin kaunis ja sulho komea, juhlat rennot ja hääparin näköiset, sekä ohjelmaakin juuri sopivasti. Koko päivä meni ihan yhdessä hujauksessa! Nyt on kaasokin väsynyt, mutta kovin onnellinen ystäviensä puolesta. Seuraavaksi voikin sitten alkaa ihan täysillä fiilistelemään ja suunnittelemaan omien häiden viimeisiä pieniä yksityiskohtia ja tekemään loppuja hankintoja, kun on nämä läheisten tärkeät paardit saatu pakettiin.

Tässäpä siis muutamia tunnelmakuvia viikonlopulta. Näpsin myös kevään upeimmasta morsiamesta parit fotot, joista yhden näätte alempana ja lisää voitte käydä vilkaisemassa Lauran blogista. Toivottavasti pian nähdään miten upeita otoksia Tuomas on tästä mielettömästä pariskunnasta saanut napattua! Tuskin maltan odottaa!

Mutta nyt niiden kuvien pariin. Photo booth oli kyllä ihan helmi. Itse toimin siinä virallisena kuvaajana, joten sain nauraa ihan kippurassa hassutteleville vieraille. Meikäläisen ehdottomia suosikkipropseja olivat erilaiset nenät ja omaan nokkaankin niitä piti kaikkia sovitella. Näitä on pakko saada meidänkin häihin, koska tämä Nasse-setä-look on vaan niin hauska! (Tai sitten minulla on vain jokseenkin kieroutunut huumorintaju..)


Tyrmäävän upea morsian hääkimppuineen ja juhlapaikan pöytäkukkasia.


Sitten vähän lähikuvaa omasta juhlakuontalosta.


Nuori pari ensin niin virallisena. Lopulta repes levikset.


Om om om. Ihan super hyvää kakkua! Ja tietty se karkkibuffa. Nam. Sokeriöverit..


Siskon kanssa perus lauantai.


Minun suloisen kaason mekkoni on tehnyt For those who love dresses-blogin Elina ja hiuksissa näpöttävä kukkanen on Ainon käsialaa.

Kiitos vielä rakkaalle hääparille ikumuistoisesta päivästä! Olette niin upeita.

Mutta miten se teidän viikonloppunne sujui? Aalikki paistoi ja kaikilla oli kivaa?

Railakasta maanantaita murmelit!


19 kommenttia :

  1. Oot kyllä kauniina ollut häissä, niin kuin aina. :)

    VastaaPoista
  2. Voi Rimma miten kauniilta näytät! Kuvat ovat aivan ihania ja tunnelma on varmastikkin ollut MAHTAVA! Photo booth on kyllä aivan mahtava keksintö :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 Kiitos vain kauniista kukkasesta! Se sopi kyllä kampaukseen ja lookkiin kuin nenä päähän! Puhumattakaan nuista Lauran upeista kukkasista! Ai että. Photo booth oli ihan loistava :D

      Poista
  3. Jos oli morsian upea, niin kyllä on kaasonkin lookki onnistunut! :) Ihania kuvia olit napsinut <3 Ja muutenkin häät kuulostavat kaikinpuolin onnistuneilta ja mitä ihania yksityiskohtia olen jo onnistunut bongailemaan kuvien kautta :)

    Täälläkin saatiin olla nuoren parin tunteikasta vihkitilaisuutta ikuistamassa, nautittu kauniista säästä ja katsottu jääkiekkoa, aika kivvaa siis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Janina! <3 Ei kyllä kenenkään juhlalookki vetänyt vertoja upealle morsiolle <3 (: Häät oli ihanat! Olisi minulla lisääkin kuvia, mutta Laura varmasti sitten laittaa niitä yksityiskohtaisempia kuvia omaan blogiin (:

      Teidänkin viikonloppu kuulostaa olleen oikein onnistunut! (:

      Poista
  4. Kaunis kaaso upean morsiamen rinnalla :) Ja huikeita nuo photo booth -nenät :D Meidänkin viikonloppumme oli hääpainotteinen, kun vietettiin omaa vuosipäivää (apuva, vuosi aviossa jo!) ja juhlittiin ystävien häitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos (: No ne nenät oli kyllä ihan huikeita! Ihan parhaita :D

      Oi vitsi. Joko siitä on vuosi? :o En kestä miten aika menee äkkiä! Ihanaa hääpäivää (näin vähän myöhässä) <3

      Poista
    2. Äläpä kuule muuta sano! Kiitos toivotuksista, päivä oli varsin hyvä :)

      Poista
  5. Kyllä on kauniita kuvia upeista tyttäristä! Morsio aivan upea-ja kaaso myös. <3
    Hauskoja kuvia olette saaneet,varmasti ikimuistoisia hetkiä :)
    Viikonloppu mennyt täällä lämmössä ja auringossa oikein mainiosti ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 Oli kyllä upea päivä! Nyt on vähän hää-ähky, mutta kyllä se ohi varmaan pian menee :D

      Oi ihanaa loman jatkoa!

      Poista
  6. Hahhaa! Ihanan hupsuja nuo photo booth -kuvat! :D Ja kauniita kuvia muutenkin. Häät olivat taatusti ihanat. Nyt sitten tunnelmoimaan vaan omien tulevien häittesi pariin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi (: Photo booth oli kyllä mainio! Upeat oli häät. Niin parin näköiset että!

      Kyllä pitäisi alkaa suunnittelemaan omia nyt tosissaan, kun tämä hää-ähky saadaan ensin selätettyä :D

      Poista
  7. Iihana oli kokonainen viikonloppu!
    Sain lentäjän miehekseni ja ihanat pienet, suloiset juhlat. Voittamani sukkanauha tietysti piilossa hameen alla ;) Harmituksekseni jouduin päästämään miehen jo suoraan hotellilta kohti ulkomaita, perään suuntaan itse myöhemmin syksyllä.

    Pian toivottavasti myös omassa blogissa aiheesta :)

    Vaimoke
    vaimokkeenblogi.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi onnea onnea ihan hirmuisesti sinne <3 Oli varmasti ihana tilaisuus (: Harmi, että miehelle tuli heti lähtö, mutta onneksi on aikaa olla yhdessä koko loppuelämä (:

      Poista
  8. Ootte kyllä niin hyvännäkönen pari =)

    VastaaPoista

Hei, kiitti kommentista (: