2013/08/29

Toivepostaus - Onnenkyyneleiden printit

Vieläkö muistat nenäliinataskut, joita ompelin häävieraitamme varten? Kerroin niistä tarkemmin Nämä ovat vain onnenkyyneleitä varten-postauksessa kesäkuussa. Ilmeisesti muitakin DIY-morsioita on liikenteessä, sillä moni on kysellyt näiden voipaperipussukoissa olevien lappusten perään. Ajattelinkin siis lukijoiden toiveesta ensinnäkin lyhyesti kertoa, kuinka tällaisten luominen onnistuu Photoshopilla ja vielä parempi, jakaa nämä lappuset muutamassa eri värissä teidän käyttöönne! 

Nyt kaikki siis voipaperin sekä nessujen ostoon ja koneet surraamaa!


Kaikessa yksinkertaisuudessaan työstin nämä Photarilla siten, että loin ihan aluksi uuden layerin siinä koossa, jossa halusin lappujen fyysisesti olevan. Sitten muutin layerin pohjan väriksi harmaan ja aloin lisätä layeri layerilta tämän pohjan päälle uusia kerroksia tekstiä tai muotoja (esim. viirit on tehty kolmioista ja alaosan raidoitus suorakulmioista). Free transform tool oli aika tärkeässä osassa, jotta nuo alaosan palikat sai kaltevaan muotoon, sekä muotoiltua lippuviirin halutun kaltaiseksi. Jos Photoshopin käyttö on entuudestaan tuttua, niin tämä onnistuu kyllä naurettavan helposti! 

Ja niille joille kyseisen ohjelman käyttö ei ole peruskauraa tai ei vain jaksa alkaa näperrellä, niin tässäpäs näitä lappusia valmiiksi printattavassa muodossa. Olkaapas hyvät! Toivottavasti näistä olisi jollekin iloa! Ainakin meidän häissä vieraat tykkäsivät näistä hirmuisesti ja kovin moni ei tainnut raskia edes avata koko pakettia, vaan se matkusti kotiin muistoksi (:


24 kommenttia :

 1. Oi miten ihana juttu, että laitoit nämä tänne, itse kun en tämmmöisiä osaa tehdä ollenkaan :/ Tulevat varmasti näkymään häissämme :) Iso kiiitos ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä (: Ihana kuulla, jos voin olla jotenkin avuksi eikä näidenkään väkertäminen mennyt sitten ihan hukkaan, jos muillekin on käyttöä!

   Poista
  2. Toivottavasti sait linkin auki (: Jos et, niin kokeilepas nyt uudestaan!

   Poista
 2. Iso kiitos taas oivista vinkeistä, Rimma! :) Nimim. tuore photoshoppailija

  VastaaPoista
 3. Todella hienoja. Itseä kiinnostaa myös kaikki phtoshoppiin liittyvä :).Pitääpä kokeilla (mutta ei tietty ihan samanlaista) fotarilla jossain vaiheessa.
  Uudeksi lukijaksesi jäänkin ja tervetulioa kurkkaamaan myös omaani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa pilvilinnoihin! (: Kävinkin heti kuikkimassa blogiisi. Ihana talo teille tulossa!

   Poista
 4. Kiitos tästä, alkoi heti raksuttamaan idean jalostus omiin häihin :)

  VastaaPoista
 5. Ihanaa, kun jaksat jakaa vinkkejäsi meillekin! :)

  VastaaPoista
 6. Tää idea on aivan ihana! Mun on pakko tehä vastaavat meidän häihin, jotka on muuten alle vuoden päästä, iik!!

  VastaaPoista
 7. Sun blogi on kyllä ihan ehdottomasti yksi mun lemppareista! Saanko jakaa tän postauksen omassa blogissani? Aivan sairaan hyvä idea :)

  VastaaPoista
 8. Todella ihanat käyttöön tulee. Kiitos

  VastaaPoista
 9. Meillekin tulee nämä! :) mites tuon yhdyssanan kanssa? ;) en osaa itse tehdä photoshopilla tätä ja muuttaa tuota onnen kyyneleitä yhteen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin itsekin yhdyssanavirheen sitte ku nää oli jo printattu, mutta en jaksanu alkaa korjailla. Käytä jos haluat tai sitte väkerrät omat vaikka Paintillä, jos Photari ei luonnistu (:

   Poista
 10. Pystyykö photarin ilmaisversiolla tekemään tämän tyylisiä juttuja? Hienot on!

  VastaaPoista
 11. Millä fontilla tuo onnenkyyneleet on?

  VastaaPoista

Hei, kiitti kommentista (: