2015/02/01

Mikromatkalla loskaisessa stadissa

Jestas mikä keli! Lunta on tullut hela dagen, mutta kun lämpötila pysyttelee plussan puolella, on järkyttävät loskavuoret taattu. Kyllä pikkupakkanen tekisi kotihuudeista melkoisen talven ihmemaan, mutta näillä vähän vetisemmillä keleillä mennään. Sää on pukeutumiskysymys sanovat, joten meikämandoliinin paksupohjaiset tekonahkamaiharit toimivatkin melkein perinteisten kumikenkien tavoin ja iso huppu suojaa kivasti kutreja pipon puutteessa. Kovasti olimme tänään matkalla miehen ja pojan kanssa katselemaan Porvoon söpösiä kujia, mutta kun Kehä ykkösellä ei meinannut vesilumen roiskuessa nähdä edes eteensä, kurvasimmekin kohti Helsinkiä.

No eihän se päivä stadissa paistanut paksun harmaan pilviverhon läpi sen kummemmin kuin kotona Espoossakaan, mutta mukava oli käydä vähän kamera kädessä pyörimässä niin Kauppa- kuin Senaatintorillakin. Meillä on tuollaiset hirmuisen näppärät vaunusysteemit, joihin saa auton unikaukalon tökättyä suoran kiinni, joten nukkuvaa vauvaakin on helppo kärrätä messissä. Kerron itseasiassa tästä paljon autolla reissaavan vauvaperheen pelastuksesta omassa postauksessaan lisää toisella kertaa.

Olimme ystäväni Lauran kanssa tänään toisistamme tietämättä käyneet samoilla huudeilla suomiretkeilemässä, mikä on sikälikin hauskaa, että tuossa Senaatintorilla seistessäni viestittelimme puhelinten välityksellä toisillemme, mutta eipäs siinä tullut puheeksi, että missä toinen viilettää. Haha. En ole muuten koskaan käynyt sisällä Tuomiokirkossa jostain käsittämättömästä syystä ja samaten myös tuo Finskin maailmanpyörä on vielä kokematta. Tätä jälkimmäistä varten olisi ainakin suotavaa kelin olla sen verran kohdillaan, että näkisi hyvin yli Helsingin huudien. Ehkäpä sitten ensi kerralla näin on, kun päätämme pakata perheen autoon ja suunnata mikromatkalle stadiin!

Helsinki kauppatori
Helsinki kauppatori
Helsinki kauppatori Britax babysafe sleeper
Helsinki kauppatori
Helsinki kauppatoriHelsinki kauppatori
Helsinki kauppatori
Helsinki kauppatori
Helsinki kauppatoriHelsinkiHelsinki kauppatori
Sentaaintori
Helsinki Tuomiokirkko
Helsinki Tuomiokirkko
Helsinki Tuomiokirkko

Blogi viettää nyt helmikuun alussa synttäreitään, joten minulla on teille oikeastikin aika kiva arvonta mielessä. Palaan siihen lähipäivinä, jahka saan parit jutut vielä varmistettua.

Pus och kram ja kivaa uutta viikkoa kaiffarit!

PS. Kun tuota miehen naamakarvoitusta kattelee, niin ei liene epäselvää, että aika moni kohta tämän listan jutuista on kuin suoraan meikäläisen kynästä!


10 kommenttia :

  1. Hahaaa joo tolta listalta mulle osu ja uppos eniten kohta 14. vaikka toki moni muukin kuulosti harvinaisen tutulta :D On noi parrakkaat miehen vaan niin hottiksia, vaikka aina välillä Laurille siitä kettuilenkin <3 Repesin ihan totaalisesti tolle Tuomiokirkkokuvalle, missä Nani-raukka työntää niska kyyryssä loskahangessa vaunuja eteenpäin ja teikä siellä vaan kuvailee :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vain, parrat <3 Ja niin repesin minäkin, kun katoin näitä kuvia kotona :D Tyyppi siellä tarpoo vaunujen kans loskassa ihan tosissaan :D

      Poista
  2. Haha. Tuo sun lopuks mainitsema artikkeli on pyöriny erittäin tiuhaan mun facebookissa... siinä ei taida olla yhtäkään kohtaa joka ei pätis muhun. Paitsi et mieluummin lumi- tai skeittilauta kuin surffilauta, mutta lauta kuitenkin...:)

    Nää sun kuvat todistaa, että Helsingin katukuvasta löytyy niin kauniita pastellivärejä, vaikka ihailinkin niitä just lauantaina Tallinnassa. Vois jo ilma kylmetä että lumi jäis maahan. Harmittaa että se vaan sulaa pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lauta ku lauta :D Joo, tuo listaus on kyllä niin sua! Pastelleja löytyy kyllä pitkin keskustaa. Ne on vaan ton harmauden takana piilossa niinku kaikki muutkin värit. Jospa saatais vielä ihania ja lumisia pakkaspäiviä tälle talvelle! Tai toinen vaihtoehto vois olla, että kevät ottais varaslähdön!

      Poista
  3. Hahaha.. repesin. Kohta 14 ja oon myyty :D

    VastaaPoista
  4. Hienoja kuvia, ja ihana suomiretki :) Plus tuo artikkeli on ihan mainio! Kiitos kun linkkasit, täytyy pistää jakoon. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Nella! Oli kyllä hauska taas käydä vähän skouttaamassa tuttuja huudeja :)

      Poista
  5. Ja siis sun mies on vaan niin komea, ei mulla muuta

    VastaaPoista

Hei, kiitti kommentista (: