2013/05/17

Saanko esitellä: Meidän hääkutsut!

En tiedä oletteko te odottaneet tätä hetkeä yhtä kovasti kuin minä, mutta itsehän olen suorastaan puhkunut halusta vilauttaa teille meidän hääkutsuja siitä päivästä saakka, kun niitä ihanan Janinan kanssa alettiin suunnittelemaan! Muutama kuukausi tässä ehti vierähtää, mutta nyt on vihdoin ja viimein on koittanut se hetki, jolloin kaikki kutsut ovat kutakuinkin saavuttaneet kohteensa, joten voin niitä täälläkin esitellä.

Pohjustuksena sen verran, että niinkuin varmasti jo tiedättekin, me molemmat J:n kanssa rakastamme reissaamista älyttömän paljon. Häiden jälkeen pääsemmekin toteuttamaan yhden suurista unelmistamme, häämatkan maailman ympäri, jota olemme suunnitelleet jo varmaan sen pari vuotta (en saata edelleenkään uskoa, että me ihan oikeasti ollaan lähdössä!!). Näin ollen oli aika luonnollinen päätös, että jos häihin piti joku teema valita, niin se tulisi olemaan matkailu. Halusimme ennen kaikkea jotenkin pienillä jutuilla sitoa myös tulevan häämatkamme tähän yhteen elämämme tärkeimmistä päivistä, sillä matka tulee kuitenkin olemaan luonnollinen jatkumo häille ja ensimmäinen yhteinen reissumme avioparina. Lisäksi kaikki häälahjaksi mahdollisesti saamamme eurot tulevat menemään matkakassaan, joten siinäkin mielessä on mukavaa jakaa pieniä paloja tulevasta pyrähdyksestä maapallon ympäri myös häävieraillemme.

Janina osasi toteuttaa pienessä päässäni pyörivät mielikuvat kutsuihin ihan uskomattoman taidokkaasti! Lähetin hänelle muutamia inspiraatiokuvia, ja vaihdoimme joitamia sähköposteja, mutta siinäpä se oikeastaan olikin. Toki pientä hiomista riitti pitkin kevättä, mutta pääpiirteissään rungot kutsuille saatiin kasaan suhteellisen nopeasti. En kyllä yhtään liioittele, jos sanon että ilman Janinaa ei meidän kutsuista oltaisi todellakaan saatu näin "meidän näköisiä". Kiitos siis vielä tuhannenen kerran Janina!

Tässä ne nyt sitten ovat. Olkaatte hyvät.


Maailma on tehty meitä varten.

 Tämä on meidän matka yhteinen. Se on matka, joka kestää ikuisuuden.


Kutsujen design - Janina / MAKEADESIGN
Kutsujen valokuvat - Tuomas Mikkonen
Kutsujen painatus -  Multiprint (matkalippu printattu itse)
Kutsujen "kuoret" ja teipit - Happy Monday

Lähetimme siis kaksi korttia, joista toinen oli varsinainen kutsu ja toinen hääinfo. Kolmas lipari on "matkalippu", johon halusimme vähän erilaisella ja hauskalla tavalla koota Suomenlinnan lauttaan liittyvät informaatiot. Huomaa kyllä, että tulostimme nuo matkaliput itse, sillä painosta tulleiden korttien sävyt eivät ihan natsaa omatulosteisiin, mutta ei kait se ole niin justiinsa (:

Nyt tämä tyttö vaihtaa oman häähumunsa rakkaan ystävän sellaiseen, sillä huomenna tanssitaan kevään upeimman parin juhlissa! Vielä päivä töitä ja sitten nokka kohti Hämeenlinnaa. Hihi! Kaasoa jännittää jo kovin paljon!

Aurinkoa ja hymyjä viikonloppuun nuput!

PS. Meidät tullaan siis vihkimään Suomenlinnan kirkossa ja juhlia tanssitaan Pirunkirkon juhlasalissa. Mitään muuta paikkaahan emme Helsingistä halunneet edes harkita. Kyllä elämä on sitten ihanaa just nyt!


85 kommenttia :

 1. Ovat oikein upeat kutsut, Janina osaa kyllä työnsä :) !

  VastaaPoista
 2. Ei hyvänen aika miten upeat kutsut!!! Wau! Siis aivan upeat! <3

  Ihania häitä huomenna, kaason tehtävä on kyllä niin kunniatehtävä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Molempiin riveihin :D Kyllä vähän jännittää jo! On niin suuri kunnia ja vastuu toimia kaasona.

   Poista
 3. Aivan huikeat kutsut! Upeammat kuin olisin osannut edes kuvitella! Wautsi wau ja ihania juhlia <3

  VastaaPoista
 4. Onpa kauniit, meinaa tulla tippa linssiin <3 Ihanat!

  VastaaPoista
 5. Mä sanoin just Lauralle eilen, että tirautin kotimatkalla itkut kun mietin lauantaita ja varsinkin kirkko-osuutta. No, nyt tirautin uudet itkut kun näin teidän kutsut ja varsinkin ton ekan kuvan. :D Mulle pitää kirkkoon hommata äänenvaimennin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei :D Sitten kuule parutaan yhdessä siellä kirkossa! Mua vähän kauhistuttaa, että saanko pidätettyä itkua ja stressaan sitä jo nyt. Voi kääk..

   Poista
  2. Urban Decayn vedenkestävä ripsiväri - check!

   Poista
 6. Tosi upeet kutsut, WAUWAUWAUWAU!

  VastaaPoista
 7. Ooooooooooooooooh, ihanaaa! Ja voi veljet, missä säässä saatte juhlia huomisia häitä! Ihanaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihiiiiii! No joo! Hämeenlinnaan on vaan luvattu vesisadetta, mutta jospa se ei pitäis paikkaansa ;)

   Poista
 8. Aivan mielettömän kauniit kutsut! :)

  VastaaPoista
 9. siis ihan TÖRKEEN SIISTIT kutsut! Kyllä kelepaa! Tuo matkustelu-teema on kyllä niin mainio ja persoonallinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos <3 Kyllä todelakin kelepaa! En olisi koskaan osannut itse näistä elementeistä rakentaa jotain näin hienoa.

   Poista
 10. Kyllä on kutsujen rintamalla ihania uusia tuulia täälläpäin, vihdoin!!! Kun itse näitä pari vuotta takaperin lähti miettimään, oli vaihtoehtoja niin pirun rajallisesti, että piti suunnata "merta edemmäs kalaan". Kokonaisuus on todella hieno! Pitäisköhän tulla "kytikselle" ihan muuten vaan Pirun kirkon kukkuloille.. Kesäisin usein sillä suunnalla hengaillaan muutenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Vaikka kyllähän se suurin kiitos kuuluu Janinalle (: On kyllä ihanaa tosiaan, että alkaa täälläkin näkyä näitä uusia tuulia! Haha, sinne vaan kytikselle :D

   Poista
 11. Kiitos ihana <3 Ja aurinkoista huomista, toivotaan, että ne sadepilvet vielä väistyy! :)

  VastaaPoista
 12. Upeat. Todella kauniit ja tyylikkäät :) Mahtavaa viikonloppua, rutistus sekä kaasolle että morsiolle, hyvin se menee, kyyneleet silmissäkin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti <3 Hyvin se menee! Mullakin jo maha vähän kuralla, etten osaa edes kuvitella miten morsiolla on! :D

   Poista
 13. Jee, ihan superupeat! En mä mitään muuta odottanutkaan ;) Nää vois olla suoraan kuin jostain Pinterestistä (varo vaan, varmaan onkin tän jälkeen kaikkien tulevien morsmaikkujen inspiskansioissa :D) Matkailuteema on vaan niin parhautta. Ja nyt kun paljastit häidenviettopaikan, odotan innolla teidän(kin) häiden reportaasia. Suomenlinnan maisemat ovat yksinkertaisesti mielettömät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah! Voi ei :D Ja kiitti <3 Suomenlinna on kyllä upea. Tuskin maltan odottaa, että päästään elokuulle!

   Poista
 14. Apua. Nuo kutsut on niin persoonalliset, blogia seuranneena justiinsa teän näköset! Vallan upeat, miten paljon kutsuihin saakaan tunnetta näkyviin. :) Ei ihime, että oot oottanu, että pääset kortteja esittelemään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana kiitos <3 Olisin halunnut lähettää nämä vieraillekin jo aika päivää sitten, mutta pakko oli odottaa, että häihin olisi kutakuinkin enää muutama kuukausi aikaa (:

   Poista
 15. Ihanat, ihanat kutsut! Muistan, kun pohdit tuota teidän matkan napomista osaksi kutsua. Olette onnistuneet siinä kyllä loistavasti! Ai että, ovat vieraat varmaan olleet aivan myytyjä saatuaan nämä kutsut. :) Meidän kutsut saavuttivat ensimmäiset vieraat eilen ja loput toivottavasti tänään. :) En sitten tullut ottaneeksi noin hienoja kuvia meidän kutsuista, kun jotenkin jännitti se niiden pakkaaminen ja lähettäminen niin kamalasti! :D Ehkä kuitenkin saisin blogiin vähän jotain näytille. :) Ihanaa viikonloppua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, kiitti <3 Ollaan kyllä saatu vierailta tosi kivaa palautetta kutsuista. Yksi miespuolinen ystäväni totesi, että nämä olivat hienoimmat kutsut ever! (:

   No mutta ehdottomasti sieltäkin niitä kuvia näytille! (: Minäkin otin nämä jälkikäteen, sillä painosta tuli kutsuja reilusti enemmän kuin tilattiin :D

   Poista
 16. Iiih! Niin viimeisen päälle täydelliset kutsut, kuten tyyliinne sopii! Voi veljet, teillä on paljon mitä odottaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Oi että ootte ihan parhaita kaikki! Niin ihania kommentteja, että tässähän pitää taas vähän tirautella :')

   Poista
 17. Ihan mielettömät kutsut, tosi kaunis kokonaisuus! Vaikka infoa onkin runsaasti, ootte ehdottomasti saaneet kortit silti pidettyä selkeinä. Ja noi kuvat - upeita! Kyllä nyt kutsuttujen kelpaa! Ihanat myös nuo paperipussukkakirjekuoret : ))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Infoa kyllä on runsaasti ja siksi haluttiinkin nuo lauttatiedot saada ihan erilliselle lapulle, mutta jotenkin muuten, kuin vain luettelomaisesti (: Kiitos kovasti <3

   Poista
 18. Voi miten kauniit kutsut! Siis aivan ihana idea ja kokoonpano :) Hih, melkein tekisi mieli tulla myös häihinne, kun siitä on nyt niin paljon lukenut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D :D :D Pitääkin katsoa hääpäivänä tarkkaan, että kuinka monta tuttua piknik-ihmistä siellä näkyykään <3

   Poista
 19. Upeat kutsut, aivan todella hienosti toteutetut! Ihana tuo "Maailma on tehty meitä varten" -lause <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Nuita lauseita mietittiin kyllä pitkään, mutta sitten ne vain välähtivät!

   Poista
 20. Voi on kyllä upeat kutskukortit! Mahtavasti ideoitu :) Tosi ihana, kun on nähty vaivaa. Ei voi muuta sanoa :) Ja iih, tasan kolme kuukautta tuohon upeaan päivään ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. TOTTA! Tasan kolme kuukautta! Nyt vasta itsekin tajusin :D Olen niin elänyt tätä Lauran huomista päivää, etten yhtään muista, että omatkin häät on ihan kulman takana.

   Kiitos <3

   Poista
 21. Onpas mielettömän kauniit ja persoonalliset kutsukortit! Tosi kivaa että matkailu näkyy teemana jo kutsuissakin :)

  VastaaPoista
 22. HUHHUH miten upeat kutsut! Ihan teidän näköiset - ainakin, jos blogin kautta voi teistä mitään päätellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Se oli vähän tarkoituskin, että näistä henkisi "meidän olemus" (:

   Poista
 23. kirjoitusvirheen bongasin. Virkokkeet? Eikö pitäis olla virvokkeet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EI OO TOTTA!!!!!! :D :D :D Varmaan sata kertaa oikoluettiin nämä ja vaikka kuinka monen henkilön voimin, mutta kyllä vain. Kirjoitusvirhehän se siellä :D

   Poista
 24. Hienot kutsut! Jään odottamaan reportaasia teidän juhlista. Itsekin mietin ensi kesän häihin Pirunkirkkoa, nyt kaikki päivät on jo menneet... :/ Voi olla, että lykkäämme häitä kesään -15, että saadaan just eikä melkein :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saatte kyllä reportaasin sitten syksyllä, jahka bileet on takana (: Joo, se taitaakin olla aika suosittu juhlapaikka :/ Toivottavasti saatte haluamanne ajan vielä, josko sitten vaikka seuraavalle kesälle!

   Poista
 25. Todella kauniita ja ihastuttava idea myöskin! :)

  VastaaPoista
 26. Ei voi kun kehua, tosin sanat ei riitä. Aivan upeat!

  VastaaPoista
 27. Apua, näitä katsellessa tuli ihan tippa linssiin! Niin kauniit kutsut! Eksyin tänne blogiin tänään ensimmäistä kertaa, en tosin enää muista, että miten. Haltioiduin niin kaikista kauniista kuvista ja varsinkin teidän chihu-triosta, että tässähän tää yövuoro menee mukavasti lueskellen. :)
  Pullander teki kyllä ihan lähtemättömän vaikutuksen ja monesti nauroin ihan ääneen niille kuville ja teksteille mitä hänestä löytyi. Uusi fani ilmoittautuu!:D Miksiköhän jotenkin siitä lähtien päässä on soinut se mainos "pullava, pullava, pulla pullava, pulla..." Ehkä hän saattaa olla vähän pullava, ei se mitään, niin se on meidän Bonokin oikea röllykkä, chihu hänkin, vanhaherra, harmaantuva, lihaksikas (lue tanakka) nautiskelija :D
  Rapsutukset teidän tytöille! Jään seurailemaan :)
  //Nanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että oli niin koskettavat kutsut, että herätti kovasti tunteita <3 Hihi. Pullander on kyllä melkoinen sankari! Ja samaa biisiä sitä täälläkin aina hoilataan :D "Maukas pulla pehmoinen..." Rapsut myös sinne Bono-herralle ja tervetuloa! (:

   Poista
 28. HIenot kutsut, aivan ihanat. hääjuttuja on ihana lukea vaikka omista häistä onkin jo kohta 11 v.

  Tein itse 2007 omalle firmalle jaettavaksi kortin muotoista mainoksia, toisella puolella korttia oli esittely ja toiselle puolelle tein käyntikortin leikattavaksi vaikkapa jääkaapin oveen. Se oli hyvä idea eli vastaavanalainen kuin tuo matkalippu.

  VastaaPoista
 29. A-i-v-a-n mahtavat kutsukortit :D Ihanan persoonalliset ja omanlaiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitti (: Niin meistäkin näistä tuli just niin persoonalliset ku haluttiinkin!

   Poista
 30. Vitsit näyttää hyvältä nuo teidän kutsut! :) Me saadaan omat kutsut painosta huomenna, sitten pääsee itsekin postituspuuhiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi mahtavaa! Kai laitat sitten maistiaisia blogiin? (:

   Poista
  2. Tulossa ja tarinan kanssa, kunhan saadaan lähetys liikenteeseen. :)

   Poista
 31. Ihana yhdistää teille tärkeä matka näihin kutsuihin. Ja tuo lippu on makea! :)

  VastaaPoista
 32. No on kyllä aivan vimpan päälle! Ihan mieletön idea, vau :)

  VastaaPoista
 33. Huippuhienot! Ja Pirunkirkko, mahtavaa. Meidän häitä juhlitaan siellä syyskuussa. Täytyykin pysyä linjoilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai ihan totta! No mutta ehdottomasti sitten ideoita jakoon vaan ;) Teillä on selkeästi hyvä maku (:

   Poista
 34. Aivan ihana hääkutsujen kokonaisuus :) ja noi kuvat teistä kahdesta rakastavaisesta on niin mahtavan onnistuneita!!

  VastaaPoista
 35. Oi ei miten ihanat!!! En oo koskaan nähny näin kauniita kutsuja, siis kokonaisuus on niin WAU! :) En sais rakastua näihin hääblogeihin, mutta sunkin blogi on niin ihana ettei mitään mahkuja hannata vastaan! :D (todella hääkuumeinen avovaimo täällä kirjoittelee...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipas ihanasti sanottu <3 Kiitos! Voi ei :D Tuo hääkuumeilu on kyllä niin paha! Nyt ei muuta ku sormuskaupoille ;)

   Poista

Hei, kiitti kommentista (: