2013/08/28

Vihkisormus ja elämäni ensimmäiset timangit

Timantit on ikuisia laulaa Tiihosen Jare ja eräs toinen aavistuksen kuuluisampi naishenkilö taisi kerran mainita, että ne ovat myös tytön parhaita kavereita. Itsehän en tosiaankaan osaa käyttää minkään sortin koruja, joten en ehkä vielä uskalla allekirjoittaa bestissuhdetta vihkisormukseeni. Vaikka pakko kai se on myöntää, että kyllä tuo rinkula on just eikä melkein kuin minulle tehty. Ja niinhän se itseasiassa onkin. 

Sormukseni suunnitteli omien toiveideni pohjalta AU3 Kultaseppien Jussi Louessalmi. Jussi saa kyllä meikäläiseltä jo pelkästään tämän taidonnäytteen perusteella kymmenen pistettä ja papukaijamerkin! Halusin kevyttä, simppeliä, siroa, kaunista mutta kuitenkin aavistuksen erilaista ja näyttävääkin sormusta ja omasta mielestäni tämä valkohopeinen rinkula seitsemällä timantilla on juuri tätä kaikkea. Oma toivesormuksenihan näytti tältä, mutta Jussi ammattilaisena totesi, ettei timanttien kiinnitys kyseisellä tekniikalla tulisi olemaan kovinkaan kestävä. Varsinkaan kun sormusta käyttää tällainen huoleton touhottaja, joten istutuksen mallia muutettiin aavistuksen erilaiseksi, kuten alapuolelta näätte.


Anteeksi tällaiset ö-luokan kuvat, mutta kun en satu omistamaan makrolinssiä (pssst hyvä lahjaidea) niin ei päästy kameran kanssa kovin lähelle itse sormusta. No, ehkä te kuitenkin pystytte näiden räpsyjen perusteella arvioimaan, sopiiko sormus kantajansa tyyliin vaiko ei.

Oman mielipiteeni te jo tiedättekin

Kivaa keskiviikkoa murmelit!

EN // My custom made wedding ring.


28 kommenttia :

  1. Kaunis kuin mikä! Eli kantajansa näköinen <3

    VastaaPoista
  2. Tosi kaunis ja kantajansa näköinen sormus! Etköhän tuon kanssa viihdy vaikka loppuelämän ;)

    VastaaPoista
  3. Todellakin on sun näköinen! Niin kaunis, siro ja herkkä <3

    VastaaPoista
  4. Oih, kyllä custom -sormukset on vaan niiiin ihania! Ihan kantajansa näköinen, kaunis kun mikä! :D

    VastaaPoista
  5. Sopii sormus kantajalleen täydellisesti ♥ Ihan on sinun näköisesi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Janet! Jotenkin itse ihan yllätyin, miten minulle "sopiva" siitä tulikin (:

      Poista
  6. Todella kaunis ja persoonallinen :) Jos oisin halunnut timantteja, jotain ton tyylistä olisin voinut ehkä ottaakin. Ihanan simppeli, mutta niin kaunis <3

    VastaaPoista
  7. Tosi upea sornus! Mäkin luotan kyllä Jussiin täysin, sen verran hyvin uudisti tämän munkin kihlan. Voisin ihan hyvin harkita teeytämisyä, mutta mielessä ei vaan ole oikein mallia vielä, tuo simppeli timangirivistö on kyllä huikea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sepä se. Kyllä minullakin kesti, että löysin mieleisen haaveen. Tai koko ajan oli selvää, että rivitimantteja, mutta en halunnut sellaista "tavallista" mitä kultakaupoissa on. On nekin tosi kauniita, en minä sillä, mutta jotenkin halusin jotain vähän personoidumpaa ja toki suomalaista käsityötä on ihana aina tukea (: Sun kihla on ihana!

      Poista
  8. Ohan se kaunis! Ja ainutlaatuinen.

    VastaaPoista
  9. Suloinen, jotenkin herkkä ja ennen kaikkea sinun näköinen sormus. Kyllä tuota kelpaa loppuelämän kantaa. :)
    Asiasta nokkahuiluun, blogissani olisi sinulle haaste.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos (:

      Oi kiitos haasteesta! Olen ehkä maailman säälittävin niihin vastailija, mutta ehkä minä joku päivä vielä reipastun... (: Anteeksi siis jo etukäteen, mikäli se ei tänne lähipäivinä putkahda.

      Poista
  10. Onpa siinä kaunis, herkkä ja siro sormus, kertakaikkiaan upea ja täydellinen kantajallensa! <3

    VastaaPoista
  11. Oi, hieno on! Ihanan pyöreät nuo timanttien aihiot. :)

    Ihan off-topiccina on pakko kysyä, että mitä kynsilakkaa sulla on? :D Näyttää tosi kivalta! Oon just ettinyt tuollaisen sävyistä pinkkiä lakkaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos (:

      Hmm.. Se taitaa olla Lumenen Natural Code-sarjasta! Ei kyllä levity kovin tasaisesti (tai sitten vika on laittajassa), että sen suhteen en voi suositella :/

      Poista
  12. Onko sulla kihlasormusta ollenkaan? Vai etkö käytä sitä enään? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On minulla kaunis kihlasormus, mutta en halua käyttää kuin yhtä sormusta kerrallaan (:

      Poista

Hei, kiitti kommentista (: