2013/08/13

Babyshowerit ja ihana vaippakakku

Ilmeisesti hääkiireet eivät vielä ole minua tyystin vieneet mennessään, sillä onnistuttiin viikko sitten sunnuntaina järjestämään ystävälleni babyshowerit kotonamme! Apua sain onneksi siskoltani ja Lauralta, sekä yksi ystävä toi leipomansa piiraan mukanaan. Olen jostain käsittämättömästä syystä kertakaikkisen hurahtanut askarteluun, joten kaikkea pientä viiristä vaippakakkuun tuli näihinkin paardeihin väkerrettyä. Pentikistä ostettu pupupehmo on veljentyttöni suosikki, joten toivotaan että tulevalle pikkuherrallekin tästä tulisi mieleinen unikaveri.


Testasin juhlia varten Chocochilin vegaanisia cupcakeseja ja nehän maistuivat ihan älyttömän hyvälle! Kuohuviinin sijasta tarjosin Novelle Plus-juomaa, croissantien sisältä löytyi vuohenjuustolevitettä sekä paprikaa ja erilaiset raikkaat hedelmät tekivät myös erittäin hyvin kauppansa.
 
Ystävälleni (jonka ihanaa vauvamasua pääsinkin viime kuussa kuvailemaan) nämä juhlat tulivat totaalisena yllätyksenä. Hänen miehensä oli juonessa mukana ja hienosti pokka piti sielläkin päässä. Ystäväni oli tulossa luokseni kylään, mutta minun sijastani täällä olikin vastassa kuusi neitokaista ja pöytä täynnä herkkuja. Oli ihan parasta nähdä ystäväni täydellisen hölmistynyt ilme ja lopulta ne onnenkyyneleet, kun hän hetken ihmeteltyään tajusi mistä on kyse


Yllätykset ovat kyllä ihan parhaita. Tuskin maltan odottaa, että pääsemme hemmottelemaan seuraavaa merkkipäivän sankaria muutaman viikon päästä. Kerron toki siitäkin sitten jälkeenpäin tarkemmin, sillä taitaa tämäkin juhlakalu seurailla blogia siellä ruudun toisella puolella aika tiuhaan tahtiin ;)
Eipä mulla muuta. Tiistaita toverit!

PS. Olo on ihan zen, vaikka enää muutama yö häihin. Kroppa sen sijaan käy jonkinsortin ylikierroksilla, sillä ruokaa ei tee mieli ja lähes kaikki syöminen ällöttää. Paitsi suklaa, jota söinkin eilen mm. välipalaksi ja illalliseksi. Pröyh.


18 kommenttia :

  1. Pentikin pehmopupu on myös meillä lapsukaisen yksi ehdottomista suosikeista. Joka ilta kainalossa toisen pupun kanssa ja ilman niitä ei nukkumaan voi mennä. :)

    Ihanan näköiset babyshowerit! Mahtoi kyllä tuleva äiti olla onnellinen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa yksi vieraistakin taisi kertoa, että jonkun tutun lapselle Pentikin pupu on ihan ehdoton suosikki, joten ehkä tämä on joku universaali juttu sitten ^_^ Hih! Kyllä oli tuleva äippä onnellinen ja kiitollinen <3 Hän on niin ihana ihminen, että oli mahtava saada järkätä ylläri!

      Poista
  2. Hih ihanaa, meilläkin oli just ylläribabyshowerit ystävälle ja ne oli kans aivan ihanat! Itsekin olin tulostanu just tommosen "keep calm"-julisteen, vaikkakin se oli se vaaleanpunainen versio ;) Vauvakutsut on kyl niin sulosia, harmi kun niitä pääsee viettää harvemmin (ainakin toistaiseksi, ehkä sitten muutaman vuoden päästä juoksen koko ajan vauvakutsuissa :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä! Hih! Tuo oli kyllä loistava printti ;) Itseasiassa se oli Lauran idea! Meillä ystäväpiirissä vauvoja taas tupsahtelee harva se päivä, mutta valitettavasti suurin osa jollain toisella paikkakunnalla, joten nyt oli ihana, kun pääsi järkkäilemään lähellä asuvalle ystävälle näitä (:

      Poista
  3. En kestä kun sulla on niin täydellisiä kuvia! <3 Ja tuo pupu, se on meidän E:n unilelu (tai siis niitä on kertaa kolme). :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi höps, kiitos <3

      Ai sielläkö niitä löytyy triplasti :D Veljentytöllä taitaa olla vain tuplat (: Ihania.

      Poista
  4. Näyttää niin söpöltä! Ihanaa, että nämä babyshowerit ovat vihdoin rantautuneet myös Suomeen. Pääsisipä pian itsekin järkkäilee jollekin tällaisia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jospa sinäkin pääsisit tulevaisuudessa (: Kyllä aina pitää juhlia, jos on siihen pienikin aihe! Hih.

      Poista
  5. Voi miten ihana yllätys ja vielä kivempi kattaus. Onneksi söin äsken, sillä muuten olisi saattanut iskeä nälkä noita herkkuja katsellessa ;)

    VastaaPoista
  6. Voi mitä ihania kuvia taas kerran :) Kaikki yllärit on niiiiin mahtavia. En tiedä kumpi on kivempaa, yllättää vai yllättyä. Ja mä en oikeesti kestä. Lasken innoissani päiviä omiin häihin, mutta teillä ne on TÄLLÄ VIIKOLLA!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mä melkein tykkään enemmän yllättää muita. Tällainen kontrollifriikki on ihan hämillään, kun "joutuu" yllätetyksi :D No ei vaan. Ihania kyllä molemmin päin!

      No älä muuta sano!! En ehkä kestä. KÄÄK.

      Poista
  7. Emmaliinalla on 3kpl isoja ja yksi pieni pentik pupu. Kaikki vieressä ku nukkuu. Vähän lähtenyt mopo sillä näissä käsistä :D
    Ihanat kutsut järjestit <3
    Kohta nähdään, en malta odottaa:)

    VastaaPoista
  8. Ihanalta näyttää, samanmoisia täälläkin juhlittu kavereille. Vitsi teidän häät onkin ihan JUST, onnea ja rakkautta päiväänne!

    VastaaPoista

Hei, kiitti kommentista (: