2014/04/01

Helsingin Uunisaari ja kevään tuoksu

Aurinko pilkistää varovasti pilvien takaa ja lokit kirkuvat. Kun pistää silmät kiinni, saattaa jo haistaa kevään. Katupöly kutittelee sieraimissa ja merituuli lepattaa takinliepeissä. Enää sen henkäys ei kuitenkaan ole jäätävä, vaan enemmänkin keväisen raikas. Sunnuntainen retki Uunisaareen oli hyvä toteuttaa nyt, sillä pian sinne johtava silta otetaan taas kesäteloilleen. Toki saareen pääsee sitten helteiden helliessä myös paatilla, mutta jostain syystä minä tykkään ihan mahdottomasti silloista. Toinen ihastus on ne majakat, mutta niitä ei järin tuolla Kainuun perukoilla ole nuoruudessa näkynyt, joten ehkä nämä sillat ovat siinä mielessä tutumpia seuralaisia.

Retki oli huisin hauska ja samassa yhteydessä kuvattiin myös erään pariskunnan hääpäiväkuvia sekä äidin ja tyttären yhteisotoksia. Molemmista tulossa näytteitä tuonne portfolion puolelle myöhemmin tällä viikolla. Maailman paras kuvausassari Jii oli tietysti mukana ja törmättiinpä tuollaiseen irti tallustelevaan pörröiseen norjanharmaahirvikoiraankin. Teki kyllä mieli avautua omistajalle koiran vapaana juoksuttamisesta, mutta kun fuffen isäntä oli herttainen vanha pappa ja koirakin mitä ystävällisin omistajansa tavoin tyylikkäästi harmaantunut pallero, en viitsinyt. Kiitin vain mielessä, ettei trio ollut mukana.
 Sieltä se meidän vihkikirkkokin pilkistää. Heti kun säät lämpenee, pitää ottaa suunnaksi Suomenlinna ja kalliopiknik.

Huikeeta aprillipäivää folks! Tehkää paljon jekkuja.

PS. Kävin eilen elämäni ensimmäisellä crossfit-tunnilla. AUTS..

EN // Photoshooting in Uunisaari, Helsinki, Finland. In the last picture you can see our wedding church from a long distance though, but still! Oh cannot wait the summer and picnics in Suomenlinna. Happy first of April folks!
#suomiretki

Photos:
Olympus OM-D E-M1
M. Zuiko PRO 12-40mm f2.8


18 kommenttia :

 1. Voi miten hienoja kuvia, mikä tyyneys ja rauha näistä huokuu! Tykkään ihan valtavasti tavastasi katsella maailmaa ja siitä, miten osuvasti se välittyy kuviesi kautta tänne ruudun toisellekin puolen. Hirmuisen inspiroivaa :)

  Kaunista kevättä sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista <3 Tosi kauniisti sanottu!

   Sinulle myös oikein kaunista ja raikasta kevättä!

   Poista
 2. Ai niin. Aprillipäivä... tuo oli unohtunut ihan täysin! :)

  Kauniita kuvia, Uunisaaressa en koskaan käynyt edes Helsinki-vuosinani, tuolla olisi kyllä mukava pistäytyä jollain Helsinki-visiitillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa varautua, ettei tule jekutetuksi (: Kiitos Satu! En minäkään ollut käynyt Uunisaaressa kuin kerran aikaisemmin ja silloin kesällä. Oli kyllä paikassa ihan täysin eri fiilis nyt maaliskuun auringossa.

   Poista
 3. Tuo kuva sinusta (17. kuva ylhäältä päin laskettuna) on kyllä jotenkin niin täydellinen! <3

  VastaaPoista
 4. Upeita on, jälleen kerran. Käyhän kurkaamassa mun Oulu-otokset eiliseltä. =)

  VastaaPoista
 5. Ooh, ihania kuvia ensi kesän hääjuhlapaikastamme. <3

  VastaaPoista
 6. Näyttääpä niin kivalta tuokin paikka, mulla menee koko kesä Helsinkiä tutkiessa, kun siellä tuntuu olevan niin paljon mahtavia mestoja! Ja Suomenlinnaan pittää mennä kans, ku oon niin turre! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää en kestä niin siistiä ku muutatte tänne!!! Vaikka Oulu 💕

   Poista
 7. Heeei onnittelut uudelle yrittäjälle!!! Ihan mahtavaa!!! Tuo on kyllä niin sun juttusi, sun kuvat on vaan aina niin upeita ❤ Pitäisikin Helsingin visiiteillä enemmän tutustua ympäristöön ei kauppoihin.. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KIIITOOS! Hirmuisesti (: Kyllä tää tuntuukin ihan omalta jutulta! Oon innoissani ku lapsi karkkipäivänä ^_^

   Poista

Hei, kiitti kommentista (: