2013/10/17

Syysretkellä Espoon pusikoissa

Vitsit sentään, että viime viikonloppuna oli upea sää! Ampaisin heti lauantaiaamuna tallille, josta jatkoinkin ihan extempore siskon ja muutaman muun läheisen kanssa talliryysyissäni kohti Bodom-järven päässä olevaa Pirttimäen ulkoilualuetta. Koko muu Espoo oli naapurimme mukaan pakkautunut Nuuksioon, joten me tehtiin taktiset ja lähdettiin koluamaan uusia nurkkia. Ja kyllähän siellä oli nättiä.


Muita ihmisiä ei tosiaan tullut tunnin talsimisen aikana vastaan nimeksikään ja ihan keskenämme saimme syöpötellä retken puolivälissä eväitä ja pojat grillata makkaraa. Armas aviopuoliskoni oli jäänyt kotiin puurtamaan remonttihommia, mutta ihan omin pikkukätösin hän oli minulle retkieväät siskon mukaan loihtinut. Avocado-ruisleivät veivät suorastaan kielen mennessään ja kyllä muuten maistui siskonmiehen mukanansa roudaama kuohuva hyvältä nuotion ääressä tarjoiltuna! Olipa muuten ensimmäinen kerta, kun join kuksasta shampanjaa..


Eväiden tuhoamisen jälkeen tallustelimme tunteroisen takaisin autolle ja matkalla oli pakko näpätä vielä muutamat kuvat kerrassaan silmiä särkevän upeasta ruskasta. Voi pojat, enpä ole näillä korkeuksissa ennen moista väriloistoa nähnyt! Ihan kuin olisi astellut Espoon sijasta Kainuun jylhissä metsissä.

Nyt kun vielä saataisiin se talvi kunnolla käyntiin ja lunta tupaan! Meikäläisen Karhut huutelee varastossa kutsua päästä laduille suihkimaan. Vähän kyllä jännittää, että ehtiikö neljän viikon sisään tulla ensilumi tännekin, vai astellaanko marraskuun alku loskassa ja moskassa. 

Toiveikasta torstaita toverit!

EN // In our hoods.


10 kommenttia :

  1. Niin kauniita kuvia, voiko luonto olla kauniimpi? Ei vaan, Suomessa kyllä kaikki vuodenajat on kauneimmillaan sanoinkuvaamattoman upeita :)
    Täällä meillä on ainakin tänään tullut lunta ;)

    VastaaPoista
  2. Kaunista! Ja ihana nyyttikoira :D Onkos tuo Hynkänlampi? Oltiin joku vuosi takaperin Pirttimäessä käppäilemässä ja löydettiin kiva grillailupaikka lammen vierestä. Joskus pitäisi käydä katsomassa hiidenkirnujakin, joita pitäisi löytyä Sorlammen lähistöltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mitään käsitystä lammen nimestä, mutta grillikota oli ihan siinä vieressä, joten varmaankin (:

      Poista
  3. Upeita syksyisiä kuvia! Täällä Kajjaanissa on jo lunta, mutta taitaapi ensi viikolla sulaa pois.

    terveisin Kaenuun tyttö

    Ps. Tämä blogi on ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. KIITOS! Ja terkkuja Kaenuuseen! Ikävä sinne! Onneksi kohta pääsee taas kuuntelemaan korpien kuisintaa <3

      Poista
  4. Oi miten ihania kuvia! Itse olen myös nautiskellut ruskasta, joka on tänä vuonna ollut todella loistelias. Onneksi meillä on täällä Suomessa upea luonto. Skumppa kuksasta kuullosti ihan runolta =).

    VastaaPoista

Hei, kiitti kommentista (: