2015/02/04

Synttäriarvonta: voita potrettikuvaus!

Ihan näinä päivinä juhlitaan 3-vuotiasta blogiani. Sen kunniaksi ajattelin, että te rakkaat blogini lukijat olette ansainneet arvonnan sponsored by me! Haluan kiittää teitä, että olette pysyneet matkassa mukana ja jatkaneet kommentointia ahkerasti, vaikka blogissani onkin ollut ajoittain hiljaisempaa vauva-arjen pyörähdettyä käyntiin.

Mutta siis siihen arvontana, joka on tättärää, potrettikuvaus!

30-40 minuuttia kestävä kuvaus suoritetaan joko la 21.2. tai su 22.2. puolen päivän aikoihin pääkaupunkiseudulla ulkoilmassa. Lopputuotoksena saat 10-15 valmiiksi käsiteltyä valokuvaa sähköisesti toimitettuna. Varmistathan ennen osallistumista, että sinulle tämä ajankohta ja ulkokuvaus varmasti sopivat! Tällä kertaa en aio suorittaa arvontaa suoraan kaikkien osallistujien kesken, vaan voit itse vaikuttaa aika paljonkin voittomahdollisuuksiisi. Valitsen nimittäin mielestäni parhaat kommentit, joiden kesken valokuvaus sitten lopulta arvotaan.


Eli mitenkä siis voit osalistua tähän synttärikisaan?

Kuvailemalla minulle muutamalla lauseella millaisen kuvauksen haluaisit mahdollisen voiton napsahtaessa kohdallesi, ketä kuvaisimme ja ennen kaikkea missä lokaatiossa kuvat otettaisiin. Mitä erikoisempi mesta ja idea, sen parempi! Eli nyt ei muuta kuin kuvaushaaveita ideoimaan, jotta päästään yhdessä niitä sitten toteuttamaan!

Osallistumisaika päättyy pe 13.2. klo 12.00.

HUOM! Jätäthän kommenttikenttään myös toimivan sähköpostiosoitteesi, josta sinut tarpeen tullen tavoittaa. Kuvauksen satoa tulen jakamaan myös täällä blogissani, joten mietithän jo etukäteen onhan sinulle varmasti ookoo, jos oma naamataulu bloginlehdillä vilahtaa.

Onnea kisaan kamut!

PS. Muitakin terveisiä, palautetta tai toiveita saa mielellään jättää. Tackar!


51 kommenttia :

  1. Todella kiva idea!! 👍 Harmi että me ei voida osallistua ellei ajankohta vaihdu, paikkana toimi Ssalmi ja kuvaus sisätiloissa 😄 😉

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D Saan kuule niin ihania prinsessajuttuja nyt vauvakuvauksiin, että ehkä pääsiäisenä joudut harkitsemaan tytyn kuvauttamista! :)

      Poista
    2. Siis minä en ehkä kestä edes kuulla että mitä prinsessajuttuja saattasit pakata mukaan tullessasi ;)

      Poista
  2. Kiva kisa ja ihana palkinto! Me olemme (valitettavasti?) Kalifornian roadtripillä kyseiseen aikaan... Kiitos muuten omista kokemuksistasi noilla main, otimme San Diegon matkaohjelmaan. Leppoisaa vauva-arkea toivoo Ulla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei ku siistiä! Huisia reissua teille sinne ja terkkuja San Diegoon! :)

      Poista
  3. Olisi ihana päästä kuvailemaan talviseen Helsinkiin! Kaunis paikka löytisi kaisaniemen puistosta, jossa toivottavasti olisi ihania lumisia puita. Meille kuvaus olisi ensimmäinen perhekuva 3 kk vanhan pojan kanssa, ja ulkokuva olisi erilainen perhekuva!

    VastaaPoista
  4. Pitää vissiin ostaa lennot helsinkiin just tolle vkl, että voin osallistua arvontaan. Hih! 😁 Pus, terkkuja rollosta!

    VastaaPoista
  5. Mä NIIN olen mukana tässä arvonnassa! :) Kun tämä rouva on aina itse siellä linssin toisella puolella, eikä tästä rouvasta oikein "ikinä" oteta mitään kivoja kuvia, kun eihän tämä rouva osaa itse edes poseerata - on kilpailulauseeni. Mutta siis oikeasti, olisi aivan mahtava saada hyvä perusteltu kuvausessio, vaikka veruke olisikin "voitin Rimman kilpailussa", koska silloin ei olisi mahdollisuutta jänistää siitä. Paikkana on ikuisesti suosimani Karhusaari, koska sieltä löytyy jos jonkinmoista ihanaa pistettä ja taustaa. Wish me luck, kun kuumehöyryissä tällaisiin lähden <3 ps. sähköpostin tiedätkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä totta, että meinaa unohtua itsensä kuvailu millään muotoa, kun on aina sillä kameran "väärällä" puolella! :) Toivottavasti kuume on jo hellittänyt!

      Poista
  6. Minä onnittelen vain sinun ihanaa 3-vuotiasta blogia ja toivotan kaikille osallistujille lykkyä! Kiva idea ja kiva arvonta! :)

    VastaaPoista
  7. Oiii, onnea synttäreistä! <3 Tää blogi on vaan niin ihana kauneudellaan ja herkkyydellään, ja mää rakastan sun tarinoita Suomussalmelta ja muilta pohjoisen perukoilta! Ja ehottomasti osallistun arvontaan, kun palkinto on noin muikea. Mää ottaisin kuvauksen, missä oltais Karimin kanssa talvisella säällä jossain tässä Töölössä, ja niiden kuvien ansiosta muistaisin tämän ajanjakson meidän elämässä kun asuttiin eri kaupungeissa mutta silti meillä oli yhteinen koti täällä. Ja talvimaisemissa sen takia, että olis edes yks todiste siitä, että talvellakin voi olla kivaa ja onnellista elämää, me kun ollaan molemmat varsinaisia talvimurjottajia..

    VastaaPoista
  8. Ihana arvonta! Ajankohta sopisi täydellisesti viime hetken vauvamahakuvauksiin, laskettu aika on siitä seuraavalla viikolla ❤️ jos siis pikku prinsessa ei ole päättänyt tehdä ensiesiintymistään ennen tuota. Yksi täydellinen lokaatio olisi täällä Espoonlahdessa, samassa paikassa meren äärellä kallioilla, missä otettiin myös meidän hääkuvat 2,5 vuotta sitten.. 😊❤️
    T. Elisa / elisankorut@gmail.com

    VastaaPoista
  9. Ihana arvonta ja onnea 3-vuotiaalle blogille! Jos voittaisin meidän kuvausaiheena olisi perheeni ja minä loppuraskaudesta. Toisella kierroksella on kamala myöntää ettei minusta ole ikuistettu yhtäkään odotuskuvaa. Mukana olisi tietysti myös tuleva isoveli ja mieheni. Kuvauspaikka voisi olla yksi satama Suvisaaristossa, jostanon mahtavat näkymät merelle ja mökillemme päin.

    VastaaPoista
  10. Oijjoi mikä arvonta. Olen raskaana ja laskettuun aikaan on tuolloin tasan 2kk joten masukuvia olis ihana ottaa seurassaaren valkoisella sillalla. <3 Seurasaaressa muutenkin saisi ihania kuvia.
    Menimme myös naimisiin hetki sitten joten olisi ihana saada myös miehestä, minusta ja masusta kuvia. T. Pirita
    pirdeliina@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että teitä ihania odottajia olisi ollut niin monta kuvattavaksi <3

      Poista
  11. Minusta on hyvin vähän kuvia, sillä usein toimin itse kuvaajana. Nyt haluaisin keskittyä vain itseeni ja ikuistaa toivottavasti talviset kuvat minusta näin muutosten vuotena. Paikkana kotikulmille sijoittuva tunnelmallinen ja maalaisromanttinen Backaksen kartanon piha-alue. Lempi pipo ja pusero photography! :)

    sivonnii(at)gmail.com

    VastaaPoista
  12. Onnea kolmevee blogille! Tämä on niin kiva ja poikkeuksellinen arvonta, että päätin osallistua nyt tällä kommentilla ikinäkoskaan ensimmäisen kerran blogi-arvontaan. Kuvausidis sisältää seuraavat elementit: Heppa,helmikuiset hanget, laskiaisrieha ja kuppi kuumaa! Jos fortuna on puolellani, lupaan lykätä kuvaajallekin kouraan kupin kuumaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi ettei fortuna osunut kohdalle! Tääkin olisi ollut huippuidea :)

      Poista
  13. Mahtava arvonta! Minusta olisi ihana saada kuvia minusta ja miehestäni. Olemme menossa ensi kesänä naimisiin ja tämä olisi aivan loistava tilaisuus totuttautua kameran eteen! Ja meistä ei oikein kunnon kuvia ole otettu. Paikkaan voisi toimia Eiran ranta (erityisesti yksi kivi), jossa mieheni kosi minua 1,5 vuotta sitten.

    VastaaPoista
  14. Oi vitsit mikä arvonta! Ihailin just noita sun helsinki-kuvia ja tuumailin, että kyllä sä saat näyttämään harmaan, loskaisen Helsingin niin upealta! Suomimainosta kerrakseen. Harmaakin voi olla kaunista!:) Valitettavasti ko. ajankohtana en pääsisi stadiin, vaikkakin olisi aika muikeeta päästä sun kuvattavaksi:)

    VastaaPoista
  15. Kyselin sisaruskuvista kesällä mutta mietin että talvellakin voisi saada kauniita kuvia. Ottaisin kuvat rakkaan siskoni kanssa jossain helsingin rannalla tai talvisten puiden edessä.
    idamariakoponen@gmail.com

    VastaaPoista
  16. Mahtiarvonta! Tahtoisin itsestäni kuvia lumisessa Helsingissä miehelleni - kenties esim. Alppipuistossa tai missä vain missä olisi kivasti lunta! Minusta ei ole boudoir-kuvauksiin, joten tämä olisi sen korvike :D. Lumienkeleitä ja heittäytymistä täysillä! Sellaisena kuin tahtoisin mieheni muistavan minut vielä vuosikymmenten päästä, kun olemme rupsahtaneita. Romantiikkaa lumihangessa siis!

    mimme82@gmail.com

    VastaaPoista
  17. Hurjan paljon onnea kolmevuotiaalle blogille! Mä oon seuraillut tätä säännöllisen epäsäännöllisesti ihan sieltä alkuajoilta asti, mutta en ole tainnut ainakaan kovin montaa kertaa edes kommentoida. On aina muka niin kiire selata jutut läpi ja jatkaa sitä mitä ikinä oli tekemässäkään. Joka tapauksessa tämä on ollut sellainen fiilistely/haaveilupaikka, jossa on kiva käydä. :)

    Ja ää, miten ihana arvonta! Kirjoitin tässä tohkeissani äsken kommentin lähes valmiiksi ja onnistuin kadottamaan sen ennen julkaisua. :D Me asutaan täällä parin sadan kilometrin päässä, mutta ollaan mummolaan tulossa juuri kyseisenä viikonloppuna, joten ajankohtakin sopisi hyvin. Kuvauspaikkoja en osaa näin maalaisena juuri heittää, mutta eiköhän sieltä joku metsä/puisto/peltomiljöö löytyisi, jossa saisi huikeat talviset otokset napattua. Ja jonne tällainen maalainen pääsisi kohtuullisen kivuttomasti autolla Vantaan suunnalta (tai vaihtoehtoisestu junalla). :D

    Aluksi ajattelin, että kuvaus ihan vain omista pojista olisi mieluinen. Kerrankin jonkun muun kuin itseni kuvaamana. Hetken mietittyäni tätä tilaisuutta, tulin kuitenkin siihen tulokseen, että kuvaus minusta lasten kanssa olisi upea kokemus. Meistähän ei oikeastaan edes ole yhteiskuvia, paitsi pari hassua puhelinlaatuista. Olen lähes aina juuri sielä kameran takana. Lisäksi olen aina ollut kovin tyytymätön itseeni. Nyt, kun vajaassa 10 kk on painoa lähtenyt vajaat 30 kiloa, olisi hyvä aika kerätä sitä itsevarmuutta ja tehdä jotain uutta!

    iidaelaaksonen@gmail.com

    VastaaPoista
  18. Potretissa esiintyisi minä ja avomieheni, sekä mahdollisesti labbisteinimme Ronja. Oma kehonkuvani on jokseenkin vääristynyt ja mieheni on ollut mieletön tuki (ja on edelleen!) siihen, että kuvani pikkuhiljaa normalisoituisi. Ärjyin tässä viimeksi eilen illalla miten yhteinen aika on kortilla, emmekä tee mitään yhdessä ja arki pyörii vain hauvan ympärillä. Kuvaussessio olisi loistava ylläri "tehdääs muru jotain yhdessä"-problematiikalle, olisi meille kahdelle säästökuurilaiselle kiva bonus) ylimääräistä fyrkkaa kuvaukseen kun ei nyt ole..) ja ikuistaisi pienen perheemme :) Jollen olisi kivenkovaan vannonut, ettei nainen voi kosia, olisi se toki kiva ja mahdollinen ylläri yllärin päälle ja saisi siinä samalla kihlakuvatkin otettua ;)

    VastaaPoista
  19. Vitsit miten kiva arvonta! Potretissa olisimme mieheni kanssa. Meillä on kuvauspäivän lähettyvillä vuosipäivä, joten kuvaus sattuisi hyvään saumaan :) Olemme tavanneet aikanaan junassa, joten kuvauspaikaksi valitsisin Pasilan aseman lähellä olevat vanhat punatiiliset rakennukset ja rakennusten ympäristön, koska ainakin ennen siinä on nököttänyt myös vanhoja vetureita ja vaunuja. t. Kaisa valkama.kaisa(at)gmail.com

    VastaaPoista
  20. Niin kivoja nämä potretti arvonnat!! Olen seuraillut jo muutaman vuoden aktiivisesti blogiasi ja instagram on tällä hetkellä myös kova sana, ihana kun jaksat päivitellä niin usein! :) Kuvasi ovat suloisia ja tyylisi kuvaajana on ihanan omalaatuinen. Olisikin mieletön lottivoitto jos arvonta onnistaisi!

    Potrettiin ottaisin kaksi pikkusiskoani. Taitaa olla viimeinen vuoteni, kun asun vielä kotona, joten tässä vaiheessa olisi enemmän kuin parasta saada sisaruskuvia noin kymmenen vuotta nuorempien siskojeni kanssa. Harrastamme purjehdusta, joten meri elementtinä on rakas. Siksi meren ranta tai rantakalliot olisivat mieluisia kuvauspaikkoja. Toisaalta olisi hauska kokeilla jotain ihan hassua, vaikka kuvauksia katolla tai tikapuissa tai vastaavaa. Jotain hauskaa, mutta söpöä. Ennen kaikkea haluaisin saada kuvia, joissa välittyy aito tunnelma ja söpö sisarusmeiniki ison ja pikkuisten välillä.

    Täällä pidetään peukkuja pystyssä! Mukavaa loppuviikkoa sinne! =)

    iina.tinell@gmail.com

    VastaaPoista
  21. uij juij. Todellakin mukana arvonnassa. Olisin niin onnelinen päästessäni siun kuvattavaksi. Oot ollu iso inspiraationlähde niin valokuvauksen kuin elämänkatsomuksienkin saralla. Olen tällä hetkellä raskaana viikolla 24 ja olisin todella onnellinen päästessäni kunnon vauvamasu kuvaukseen. <3 Ei tällä hetkellä ole varaa ostaa oma järkkäriä tai maksaa ammattivalokuvaajan kuvausta. Asutaan Joensuussa, mutta pääsemme kyllä Helsinkiin valokuvauksen ajaksi :) Kuvattavaksi tulisi minä, masuasukki, mieheni ja 7v tyttäreni. Kuvauspaikkana kallio ja meri <3 Kuvaus olisi ainutlaatuinen, lämmin ja ikimuistoinen. laara_88@hotmail.com

    VastaaPoista
  22. Onnea kolmivuotiaalle blogille! :)
    Koska itse asun pohjoisessa, haluaisin osallistua arvontaan ystäväni puolesta. Ystävälläni on reilu yksivuotias lapsi. Ystäväni opiskelee toisessa kaupungissa ja valitettavasti aina välillä tulee päiviä ja öitä, kun lapsesta on oltava erossa. Ikävä on tietysti valtava. Olisi ihanaa, jos ystäväni lapsi pääsisi kuvattavaksi ja ystäväni saisi jotain ihania kuvia ipanastaan, joiden ääressä voi fiilistellä. Minusta palleroisen talvipukuisen lapsosen kuvaustaustaksi sopisi ehkä Kallio (tai joku sen tyyppinen). Tai sitten niin että taustalla näkyy talvinen Linnanmäki.
    happiestlamb@gmx.com (pinja)

    VastaaPoista
  23. Luulin lähettäneeni jo kommentin, mutta tällaista se on :) Todellakin pakko osallistua vaikka lauantain aikataulusta pitäisikin vähän miehen kanssa keskustella, sunnuntai on parempi. Ja tästä voikin päätellä, että tyylisi mukaiset rauhalliset ja ei liian yltiöspöilevät kuvat meistä olisi hakusessa. Meistä kun on valitettavan vähän kuvia, koska sellainen kameran edessä söpöily ei niin ole meidän juttu. Itse kuvauskohde olisi meille jo rakkaaksi muodostuneet Meilahden kalliot, joilla on Töölöön muuttomme jälkeen niin syöty lasein ja posliinein katettu sushi-illallinen sekä juotu skumppaa Seurasaaren kokkoja katsellen lämpimänä juhannusiltana. Stadi <3

    whiteroomstheblog(at)gmail.com

    VastaaPoista
  24. Ehdottomasti mukana!
    Toivoisin kuvaa meidän perheestä. Meillä on 5- ja 2vuotiaat ihanat tyttäret Olemme miehen kanssa niin amatöörejä kameran kanssa, että koko kymmenvuotisen taipaleen aikana meille on kyllä kertynyt kuvia, mutta ainoastaan meistä erikseen lasten kanssa. Ja niitä "lapsi edestä lapsi takaa" kuvia joku miljoona :D. Olisikin ihanaa saada meistä yhteiskuva kotiamme koristamaan.

    Unelmien kuvauspaikka olisi meidän satumetsä Järvenpäässä, joka alkaa aivan meidän tontin rajalta. Siellä olemme tutkineet, ihmetelleet ja nauttineet lasten kanssa luonnonrauhasta ympäri vuoden ja saaneet pakkasen ja vatsamme pullottamaan marjoista ja sienistä.
    Nyt koko kaunis metsäalue on pakkolunastettu ja kaavoitettu kaupungin toimesta (nyyh!), joten kohta saamme (joudumme) metsämaiseman sijaan katsomaan ikkunoista taloja ja teollisuusaluetta.

    Tahtoisimme samalla perhepotretin ohella muiston myös niistä ajoista, kun metsä oli vielä olemassa.

    Tykkään sun tyylistä kuvata, elää ja nauttia luonnosta :)
    tiia.tuulikki@windowslive.com

    VastaaPoista
  25. Onnea blogille ja mielelläni olen mukana arvonnassa! Ostimme sinulta kummilahjana ystäväpariskunnallemme raskaus- ja vauvakuvaukset, jotka toteutettiin viime vuoden kesä- ja lokakuussa. Kuvat olivat upeita ja kaikki ihastelimme niitä! Nyt olisi meidän vuoro saada raskauskuvat :) Kuvaus olisi Helsingin keskustassa Aleksanterinkadulla ja Katajanokan rakkauden sillalla, missä meistä otettiin hääkuvat 1,5 vuotta sitten. rouvinen.katariina@gmail.com

    VastaaPoista
  26. Oiii onnea 3-vuotiaalle blogille! Tää sun blogi on kyllä ihan mun lemppareita, koska täältä löytyy upeita kuvia ja mulla on aina jotenkin lämmin ja hyvä fiilis tätä lukiessa. :) <3 Ja täytyy myös osallistua arvontaan! Näillä näkymin tuo sunnuntai sopisi minulle paremmin. Kuvissa olisin minä ja ne otettaisiin Helsingin Tuomikirkon portailla/ympäristössä. Haluaisin sellaisia hyvän mielen kuvia, koska minusta ei kauheasti kuvia löydy (olen aina itse kuvaajana). Elämä on potkinut päähän ihan riittävästi viime aikoina, joten tämä olisi kiva piristys. Ja sähköposti on nita@uts.fi

    VastaaPoista
  27. Oijoi! Kokeilenpa onneani arvonnassa :) Menemme miekkoseni kanssa naimisiin 14.2.15, jolloin ehdottamasi kuvauspäivämäärä on häitä seuraava viikonloppu. Teemana olisi 'vastavihityt' ja kuvauspaikaksi ensimmäisenä mieleen juolahti Sea Life! Voisi tulla huikeita kuvia :) Toki talvimaiseman hyödyntäminen olisi ihanaa, joten hauskoja kuvia saisi myös Linnanmäen kupeessa :)
    Ps. IHANA blogi, onnea kolme vee <3 pps. sposti: jonna.maaria@hotmail.com

    VastaaPoista
  28. Onnea 3-vuotiaalle blogille! Onpas kiva arvonta, pakko osallistua :)
    Menimme poikaystäväni kanssa maailmanympärimatkalla marraskuussa kihloihin ja meistä ei ole muita kihlakuvia kuin itselaukaisijalla otettu kuva rantahiekalla. Muutama vuosi jo Töölössä asuneina ja rakkaita hetkiä täällä viettäneinä olisikin ihana saada kihlakuvia näissä tunnelmallisissa tiilitalomaisemissa. Esimerkiksi Temppeliaukion kirkon "katto" olisi upea kuvauspaikka.
    t. Iina
    Sähköposti: iina.gromov@helsinki.fi

    VastaaPoista
  29. Onnea sinulle & blogillesi :) Olisi ihanaa saada ikuistettua oma rakas koirakaveri itseni kanssa jossain upeassa talvisessa maisemassa. Koiruus kun on osa perhettä mutta meistä on vain harvoja (onnistuneita) otoksia sillä iästä huolimatta tällä kaverilla riittää virtaa eikä siten ole todellakaan mikään helppo kuvattava. Jäisi sitten muistoja senkin jälkeen kun tiemme joskus eroavat :) sähköposti: nannachica@gmail.com

    VastaaPoista
  30. Onnea 3-vuotiaalle! Lueskelen blogiasi säännöllisesti, kuvat on upeita ja pienet tarinat kauniita :) Se saa minut hyvälle tuulelle. Lisäksi elämänkatsomuksestasi voi ammentaa paljon. Kiitos siis blogistasi! Arvontaankin haluan osallistua. Emme asu pääkaupunkiseudulla, mutta juurikin tuona viikonloppuna olemme maisemissa. Haluaisin kuvan minusta, miehestäni ja kahdesta pikku-koirastamme. Kymmenen vuotta sitten (25.2) menimme kihloihin ja saman vuoden syksynä naimisiin..juhlavuosi siis. Meistä ei koskaan ole otettu kihlakuvaa, eikä sen puoleen kovin ammattimaista hääkuvaakaan. Joskin se hätäinen räpsy suurena päivänä on kyllä ihana siltikin :) Muutenkin tuntuu, että että emme ole oikein valokuvissa onnistuja-tyyppiä ( koiratkaan..), vaan otokset aiheuttavat yleensä lievää hysteriaa.. joten olisihan se kyllä hauska nähdä mitä ammattilainen saisi aikaan. Kuvauspaikasta toiveena olisi vain se, että se olisi kaunis..ehkäpä merenranta. marisusanna@luukku.com

    VastaaPoista
  31. Hoi!Mie oon Milli Porista ja slangini on sekava hehe.Täällä varattiin kirkko 22.8.2015 ja jännitys tiivistyy.Meistä pariskuntana ei ole varmasti ainuttakaan hienoa posetta yhdessä. Mielenkiintoa kuviin toisi meidän 9kk Birma Donna kissa joka ei pienistä hätkähdä.Olisi kyllä super hienoa päästä sun kuvaus kohteeksesi. Kohteena vois toimii kahvila minne voidaan Birma ottaa mukaamme tai vaikkapa Helsingin maailmanpyörä:D milliina@hotmail.com

    VastaaPoista
  32. Mä oon niin mukana!

    Tänään tallilla tajusin, että olisi aivan ihana saada jatkumona viime kesän Nopsu-kuville kuvaukset Koridan, mun vuokrahevosen kanssa. Olen ihan viime viikkoina löytänyt sellaisen syvemmän yhteyden Koridan kanssa ja se on minulle ihan super tärkeää Nopsun menettämisen jälkeen, joten kuvaukset olisivat taas mulle tosi merkitykselliset. Ottaisin mukaan kuvaukseen jotain Nopsulta perittyä ja ripustaisin sitten kuvasta teetetyn taulun tuonne seinälle Nopsu-taulun kaveriksi. Korida on myös kantavana, joten pitäisihän se ihana pyöristyvä vauvamasu saada ikuistettua! :)

    Korida asuu Ylästössä kauniiden maalaismaisemien keskellä, joten puunaisin mammahepan edustuskelpoiseksi ja lähdettäisiin peltojen keskellä tai läheiseen satumetsään ilman satulaa kuvailemaan. Metsän reunalta mäen päältä näkyy kauas peltojen yli Helsingin puolelle, joten siinä olisi aivan ihana miljöö kuville. Ilman satulaa siksi, että ihana varsamasu korostuisi ja toisaalta se on mulle iso juttu, että uskallan könöttää tuon höntin selässä ilman apuvälineitä joten pitäähän se ikuistaa. :D

    johanna.a.kangas@gmail.com

    VastaaPoista
  33. Haluaisin kuvan itsestäni, vielä kun olen nuori ja kaunis 33-vuotias :D. Paikka olisi Seurasaaren rannalla kaislikossa. Haluaisin kauniin eteerisiä kuvia, vähän mystisiä fiilikseltään.
    Olisin kuvissa vähissä pukeissa. Ehkä jotain ohutta kangasta peittona, ehkä yläosaton. Vaatisi minulta toki paljon talvella mutta ei haittaa. Ja meikkaustaidot löytyy omasta takaa :) Voisin sitten laittaa kuvan omaan kotiin omalle seinälle ja tietenkin esitellä vieraille! Ja mikä ihana kokemus olisi olla kameran edessä!
    t.Satu, riviera.nice@hotmail.com

    VastaaPoista
  34. Tää ois ihana! ♥

    Yleensä tulee aina oltua kameran toisella puolen, joten omasta pärstästä harvoin on kivoja (uusia) kuvia. Pian tulee myös pyöreitä täyteen (30v. Apua!), joten tämä sopisi paremmin kuin hyvin. :)

    Olisi ihana saada mahdollisesti pikkusisko mukaan osaan kuviin, hän kun on minulle rakkain maailmassa, eikä meistä ole kunnollista kuvaa sitten vuoden... 2009? :D

    Ja Helsinki on täynnä upeita paikkoja kuvaukselle, joten tulee ihan valinnan vaikeus! Vaihtoehtoja voisi olla näin nopeasti mietittynä vaikka Tornin Atelje Bar, Keskuspuisto ja aina niin ihana Suomenlinna. Sisätiloista kirjasto tai jokin sievä kahvila ♥

    VastaaPoista
  35. Ihanaa Blogisynttäriä toivottaen :) ja samalla kilpailuun innoissaan osallistuen, esittäisin seuraavanlaisen kuvaustoiveen...
    Olisi ihanaa saada aito "hääkuva" boheemilla tunnelmalla. Menimme mieheni kanssa naimisiin vuonna 2006 ja rakkaat sukulaiset ottivat meistä kuvia, sillä tuloksella, että ainoa kuva mikä meistä tuli, oli keittiöstä otettu hääkakun leikkauskuva missä kattolamppu oli mieheni kasvojen kohdalla. Ou jee :). Kumminkin kun kerran elämässä naimisiin mennään, olisi ihana saada oikea kuvakin. Mutta ei siis mitään perinteistä hääkuvaa, fiilis ja kuvauspaikka on tärkein. Eli vapaavalintaisesti saisit päättää paikan. Terkuin, Minna minjoh@jippii.fi

    VastaaPoista
  36. Vau, onnittelut kolmivuotiaalle blogille! :)

    Potrettikuvaus tulisi juuri sopivaan aikaan, sillä menin joulun alla kihloihin 8 vuoden seurustelun jälkeen ja suunnittelemme nyt häitämme alkusyksylle 2016. Kuvauksen aiheena olisi siis kihlakuvat, joita voisi sitten käyttää häiden save the date -korteissa tai kutsukorteissa. Todennäköisesti emme tälläisiä kuvia tule muuten ottamaan ollenkaan tai otamme ne itse, jolloin ne tuskin ovat yhtä hienoja (itse häihin sitten kyllä otamme valokuvaajan)...

    Kuvat voisi ottaa vaikkapa jossain rannalla, koska vesi on meille tärkeä elementti. Joku utuinen, talvinen merimaisema sopisi hyvin kihlakuvien taustalle - olisi kiva saada vähän erilaiset kuvat kuin kesällä tulisi otettua. Tärkeintä kuvissa olisimme kuitenkin me. Olisi ihana saada joku muisto tästä ajasta ja harvinainen, kunnollinen yhteiskuva (allekirjoittanut kun häärii yleensä siellä kameran toisella puolella). Olemme lauantaina menossa sopivasti ystävien häihin, niin samalla laittautumisella tulisi sitten otettua kuvatkin ;)

    VastaaPoista
  37. Moi Rimma! Ensinnäkin kiitos kivasta blogista! Löysin sen reilu vuosi sitten etsiessäni matkajuttuja Uudesta Seelannista. Postauksistasi oli tosi iso ilo meille matkan suunnittelussa, kiitosta vain:)! Sain myös vinkkejä hääjutuistasi omiin häihini viime kesänä, nyt sitten vauva-asioita olen seurannut innoissani kun itselläni on viisikuinen tyttö ja myös kamerajuttusi olen lukenut mielenkiinnolla, koska olen harkitsemassa kameragearini vaihtamista Canonin mörssäristä Olympuksen OM-D -sarjaan. Kovin on siis ajankohtainen ollut blogisi omaan elämäntilanteeseeni :).

    Ihan huippu on myös tämä synttärikisa, onnea kolmivuotiaalle! Tykkään tosi paljon kuvaustyylistäsi ja olisi ihana päästä sinun kuvaamaan potrettikuvaukseen tyttäreni kanssa. Kävin juuri läpi kuvasaldoa hänen ensimmäisiltä kuukausiltaan ja vähän surukseni huomasin että äidistä ja tyttärestä on vain muutamia yhteiskuvia ja nekin aika räpsyjä :). Asiaan olisi kiva saada korjaus. Toiveissa olisi talvinen/keväinen (säästä riippuen, tilauksessa keväinen:)) kuvaus äidistä ja tyttärestä jossain kivassa paikassa Kaivarissa/Kaivarin rannassa (koska niissä maisemissa me olemme viettäneet paljon aikaa arjessamme näiden ensimmäisten kuukausien aikana), esim. puiston "huipulla", josta upea maisema sekä merelle että kaupunkiin päin. Erikoisuusaspekti tulee vauvan kuvaamisesta ulkona helmikuun "helteillä". Siinäpä haastetta...:). S-postini on tiina.m.mikkola (ät) gmail.com. Ihanaa kevättä!

    VastaaPoista
  38. Onnea kolmevuotiaalle!
    Koska kommentti hävisi, niin otetaan uusiksi (vaikka tiukille meneekin ajan kanssa…)
    Olisi ihan mahtavaa saada otettua kuvia vauvastamme ja koko perheestä. Pitkän sairaalajakson vuoksi mahakuvat ja kuvat vastasyntyneestä jäivät ottamatta. Nyt olisikin ihana saada kuvia ja muistoja tästä vauvavuodesta! Itseasiassa koko perheestä, koska niitä kuvia meillä ei ole ollenkaan. Kuvat otettaisiin Espoon kartanolla, jossa on sopivassa suhteessa metsää ja vettä.
    Lyhyt kommentti jotta ehtii vielä mukaan :)
    koposka2014 (ät) gmail.com

    VastaaPoista

Hei, kiitti kommentista (: