2013/08/10

Trash The Dress-treenit hevosen selässä

Viime viikonloppuna oli J:n aika kivuta ratsaille. Herra Hoon selässä on miehellä tullut käytyä muutaman kerran ennenkin, mutta edellisestä kerrasta oli vierähtänyt jo pari vuotta. Ihan suhteellisen hyvin tällä setäratsastajalla kuitenkin oli otteet muistissa ja vaikka Hoo minua koiramaisesti yrittikin seurata joka paikkaan, sai mies sen välillä jopa tottelemaan pyyntöjään. Kerrassaan huvittava parivaljakko!

Ihan turhan päiten en miestä kammennut hevosen selkään, sillä päätimme lähteä jalostamaan alkuperäistä Trash The Dress-ajatusta aavistuksen pidemmälle. Eli kun minä valkoisine mekkoineni kipuan oman armaan harmaani selkään (ilman satulaa tietenkin), pääse mies ison uljaan mustan selkään! Talliystävältäni nimittäin näitä tummia friisiläisiä komistuksia löytyy tallista kaksi, joten saamme toista kuvauksien ajaksi lainaksi. Kuinka huikeata! Vaikka J:n mielestä parempi vaihtoehto hänen ratsukseen olisi ollut pellolla laiduntava valkoinen pieni poni, jotta miehen jalat olisivat yltäneet kätevästi maahan selästä käsin.. Ehkä ei kuitenkaan.


Kävin tietysti myös itse ratsailla ja kotoa mukaan otetulle isolle lakanallekin tuli käyttöä. Päätin totuttaa näin etukäteen Hoota isoon ja valkoiseen helmaan, jota se joutuu selässään parin viikon päästä sietämään. Eikä herra ollut moksiskaan. Pari kertaa pyöritteli korvia minun suuntaan ja kääntyi katsomaan minua silmiin, mutta kun vakuuttelin että kaikki ok, niin tämä tulisieluinen arabi käyttäytyi oikein esimerkillisesti. Hyvä minun miehet!

Hevonen on hyvä totuttaa kaikkiin uusiin asioihin etukäteen, ettei sitten kuvaushetkellä ala tarpeettomasti jännittämään. Usein kun kuvaustilanteissa voi erinäisten syiden takia tulla kiire, joten jos vasta siinä vaiheessa aletaan jo valmiiksi jännittyneelle hevoselle kertomaan, että tämä iso valkoinen kahiseva juttu täällä selässä on ok, niin voi tulla ongelmia. Ja sitä en missään nimessä halua, vaan kaikki asiat toteutetaan aina hevosen ehdoilla. Yritetään siis tehdä kuvassessiosta myös Herra Hoolle mahdollisimman rento ja luonnollinen asia.


Olen tässä kuulostellut mahassa pörrääviä perhosia, mutta melko aloillaan ne vielä kököttää. Vaikka häihin on enää tasan viikko! Uskomatonta. Viime päivinä olen käynyt niin kampaajalla, sovittamassa vihkiäni kuin kauneushoitolassakin. Nyt lähden katsomaan kuvissa esiintyvää harmaata herraa ja illalla suuntaamme J:n kotiin Hämeenlinnaan. Kaikki valmistelut alkaa olla ihan pikkujuttuja vaille valmiina, että eihän tässä tarvitse sitten muuta kuin odotella.

Mitäs siellä on suunnitelmissa? Rentoa viikonloppua kuomaset!

EN // My fiance was practicing riding last weekend for our Trash The Dress shooting. I also showed to my horse, that there is nothing to be afraid of, even though I had my "big white dress" with me. Everything went just fine. 


16 kommenttia :

 1. Voi että, teidän trash the dress -kuvista tulee kyllä aivan mielettömät! Niitä innolla odotellessa! T. Entinen heppatyttö ja ei-ihan-noin-uljaan-hollantilaisen-puokin-omistaja : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin odotan kyllä niitä kuvia ihan super innoissani! :D Hihi. No mutta onhan puokit ja kaikki hepat uljaita <3

   Poista
 2. Ihan lungisti Herra Hoo tuntui suhtautuvan!? Hyvähermoinen kaveri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei se paljon muuta tehnyt, kuin vähän pyöritteli korvia (: Totta se luotti, että kun sanoin ettei mitään hätää, niin se vaan seistä tönötti paikoillaan :D

   Poista
 3. Tää sun blogi on kyllä todella hieno ja hyvin olet kirjoitellut ja asetellut kaikki kuvat!
  Onnea todella plajon tuleviin häihin :))

  VastaaPoista
 4. Vau, hienosti herra Hoo suhtautui lakanamekkoon :D :D Iso peukku!
  Mun kaverilla on friisiläinen, voin vain kuvitella kuin upeita kuvia saatte sellaisen kanssa juhlatamineissakin =) =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi. Ja mikä kontrasti, kun morsio on siron vaalean selässä valkoisine mekkoineen ja J ison mustan selässä tummine vaatteineen (:

   Poista
 5. Alkoi naurattamaan, kun mietin, että millaisia TTD-kuvia saisitte, jos mies olisi sen pienen ponin selässä. :D

  VastaaPoista
 6. Voi ei, mun mies on kyllä nyt niin kade. Hän kun fanittaa friisiläisiä ja on vannonut sellaisen vielä hankkivansa. Itse en kauneudestaan huolimatta friisiä ehkä hankkisi. Olen sen verran mukavuudenhaluinen, ettei persaukseni kestäisi sitä harjoitusravia. Joku kiva kipittävä poni mulle. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha voi ei :D Minä en ole tainnut koskaan edes friisillä ratsastaa! Ne on kyllä upeita, mutta kyllä tuo minun pikkuinen kirppu on kuin tehty mulle <3

   Poista
 7. Ihana blogi sinulla! Ihastuin välittömästi. :) Kuvista tulee varmasti todella kauniit ja tunnelmalliset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi onpa ihana kuulla (: Tervetuloa kovasti tänne fiilistelijän päiväkirjoihin!

   Poista
 8. Näistä kuvauksista sit kuvia esille miljardi! :) Varmasti ovat niin upeita! Ainakin mitä Insta jo vähän paljasti♥ En todellakaan malta odottaa :)

  VastaaPoista

Hei, kiitti kommentista (: