2014/10/28

En vaihtais sekuntiakaan

Äsken kuului radiosta Samuli Putroa. Itseasiassa tismalleen samalla hetkellä, kun selailin Tuomaksen Suomenlinnassa meistä ottamia odotuskuvia kuukauden takaa. Tuli jotenkin ihan törkeän hyvä fiilis. Vähän kieltämättä pelottaa olla näin tyytyväinen elämäänsä, sillä peri-suomalaiseen kulttuuriin toki kuuluu ennemminkin kätkeä ja vähätellä omaa hyvää fiilistä jostain käsittämättömästä syystä. Ehkä siksi, ettei naapuri olisi kateellinen tai sitten pelätään, että jos asiat on hyvin ja sen uskaltaa sanoa ääneen, karmanlaki muistuttaa olemassa olostaan ja jotain kamalaa on pakkoa sattua. Ja tokihan pieni pessimisti sisälläni nytkin parhaillaan muistuttelee, että kel onni on se onnen kätkeköön
 
Just kuitekin päätin, että en muuten aio kuunnella mokomaa piipitystä. Vaikka ulkona on synkän harmaata ja olen koko päivän makoillut kipujen kourissa sohvalla tuijotellen ikkunaa vasten hakkaavaa sadetta, hymyilyttää. Saan olla kiitollinen niin äärettömän monesta asiasta, että eihän tässä yksinkertaisesti muuta voi kuin olla onnellinen.

En vaihtais sekuntiakaan.
 

48 kommenttia :

  1. Jos kuuntelis mielummin vaikka on niin helppoo olla onnellinen-biisiä? :) Minustakin saa joskus kailottaa miten onkaan onnekas elämässä. Ei siinä ole mitään väärää. Näytätte ainakin onnellisilta! ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän siinä olekaan mitään väärää, mutta jotenkin sellainen hehkutus ei vain tunnu kuuluvan suomalaiseen kulttuuriin. Tai ehkä se on vaan mun päässä :) Mut hehkutin nyt kuitenkin. Oli pakko.

      Poista
  2. Ihana kuva, ihana tunnelma ja mielestäni aivan ihana asenne! Onnea loppuodotukseen :)

    VastaaPoista
  3. Tunnistan nuo sun kuvailemat ajatukset ja sanon että hyvä ettet antanut piipitykselle valtaa! :) Ihanaa lukea onnellisuuden ja kiitollisuuden täyteistä postausta etenkin tähän aikaan vuodesta kun tuntuu että kaamos raatelee vähän kaikkien mieliä, omaani myös. Happy 4 you! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän tuo harmaus välillä meinaa lannistaa, mutta kohta on onneksi joulu! Kiitos Ulla <3 <3

      Poista
  4. Aivan ihana kuva ja luvan kanssa saa hehkuttaa silloin, kun siltä tuntuu!:)

    VastaaPoista
  5. Ihana<3 Mä oon elänyt viimeisen vuoden semmoista hattaraa ja onnellisuutta että ei tosikaan. Olen myös avoimesti kirjoittanut onnellisista asioista blogiin ja välillä pohtinut jaksaako semmoista hehkutusta kukaan lukea. Sain kerran kommentin jossa käskettiin reippaasti pitää sama linja. Kyllä siitä onnesta saa ja pitää puhua avoimesti! :) Toki ei nyt ihan joka päivä ole pelkkää ruusulla tanssia, mutta u know ;)

    Halit ja tsemppiä sinne viime hetken odotukseen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tietenkään aina elämä ole sateenkaaria ja my little poneja, mutta kyllä usein on omasta asenteesta kiinni miten ne arkiset asiat näkee :) Tiiäkkö. Kiitos <3

      Poista
  6. ihana teksti!! positiivisuus on parasta :) ja toi kuva on ihan mieletön! *sydänsilmä-emoji*

    VastaaPoista
  7. Ihana postaus! Jaoit aimoannoksen onnellista mieltä tännekin puolelle ruutua. :)

    VastaaPoista
  8. Ihana, hyvän mielen postaus. :)

    VastaaPoista
  9. Mun mielestä onnea ei saa kätkeä, vaan sitä pitää nimenomaan jakaa ympärilleen! Toi sanonta voitaiskin muuttaa muotoon: "Kel onni on se onnea levittäköön". Elämä on liian lyhyt ainaiseen pessimismiin. Kyllä kannattaa olla ihan avoimesti onnellinen kun sitä kerta on! Pus ja huomiseen! <3

    VastaaPoista
  10. Todella Kaunis kuva. :) Oikein säteilette odotuksen onnea ja rakkautta ja eihän se mikään ihme ole. :) Se tunne kun oman lapsen saa ensi kertaa syliin, on jotain sanoin kuvaamattoman kaunista ja käsittämätöntä. Mahtava juttu, että pääsette pian kokemaan sen. :)

    Ihanaa loppuodotusta teille! <3

    VastaaPoista
  11. Olen aivan mykistynyt tuosta kuvasta, aivan mahtava! Mikä fiilis siitä välittyykään <3 Ja ihana teksti, olen vilpittömästi onnellinen puolestasi
    -Mary

    VastaaPoista
  12. Just näin, onnea ja iloa vaan jakamaan muillekin <3

    VastaaPoista
  13. Kaunis kuva! Ja toki saa kertoa olevansa onnellinen. Itsellä täysin päinvastainen tilanne, tuntuu että koskaan elämässä ei oo positiiviset asiat olleet näin vähissä. :( Joku reissu pitäisi saada piristykseksi, mutta kun ei edes tiedä, minne tahtois mennä...

    VastaaPoista
  14. Ååå ja härrekuud miten hieno kuva, Upea! Upeimpina kuitenkin kuvattavat, ootte tuossa kuin kiiltokuvakansion sydänkäpyset :) Jättitsempit odotteluun, voi hyvin!

    VastaaPoista
  15. Olipa jälleen kerran ihana teksti :) Aihe on meikäläiselle sikäli ajankohtainen, että kuulun luonteeltani enemmän möhisijöiden joukkoon. Tässä kotona ollessa on kuitenkin vissiin normaalia enemmän aikaa pohdiskella (plus ettei tässä vauvakuplassa oo paljon tarvinnut miettiä tulevaisuutta, joten on ollut helppoa olla suorastaan yllättävän rela-ellu), kun oon useaan otteeseen miettinyt että aloitanpa yhden naisen aurinkoisuuskampanjan. Eihän se, että nyt on kaikki aivan mahtavasti, tarkoita että automaattisesti hommat menee jossain vaiheessa sitten persiilleen! Näin on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei yhden naisen aurinkoisuuskampanja kuulostaa kerrassaan loistavalta ajatukselta! Kannatetaan :)

      Poista
  16. Kaunis pari! Tuohan on sellainen kappale, että alkaa aina itkettämään kun kuulen sen :D Kyllä saa olla onnellinen, ja jakaa sitä hyvää oloa myös muille olemalla iloinen ja ystävällinen. Se on niin hassua, suomessa kyllä helposti kerrotaan jos menee huonosti, mutta harvoin annetaan kuulua hyvistä jutuista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se itkettää, mutta toisaalta tuo hyvän mielen! Oon vähä kierotunut... Hehe. Oon ihan samaa mieltä! Pitää voida näyttää se onni ilman pelkoa, että saa kasan kuraa niskaan.

      Poista
  17. Mä oon ehdottomasti sitä mieltä että onnea pitää ehdottomasti näyttää ja jakaa! Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo. :) Uskon, että positiivisuus tuottaa lisää positiivisuutta, kuka jaksaa olla negis jos muut ympärillä ei ole? Minä ainakin hehkutan elämää ja omaa onnellisuutta ihan estoitta. En suostu uskoon, että kaikki tämä viedään jos en kätke sitä.

    Teistä kahdesta huokuu onni, ilo ja kiitollisuus. ♥ Pitäkää kiinni siitä ja jakakaa ehdottomasti sitä ympärillekin! Ootte niin mun lemppariperhe enkä malta odottaa mikä pieni ihana aarre siihen kohta liittyy!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Positiivisuus todellakin tuo lisää positiivisuutta ja positiiviset ajatukset ruokkivat positiivista tekemistä sekä lopputulosta. Niin se vaan menee :) Voi kiitos Jenni <3 Teilläkin on kyllä niin ihana perhe, etten kestä. Ehkä voitais treffata joskus siellä teidän huudeilla, kun mekin siellä joka kk oikeastaan käydään!

      Poista
  18. niin kaunis kuva. ja sinäkin olet niin ihastuttava ja oikein säteilet tuon vauvamahan kanssa. miksei onnea saisi hehkuttaa, totta kai se jotenkin kuuluu meidän kulttuuriin, ettei kukaan vaan saa tulla kateelliseksi, mutta ihan tyhmä juttu! saa hehkuttaa! ihanaa! :-)

    VastaaPoista
  19. Kaunis ja onnellisen näköinen pariskunta! :) Kyllä onnea saa hehkuttaa :)
    Anniina

    VastaaPoista
  20. Meidän kaikkien pitäisi osata tehdä samoin, ottaa hetkistä kiinni ja nauttia elämästä. Ihana kuva teistä, niin tunnelmaa täynnä. Nauttikaa ja tsemppiä odotuksen viime metreille <3!

    VastaaPoista
  21. Oi te kaksi kaunista ja onnellista. <3 Ihanaa loppuodotusta! Tuomas otti teistä takuulla upean kuvasarjan ja tuo pukusikin on niin kaunis. Ihania muistoja ainutlaatuisesta ajasta. <3 Nauttikaa täysillä ja älkää pelätkö kertoa sitä ääneen. Niin minäkin olen päättänyt tehdä. Kyllä Suomessa riittää niitä murjottajia ilman meitäkin! :)

    VastaaPoista
  22. Aivan uskomattoman ihana kuva! Saadanko näitä nähdä lisää vai pidättekö loput omananne?:) teistä välittyy niin aito onni, rakkaus ja kiitollisuus että en ole ennen tainnut nähdä moista. Pitäkää kiinni siitä mitä teillä on ja näyttäkää ilonne avoimesti, sillä tuotte iloa myös muiden elämään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän kuvia jossain kohtaa tule ainakin muutaman verran näytille lisääkin. Kiitos <3

      Poista
  23. Mahtavaa lukea onnellisuudesta! :) Tulee itsellekin (hassua kyllä?) onnellisempi olo tai ainakin iloisempi mieli. :) Kiitos!

    VastaaPoista

Hei, kiitti kommentista (: