2014/03/30

Rimma + kamera = Rimma Photography (arvonta!)

Ehkä teistä suurin osa onkin jo hoksannut tuohon blogin yläpalkkiin tulleen "Rimma Photography"-linkin. Nyt kun valokuvaustoimintani on virallista, ajattelin väsätä esittelypostauksen minusta itsestäni kuvaajana ja valottaa vähän taustoja, kuinka tähän tilanteeseen on päädytty.

Moikka moi, teidän tuttu Rimma täällä hei vaan. Olen harrastanut valokuvaamista, öö, koko elämäni (ensimmäinen oma kamerani oli sellainen mustapunainen söpöliini), mutta joululahjaksi saadun järjestelmäkameran myötä vuonna 2007 tämä puuha lähti kipuamaan ihan uusiin sfääreihin. Reilut kaksi vuotta sitten löysin vihdoin ja viimein järkevän kanavan, johon näitä ainaisia arki- ja etenkin matkaotoksiani pääsin purkamaan, kun tämä rakas pikkuruinen pilvilinnablogini näki päivänvalon. Niistä ajoista on jo tultu kauas ja tuntuu, että kuvaamisessa kehittyminen tapahtuu välillä melkoisin harppauksin, kun vain jaksaa harjoitella, harjoitella ja harjoitella. Valmistahan ei tässä touhussa tule koskaan, mutta toivotaan, että kehityssuunta on jatkossakin ylöspäin!

Olen jo vuosikaudet kuvaillut ystävien ja perheen juhlia, itse juhlakaluja ja vaikka sun mitä potretteja. Mutta kun aloin saada tasaiseen tahtiin myös blogin lukijoilta kuvauspyyntöjä, päätin tarttua härkää sarvista. Ajoittaiset epätoivon ja vaatimattomuuden puuskat ovat toki vallanneet mieltä ja olen harva se päivä pohdiskellut, että onko minusta tähän? Ainakin joku tuntuu täyteen buukatun kuvauskeikkakalenterini perusteella uskovan kykyihini (perheen isäksi), joten päätin sitten minäkin antaa itselleni mahdollisuuden!

Niin se sitten syntyi. Minun sivutoiminen lempilapseni. Rimma Photography. Loppu on toivottavasti historiaa.

 
Tällä hetkellä olen keskittynyt kuvaamaan potretteja, niin pariskunnista, lapsista, perheestä kuin lemmikeistäkin. Lisäksi esimerkiksi tuotekuvaukset sun muut promojutut kiinnostaa ehdottomasti! Valitettavasti ainakaan tällä hetkellä en dokumentaarisia hääkuvauksia tee ollenkaan, joten niiden kanssa suosittelenkin kääntymään esimerkiksi meidänkin häämme kuvanneen Tuomaksen suuntaan. Sen sijaan kihlakuvat, Trash The Dress- tai hääpotretit ovat myös meikäläisen heiniä.

Jotta tässä kilometrilätinässä olisi jotain järkeä, niin julkistan nyt ainakin omasta mielestäni aika kivan arvonnan (kukin toki arvioikoon onko tämä nyt huikeeta vaiko totaalikatastrofin ainekset kasassa).

Arvon siis yhden (1) tunnin mittaisen potrettikuvaussession teidän lukijoideni kesken! Eikä kuulkaatte haittaa, vaikka et asuisi pääkaupunkiseudulla. Voit nimittäin silti osallistua pienin laitaehdoin! Kuvaus tullaan siis joka tapauksessa suorittamaan joko täällä Helsingin seudulla tai sitten jos kohde osuu reitille Helsinki-Lahti-Jyväskylä-Kuopio-Oulu-Kuusamo-Suomussalmi-Kajaani niin voidaan sopia se muuhunkin paikkaan sille ajankohdalle, kun niillä huudeilla tulevana kesänä liikuskelen. Toki jos voittaja on valmis maksamaan minun matkakulut, niin haalaudun kameroineni vaikka Inariin tai Timbuktuun. Eli kannattaa miettiä osallistuessasi onko kuvaus mahdollista järjestää kyseisen reitin varrella tai sitten täällä Helsingin seutuvilla. Toki voit osallistua ja lahjoittaa arvontapalkinnon vaikkapa Helsingissä asuvalle serkulle. Sinä päätät!

Osallistuaksesi tähän ainutkertaiseen arvontaan sinun tulee siis:

a) Tykätä valokuvaussivustostani Facebookissa.
b) Jättää kommentti voimassaolevalla sähköpostiosoitteellasi varustettuna tähän postaukseen ja kertoa kommentissasi millaiseen kuvaukseen haluaisit mahdollisesti voittamasi lahjakortin käyttää, sillä minä olen utelias sielu.

Osallistumisaikaa on tasan viikon verran eli tulevan viikon sunnuntaihin 6.4.2014 klo 23.59 saakka. Arvon (toivottavasti) onnellisen voittajan sitten heti seuraavan alkuviikon aikana!

Ei muuta ku lykkyä pyttyyn pullat ja murut!

PS. Jos haluat tehdä aloittelevalle kuvaajalle ison palveluksen, niin tätä saa jakaa. Kiitos ja kumarrus!


181 kommenttia :

  1. No tokihan aina valokuvat kelpaa ;) ja vaikkei onni potkisikaan, niin silti isosti myötätuulta matkaan! Jos osuisi arpa kohdalle, niin ehkä voisin jopa pyöritellä sulhoa STD-kuvien suuntaan.

    VastaaPoista
  2. Ihana arvonta!! :) Ehdottomasti mukana, käyttäisin lahjakortin varmaankin itseni ja rakkaan koirani ikuistamiseen kuviksi. Olet aivan mielettömän hyvä kuvaaja, mukava ihailla aina ottamiasi kuvia! :) Toivottavasti arpaonni suosisi!
    Terkuin: Julia
    julia.isoaho@hotmail.com

    VastaaPoista
  3. Oi olisipa mahtavaa! Hieno arvonta :) Itse lahjoittaisin voiton kyllä pois ja saisit kuvata ihanaa ensi viikolla kolme vuotta täyttävää kummityttöäni :) Minusta sinulla on ihana taito vangita hetki kuvaan, se ei ole ihan itsestäänselvyys ammattilais valokuvaajillakaan.. Onnea matkaan ja mahtavaa kun uskalsit ottaa askeleen eteenpäin!

    (sposti olisi annemariemilia@gmail.com)

    VastaaPoista
  4. Perhekuvaukseen kera koirien käyttäisin varmaan mieluiten lahjakortin. :) Mahtava arvonta!
    mari-w@jippii.fi

    VastaaPoista
  5. Pakko osallistua, jos potretti on kerran voittajalle tarjolla! :) Eniten maailmassa haluaisin onnistuneen otoksen minusta ja rakkaasta kauraooppelistani, meistä on kyllä muutama onneton yhteiskuva, mutta ei mitään julkaisukelpoista materiaalia. :)

    VastaaPoista
  6. haluaisin meidän pienestä perheestä edes yhden kuvan kehyksiin. tiedän kyllä että tuota sulhoa pitäisi aika kauan suostutella mutta tulen sitten vaan kissan kanssa.

    VastaaPoista
  7. Mahtavaa että olet aloittanut kuvaamisen ihan näin suuremmassakin mittakaavassa. Haluaisin potrettikuvia miehestäni ja minusta, sillä harvemmin tulee saatua hyviä yhteiskuvia otettua. Varsinkin kun usein meillä mies heiluu kameran toisella puolen :)

    VastaaPoista
  8. Mahtava arvonta! Jos voitto osuisi kohdalle, haluaisin kuvia minusta ja sulhosta jossain ihanassa ympäristössä esim. Suomenlinnassa. Yleensä olen itse kameran takana, jonka vuoksi meistä löytyy hirveän vähän yhteiskuvia. Onnistunutta potrettikuvaa voisimme hyödyntää myös häidemme kutsukorteissa :)

    VastaaPoista
  9. Jaiks! Jos arpaonni nakkaisi kuvaukset omalle kohdalle, niin varmaan joko koiran kanssa tahtoisin kuvat tai sitten jonkun tärkeän ihmisen :) tai sitten antaisin sinulle päätösvallan.. :D Ihan huippua että pistit tuommoisen yrityksen pystyyn, oot kyllä ainakin blogin perusteella niin oikealla asenteella liikenteessä oleva valokuvaaja että eihän sinua voi vastustaa ! :) eveliina.ryynanen@hotmail.com

    VastaaPoista
  10. No ARABIPOTRETTI tietenkin!!! Sikäli mikäli saadaan Nappula suittua suunnilleen hevoisen näköiseksi.
    Ja säpo-osoitehan on e.tirri (at) gmail.com.

    VastaaPoista
  11. Mukana! Olisin ehkä tämän kerran itsekäs ja haluaisin kuvia teemalla "this is me". Minä kun olen se kuvaaja aina ja kaikkialla, niin en löydä kovin montaa ruutua arkistoista, jossa olisin kameran etupuolella. Eli semmonen Laura ja kolme karvakorvaa -kuvaus :D

    VastaaPoista
  12. Oih, olen niin kuvauksen tarpeessa! Mentiin salaa naimisiin ja öö valokuvat, ne unohtui , joten tilanne olisi korjattava :)
    nipa.a@ live.fi

    VastaaPoista
  13. Vau, onpa huikea arvonta! :) Lumoutuneena oon jo jonkin aikaa ihaillut täällä blogissa julkaisemiasi kuvia, ja aivan mahtavaa olisikin päästä kuvattavaksesi. Hienoa, että uskaltauduit pistämään toiminimen pystyyn! :) Mikäli arpaonni minua suosisi, minäkin haluaisin kuvia poikaystävästäni ja minusta, sillä varsinkin kahdestaan reissatessa niitä tallentuu harvemmin kameraan. S-postiosoitteeni on: sandra_86@netti.fi

    VastaaPoista
  14. Niin messissä! Tykännyt olen jo facebookissa ja tokihan käyttäisin tämän kuvaukseen rakkaan kanssa ;) <3 anna.bjornstrom(AT)luukku.com

    VastaaPoista
  15. Mukana arvonnassa, jos arpaonni osuisi kohdalleni niin kuvattava olisi pian 2v tyttäreni koiramme (valkoinen länsiylämaan terrieri kanssa).
    elinan09(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  16. Sun kuvaus tyyli kyllä osuu ja uppoo kovaa! Hienoa et oot tehny siitä virallista! Jos voitto osuis kohdalle niin käyttäisin sen varmaankin omiin valmistujaiskuviin, kun toivottavasti nyt keväällä valmistutaan!

    VastaaPoista
  17. Nyt osui kohdalle sellainen arvonta, että on aivan pakko osallistua! Mielestäni täällä blogissakin julkaisemasi kuvat on todella kauniita, juuri sellaisia, joita itsekin haluaisin osata ottaa. :) Maailman ihanin tyttö -teoksen voimauttavissa valokuvissa on kaunis ja herkkä tunnelma. Juuri sellaisissa kuvissa haluaisin itsekin olla.
    hanna_paasikoski@hotmail.com

    VastaaPoista
  18. Upeat kuvasi kiinnostavat ehdottomasti ja vaikka en pääkaupunkiseudulla asukaan, niin kyllä voiton napsahtaessa olisin sinne valmis matkustamaan :) Ottaisin varmaan kuvia meistä perheenä, tai sitten kuvia kohta 1-vuotta täyttävästä tytöstämme :)

    VastaaPoista
  19. Mukana arvonnassa! Voiton osuessa kohdalleni pääsisit kuvaamaan toukokuussa 6 vuotta täyttävät suloiset tyttäreni. nykata@hotmail.com

    VastaaPoista
  20. Vitsi, tää ois tosi kiva! Ois hauska saada yhteispotretti meistä kahdesta meidän karvatassujen kera. :) Tai sitten ihan vaan meistä kahdesta kihlakuvat vuosipäivän kynnyksellä, kun ne jotenkin unohtui silloin kuusi vuotta sitten. :D

    VastaaPoista
  21. voi voi voi, jos tämän voittaisin! Häiden kutsukorttikuviin sen käyttäisin ;)) taru.viit@gmail.com

    VastaaPoista
  22. Mukana ku peräpukama:) ja onnea ihan hurjasti tästä uudesta sivusta elämässä, oot kyllä tosi ammattitaitoinen valokuvaaja. Olis suuri ilo voittaa:)
    minnahiltunen@hotmail.com

    VastaaPoista
  23. Meitsi on mukana ihan kympillä! Mietin tovin mihin haluaisin mahdollisen arvontavoiton käyttää ja ykkösvaihtoehdoksi kiipesi parikuvaus tuon oman mussukan kanssa. Ihan basichommaa en kuitenkaan haluaisi, vaan jollain pienellä twistillä pitäisi kuvausta maustaa. Reissu pääkaupunkiseudulle ei myöskään haittaisi ollenkaan. :) sari.har (a) hotmail.com

    VastaaPoista
  24. Ihana arvonta! Mielessä olisi poikani 1-vuotis kuvaus, jossa me vanhemmatkin voisimme vilahtaa jossakin kuvassa :)
    laine.jenni@hotmail.com

    VastaaPoista
  25. Onpa kiva arvonta, ehdottomasti mukana arvonnassa! Sulla on kyllä aina niin upeita kuvia että <3
    Voiton osuessa kohdalle haluaisin ehdottomasti parikuvausken rakkaani kanssa, yhteiskuvia kun ei koskaan ole liikaa!

    ellamaribride@gmail.com

    VastaaPoista
  26. Facessa tykätty! Ihana arvonta ja jos voitto osuisi kohdalle niin toivoisin sillä hääpotrettikuvia ensi kesänä<3 Toivottavasti osuu voitto kohdalle koska rakastan kuviasi!

    VastaaPoista
  27. Ehdottomasti käyttäysin kuvauksen meidän pojan 1-vuotis kuviin, jotka ovat ihan kokonaan ottamatta tässä muutto- ym. kiireiden keskellä. nurmelamaija@hotmail.com

    VastaaPoista
  28. Vauvavarpaita. Ja sormia. Ja vähän koko pakettia tietty! ;) laapalaura(at)gmail.com p.s. toivottavasti voitan koska ois jo niin kiva vaan tavata sut :)

    VastaaPoista
  29. No tottahan toki tykkään! Hieman hävettää myöntää, mutta käyttäisin lahjakortin itseeni. Olen haaveillut, että pääsisin ns. malliksi ammattikuvaajalle.. :) Ja tottahan mielelläni ottaisin mieheni mukaan 10 v-yhteiselon kunniaksi! Harmi vain, ettei hän ei ole kovin innokas valokuvattava..mutta jospa edes pariin kuvaan suostuisi. :)

    VastaaPoista
  30. Ihana arvonta! Itse käyttäisin lahjakortin todennäköisesti yhteiskuviin itsestäni poikaystävän ja koiriemme kanssa - miten ihana ikuistettu muisto siitä tulisikaan kodin seinälle! Onnea valokuvaajan uralle! :)

    VastaaPoista
  31. No tietenkin osallistun! Kun on itse aina kameran takana, olisi kiva joskus omasta naamastakin saada joku laadukkaampi otos ^_^

    VastaaPoista
  32. Ihana arvonta ja täältä toisin kuvattavaksi nuo perheen pienimmät. Molemmat aikamoisia menijöitä tosin eli siinä on kuvaajalle haastetta.... ;)

    VastaaPoista
  33. Ihana arvonta! :) jos voittaisin niin tahtoisin potretin meidän perheestä eli itsestäni, puolisostani ja meidän ruttuisesta koirastamme.
    aaku_89@hotmail.com

    VastaaPoista
  34. Hohoo, jos voittaisin niin lennättäisin sut tänne ottamaan kuvia joko tästä mahasta (mikä saattaisi mennä ajallisesti vähän tiukille) tahi sieltä putkahtavasta beibistä! Posti on ajatuksiasaksasta(a)gmail.com.

    VastaaPoista
  35. Jes, mikä arvonta! Oot vaan niin huikea kameras kanssa <3 Voiton osuessa kohdalle, käytettäisiin tunnin sessio omaan napaan. Ei sentään kirjaimellisesti ;) Nyt kun näitä tatuointeja on kertynyt ihan kiva määrä, olisi kiva ikuistaa niitäkin filmille. Toki naamaakin saa näkyä ;) Näinköhän on koskaan valmista tuon kehon kuvittamisen kanssa, mutta jäisi ainakin välivaiheesta muisto :) Eli henkilökuvausta tatuoinneilla höystettynä.

    VastaaPoista
  36. Ihan mahtavaa, onnea ja myötätuulta toivon urallesi! <3
    Ja voi miten ihana arvonta, minä kuvauttaisin meistä siskoksista yhteispotretin, edellisestä kun on varmaan 15 vuotta aikaa :)
    littlebigthingslittleb a gmail.com

    VastaaPoista
  37. Valokuvaushommat kelpaa aina! Hyvä sinä ja onnea "uudesta" aluevaltauksesta! :)
    minttu.kyllonen@gmail.com

    VastaaPoista
  38. No kesällä olis haaveena saada ikuistettua minä, hän ja vaavi samaan kuvaan niin, että jokainen näyttää yhtä aikaa sikahyvältä. =)

    VastaaPoista
  39. Oioi, mikä arvonta! Käyttäisin sen varmaankin pariskuntakuviin, sellaisia kun harvemmin tulee otettua :)
    afrenchdaydream(at)gmail.com

    VastaaPoista
  40. Osallistun arvontaan :) Jos voittaisin, kuva tulisi minusta ja koirastani. T. Heli (heli_jarvenpaa@hotmail.com)

    VastaaPoista
  41. Jos voitto osuisi kohdalle, niin kuvat joko koko perheestä (mies, typykkä 9kk ja kaksi karvakorvaa ja minä) tai osasta perhettä, niin olisi vähän helpommin hallittava kokonaisuus :D

    Mutta hei, huikeasti onnea ja menestystä yrittäjälle!

    VastaaPoista
  42. Ihan mahtava arvonta, ja ehdottomasti kahdella arvalla mukana! :) Jos arpaonni suosisi, toiveena voisivat olla jonkinlaiset yhteiskuvat tuon miehen kanssa - ehkä kaksivuotishääpäivän kunniaksi. Jossain kivassa, ehkä vähän yllättävässä paikassa pk-seudulla, hmm hmm... Meistä kun on harmittavan vähän yhteiskuvia olemassa yhdestätoista yhteisestä vuodesta huolimatta hääkuvia ja surkeita selfieitä lukuunottamatta :D sposti vielä: ideas-items-issues(at)hotmail.fi

    VastaaPoista
  43. Mukana! Käyttäisin voiton perhe-/lapsikuvaukseen :D
    maama83@suomi24.fi

    VastaaPoista
  44. Jos voitto tulisi, kuvaus olisi varmaan joko minusta itsestäni vain jossain luonnossa tai jos saisin suostuteltua niin rakas äippäni mukaan <3 voisi olla vaikka äitienpäivälahjana hyvähyvä! :)
    jonna.ahokas@luukku.com

    VastaaPoista
  45. Oi, onnea :D Sulla on aina ollut niin ihania kuvia täällä, että mietinkin milloin alat kuvailemaan ammatiksesi ^_^ Mukana siis ehdottomasti arvonnassa! Oot ottanu niin kivoja kuvia teidän chihuista, että halusin laittaa testiin kuinka kuvauksellisia meidän palloset on <3 Tai ehkä jotain potretteja itsestäni kesällä luonnonhelmassa - kuvia, joista löytyisi tyttömäisen herkkää tunnelmaa ^_^

    VastaaPoista
  46. Tottakai mukana! <3 Jos voittaisin haluaisin ehdottomasti kuvia, minusta ja sulhosta ja kahdesta koirastamme, sillä meillä ei ole yhtäkään sellasta kuvaa. Kuvat voisi ottaa jossakin kauniissa ympäristössä esim.alppiruusupuistossa ja kuvien tyyli voisi olla vähän sellasia "keijumaisia". Käyttäisimme kuvia STD korteissa ja ehdottomasti teettäisiin seinällekin kuva :)
    Tykätty facebookissa ja jaan vielä illalla blogissani :)

    VastaaPoista
  47. Kerään kaikki rohkeuteni ja osallistun arvontaan toiveena potretti itsestäni. Olen koko ikäni inhonnut olla kameran edessä, takana kyllä voin heilua. Minusta ei ole juuri kuvan kuvaa sitten kouluaikojen pakollisten. Joten pieni pelko pyllyssä, että flaksi kävisi :) kivelasanna (at) hotmail.com

    VastaaPoista
  48. Mukana! Toivoisin voittavani muutaman potretin lapsistani jonkun muunkin kuvaamana.

    VastaaPoista
  49. Moimoimoi, ja hyvä sinä! Kävin nostamassa peukkua ja nyt leveästi hymyillen heitän arpani mukaan kisaan. Jos voitan, tuon kameran eteen joko tulevan mieheni ja itseni tai sitten siskoni neljä pientä ihanaa tytärtä.
    japuu@hotmail.com

    VastaaPoista
  50. Jos voitto napsahtaisi kohdalle, haluaisin kuvia itsestäni ja avomiehestäni (ja uusimmasta perheenjäsenestämme Kanasta, selitys löytyy täältä: http://www.lily.fi/blogit/kanan-elamaa). Tosin mieheni ei tästä vielä tiedä mitään ja on hankala kuvattava, joten pahimmassa tapauksessa kuvissa olen minä yksin... Mutta meistä ei paljon yhteiskuvia ole osittain hankalan miehen takia ja osittain sen takia, että emme ole olleet vielä vuottakaan yhdessä, joten kuvat olisivat erittäin toivottuja! Toinen ongelma on, että asumme Nurmeksessa, joten toivon mukaan se osuisi jonkin matkareittisi kohdalle. tuire.leppanen (at) gmail.com

    VastaaPoista
  51. Oi oi oi! Tahdon kihlakuvat koko pikkuperheen voimin eli kettuterrierikin pääsisi mukaan. :)
    holopaisen_veera [at] luukku.com

    VastaaPoista
  52. Ihana ja erilainen arvonta! Ehdottomasti mukana! Minä olen aina kuvannut muita, joten olisi kivaa vaihteeksi jos joku kuvaisi minua -ehkä tyttärieni seurassa ;)

    VastaaPoista
  53. Onnea valitsemallesi tielle, olkoon se menestyksekäs! Taitoa sulla ainakin on, kuvat ovat hienoja!
    Jos voitto osuisi kohdalleni, haluaisin ehkä uskaltaa ammattilaisen käsissä kokeilla kuvia itsestäni....kamera tuntuu vihaaman minua eikä minusta saa kunnon kuvia....haluaisin niin sellaisen setin kuvia missä olisi edes siedettävän näköinen ja joita uskaltaisi muillekin näyttää...ja yhteiskuva minusta ja miehestäni, niitä ei ole ainoatakaan! Siinä toinen joka inhoaa kuvattavana olemista :) Sähköpostiosoitteeni laitan sinulle yksityisviestinä....
    Terveisin ujopiimä ;)

    VastaaPoista
  54. voi, me niin tahdottais sut kuvaamaan koko pitkään odottamamme hääpäivä 10-vuotis juhlapäivänämme! toistaiseksi ei oo osunut vastaan toista mieleistä kuvaajaa. ehkä ehdit vielä muuttaa mielesi ;) käyttäisin arvontapalkinnon vuosia sitten unohtuneisiin kihlakuviin, joita käyttäisimme myös häiden kutsukorteissa ja postimerkeissä :)

    VastaaPoista
  55. Oi ihana arvonta! Poika täyttää pian yks vee ja sen kunniaksi olisi kyllä hienoa ottaa kunnon valokuvat. En kuitenkaan haluaisi mitään jäykkää perhepotrettia (se ei muutenkaan kuvaisi poikamme vilkasta ja vekkulia luonnetta) vaan jotain ihan muuta. Vaikka kuvia ulkona.
    s.kansakoski@luukku.com

    VastaaPoista
  56. Jee, ihana arvonta! Yleensä viihdyn itse kameran toisella puolella, joten meistä on kokonaisena perheenä todella vähän kuvia. Tahtoisin siis itsestäni, kihlatustani, pojistamme ja vielä tuosta cockerilapsosestakin yhteispotretit, joista joku päätyisi seinälle asti. :) ninedayswonders@gmail.com

    VastaaPoista
  57. Omia häitäni reilusti yli vuosi sitten suunniteltaessani törmäsin blogiisi, ja siitä lähtien käynyt tasaisin väliajoin tsekkaamassa huikeaa blogiasi, ja ennen kaikkea ihastelemassa valokuvaustaitojasi, vau! Mieheni kärsivällisyys kun ei riitä keskittymään ottamaan hyviä kuvia, niin usein vain itse niitä räpsin, ja tästä syystä en usein itse kuviin pääse.
    Mutta erityisin syy, miksi arvontaan osallistun ja todella toivon onnen lykästävän on se, että yritimme juurikin saada mainitsemasi Tuomaksen häihimme kuvaajaksi, mutta harmiksemme se ei onnistunut. Ja siis todella harmi, sillä meidän hääpotrettimme eivät sitten onnistuneet aivan halutulla tavalla... Karvas pettymys ja harmitus vaivaa edelleen asian vuoksi. Tästä syystä olisi kerrassaan hienoa päästä näin taidokkaan kuvaajan kuvaukseen mukaan. Meillä olisi erityinen syykin kuvaukseen, sillä esikoisemme olisi tarkoitus syntyä loppukeväästä. Näin saisimme tuoreesta perheestämme upeat kuvat! Jos nyt onnistuisi saamaan sellaiset kuvat meistä, jotka voisi teettäkin ja laittaa ihan esille :) mkukkis@gmail.com

    VastaaPoista
  58. Onnea sun valokuvausurallesi! Haluaisin ehdottomasti käyttää tuon kuvauksen rakkaiden vanhempieni kuvaamiseen, sillä heidän 20-vuotishääpäivänsä on toukokuun lopussa, ja olisi ihanaa saada heistä kunnon kuvat, koska vanhemmistani ei paljon yhteisiä kuvia ole. :)
    jatta.pietil@hotmail.com

    VastaaPoista
  59. Aivan mieletön arvonta - varsinkin, kun sun ottamia kuvia on tullut ihasteltua melko moneen otteeseen ja tietää, miten upeaa jälkeä saatkaan kameran kanssa aikaiseksi! :) Mä en näin äkkiseltään keksinyt mitään tiettyä kuvausideaa, mitä haluaisin toteuttaa - ehkäpä potrettikuvaus kesäisessä luonnossa? Jos onni sattuu potkaisemaan, täytyy laittaa ajatusrattaat hyrräämään oikein urakalla! :D
    laura.leppajarvi@gmail.com

    VastaaPoista
  60. Onnea "uudelle" uralle. Ihania kuvia sulla, olen niitä jo kauan aikaa ihaillut. Menimme naimisiin hyvinkin pienimuotoisesti vuonna 2005 ja hääkuva on ystävän räpsäisemä otos kirkon pihalla..eli jos voittaisin, niin jonkin sortin hääkuvahan se olisi :) Mukana tottakai reilun vuoden vanha piski-riiviömme, joten haasteitahan siinä olisi!

    marisusanna@luukku.com

    VastaaPoista
  61. Mahtava juttu! Ihanaa kun ihmiset uskaltaa toteuttaa haaveitaan ja saavat taitonsa näkyviin. Toivotan sinulle täysiä kuvauskalentereita jatkossakin! :)
    Ja ehdottomasti osallistun arvontaan. Luultavasti antaisin kuvaussession lahjaksi veljeni perheelle, heistä kun ei tietääkseni ole yhtään kunnollista perhepotrettia olemassa. Olisi varmasti mieluinen yllätys!

    VastaaPoista
  62. Wautsi mikä arvonta! Palkinnon käyttäisin minun ja mieheni yhteiskuviin keväisessä/kesäisessä Helsingissä :)
    valkama.kaisa(at)gmail.com

    VastaaPoista
  63. Jes, mahtavaa :) FB:ssä on tykätty! Voiton käyttäisin joko itseeni (trash the dress olisi huikea, häistähän ei olekaan kuin kohta kaksi vuotta) tai meihin pariskuntana, koska niistä häistä on kohta se kaksi vuotta, ja olisi kiva saada tyylikkäitä potretteja myös muissa kuin hääasuissa. Sitä en tiedä, kuinka innokas Mies tähän olisi, mutta sehän on sitten sen ajan ongelma ;) sposti blog.rouvakoo at gmail.com

    Ihania täällä ihmisten ajatukset kuvista äidin kanssa tai vanhempien potrettikuvat :)

    VastaaPoista
  64. Huippu arvonta, ehdottomasti mukana! Tykkään fb:ssä (tietty) ja jos nalli napsahtais kohdalle niin käyttäisin joko jäbäleissonin 1-v kuvaan tai perhepotrettiin, jollaista meiltä ei löydy lainkaan! Ois aika ihana :)
    Kyllä tästä vielä leipätyön itsellesi teet!

    VastaaPoista
  65. Niin mukana! En oikein vielä osaa sanoa, haluaisinko kuvattavan itseäni (jonkinlaista TTD-kuvausta) vaiko tuota karvaista perheenjäsentä (eli siis koiraa) vaiko kenties yhteiskuvia meistä molemmista, mutta ehkä tässä on vielä aikaa päättää :) sallajuhola@gmail.com.

    VastaaPoista
  66. Olis niiiin ihana saada sun ottamat perhekuvat, joten ehdottomasti mukana arvonnassa! (yritin jo ehdottaa miehelle kuvausta muttei innostunut kun Kuopiosta niin harvoin päästään siellä käymään, mutta arpavoittohan olisi pakko lunastaa!:))

    VastaaPoista
  67. Mukana! Jos arpaonni suosii, toivon pääseväni yhteiskuviin sulhon kanssa. Niitä on kertynyt seitsemän vuoden ajalta harmillisen vähän.
    jonna.kuusivuori@gmail.com

    VastaaPoista
  68. Oih, tämä tuli kuin tilauksesta, sillä olen ihaillut näitä sinun valokuviasi tässä jo pitkään, ne on ihania ja katseen vangitsijoita!! Käyttäisin lahjakortin ehdottomasti koirieni kuvaukseen. FB:ssä tykätty! mari.sydanmaanlakka@pertec.fi

    VastaaPoista
  69. Ihanaa että oot lähteny toteuttamaan unelmaa ! :) tykkään kovasti valokuviesi tyylistä ja tunnelmasta :)

    Olisi kyllä tosi mahtavaa jos onni suosisi arvonnassa, nimittäin valmistun pian personal traineriksi ja aloitan työt omalla toiminimellä, joten jotkut kivat kuvat itsestäni tarvitsisin joita voi laittaa mainoksiin yms. :) laura.nyrhi@gmail.

    VastaaPoista
  70. Löysinkin jo sivustosi! Tosi mahtavaa! Arvonnassa mukana!
    Toiveeni ja haaveeni valokuvauksesta: Tykkään dokumentäärisestä ja nopeita hetkisiä ikuistavista kuvista, luulisin että sellainen saisi tällaisen kameran edessä jännittävän ja epävarmankin lopulta onnistumaan kuvissa. Myönnän: Mulla ei ole yhtään ainutta kuvaa itsestäni, jonka olisi ottanut joku muu. Mulla on vain itse räpsäistyjä otoksia, hetkiltä jolloin on "salaa" tullut leikittyä kameran kanssa. Ei kuitenkaan mitään tämänhetken "selfieitä edes".
    Toinen kuvauksellinen juttu, mikä "nolottaa" (eli puuttuu), on se että minulla ei ole yhtään yhteiskuvaa minusta ja avopuolisostani ;( Ollaan oltu viisi vuotta yhteisessä taloudessa ja sitouduttu asuntolainalla toisiimme, silti ei vaan ole satuttu yhteenkään yhteiskuvaan. Olisi ihanaa päästä kuvattavaksi joko ihan itse ja voitettua kamerajännitys, tai saada kauan toivottu yhteiskuva, jonka saisi itselleen talteen muiden muistojen joukkoon.
    t. Iina K. / iina.maija@gmail.com / Värittömiä sävyjä

    VastaaPoista
  71. Oi onneks olkoon uuden yrityksen johdosta! Ihanaa :) Ja tottakai osallistun! Kukapa ei haluaisi kauniita kuvia :) Jos voittais niiin vois joko ottaa murusen kanssa jotain tai sitten ehkä yllättää äidin ja tehdä äiti-tytär-koira-kuvauksen ;)

    VastaaPoista
  72. Mukavan rentoja kihlakuvia olisi kiva saada :) tai sitten ihan hääkuvat riippuen miten pitkään lahjakortti olis voimassa :D
    lotta.kangasniemi12@gmail.com

    VastaaPoista
  73. Waude, mahtavaa unelmien sarviin tarttumista. Täällä kameran eteen pääsisi koko perhe unelmineen: Minä, punatukkainen Teekkarini ja lapsukaisista Punainen villakoira unElma ja musta Scorpio vuodelta 85. Tsemppiä arvontaan, minulle ja muille :). T. aino.siippainen@gmail.com

    VastaaPoista
  74. Porvoon meren rantaan kallioille hääkuvia! Hmm, tai vanhaan kaupunkiin. Elokuussa häät.. fotoja vois napata viikko pari ennen! Kiitos arvonnasta:)
    aurora_markkanen@hotmail.com

    VastaaPoista
  75. Kesän ilta-auringon rusehdusta, aitoa onnea, tähtipölyä rakastuneen silmissä.. Jotain tämmöstä kun saisi napattua kuviin, niin oisihan se kerrassaan jo jotain :)) mennamapuka@gmail.com

    VastaaPoista
  76. Mukana arvonnassa & Facebookissa tykätty. :.) Jos lahjakortti on pidempään voimassa, olisi ihana saada potrettikuvaus suunnitellusta vauvasta häiden jälkeen. Mutta eiköhän meistä paristakin saa ihan hienoja potretteja. :-) Onnea uudelle yrittäjälle! solfiza@hotmail.com

    VastaaPoista
  77. Osallistun!! Meilla on haat suunnitteilla syksylle 2015 ja haluttais kivat save the date -kuvat. Kuvaukset vois tehda joko Helsingissa tai sit nappaan sulle lennot Lontooseen niin tuut kuvaamaan meita tanne! tiina1.multanen (at) gmail.com

    VastaaPoista
  78. Osallistun! Jee! Ja vaikka onni ei mun kohdalle osuisikaan, niin onnea kovasti uudesta lempilapsesta! :) Me ollaan menossa 2015 keväällä naimisiin, ja me ei olla vielä otettu minkäänlaista kihlajaiskuvaa.:D Ja nyt kun aloin oikein miettiä, niin meistä on tasan yksi kunnollinen yhteiskuva. O_o Mutta joo! Kihlajaiskuva olisi kiva! :) puhakka.veera@gmail.com

    VastaaPoista
  79. Ihana arvonta, kiitos tästä! Voi kuvausideoita olisi vaikka miten toteutettavaksi :D TTD-kuvat jäi viime kesän häitten jälkeen ottamatta, haaveissa vielä sekin siintää...olisi esim. mahtava 1-vuotis häälahja meille ;) kaksi karvakaveria löytyy kotoa, ja itse olen eläimistä niin huono ottamaan kuvia, että ei löydy varmaan yhtään onnistunutta kuvaa koirista, saatikka koirista + niiden omistajista! ;) S-posti: susanna.aarrekangas@suomi24.fi

    VastaaPoista
  80. Ei olis voinut kyllä tulla tää arvonta parempaan paikkaan! Itse tulevan kevään ylioppilaana olen pyöritellyt ajatusta jonkinlaisista ylioppilaskuvauksista. Sinuakin olen pyöritellyt mielessäni, mutta näin opiskelijabudjetilla en ole uskaltanut ottaa yhteyttä ammattivalokuvaajaan. Olen seurannut blogiasi jo pidemmän aikaa ja kaiken visuaalisen ja esteettisen ystävänä ihastuin blogiisi täysin! (: Hyvää jatkoa ja ihanaa kevättä sinulle siis, jatka samaan malliin! Viivivain@gmail.com

    VastaaPoista
  81. Mukana!
    Meistä ei miehen kanssa ole ikinä otettu kihlajaiskuvia, joten sellaiseen mahdollisen voiton käyttäisin! :)
    nellinhaablogi@gmail.com

    VastaaPoista
  82. Ompas ihana arvonta! Itse kyllä lahjoittaisin voiton rakkaalle ystävälleni. Hänen maailmaansa on tulossa ihana pieni nyytti muutaman viikon sisällä ja lahjoittaisin tämän voiton heille perhepotretin ottamista varten. Uskon, että tällä kuvauksella olisi juuri nyt hänelle huomattavasti suurempi merkitys, kuin itselleni, joten olisi ihanaa voida häntä näin lahjoa.

    Ihana arvonta muuten ja toivotan hirveästi tsemppiä uusien haasteidesi kanssa! :)

    VastaaPoista
  83. Niin ja sitten tietysti unohtui se sähköpostiosoite purkkapallopurkkaa@gmail.com

    VastaaPoista
  84. Mukana ehdottomasti! Käyttäisin mahdollisen kuvauksen, perhepotrettiimme, johon kuulumme siis minä, aviomies ja ihana Kira koiramme! <3

    jenna.tikkinen@gmail.com

    VastaaPoista
  85. Hieno arvonta! Facebookissahan olen jo aikaisemmin tykännyt sivustasi. ;) Jos arpaonni suosisi minua, haluaisin varmaankin potrettikuvia itsestäni jossakin luonnonhelmassa - jollakin kivalla pikkuextralla höystettynä! Tai sitten käyttäisin tämän myöhemmin (jos se vain on mahdollista) ja haluaisin potrettikuvia itsestäni luonnonhelmassa vanhojentanssipäivänä ensi vuoden helmikuussa.
    nita@uts.fi
    PS. Onnea kaikille osallistujille arvontaan! :)

    VastaaPoista
  86. Ehdottomasti mukana! Jos arpaonni suosisi meikäläistä, niin kuvauksen kohteena olisi meidän oma pieni perheemme, joka sai lisäystä maaliskuun alussa pienen pojan merkeissä :)
    Ja sähköposti: katriina.lempinen@gmail.com

    VastaaPoista
  87. Mahtavaa, pitää kokeilla josko arpaonni suosis mua ja klikkailinki jo facebookin tykkää-nappia;) Mutta käyttäisin mahollisen kuvaussession omiin ylppärikuviin jossain luonnonhelmassa!:---)

    emmalotta.kuokka@gmail.com

    VastaaPoista
  88. Tykätty, ja toivottavasti onni potkaisisi! Jyväskylässä kaivattaisiin kaltaistasi kuvaajaa omistaja-lemmikkipotretteja varten. :) kati.a.kamppi@gmail.com

    VastaaPoista
  89. Moikka!ihana arvonta! Mukana ehdottomasti..... olen miettinyt ottavani sinuun yhteyttä, koska haluaisin onnistuneen ja luonnollisen perhepotretin pikkuperheestäni. Myös viime kesän häämekko tallessa tietynlaisia kuvia varten ;)!
    soile.mannisto@gmail.com

    VastaaPoista
  90. Tykätty ja ISOSTI onkin; olisi harmi jos säästäisit osaamisesi "pelkän" blogin ja sukulaiskuvailun varaan! Hieno päätös tämä :)
    Minua saisit lähteä kuvaamaan jonnekin kallioille, meren äärelle, metsään lenkkipolulle tai keskelle peltoa. Kehoni ja kehonkuvani on muuttunut kovin viime aikoina ja haluaisin nähdä "miltä todella näytän" oikean kuvaajan kuvakulmasta :) johanna.rosenberg(at)gmail.com

    VastaaPoista
  91. Huippu arvonta!

    Jos voittaisin, haluaisin ehdottomasti trash the dress-kuvaukset! Menemme kesäkuun alussa naimisiin ja olisi mukava tallentaa senjälkeiset tunnelmat muistoksi :)

    jenni.henriika.juntunen@gmail.com

    VastaaPoista
  92. Tämä söpöinen pariskunta, jolla tulee nyt 15-v hääpäivä tänä vuonna haluaisi omilla maaseututiluksillaan romanttiset luonnon helmassa- kuvat, kukkaseppele päässä ja tosi hempeä kaunis fiilis, persoonallista ja aitoa tunnelmaa, mitä meissä toki on luonnostaan ;) Jos kuvaan saisi vielä eläinkavereita esim omista valikoimista - vuohi-pupu-hevonen , niin se olis plussaa. Tampereen seudulla asustellaan. saaramariekallio@gmail.com

    VastaaPoista
  93. Mahtavaa!!! Ehdottomasti mukana ja tykätty.
    Jos onni potkaisee, niin voitolla haluaisin ikuistaa meidän perheen ( minä, mies, kaksi tytärpuolta ja kaksi koiraa) kesällä vaikka nurmikolla temmeltämässä. Itse olen melkein aina kameran linssin toisella puolella, joten tälläinen potretti olisi ihana ikuistaa. :)
    Sormet ja varpaat ristissä.... ;)
    Anna E.
    anna-e@hotmail.com

    VastaaPoista
  94. Onnea Rimma, hieno juttu tämä valokuvauksen aloitus! Mukana arvonnassa, toivoisin perhekuvausta minusta ja miehestäni sekä masumatkaajasta. :) (sakokk@gmail.com)

    VastaaPoista
  95. Oijjooiii mikä ihana arvonta!!! :) Tykätty ja mukana ollaan!
    Jos voitto osuisi kohdalle niin koko meidän perheen kuvatuttaisin sinulla :)

    minnanblogi@gmail.com

    VastaaPoista
  96. Jos kerrankin kävisi säkä( yleensä ei ole kyllä tuuria minkäänlaisten arvontojen kanssa). Olisi ihanaa saada sinut kuvaamaan a) joko hääpotrettimme ihanaisessa Suomenlinnassa, jossa häämme vietetään kesällä 2015 tai b) ottamaan minusta ja sulhasesta hassun mutta herkän kuvan pk-seudulla tulevaa hääkutsuamme varten :) terhi.kotajarvi@gmail.com

    VastaaPoista
  97. Mahtava arvonta! (:

    a) Tykätty
    b) Haluaisin valokuvia ihanasta perheestäni ja nille tulisi myöhemmin käyttöä.

    k-iat@hotmail.com

    VastaaPoista
  98. Wautsi mikä palkinto,pakko osallistua!
    Olis ihan mahtavaa saada oikein kunnon kuvia meidän näyttelykissoistamme taikka sitten jonkunlaista lemmikki-omistaja potrettia...
    janinaaaz@outlook.com

    VastaaPoista
  99. Tykkäilty on ja kuvailusi ovatkin tehneet vaikutuksen itseeni. Arpaonneni haluaisin hyödyntää siskopuoleeni. Heidän perheesensä on syntymässä esikoisprinsessa toukokuussa sinne Tuusulan seudulle. Vauvakutsut järjestetään 13.4. Ja lahjan luovuttaisin hänelle siellä.

    Osoite on haverinen.ms@gmail.com

    VastaaPoista
  100. Tykätty on monta päivää sitten :) käyttäisin lahjakortin kihlajaiskuviimme, joissa myös karvainen lapsosemme saisi olla mukana :)

    VastaaPoista
  101. Tykätty! :) Ja ehdottomasti Trash the dress -kuvauksiin käyttäisin palkinnon. :)

    VastaaPoista
  102. Voi, kyllä kelpais! Kuviin pääsisi luultavasti heppa ja ehkäpä myös koirulit :-) Nyt vaan sormet ja varpaat ristissä!

    johanna.a.kangas@gmail.com

    VastaaPoista
  103. Ihania kuvia! :)
    Jos voittaisin arvonnassa, niin käyttäisin voitin rakkaan ystäväni kanssa "ystävä potrettiin". Viimeksi meistä on ammattilainen ottanut yhdessä kuvia kun toinen meistä valmistui ammattiin ja toinen kirjoitti ylioppilaaksi. Olisi ihana saada potretti kuvia muistoksi rakkaan ihmisen kanssa. Espoon seudulla asustelen.
    Tykätty facebookissa ja ehdottomasti jatkan blogin lukua :)

    -Pauliina pauliina.honkanen@hotmail.fi

    VastaaPoista
  104. Niin on vaan ihana tämä blogisi! <3 Ja onpas hirmusen hieno idea tämä arvonta!! Täällä olisi lähimaastosta (Salosta) yksi melkein täysi-ikäinen tyttönen kahden pikkusiskonsa ja vanhempiensa kanssa valmiina kuvauksiin! =)
    iina.tinell@gmail.com

    VastaaPoista
  105. Oij Oijj, voih pojat kumpa voittaisin tämän <3 Voisit tulla kuvaamaan minua ja tytärtäni. Olen aina halunnut ostaa oman järjestelmäkameran mutta ei ole ollut varaa. Oisi niin ihana saada miusta ja miun pikkutytöstä ihanat kuvat. laara_88@hotmail.com

    VastaaPoista
  106. kissat olisi ainakin kuvaus kohteena!

    terveys1 (at) wippies.fi

    VastaaPoista
  107. puolison kanssa voitaisiin olla yhdessä kesäisissä tunnelmissa jossain sillalla. mariestrange(a)hotmail.com

    VastaaPoista
  108. Jos voitto osuisi kohdalleni niin haluaisin ottaa valokuviani joko kummipoikani kanssa tai perheeni kanssa:)

    VastaaPoista
  109. Ihan mieletön arvonta! Nyt pidän kyllä peukkuja ja varpaita pystyssä enemmän kuin koskaan! Mietin tovin jos toisenkin, mihin arvontavoiton käyttäisin. Häät on luvassa kesällä, joten rakkaudentäyteisiä potrettikuvia miekkosen kanssa on luvassa anyway. Vaikka noin 2000 km päässä kotikonnuilta asustelenkin, koti-ikävä iskee harvoin - mutta läheisikävä silloin tällöin. Monet huiput ja supertärkeät juttutuokiot on ne mamman kanssa jaetut <3 Totesin tätä pohtiessani, että meistä on äidin kanssa otettu vuosien mittaan todella vähän yhteiskuvia. Äitikulta lähenee uhkaavasti 70 ikävuoden rajapyykkiä, mitä ei nuorekkaasta daamista ikinä uskoisi! Lähes herkistyin miettiessä, miten mieletöntä olisi antaa mammalle äitienpäivänä kuvaussessioylläri. : ) Sulle tietenkin superisti onnea ja menestystä yrittäjän uralle! saanuska[at]gmail.com

    VastaaPoista
  110. Voittokuvauksen käyttäisin trash the dress-kuviin, joissa voisi seikkailla neljä koiraani :)

    VastaaPoista
  111. Minusta ja avomiehestäni on vuosien varrella kertynyt vain muutamia ei välttämättä niin henkeäsalpaavia kuvia. Kuinka ihanaa olisikaan saada tallennettua tämä elämänäni rakkaustarina kauniisiin kuviin.

    Onnea uuden bisneksen kanssa,sinulta löytyy kyllä taitoa tuohon hommaan! Ja onpa näitä ihmisten valokuvaustoiveita ihana lukea, ovat niin täynnä onnea ja rakkautta :)

    VastaaPoista
  112. Naapurin suosituksesta, varaan sut joka tapauksessa loppuvuodesta kuvaamaan perheen uusinta tulokasta :)

    VastaaPoista
  113. Ihan mahtava juttu tää sun yritys! Hurjasti tsemppiä uusien haasteiden kanssa. Mä niin tilaan meidän kihlajaiskuvat Rimma Photographylta, mutta avopuolison kosintaa saa varmaan odottaa vielä vuoden jos toisenkin. :D Mutta sitten kun aika koittaa, haluan sinut ikuistamaan onnen hetkemme! :)

    Jos voittaisin arvonnan, antaisin kuvauksen lahjaksi ihanalle 4-vuotiaalle kummitytölleni ja hänen isosiskolleen : tiseppan@ulapland.fi

    VastaaPoista
  114. Oi tämä on ihana idis! Voi jukupätkä,ite käyttäisin voittokuvauksen kyllä ehkä ehdottomasti itseni ja ihanien pikku mopsilapsieni kuvauksiin :) Oon niin ihastunut sun tapaan kuvailla, etten kestä :')
    ♥: http://jouua.blogspot.fi

    VastaaPoista
  115. No tähänhän pittää osallistuo! Ja ehdottomasti pääsisit kuvaamaan meijän suloisia ja nopea jalkaisia neitokaisia, oma haaste sinänsä... ;)
    (annejuntunen@hotmail.com)

    VastaaPoista
  116. Loistava kilpaillu. Käyttäisin kuvaussession meidän syksyllä olevien häiden hääpotretti kuvaukseen.
    Nyt sormet ristissä odottelen :)

    VastaaPoista
  117. Tykätty :) Käyttäisin minun ja mieheni yhteisiin rakkauskuviin jos voittaisin. Mahtava kilpailu!! nazzdar@outlook.com

    VastaaPoista
  118. Onpa totisesti upea arvonta! Olisipa huikeinta saada yhteiskuvaan ne kaikkein tärkeimmät, oma piskuinen perheeni.

    VastaaPoista
  119. Onnea tuoreelle yrittäjälle! Sun kuvaustaidolla todellakin kelpaa tarjota asiakkaille visuaalisia elämyksiä. :) Fabossa oon namiskaa klikannut jo aiemmin ja jos tässä arvonnassa onni sattuis osumaan kohdalle, olisi varsin hienoa saada sut nappaamaan meidän jokavuotinen hääpäiväkuva. jose [miuku] ajastaika.com

    VastaaPoista
  120. Mukana arvonnassa! :) leena_laiho@hotmail.com

    VastaaPoista
  121. Käyttäsin lahjakortin siihen, että saisit ottaa minusta erilaisia potrettikuvia. Olisi mielenkiintoista olla kuvattavana ja saada itsestä kauniita kuvia. Hiukan ehkä "voimauttavan valokuvauksen" tyyliin.

    -Juuli

    lupu_92 (at) hotmail.com

    VastaaPoista
  122. Tykätty :) Mentiin mieheni kanssa naimisiin 17.8.13 ja palkinnon käyttäisin 1-vuotishääpäiväkuviin Jyväskylän maisemissa :)

    VastaaPoista
  123. Haluaisin itsestäni herkkiä kuvia merenrannalla kesällä. Liehuvaa helmaa ja keijukaisfiiliksiä :)

    VastaaPoista
  124. Olisi ihana saada minusta ja ukosta yhteiskuva josta voisimme teettää taulun :) Mikä parasta olisi ihana saada sinut taas liminkaan kylään <3

    essimaari.h@gmail.com

    VastaaPoista
  125. Pidän todella paljon kuvistasi ja tyylistäsi! :) jos sattuisin voittamaan, olisi ihana saada kuvia minusta ja poikaystävästäni jossain kivoissa maisemissa Helsingissä :)
    -Iina
    iina.gromov@helsinki.fi

    VastaaPoista
  126. No me ollaan kyllä ehdottomasti mukana tässä arvonnassa Tytsyn kanssa! :) Eli kyllä vaan pääsisit kuvaamaan tuota meidän pullaposkipalleroa <3 Tytti kasvaa niin älytöntä vauhtia, että kohta tämä vauva-aika on muisto vain ja sitä suuremmalla syyllä näitä hetkiä täytyisi nyt ikuistaa :) (muutenkin, kuin mun amatöörikuvilla :D)

    VastaaPoista
  127. Jos arpaonni osuisi minun kohdalle, haluaisin mennä metsään ja ottaa poikaystävääni kädestä ja sinä ikuistaisit hetkemme paikasta, joka rauhoittaa itseäni eniten. Herkät pariskuntakuvat metsästä. Ne olen aina halunnut.

    VastaaPoista
  128. Oi, tää olisi niin ihana voittaa! Otat todella kauniita ja tunnelmallisia kuvia. Jos onni osuis omalle kohdalle, ottaisin kuviin mukaan poikaystäväni :-) Pidetään molemmat valokuvaamisesta, mutta rakas harrastus on jäänyt vähän vähemmälle viime aikoina ja sen huomaa varsinkin vähentyneistä yhteiskuvista - silloin harvoin kun jaksaa napata kameran kouraan ei oo ensimmäisenä mielessä yhdessä jalustan eessä pönöttäminen :D

    VastaaPoista
  129. Lykkyä pyttyyn uuteen aluevaltaukseen! :) Potretissa olis mä, mies ja mun musta kissa.

    VastaaPoista
  130. Mukana arvonnassa. :) Jos voittaisin, haluaisin ikuistaa viimeisen yhteiskuvan itsestäni ja entisestä koirastani. Tuleva opas lähtee siis toivottavsti työhönsä syksyllä. :) sakke_92@hotmail.com

    VastaaPoista
  131. Tykätty ja mukana arvonnassa :)


    Ja vaikkei arpaonni nyt suosiskaan, niin haluaisin sun kuvaavan jossain sopivassa ajankohdassa meidän viishenkistä perhettämme, koiruus mukaanlukien.

    En jätä nyt sähköpostiani tänne, mutta tiedät kyllä varmasti mitä kautta hankkia yhteystietoni ;)

    VastaaPoista
  132. Oi tää olis aivan mahtava voittaa! Mä haluaisin ehdottomasti kuvan meidän pian 15-vuotta täyttävästä koirasta, joka edelleen jaksaa ilostuttaa meitä päivittäin. :) Onnistunut kuva olisi ihana! Varsinkin kun koko ajan on pelko, että vanha rouva saattaa mennä hyvinkin nopeasti ja yllättäen huonoon kuntoon. Onpas kiva kilpailu! =)
    kartsakarjalainen@gmail.com

    VastaaPoista
  133. Tykätty! :) Käyttäisin voiton ehkäpä trash the dresseihin tai johonkin söpöihin kuviin Papuliinin kanssa, vaikka tulisihan hän tietty kyllä trash the dresseihinkin jollain tavalla mukaan :) <3

    VastaaPoista
  134. Onnea taipaleellesi!! :) minua harmittaa, kun emme kuvauttaneet esikoista 1-vuotiaana, emmekä ottaneet mitään raskauskuviakaan.. Ja ihan sen vuoksi, että emme tienneet turun seudulta sellaista kuvaajaa, jonka kuvat olisivat varmasti upeita.. Sinun tyylisi ihastuttaa, joten ehdottomasti haluaisin otattaa meistä perhekuvia!

    VastaaPoista
  135. Tykätty! :) Oma sähköpostiosoitteeni on pasi.lepola@gmail.com. Olen itse kuvannut tyttäreni puolen toista ensimmäisen vuoden aikana hänestä jo monta tuhatta kuvaa. Kuvat näyttävät kuitenkin vähän samanlaisilta, eli "minun ottamilta kuvilta", siksi olisikin mukava nähdä jonkun toisen (VSCO) näkemys hänestä. :) Eli toisin tyttäreni sinulle kuvattavaksi. :)

    VastaaPoista
  136. Tykätty! Mieletön arvonta! Haluaisin ehdottomasti kuvat kolmen rakkaan ystäväni kanssa<3 Jossain iihanissa maisemissa :)
    Suuren suuri onnenpotku sun alkavalle uralle!! :)
    -adva0003@eduouka.fi

    VastaaPoista
  137. Vautsi! Osallistun ehdottomasti tähän ja voiton käyttäisin hääpotretteihin :) ensi lokakussa olisi häät.. Tosin Joensuussa, mutta täytyypi miettiä järjestelyjä, jos arpaonni osuu kohdalle :) osoite: pirita.meronen@gmail.com

    VastaaPoista
  138. Vautsi vau ja mahtavaa, että oot uskaltanut aloittaa kuvaushommat! :) Jos me voitettaisiin niin käytettäisiin palkinto joko vauvamasukuvaukseen tai sitten loppukesästä itse beibin kuvaukseen :) iirapilto(a)gmail.com

    VastaaPoista
  139. Toivoisin todennäköisesti kuvia itsestäni ja avomiehestäni. :) marenkeli@hotmail.com

    VastaaPoista
  140. Olen seurannut blogiasi jo pidemmän aikaa, ja törmäsin tähän hääblogeja etsiessäni. Ihana arvonta! :) Onnittelut valokuvaushommien aloittamisesta ja ihanaa kevättä!

    Osallistun siis arvontaan (tykätty on facebookissa!), ja olisi mahtavaa saada kuvia minusta ja miehestäni :)

    -Paula
    paula1pirskanen@gmail.com

    VastaaPoista
  141. Tykätty. :) Haluaisimme sulhasen kanssa potrettikuvia. Olemme hulluja ja haaveilemme jälkikäteen otetuista potrettikuvista. Sulhanen haluaa rentoja kuvia eli ei ihan täydessä tällingissä. Minä haluaisin kovasti aika herkkiä kuvia elokuun usvaisella niityllä(ei siis onnistu hääpäivän aamuna 12.7.) Tyylillä Joe Wrightin Ylpeys ja Ennakkoluulo - elokuvan DVD-kansi...
    Valokuvaus hääpäiväksi on jo, mutta tätä haavetta emme ole vielä lähteneet pyörittämään eteenpäin.

    - Suvi
    suvi.silen(a)helsinki.fi

    VastaaPoista
  142. Facebookissa peukutettu!

    Oi, jos voittaisin käyttäisin tämän TTD-kuvaukseen tai sitten ehdottaisin Boudoir-kuvausta.

    -Piia
    piia.matilainen@gmail.com

    VastaaPoista
  143. TTD-kuvaukset ovat jääneet viime kesän häiltä tekemättä ja niistä aina aika ajoin haaveilen, en vain saa aikaiseksi organisoitua kuvauksia! Ne olisivat ehkä kärkipaikalla. Myös pari muuta ajatusta kuvausten suhteen olisi kyllä mielen päällä!
    taru.soininen(a)gmail.com

    VastaaPoista
  144. Tykätty :)
    Esikoista odotellaan loppukesällä syntyväksi, joten päällimmäisenä mielessä olisi perhepotretti joko mahan tai vauvan kanssa <3
    anni.jalava@luukku.com

    VastaaPoista
  145. Facebookissa tykätty!
    Jos arpaonni osuu kohdalle, mielessä olisi parikuvaus miehen kanssa tai kuvia itsestä miehelle!
    namianna_mikkonen(at)gmail.com

    VastaaPoista
  146. Ihania kuvia! Runsaita myötätuulia urallesi :)
    Menimme pari vuotta sitten naimisiin merellisissä ja ruusuisissa tunnelmissa. Ennaltasuunnitellut potrettikuvat merenrannalta jäivät harmittavasti ottamatta, kun emme kertakaikkiaan raaskineet kadota enää vaadittavaksi puoleksi tunniksi ihanilta häävierailtamme!
    Toiveena olisi siis saada yhteiskuvia merenrannalta, hääpäivää muistellen ;)
    anna.varsio@gmail.com

    VastaaPoista
  147. Haluaisin kuvia itsestäni koirani kanssa! Sellaisia kun ei ole tullut otettua, vaikka mielessä on ollut.
    perkola(a)netti.fi

    VastaaPoista
  148. Osallistun arvontaan! :) Jos arpaonni osuisi kohdalle, haluaisin käyttää sen kihlakuviin (joiden aika ei kyllä vielä ole). Jotain ihanaa maalaisromanttista ja luonnonläheistä miljöötä, päälle valkoinen pitsimekko ja miehelle pellavahousut! Koirakin vois vilahtaa joissain kuvissa :)
    Täytyy myöntää et olin jo miettinyt tällaista ennen kuin yritystä perustit, että jos ei arpaonni suosi, niin saatamme kuitenkin joskus tavata, kun kuvat tulevat ajankohtaisiksi :)

    katri.kronman@gmail.com

    VastaaPoista
  149. Menimme vajaa vuosi sitten kihloihin poikaystäväni kanssa ja silloin jäivät kihlakuvat ottamatta. Kuvasi näyttävät ihanilta ja AIVAN meidän tyylisiltä!! Toivottavasti onni potkaisee, niitä kuvia voisimme ensi vuonna käyttää häitä ajatellen save the date- tai kutsukorteissa :) emmakaroliina1(at)gmail.com

    VastaaPoista
  150. Facebookissa tykätty :) Haluaisin joko portrettikuvausta uuden hepan kanssa tai sitten ihan yksin mutta luonossa kuitenkin olisi kivaa ottaa portretti kuva missä voisi mahdollisesti käyttää vähän mielikuvitustakin taustan kanssa. Kiitos kivasta blogista!
    T: Jessica
    welandej@arcada.fi

    VastaaPoista
  151. Onnea uudelle yrittäjälle! Ihastelin kuviasi ensimmäisen kerran jo Sveitsissä 2011 :-) ja fb sivuakin on tykätty jo pitkään. Tilaisin sut ottamaan masukuvat seuraavasta tulokkaastamme vaikka heti, mut kun tällä hetkellä palkanmaksajana on kela, kokeilen arpaonneani minäkin :-).

    Terkuin,

    AJ Nummelasta

    VastaaPoista
  152. No nyt on pakko osallistua! Jos voittaisin, haluaisin käyttää palkinnon kihlakuvaukseen jossain kivan keväisessä/kesäisessä miljöössä helsingissä tai kainuussa. Onnea ja menestystä uusiin tuliin, blogiasi on mukava seurata! eerika.leinonen@hotmail.com

    VastaaPoista
  153. Onnea tuoreelle yrittäjälle! Kuviasi on ollut kyllä ilo katsella näiden vuosien aikana. :) Yhdellä arvalla tällä kertaa mukana. Unelmoin häiden jälkeisistä Trash the dress -kuvauksista!

    niin.a@hotmail.com

    VastaaPoista
  154. Yhdellä arvalla mukana ja haluaisin rennot kuvaukset avioliiton arjesta. Rakkautta ja arkea siis hakusessa :) lovefall2014@gmail.com

    VastaaPoista
  155. Kiva arvonta ja onnea uudelle yrittäjälle! Olisi aika ihanaa saada rento perhepotretti

    VastaaPoista
  156. Koukutuin blogiisi jo häävalmistelujesi alkuvaiheessa kun omistani vasta haaveilin, harva se päivä tulee katsottua onko päivityksiä tullut :) Onnea uudelle yrittäjälle! Jos arvonnassa voittaisin, käyttäisin sen yhteiskuviin mieheni kanssa. T. Satu (lehti.satu(at)gmail.com)

    VastaaPoista
  157. Oijoi melkein unohdin osallistua! Jos sattuisin voittamaan, haluaisin sinun ikuistavan minut sekä kaksi siskoani yhdessä. Olisi ihanaa saada meistä sellainen meidän näköinen kuva :-)

    heidikouva1@gmail.com

    VastaaPoista
  158. Tykätty! Kuvauksen kohteena olisi pikku perheeni ( ihmiset ja karvaiset kaverit). :)

    VastaaPoista
  159. Onnea yrittäjyyteen, tätä olenkin jo odotellut tapahtuvaksi!!! :)

    Käyttäisin lahjakortin tyttäreni 1-vuotis kuvaukseen, sinä jos kuka pystyisit loihtimaaan täydelliset kuvat:)
    Jos et siitä innostuisi niin jotain trash the dress tyyppistä sitten :)

    VastaaPoista
  160. Kas, oli jäänyt koko postaus aiemmin näkemättä. Tokihan vastasyntynyt baby ansaitsee tulla valokuvatuksi, joten sitä siis olisi tarjolla jahka tämä minityyppi tuolta kolostaan sitten ajallaan poistuu :)

    VastaaPoista
  161. Vautsi, onpa mainiota! Mä haluaisin meidän pienen perheen kuvattavaksi vaikka syksyllä, kun kuopus on yli puolivuotias <3

    mira.a.niemi@gmail.com

    VastaaPoista
  162. Ehdottomasti mukaan! Voiton käyttäisin varmaankin kesäkuussa 2 vuotta täyttävän pojan kuvaamiseen. Taikka sitten niin, että oltaisiin koko porukka, chihurouvat mukaan lukien.
    niina_hyttinen_@hotmail.com

    VastaaPoista
  163. ooh, tämä on ihana arvonta. Mä haluaisin ottaa kuvat musta ja mun poikaystävästä. Ois ihana kun ois jotain oikeita kuvia meistä. :) Tykkäsin facebookissakin, ihan mielelläni kun saan joskus news feediin sun kauniita kuvia. ;)

    gustonksu@student.gu.se

    VastaaPoista
  164. Mukana arvonnassa! :) Olis mahtavaa päästä kuvatuksi yhdessä poikaystävän ja meidän terrierin kanssa.

    klemppa_@hotmail.com

    VastaaPoista
  165. Oispa kiva saada hyviä kuvia meijän karvalapsista :)
    Ja onnentoivotukset uudelle yrittäjälle!

    VastaaPoista
  166. Kahdella arvalla mukana ja ehdottomasti haluaisin meistä kesän jälkeen "tuore aviopari"-kuvia jossain ihanassa ympäristössä :).
    mimme82@gmail.com

    VastaaPoista
  167. Oooops meinasi ihan unohtua osallistua! 30-vuotis hääpäiväkuvalle voisi olla tilausta, sillä alkuperäisiä ei kehtaa pitää esillä :D

    VastaaPoista
  168. Oi mikä ihana kilpailu! Olen ihaillut kuviasi jo pidemmän aikaa ja olisi mahtavaa jos arpaonni kerrankin suosisi minua :) Otatin viime vuonna minusta ja miehestäni 1. vuotishääpäivä kuvat ja olisihan se kiva jos tänä vuonna kuvat saisivat jatkoa 2. vuotiskuvilla! :)

    helindho@gmail.com

    VastaaPoista
  169. Mukava arvonnassa! :)
    Kuvauskohteita olisi monta, mutta jos kävisi niin suuri tuuri, että arpaonni suosisi, niin saattaisin lahjoittaa tämän eteenpäin omalle siskolle vauvamasukuvia varten :)

    VastaaPoista
  170. ja unohtui maili..

    maissi_1(at)hotmail.com

    Ja onnea hurjasti uudesta yrityksestä,huikea juttu!... sekin unohtui sanoa :D

    VastaaPoista
  171. Vauvan ja vanhempien kuvaukseen – eli pääsisit kuvaamaan esikoistani. En keksi, mihin tässä voin jättää sähköpostin, mutta yhteydenottolomake löytyy blogistani. :)

    VastaaPoista
  172. Tahtoisin itsestäni laadukkaita kuvia jossakin eksoottisessa ympäristössä, esim vanha, hylätty tehdas tms. raffia :) Kuvissa voisi myös samalla esitellä sen hetkistä fitness-kuntoani.. hanna.koivukoski@hotmail.com

    VastaaPoista
  173. Ihana arvonta :) Kuvausvaihtoehtoja olisi useampiakin: ehkäpä kuvaus metsässä koiramme Rommin kanssa tai 1-vuotis hääpäiväkuvaus pariskuntana <3 eevamariahenriikka (at) gmail.com

    VastaaPoista
  174. Kai se pitää osallistua. Haluaisin rennon kuvauksen Töölössä miehen kanssa, sellaisella kotona fiiliksellä.

    VastaaPoista
  175. Jos voittaisin, haluaisin ehkä ystäväkuvauksen rakastamassani Helsingissä. Asun Belgiassa ja vaikka täällä erinomaisesti viihdynkin, on Suomea joskus hirmuinen ikävä ♥
    taru.myllynen@hotmail.com

    VastaaPoista
  176. IIk pakko osallistua! Haluaisin kuvia meidän Urholaisesta kun nuo 1-vuotiskuvat unohtuivat kokonaan. Samalla voisit kokeilla taitojasi ja yrittää saada inhimillisen kuvan myös allekirjoittaneesta.. tytti.matero@gmail.com

    VastaaPoista
  177. Osallistua pitää, ehdottomasti. :)
    Meidän pikkumies täyttää ihan kohta vuoden, niin olisihan se ihanaa saada "ihan viralliset 1-vuotiskuvat" hymyilevästä ja kirkassilmäisestä pojasta ihanassa auringonvalossa.
    (sievinkoti -a- gmail.com)

    VastaaPoista
  178. Osallistutaan! Kyllä nuo Trash The Dress kuvat kuulostais mun korvaan aika hyvältä. + Näyttäisi myös varmasti. :))

    VastaaPoista
  179. Vielä ennätin! :) Haluaisin kuvia meidän pikku perheestä, joka juuri kasvoi yhdellä.
    - Toinen Kainuun tyttö

    VastaaPoista
  180. Viime hetken täpinöissä unohtui sposti. johannakin@gmail.com

    VastaaPoista

Hei, kiitti kommentista (: