2014/11/28

Sinua odotetaan

Aika tarkalleen pari kuukautta sitten lokakuun koleana aamuna suuntasimme ensimmäistä kertaa tälle vuodelle nokkamme kohti tuulista Suomenlinnaa. Samoille huudeille, jossa olimme vuotta aiemmin tanssineet häitämme ja ikuistaneet onnemme hääpotretteihin Suokin karuilla rantakallioilla. Tälläkin kertaa mukanamme oli jo hyvinkin tutuksi tullut luottokuvaajamme Tuomas. Kuvauksen teema oli kuitenkin jotain ihan muuta kuin elokuussa 2013. Meidän kahden aikuisen perhe on ihan pian muuttamassa muotoaan ja se tuntuu edelleen niin uskomattomalta, ettei sitä vielä oikeasti pysty edes käsittämään.Tänään starttasi viimeinen raskausviikko ennen laskettua aikaa ja voin muuten kertoa, että kyllä täällä joka ikinen päivä suhteellisen malttamattomina varrotaan, että vihdoin näkisimme meidän pienen ihmeemme. Odottavan aika on pitkä, sanotaan. Mutta tällä ajoittain piinaavaltakin tuntuvalla odotuksella on selkeästi se oma tärkeä tehtävänsä. Kun vielä alkuraskaudesta väistämättä edessä oleva synnytys suorastaan kauhistutti, niin nyt kyseistä urakkaa odottaa jokseenkin malttamattomana. Niin hullulta kuin se kuulostaakin.

Any day now. 

PS. Tahdon!

Photos: Tuomas Mikkonen
Dress: Pukuni
Hair: Marjo


35 kommenttia :

 1. ♥ Voi te ihanat. Pakko sanoa synnytykseen, mulla oli samat fiilikset. Alkuraskaudesta kauhistutti että apua, tässä sitä ollaan ja se vauva on pakko saada sit ulos. Loppua kohti mennessä odotin jo innolla ja malttamattomana ja meninkin hyvillä mielin synnyttään. Sen kaoottisuudesta huolimatta se oli yks elämäni huikeimmista kokemuksista ja olin heti seuraavana päivänä valmis uusintaan. Siitä lähtien oonkin vaan odottanut, kunpa joskus pääsisin vielä uudestaan synnyttämään. Joten hyvillä mielin ja hurjasti tsemppiä koitokseen teille molemmille! Nauttikaa! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi mahtavaa lukea, että sulle on jäänyt omasta synnytyksestä nuin hyvät fiilikset! Mietin jo, että oonko vähän outo, kun jokainen supistus tuntuu (ainakin vielä) "hyvältä", sillä se kuitenkin vie hetki hetkeltä lähemmäs vauvan saamista käsivarsille :)

   Poista
 2. En kestä miten ihania kuvia! Ja mikä mekko! <3
  Tsemppiä loppuraskauteen synnytykseen ja onnea tulevaan vauva-arkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekko oli kyllä UPEA! Kiitos siitä kuuluu ihanalle Pukunin Saaralle. Kiitos :)

   Poista
 3. Kauniita kuvia! Minä täällä mietin minkähän sairaalan olette valinneet...eihän sitä tiedä vaikka "laitoksella" törmättäisi. ;) Kärsivällisyyttä viimeisiin odotuspäiviin/viikkoihin ja avoimin mielin sitten synnyttämään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä "lähisairaala" valittiin :) En tiedä missä olet töissä, mutta olisihan se hauskaa törmätä tällaisessa tilanteessa! Kiitos. Avoin on todellakin mieli ja eniten ehkä odottava :)

   Poista
 4. Ihania kuvia! Ja tsemppiä loppuodotukseen! Tulis nyt pian se pikkukaveri sieltä :)

  VastaaPoista
 5. Kauniit kuvat! Tsemppiä sinne viimeisille metreille ja toivotaan, että kaikki sujuu hyvin! :)

  VastaaPoista
 6. Aivan käsittämättömän upea tuo kauempaa otettu tunneli-siluetti! Tuollasen tahdon itsestänikin mikäli joskus masua kasvatan :) Hurjasti tsemppiä synnytykseen. Kätilönä haluan antaa sen neuvon että luotat itseesi ja omiin voimiisi, jotka aivan varmasti kantavat pitkälle. Ainutlaatuista synnytysseikkailua teille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samasta tunnelista on otettu silhuettipotretti myös hääpäivänä meistä kahdesta, joten oli hauskaa kuvata samassa lokaatiossa nyt pyöristynyttä vatsaa :) Kiitos kovasti tsempeistä! Niihin olen ajatellutkin luottaa. Toivottavasti kaikki menee hyvin!

   Poista
 7. Aivan ihania kuvia! Jännittävät hetket käsillä teillä, onnea ja tsemppiä odotukseen!

  VastaaPoista
 8. Todella kauniita kuvia. Kyllä näkee että on ollut ammattilainen asialla. Teillä on jännittävät hetke edessä ja todella lähellä jo. Kyllä täälläkin jo innolla odotetaan, että kuinka suloinen naperoinen sieltä tulee =). Nauttikaa jokaisesta hetkestä, sillä ne hetket ovat ainutkertaisia <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No arvaa vaan miten kovasti me odotetaan, että nähdään tyyppi! :) Kiitos! Tuomas on super!

   Poista
 9. <3 Niin paljon rakkautta, hyvää oloa, onnea kuvistanne välittyy.

  VastaaPoista
 10. Kaunista, kaunista, kaunista! Upeita kuvia, tunnelma todellakin tallessa! ♥

  VastaaPoista
 11. Mikä tunnelma näissä kuvissa onkaan, upeita! Teidän täytyy vuoden päästä mennä vielä perhepotrettia ottamaan Suomenlinnan maisemiin kun teitä on kolme <3

  VastaaPoista
 12. Lämpimästi onnea hurmaavasta pienestä pojasta! <3 Näin kuvan Instassa mutta kun ei ole tiliä sinne, niin piti erikseen tulla tätä kautta onnittelemaan. :) Voikaa hyvin! <3

  VastaaPoista
 13. Sydämelliset onnittelut koko perheelle! Lämpimin terveisin Ulla (viime kesänä samassa Prahan koneessa). Nyt ei varmasti ole matkat mielessä, nauttikaa tästä ainutlaatuisesta ajasta. Repuille tulee myöhemmin varmasti käyttöä! :-)

  VastaaPoista
 14. Nämä kuvat ovat niin aivan mielettömän ihania! Ja valtavat onnittelut myös koko perheelle (muiden viesteistä päätellen instagramissa on julkaistu jo tieto onnellisesta perhetapahtumasta). :)

  VastaaPoista
 15. Onnea kovasti koko teidän perheelle pienen syntymän johdosta! <3

  VastaaPoista
 16. Onneksi olkoon tuoreille vanhemmille!! Ja voi miten kauniita ja komeita olettekaan näissä kuvissa. :) Tsemppiä <3

  VastaaPoista
 17. Oih kuinka ihania ja herkkiä kuvia!

  VastaaPoista

Hei, kiitti kommentista (: