2014/06/06

Hiphei! Nyt arvotaan kesän kunniaksi!

Vitsit että sain järkättyä teille kivan kesäarvonnan yhteistyössä MAKEEdesignin kanssa! MAKEEdesign on tunnettu muunmuassa valloittavista ja uniikeista karkkipaperipussukoistaan, joita myös itselläni on käytössä muutama. Kettukarkkipussukkaani sujahtaa kätevästi kameran muistikortit sekä muut pienet tykötarpeet ja karttapussukkani toimii käteiskukkarona niin kotona kuin tienpäällä.

Sain valita teille pari tuotetta arvottavaksi ja tietysti näin blogin matkailuteemaan sopivasti halusin tällaisia karttaversioita. Isompaan mahtuu vaikkapa meikkejä tai muuta vähän kookkaampaa tavaraa, kun taas pieneen avaimenperäpussukkassa kulkee kätevästi mukana vaikkapa laastarit ja särkytabletit.


Osallistuaksesi tähän matkailuhenkiseen kesäarvontaan jätä toimivalla sähköpostiosoitteella varustettuna kommenttisi tähän postaukseen, jossa kerrot millaisia kesäsuunnitelmia sinulta löytyy? Aiotko matkustaa jonnekin, lähelle tai kauas?

Osallistumisaika päättyy ensi viikon tiistaina minun synttäreideni kunniaksi klo 12.00. ja arvon voittajan heti saman päivän aikana. 

EDIT // Osallistumisaika on päättynyt!

Onnea arvontaan ja aurinkoista viikonloppua folks!

PS. Käykäähän tykkäämässä samalla  MAKEEdesignin Facebook-sivuista, sillä sinne päivittyy tasaiseen tahtiin huippuja tarjouksia ja tietysti tuoteuutuuksia!
 

117 kommenttia :

  1. Kesän ensimmäinen festarireissu olisi startannut pari tuntia sitten kohti eteläisempää Suomea, elleivät selkävaivat olisi vesittäneet näitäkin suunnitelmia. Onneksi musiikkipitoisia reissuja on luvassa vielä Pohjanmaalle ja heti perään visiitti Turun suunnalle. Toivottavasti silloin ollaan jo fyysisesti sopivammassa kunnossa matkantekoa ajatellen :)

    Karttapussukat ovat ihan mahdottoman kivan näköisiä eikä säilytysratkaisuja voi koskaan olla liikaa.

    Sähköpostina meri.m.hamalainen@edu.savonia.fi

    VastaaPoista
  2. Onpas ihana arvonta, pakko osallistua! <3 Kesäsuunnitelmissa on kaikkea ihanaa Espoo-telttailusta Kuopion retkeen ja ihan vaan yleiseen Helsinki-fiilistelyyn. Sinne Ahvenanmaalle ois oikeesti ihana lähteä kans!! Niin ja haluttais lähtee vaeltamaan Lappiin. Katsotaan mihin kaikkeen nyt pelimerkit riittää ja mitä mahdollisuuksia tulevaisuus tuo tullessaan :)

    VastaaPoista
  3. OIIII miten söpöt =)!

    Kesäsuunnitelmia ei oo hirveesti, koska haluun elää hetkessä ja mennä fiilispohjalla. Alustavasti oon kyllä kesäloman viimeiselle viikolle suunnitellut reissua jonnekin turistirysään :) Kauheesti kiinnostais mennä Ahvenanmaalle pyöräilee ja Eurooppaan reilaamaan, mutta toistaiseks matkaseuralaista en oo löytänyt.
    Ois myös hirveen kiva kierrellä Suomea. Joku Road Trip. Mulla taitaa vaan olla vähän erihenkisiä kavereita, ton reissaamisen suhteen :D Hah. :)
    jonnalle_@hotmail.com

    VastaaPoista
  4. Palasimme juuri toissa päivänä Prahan reissulta poikaystävän kanssa ja elokuulle on suunnitteilla mahdollisesti pitkä viikonloppu Aarhusiin ystävän luokse. Muuten kesän jännittävimmät reissut ovat uuteen kotiin muutto ja poikaystävän ensimmäinen reissu Savonmaalle mun vanhempia tapaamaan! :D

    Riia
    r.hietakorpi(a)gmail.com

    VastaaPoista
  5. Oi että, mulla on ollut jo pitkään tarkoitus ostaa MAKEEdesignin kukkaro!

    Mun kesäplänit sisältää lähinnä mökkeilyä ja ajanviettoa sekä oman perheen että poikaystävän ja hänen perheensä kanssa. Viime kesänä duunien takia meni kaikki perinteiset mökkireissut sun muut ohi, joten tänä kesänä pitää nauttia kesästä sitten senkin edestä! Odotan myös sitä, että saan fiilistellä Helsingin kesää, koska on täällä vaan niin ihanaa tähän aikaan vuodesta. Lisäksi loppukesästä siintäisi ehkä kuukauden, parin reppureissu Aasiaan jos kaikki menee hyvin. :-)

    johanna.a.kangas@gmail.com

    VastaaPoista
  6. Huikea arvonta ja niin upeita pussukoita! Suunnitelmissa on tänä kesänä fillarointia ympäri pääkaupunkiseutua, muutama suomiretki Imatra-Punkaharju-Savonlinna-akselilla. Meinaan myös seikkailla ensimmäistä kertaa elämässäni Poriin, mikä on mielestäni todella eksoottista savolaistytölle. Samoin kesäretki Naantaliin on mukava plääni kesälle! Kesän kruunaa kuitenkin 3,5 viikon matka Japaniin ja Okinawan saarelle. Sitä kyllä kannattaa odottaa :) Ja ainahan hei kesään kuuluu monet extempore-reissut. Huomenna lähdetäään Tallinnaan :D

    VastaaPoista
  7. Kesäsuunnitelmia on, Suomessa vielä pari viikkoa ja sitten Lontooseen. Ehkä Italiaan, sen näkee myöhemmin :) Mutta nyt on aika nauttia Suomen kesästä eikä miettiä tulevaa liikaa.

    VastaaPoista
  8. Terkkuja italiasta! Karttapussukka ois upea. Täällä on niin makeeta että täytyy vielä joskus palata takaisin. Kesäloman kakkososiossa ois tarkoitus joko suunnata lappiin patikoimaan tai vaihtoehtoisesti jotain viikonloppureissua lähelle. Kunhan täältä selvitään, voidaan miettiä seuraava etappi

    VastaaPoista
  9. Minä aion kesällä matkustaa Suomessa (Helsinki, Hanko, Tampere, Kuopio ainakin) ja sitten syksyllä / talvella säästää jotain ihanaa matkaa varten. On mitä odottaa pitkä talvi!

    VastaaPoista
  10. Mahtava arvonta! Kesäsuunnitelmat on harmittavan auki, mutta toivoisin edes yhtä mökkiviikonloppua järven rannalla itikoiden ruokana ja sitten sitä kuuluisaa _jotain_ sille harmittavan lyhyelle lomapätkälle. Haaveet ovat kiertäneet lähinnä Chicago/Espanja-ympyrää, eli melkoinen on säde :D Saa nähdä mitä oikeasti käy... Melko varmasti auton nokka suuntaa kuitenkin Varsinais-Suomeen ja Satakuntaan Miehen suvun pakeille, siellä kun ei ole Miehen duunilokaation takia tämän vuoden puolella vielä ollenkaan käyty. Suomikesää siis ainakin pukkais!

    (Ja oi vitsit, Makeella olisi myynnissä ihana KissKiss-pussukka, joka on kuin tehty Chicagossa asuvalle serkulleni, jonka suurin Suomi-herkku on KissKiss! Pakko kai se on putiikista kotiuttaa ja lähettää rapakon taakse. Parastahan olisi tietysti mennä itse samalla rahdilla :D)

    VastaaPoista
  11. Suomimatkailu on must tänä kesänä! Ei kannata lähteä merta edemmäs kalaan ;)

    VastaaPoista
  12. Kesä taidetaan melkein kotosalla naperoiden kanssa viettää äidin toiveissa ois kyl muumimaan reissu saa nähdä päästäänkö :P

    VastaaPoista
  13. Minulla ei ole minkäänlaisia suunnitelmia kesän suhteen.
    Aijon elää hetkessä, katsoa minkälaisia mahdollisuuksia tämä kesä minulle tuo ja hypätä spontaanisti seikkailuun!

    ida.susilahti@outlook.com

    VastaaPoista
  14. Haaveilen Sallan yöjuoksupuolimaratonista, jonkinlaisesta Lapin vaelluksesta.. Parit sukujuhlat ja rakkaan ystävän häät!! Kesä, ihana kesä!! :):)

    VastaaPoista
  15. Wow, kerrassaan upea tuote! Olen kettukarkkien ystävä, joten kettupussukkasi on varmasti myös ihana. Mutta koska olen karttahullu, tämä miellytti silmääni todella. Ja pussukoille on aina käyttöä. Kesäloma alkaa kolmen viikon päästä ja silloin suuntaamme perheen kanssa omalla veneellä Ahvenanmaan saaristoon, koko neljäksi viikoksi. Reittisuunnitelma on jo tehty joten ei kun lastataan vene ja matkaan =).

    Onnea sinulle tulevan synttärisi johdosta <3!

    haaveenahyvakuva@gmail.com

    VastaaPoista
  16. Just tollasta pussukkaa oon yrittänyt haeskella kaupoista joten pakko siis osallistua! :D Tämän kesän vietän työharjoittelussa Tukholmassa, ja tarkoitus olisi ehtiä tutustumaan kaupunkiin mahdollisimman paljon! Ja Kööpenhaminassa olisi kiva ehtiä käymään myös jossain välissä :)

    VastaaPoista
  17. Oi miten ihanat pussukat! Meikäläisen kesäsuunnitelmiin kuuluu kääntää nokka kohti tuttua ja turvallista susirajaa ja Pesiönkylän ihania maisemia. Aion nauttia oman perheen seurasta, ulkosaunan lämpimistä ja kosteista löylyistä kera turvenaamioiden, grillailusta, valvomista aamuyöhön huvomajassa ja korvaamattomista ystävistä <3. Ihanaa kesää ja odotusaikaa teille <3
    Terkuin, Minna (minnahiltunen@hotmail.com)

    VastaaPoista
  18. oi, ompas nätit :) tänä kesänä pysytään visusti suomen kamaralla- masussa kasvaa uusi tyyppi ja mä jännään ehkä turhaan lentämisen riskejä. käydään ehkä lahden toisella puolen tallinnassa kattomassa jotain vauvahankintoja, mutta muuten jää matkustamiset tulevaisuuteen. paljon onnea kun sopivasti synttäripäivänä osuu tää kommentti sun silmiin ;D

    mia.rissanen@hotmail.com

    VastaaPoista
  19. Hauskat pussukat :)

    Meidän on tarkoitus käydä Kööpenhaminassa ja junailla sieltä Tukholmaan. 2-vuotias kun on hulluna juniin :) Ja varmaankin tulee eläintarhat ja huvipuistot koluttua niin reissussa kuin täällä Suomessakin. Loppulomalla tehdään viikon purjehdusreissu jonnekin Turun saaristoon. Lomaa odottellessa :)

    VastaaPoista
  20. Asumme Belgiassa, joten kesä Suomessa on luxusta :) Ensi viikolla teen pikavisiitin ystävää moikkaamaan Baseliin, Sveitsiin. Haaveissani on, että pääsisimme myös piipahtamaan jollain suunnalla Alpeilla. Syyskuussa olisi tarkoitus viettää aikaa Venetsian kodissa, josta mieheni on kotoisin. Paikallisen silmin Venezia on niin paljon enemmän, kuin pääsaaren kulttuuriaarteet <3 Upea kesä siis tiedossa, johon mahtuu yksi yllätysmatkakin. Matkakohde vielä salainen ;)

    Aurinkoista ja rakkauden täyttämää kesää kaikille!

    taru.myllynen@hotmail.com

    VastaaPoista
  21. Suunnitelmissa on kahden viikon Irlannin reissu, mutta vasta elokuussa. Siihen saakka kotimassa ja töissä tiiviisti.

    xlelamaa@gmail.com

    VastaaPoista
  22. Voi juku miten upeita pussukoita !! :) Omat kesäsuunnitelmat rajoittuvat luultavasti ihan Suomessa matkailuun, ja mikäli hyvä tuuri käy, niin äidin kanssa suunnataan mahdollisesti joko Tallinnaan tai Tukholmaan! Ainakin Jyväskylään ja Helsinkiin olisi tarkoitus päästä (korkeasaareen tietenkin!), ja maakuntamatkailua voipi harrastaa onneksi pienemmälläkin budjetilla. :)

    Ihanaa kesää!

    eveliina.ryynanen@hotmail.com

    VastaaPoista
  23. Ihanat karttapussukat! Kartta-aiheiset jutut iskee aina :)

    Mulla riittää matkailua tälle kesälle. Alkukesästä olin jo reilillä ja Tukholmassa, tiedossa vielä kotimaanmatkailua Turun, Porin, Oulun ja Helsingin muodossa sekä ulkomaan reissut Viroon ja Saksaan!

    Ja sähköposti olisi minullaonsiivet@gmail.com :)

    VastaaPoista
  24. Matkustan lähelle ja kauas, reissaan ainakin Ranskaan ja Barcelonaan, ehkä vähän matkailua kotimaassakin on luvassa. Reissulikalle kelpaisi tämä palkinto :D
    marialuok(at)gmail.com

    VastaaPoista
  25. Nuo pussukat ovat vaan kertakaikkisen ihania :D Mun kesäni kuluu tänä vuonna tiiviisti työn touhussa - tosin hieman tavallisesta poikkeavassa ympäristössä, sillä sain kesätyöpaikan ihanasta Maarianhaminasta! ;)

    laura.leppajarvi@gmail.com

    VastaaPoista
  26. oih! Onpa ihanat tuotteet arvonnassa!
    Juhannus viikolla suunnataan istanbuliin muutamaksi päiväksi! Heinäkuu lomaillaan koti Suomessa kahdella eri mökillä ja omassa kodissa espooossa :)

    pauliina.honkanen@hotmail.fi

    VastaaPoista
  27. Heippa vaan! Meidän perhe keskittyy tänä kesänä päiväretkiin rannalle, mökkiviikonloppuihin, puistopiknikkeihin ja muutamaan retkeen mummilaan maalle :) Niin ja tietysti jäätelön syöntiin.. s-posti: pirita.meronen@gmail.com

    VastaaPoista
  28. Mukana arvonnassa, meillä on hotelliloma Helsinkiin varattu heinäkuun alulle :) elinan09(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  29. Ihania pussukoita!:) Mun kesäsuunnitelmiin kuuluu töitä, perheen kanssa oleskelua ja (toivottavasti) paaaaaljon aurinkoa :) Niin ja heppailua tietenkin myös!

    säpö oisi: hejdihuotari@gmail.com

    VastaaPoista
  30. Omat lomat tuli jo käytettyä tutustuen New Yorkiin, mahtava reissu. Loppukesälle ei ole sitten muuta reissua (mutta sitäkin parempi) kuin Hyrynsalmelle suofutista pelailemaan jo yhdeksättä kertaa.

    haverinen.ms@gmail.com

    VastaaPoista
  31. Oii miten kivoja pussukoita! :) Tänä kesänä taitaa jäädä ulkomaanmatkat tekemättä kesätöitten vuoksi, mutta vapaapäivinä olisi tarkoitus käydä road trippailemassa jossakin päin Suomea kun vihdoin on se ajokorttikin onnistuttu hankkimaan :) Etenkin kesäinen kalajoki sekä Extreme Run Oulussa kuuluvat kohdelistan kärkeen! Mukavaa kesää ja mieleenpainuvia reissuja kaikille sinne ruutujen toiselle puolen!

    VastaaPoista
  32. Oi kuinka ihania pusuukoita! Etukäteisonnittelut sulle!

    Lähden miehen kanssa ensi tiistaina Nykiin (Jee!) ja loppuloma menee omaa vauvamahaa kasvatellessa. Olen lomalla koko kesän, että eiköhän tässä kaikkea ehdi keksiä.
    Teidän kesäsuunnitelmat kuulostaa kivoilta ja luen niistä mielellään täällä blogissa :)
    janeva (a) utu fi

    VastaaPoista
  33. Onpa kivoja pusseja! Tänä kesänä vietän ensimmäistä kunnon kesälomaa sitten yläasteiän. Suunnitelmissa on viettää ainakin puolet lomasta purjehtien ympäri kaunista Saaristomerta. Muutama päivä töiden merkeissä Lissabonissa konferenssissa, ei voi valittaa kohteesta.. Loput lomasta kuluu kaupungin ja mökin välillä, ilman tarkempia suunnitelmia. Se tuntuukin erityisen tärkeältä, että voi ex tempore päättää, mitä haluaa tehdä!

    thhirv (@) utu piste fi

    VastaaPoista
  34. Hauska arvonta ja blogisi on kyllä niin ihastuttava muutoinkin!

    Kesäsuunnitelmissa on viikon etelänloma Sidessä, Porijazzeja ja muuta mukavaa kotimaan matkailua. Edessä kuuden viikon kesäloma, joten siinä ajassa ehtii puuhata vaikka mitä.

    VastaaPoista
  35. Ihanat! Italian lämpö, tunnelma, herkulliset pizzat + gelatot kutsuvat heinäkuussa. Loppukesä varmaankin kierrellään enemmän tai vähemmän pitkin ja poikin kotisuomea :)

    VastaaPoista
  36. Ihanat pussukat! Toivottavasti arpaonni suosii!
    Kesääni kuuluu tänäkin vuonna perinteiset piknikit, terassit ja biitsireissut ihan täällä kotikaupungissa. Lisäksi luvassa mökkeilyä Hämeessä, Tammerfestia Tampereella, kenties piipahdus kauniissa Porvoossa tai jossain muussa söpössä pikkukaupungissa. Ehkä poikkean päiväseltään myös rapakon toiselle puolelle Tallinnaan.

    VastaaPoista
  37. töissä menee suurimaksi ajaksi, mökkeilen ja yhdillä festareilla piipahdan. Muuten ihan kotikaupungissa menee.

    terveys1 (at) wippies.fi

    VastaaPoista
  38. Koko kevät meni matkaillessa Euroopassa, joten nyt on vuorossa matkailu koto Suomessa! Listalla ainakin Helsinki, Turku, Joensuu, Jyväskylä ja Mikkeli. Katotaan mitä muita kaupunkeja kesä tuo mukanaan :-)

    VastaaPoista
  39. Rahapulasta johtuen matkailemme tämän kesän ihan kotimaassa. Tarkoitus on matkustaa ainakin Uuteenkaupunkiin, Mikkeliin ja Jyväskylään täältä nykyisestä kotikaupungistamme Tampereelta. Siinä riittääkin ihan tarpeeksi matkakohteita, kun loput ajasta menee kesätöiden parissa. (tulkku(at)hotmail.com)

    VastaaPoista
  40. Tämä kevät on mennyt Keski-Euroopassa ja täällä matkaillen, joten kesällä vuorossa on matkailu koto Suomessa! Listalla ovat ainakin Helsinki, Jyväskylä, Turku, Joensuu ja Mikkeli. Katotaan mitä muita kaupunkeja kesä tuo tullessaan :-)

    VastaaPoista
  41. Onpas näppärä setti, ihan vaikka käsilaukkuun menisi tuollaiset. :)
    Kesälomalla matkataan ainakin Nurmekseen, mökille ja kenties jonnekin ulkomaille. Tuskin maltan odottaa....ja nää kaverit olis näppäriä mukana matkaajia.
    Anna E.
    anna-e@hotmail.com

    VastaaPoista
  42. Matka suunnitelmat onvielä ihan auki. Tallinnasta keskustellaan, mutta ainakin Pieksämäelle matkustan.

    VastaaPoista
  43. Reissu tykkimäelle ja tampereelle. Hii. ihanat pussukat. <3
    laara_88@hotmail.com

    VastaaPoista
  44. Oi miten ihania pussukoita! Tuommonen isompi ois niin kätevä ensi viikolla starttaavaa Thaikkulan parin viikon reppureissua varten! :) Tähän mennessä passi ja liput ovat kulkeneet mukana minigrip-pussissa, mikä on myös ajanut asiansa oikein hyvin. Tietysti karttapussukka olis paljon hienompi :) Thaimaan reissun lisäksi suunnitelmissa on perinteinen kesäreissu Jyväskylään, mökkeilyä Hossassa ja Kiantajärven rannalla, Qstock, kolmet häät sekä tietysti auringonottoa ja ystävien kanssa oleilua :) Tämä kesä onkin erityinen, ihan ensimmäinen virallinen kesä ja loma, jolloin ei tarvitse tehdä muuta kuin lomailla ja nauttia! :)

    Terkkuja!
    Jenni

    alanko.jenni@gmail.com

    VastaaPoista
  45. Krakovan reissuun on aikaa enää vaivaiset 2,5 viikkoa :) Innolla odotetaan jo lähtöä vaikka enemmän mielessä taitaa ylipäätään olla viikon päästä koittava loman alku <3 Lisäksi tänä kesänä päästään mökille Etelä-Pohjanmaalle. Harmittavasti jäi viime vuonna kokonaan välistä. Taisi olla elämäni ensimmäinen kesä ilman Tuurin kyläkauppaa ja oman mökkilammen rauhaa. Nyt otetaan vahinko takaisin ja liotellaan varpaita laiturinnokasta ihan todenteolla.

    VastaaPoista
  46. Tää sopis mulle kun nenä päähän! Heinäkuussa lähtee lentokoneen nokka nimittäin kohti eteläistä Afrikkaa, Botswanaa! Ootan niin innolla ja tommonen pussukka ois niin makee matkassa ;) pontinen.auri.k@student.uta.fi

    VastaaPoista
  47. Hienot! Mukana arvonnassa. Kotimaan matkailua suunnitelmissa.
    minnapo1(at)gmail.com

    VastaaPoista
  48. Viime kesänä jo vähän aloittelin, ja tänä kesänä aion jatkaa. Aion matkustaa omassa asuinkaupungissani, joka on Helsinki. Aion käydä paikoissa, joissa en yleensä käy ja etsiä Helsingin helmiä. Kahviloita, putiikkeja, kallioita, metsiä.. Samalla näkee, mitä omalla kaupungilla on tarjottavana, ja huomaa ettei täältä halua pois <3

    pienilintunen (@) email.com

    VastaaPoista
  49. Ihania =)! Mökkeilyä ja laivaristeilyä tiedossa tälle kesää.
    ninuska76@luukku.com

    VastaaPoista
  50. Meillä on kesälomalla edessä avomieheni kolmekymppisten kunniaksi miniloma Roomaan. Lisäksi on varattu Tallinnan reissu, johon lähtee mukaan sisko perheineen :) juhannus rentoudutaan perheen kesken Haapamäellä perheen kesken :)

    emilia.sa.lehto@gmail.com

    VastaaPoista
  51. Pakko yhtyä muiden kehuihin, sillä onpas nuo vaan hienoja! Kesällä reissataan lähellä plus pyörähdetään tukholmassa. Syksymmällä toivottavasti päästään jo vähän kauemmas. (:

    S-posti: kirsi.pulkka@gmail.com

    VastaaPoista
  52. Kesäsuunnitelmiin kuuluu toivottavasti paljon rentoutumista, festareita, mökkeilyä. Myös Helsinginteissu ja risteily ois kiva :)

    Maiju.hyyrylainen@gmail.com

    VastaaPoista
  53. Road trip -reissu Irlantiin ja oman hevosen osto; siinäpä suunnitelmia kerrakseen kesälle, jolta odotan paljon!
    elina.niinimaki@gmail.com

    VastaaPoista
  54. Ihanat! Lomasuunnitelmat vielä auki,mutta mökkeilyä ja ehkä laivaristeily,kotimaan matkailua... annelaukkanen09@hotmail.com

    VastaaPoista
  55. Laivaristeily,mökkielämää,retkiä yms. Sofia chipmunk@hotmail.fi

    VastaaPoista
  56. Suomen sisällä olisi tarkoitus matkailla :)
    pinkzalmiac@gmail.com

    VastaaPoista
  57. Kesäsuunnitelmiin kuuluu lähinnä kesätöitä, mutta joitakin lyhyitä reissuja teen; Ämmään, Kuopioon ja Posiolle toivottavasti ainakin! Ja jos jonkun mökkireissun kehittelisi.

    -Roosa
    martikainen.roosa@gmail.com

    VastaaPoista
  58. Mun kesä taitaa mennä pääasiassa töissä ollessa, syyskuulle tosin on onneksi varattu reissu Budapestiin piristämään arkea. :)

    VastaaPoista
  59. Kivoja! :) Osallistun toki: pienilintu at gmail.com

    No ainakin mökille mennään - muu on auki! :D

    VastaaPoista
  60. Tälle kesälle suunnitelmissa töitä, töitä ja töitä. Mutta eiköhän sitä jossakin välissä toivottavasti ehdi lapissa mökillä käydä rentoutumassa!
    Söpöjä pussukoita ovat, kyllä kelpaisi!
    - Julia, julia.isoaho@hotmail.com

    VastaaPoista
  61. Varattiin vasta tällä viikolla miehen kanssa muutaman päivän reissu Saksaan sukulaisten luo kylään! Se tuo hieman helpotusta kuumeseen, sillä syksylle polttelisi mielessä joko New York tai Kroatia sekä talvelle jokin Euroopan laskettelukohde.. Muuten kesällä haluan piknikille talomme katolle, käydä melomassa, maistella uutuusjätskejä, rullistella enemmän kuin edellisenä kesänä ja maalata taloa.. suunnitelmia riittää, katsotaan riittääkö lomapäiviä :)

    Leelah (eleelah@gmail.com)

    VastaaPoista
  62. Kesällä ei taideta reissata kuin provinssirockiin, mutta kesässä parasta onkin vain yleinen fiilistely - kesäyöt, villit lupiinit, ruohonleikkuun tuoksu ja kirjan lukeminen auringossa. Ilman suurempia suunnitelmia yleensä löytyy ne parhaat mestat ja lämpimimmät muistot.
    Kun kesätyöt on ohi niin lähdetään avomiehen kanssa vähän katselemaan Eurooppaa! Tien päällä olisi tarkoitus viettää koko syyskuu, ja käydä katsastamassa ainakin Slovenia, Kroatia ja Itävalta (+muita kohdalle osuvia ja meidän nimiä huutavia paikkoja). Odotan innolla taas teidän reissua, sulta saa tosi paljon ideoita tähän maailman kiertämiseen! :) Pussukoita tarvii aina, erityisesti noin hienoja ja sopivan kokoisia. Mitä parhainta kesää teilke! :)

    katri.kronman@gmail.com

    VastaaPoista
  63. Minun tämän kesän suunnitelmiin kuuluu suunnittelemattomuus :) Olen kesä-, heinä- ja elokuun vuorotteluvapaalla tyttäriemme 6 ja 8 kanssa, joten aika pitkälti tehdään mitä huvittaa... Mitään suurta ei ole tiedossa olemme kaikki vaan odottaneet hektisen alkuvuoden jälkeen tätä yhteistä aikaa. Käymme leikkipuistoissa, uimarannalla, mökillä, pyöräilemässä, puistokonserteissa, jätskillä, leivotaan, rakennetaan maja yms. kaikkea sellaista mihin ei normi arkena (oma työ/ lasten harrastukset) ole aikaa. Tyttöjen kynnet olen luvannut lakata vaikka joka päivä eri värillä :)

    VastaaPoista
  64. Tänä kesänä aion:

    - Parannella eturistisideleikkauksesta toipuu kompurajalkaani
    - Olla paljon rakkaiden kanssa
    - Käydä Ilosaarirockissa
    - Uida saimaassa

    ja ennenkaikkea

    - MUUTTAA TANSANIAAN!!!

    Terkkusin Jenni / jennikatariina2@gmail.com

    VastaaPoista
  65. Teen kahta duunia kesän ja kavereitten vapaat menee yleensä ihan ristiin omien vapaitten kanssa. Siispä vapaa-ajalla täytyy olla luova, jos meinaa nähä muutakin kuin kodin seinät. Huomenna siis suuntaan heti aamusta rautatieasemalle ja hyppään johonkin junaan ja kattelen sitten missä pari vapaata vietän!:)
    mapalouh@student.jyu.fi

    VastaaPoista
  66. Tietysti mökkeillään (sitä tosin tuskin voi sanoa matkailuksi kun mökki on alle puolen kilometrin päässä) ja heinäkuussa lähdetään Ruotsin kautta Norjaan, toivottavasti bongataan muutama valaskin! Mukana kivassa arvonnassa :) t. Saya sayav@hotmail.fi

    VastaaPoista
  67. Pakko osallistua, söpöjä nuo pussukat! :)

    Kesäkuu menee vauvan kanssa kotosalla ja heinäkuussa matkataan ekaa kertaa Suomeen! Hiukan jännittää reissaaminen silloin 4,5 kk ikäisen kanssa, mutta toivotaan ettei ihan hirveesti häiritä kanssa matkustajia. Elokuussa taas palataan Saapasmaahan ja lomaillaan lähempänä kotia koirien kera. Suuntana joko italialaiseen tapaan meri tai vuoristo, ei olla vielä päätetty..

    - Mari
    marispuranen at gmail.com

    VastaaPoista
  68. Kesäsuunnitelmiin kuuluu esimerkiksi kahdet häät, mökkeilyä, Suomi-reissailua ja Nycin matka! :)

    lasalmihe@gmail.com

    VastaaPoista
  69. Ihana palkinto :) Tänä kesänä mennään lapsen ehdoilla, suunnitelmissa on retket muumimaailmaan, lintsille, särkänniemeen sekä maauimalapäiviä. T:maiqqu
    maiqquu (at) gmail.com

    VastaaPoista
  70. Meillä ei ole hirveesti lomasuunnitelmia kun pitäisi saada autokatos valmiiksi, samoin piha mutta jossain kyllä käydään, ainakin powerparkissa ja helsingissä :) johannaliina@gmail.com

    VastaaPoista
  71. Mikäli ehdimme, tarkoitus olisi käydä Porvoossa sekä risteilyllä ja viettää päivä Tukholmassa. Mökilläkin olisi kiva käydä ja pakolliset sukulaisvierailut pitäisi mahduttaa ohjelmistoon myös.
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  72. Iiihanat! Mä kattelin tuota pussukkaa jo jossain aiemmassa postauksessa!

    Me astellaan alttarille kolmen viikon päästä,ja sen jälkeen olisi tarkoitus lähteä rentoutumaan ihanalle mökille saareen, ilman sähköä ja juoksevaa vettä! Ja kunhan rahatilanne saadaan taas vakaaksi (kiitti, häät...) niin joku "oikea"häämatkakin olisi tarkoitus tehdä, vielä ei vain hajuakaan, minne :)

    VastaaPoista
  73. Aivan mahdottomana karttafanina en voi kuin yhtyä muiden kommentteihin, iiihanat pussukat! Kesälomaan kuuluu ainakin mökkeilyä, festareita ja huonojen säiden sattuessa äkkilähtö jonnekkin lämpimään. Muut suunnitelmat vielä aivan auki, mahdollisesti reissaamaan itä-eurooppaan myös elokuussa:)
    miia.jarvela@hotmail.com

    VastaaPoista
  74. Joka kesä matkustan Helsingistä takaisin lapsuuden maisemiini Jyväskylään. Sieltä jatkan matkaa Joensuuhun ilosaari festareille. Reissujen jälkeen onkin muutto kallioon. Sieltä en ihan heti aio matkustaa minnekkään, korkeintaan flow festivaaleille polkupyörällä <3
    leena.ruusu@gmail.com

    VastaaPoista
  75. Rakastan kaikkea karttateemaista, kaikkein eniten vanhoja karttoja. Kesälomalla taidan tällä kertaa reissata ihan lähialueella, on vähän repaleinen loma. Mutta lähiseutumatkailu voi olla vallan mielenkiintoista
    janttarainen(at)luukku.com
    -Janttara

    VastaaPoista
  76. Pohjoisessa ajattelin pyrähtää käymään, sukuloimassa. Muuten ihan kotiseudulla köllötellen. Talvella sitä sitten matkataan kauemmaksi
    pauleceb(at)gmail.com

    VastaaPoista
  77. Meidän retkeily tälle vuodelle alkoi jo hyvissä ajoin tammikuussa kun suunnattiin koko omaisuus kohti Kanarian saaria. Täällä ollaan ulkoilmailtu jonkin verran ja viikon päähän avautui mahdollisuus kahden viikon Irlannin matkaan, jota odotan valtavalla innolla! Marraskuu on myös pyhitetty matkailulle mutta reissu on vielä suunnitteluasteella, kenties edes takaisin Euroopan kohteissa rinkkailen.

    Nuo pussukat on kuin karkkeja!

    VastaaPoista
  78. Suomessa matkaillaan kesän aikana. Ainakin Ähtäri, Kouvola ja Mikkeli ovat listalla. Ja kotiseutumatkailua tulee harrastettua monen monta kertaa kesässä. :) laura.honkala(ät)gmail.com

    VastaaPoista
  79. Kesä menee pitkälti kotona ja kodin lähistöllä nauttien mutta pieniä reissuja varmasti suomen sisällä reissataan perheen kesken. Lapset ovat vielä niin pieniä etteivät ymmärrä kesälomamatkailun päälle tänä kesänä. Ensi kesänä meno on varmasti aivan toista:)
    katujen.kuningatar@gmail.com

    VastaaPoista
  80. Matkailuun hurahtaneelle blogisi on kermakakkua kirsikalla!!! Ja nuo pussukat sopisivat hyvin laukkuun, jota jo pakkailen...

    Juhannuksena automme starttaa Euroopan rundille (jo viides kesä peräkkäin). Suuntana Turkki, matkalla mm. Wien tällä kertaa erityisen huomion kohteena. Arvioitu kesto: 5 viikkoa. Hyvää matkaa!
    riitta.h-k (at) luukku.com

    VastaaPoista
  81. mulla ei oikeestaan lukkoon lyötyjä suunnitelmia juurikaan ole, parasta kesässä on just se huolettomuus ja spontaanit reissut:) katzu.rautio(at)gmail.com

    VastaaPoista
  82. Kesä sujuu työskennellen turistien seassa ja matkailu rajoittuu kotimaahan! ;) Muistelen siis lämmöllä viime kesän matkaa Lontooseen.
    holopaisen_veera [at] luukku.com

    VastaaPoista
  83. Ihania pussukoita, olen mukana arvonnassa! :)
    Kesäsuunnitelmiin kuuluu Tallinnan reissun lisäksi vain kotimaan matkailua tällä kertaa, koska juuri keväällä olimme Pariisissa.

    VastaaPoista
  84. Me oleskellaan mökillä enimmäkseen kesän aikana perheen kanssa, mutta syyskuussa on luultavasti purjehdusmatka Ibizaan tiedossa =)

    Tähän saa ottaa yhteyttä sitten kun voitan ;) petra.sten-heinonen@hotmail.com ja hey, tyttäreni nimi on Rimma joten se tekee blogistasi extra kivan! =D

    VastaaPoista
  85. Aion, noin 650 kilsan päähän :D
    kristapasm(at)gmail.com

    VastaaPoista
  86. Olen ihastellu nuita pussukoita jo aiemmin!:) kesääni kuulu töitä lähes puolet lomasta. Vapaalla käyn mökillä ja seikkailen kotituntureilla. Kaverin kanssa tehdään varmaan reissu Turkuun sukulaisia moikkaamaan ennen kuin lähden elokuussa Itävaltaan vaihto-oppilaaksi.
    tunturigirl@gmail.com

    VastaaPoista
  87. Pidempään reissun päällä olleelle jännittävin lähikuukausien suunnitelma on paluu takaisin Suomeen täältä talviselta pallonpuoliskolta! Sitä ennen, graduhommien loppumisen kunniaksi, on kuitenkin vielä suunnitelmissa road trip läpi Uuden-Seelannin pohjoissaaren sekä Ison valliriutan ihmettelyä. Seikkailuja, jälleennäkemisiä ja ihanaa elokuuta odotellessa..

    koskelanjaana[at]gmail.com

    VastaaPoista
  88. Lähelle vain matkustelen tänä kesänä, ei oikein onnistu pidemmät reissut. Mutta reissaan talvella sitten kesänkin edestä
    arskari(at)gmail.com

    VastaaPoista
  89. Juhannuksen jälkeen on tarkoitus suunnata Barcelonaan ja heinäkuussa ehkä Tukholmaan tai sitten kestetään kotimaisemissa.
    tarankuvia (at) gmail.com

    VastaaPoista
  90. Lyhyt reissu tohon rapakon taakse ja ehkä yksi kaupunkiloma pikaisesti Euroopassa. Siinä tän kesän "kauko"reissut ja sitten kotimaassa autoilua lisäksi luvassa.
    nellakos(at)gmail.com

    VastaaPoista
  91. Mun kesäsuunnittelmat on vähän auki, ehkä reissu Oulun suuntaan olisi loppukesästä tiedossa, muuten mennään töiden tahdissa.
    sampsapie(at)gmail.com

    VastaaPoista
  92. Kesäsuunnitelmina vaatimattomasti kesän viettäminen. Ei paineita, ei turhia etukäteissuunnitelmia, kunhan vain kaikilla hyvä olla :-)
    karotikka@gmail.com

    VastaaPoista
  93. Ihania pussukoita kerrassaan, hullaannun kaikesta karttahärpäkkeestä! Meillä on tiedossa juhannuksen jälkeen ensin reissua appivanhempien kanssa Espanjaan, Marokkoon ja Portugaliin. Heinäkuun lopulla matkustamme sitten mieheni kanssa kahdestaan Belgiaan ja Luxemburgiin kymmenen yhteisen vuoden kunniaksi :)

    -Hr

    ollila.sivonen (at) luukku.com

    VastaaPoista
  94. Tarkoitus olisi vähän edes naapurimaissa matkustella. Ja kotimassa Saimaan rantoja ihailemaan.
    cristobalce(at)gmail.com

    VastaaPoista
  95. Kesä menee aika lailla kotioloissa lukuunottamatta muutamaa kotimaan pientä pienen budjetin reissua...pikku lapsen, niukkojen tulojen ja raksan ehdoilla ;) Joitakin vuosia sitten vielä oli varmaa, että ulkomaat kutsui, lähes aina lomalla kesät talvet :) Ehkäpä joskus taas..
    tuija.m.jarvinen@gmail.com

    VastaaPoista
  96. Tultiin juuri miehen kans Barcelonasta! Paras ranta/kaupunkikohde, ainakin Euroopassa, tykkään! Loppuloma mökkeillään...
    ulla.l.liimatainen@gmail.com

    VastaaPoista
  97. Elokuussa häät ja häälomalle kiertämään minilomalle italiaa; milano-gardajärvi-cinque terre. Ihana kesä!

    VastaaPoista
  98. Yrittäjän kesä menee töissä, mutta mahtuuhan siihen veneilyä, auringonpalvontaa, herkuttelua ja mikä parasta pikkuisen koiranpennun hoitamista <3 Syyskuussa nautiskelen kaksi viikkoa lempikaupungissani Nizzassa.
    marisusanna@luukku.com

    VastaaPoista
  99. Tänä kesänä olen vain lomalla :) Hengaan aurinkoisella parvekkeella, nautin järvimaisemista lenkkeillen ja viikonloppuisin keikun lavalla laulamassa häissä. Reissusuunnitelmina heinäkuussa viikon reissu Ruotsiin kera pikkuserkkuporukan. Ja jos sopiva rakonen löytyy, niin rinkka selkään ja Karhunkierrokselle. laurar.saramaki@gmail.com

    VastaaPoista
  100. mulla on ekaa kertaa elämässäni oikee täys neljäviikkoinen kesäloma töistä! oon lähössä ainakin äitin ja isin kans italian ja ranskan rivieralle viikoksi, ja myös norjassa varmaan tulee heidän kanssa käytyä. joten reissua on tiedossa muutaman viime vuodenkin edestä, kun en ole päässyt mihinkään :-D kotimaassakin olis mukava reissata, mikäli vaan matkaseuraa löytyy ja aikataulut natsaa :-) anniina.nirhamo@gmail.com

    VastaaPoista
  101. Suomimatkailua ja mökkeilyä vain tänä kesänä, sillä keväällä jo kaksi etelän reissua ja muutaman viikon päästä saadaan koiravauva, joten eihän sitä edes malta ;)

    VastaaPoista
  102. Olen jättänyt vielä toistaiseki kesälomasuunnitelmat täysin avoimiksi. Haluan tehdä kivoja juttuja fiiliksen ja ilmojen mukaan. Etukäteen olen sopinut loman lopussa reissun Tampereelle siskon luo. Kaikki muu menköön omalla painollaan, todennäköisesti kuitekin Suomen rajojen sisäpuolella pysytään.
    sinisilmatytto (ät) hotmail.com

    VastaaPoista
  103. Kolmen vuoden jälkeen olisi tiedossa palkallinen kesäloma! Jei! :)

    Elokuulle olisi suunnitteilla noin 2,5vkon matka moottoripyörällä Sveitsiin! :)
    (voisitkin antaa vinkkejä jos Zürichin ympäristössä olisi jotain mikä olisi ehdottomasti nähtävä?)

    Reitti kulkisi seuraavanlaisesti:
    Suomi - Viro - Latvia - Liettua - Puola - Tsekki - Itävalta - Sveitsi - Saksa - Tanska - Ruotsi - Suomi..
    Eli aika paljon kilometrejä tulossa pyörän mittariin;)

    Puolassa on mentävä katsomaan Auschwitzin kauheuksia :/ muuten pyritään siihen että keretään Sveitsissä viettämään hetki aikaa tuttavaperheen luona :)

    heini.suokas@gmail.com

    VastaaPoista
  104. ompas kivat:D itsellekkin kelpaisi, eli mukana arvonnassa

    Matkasuunnitelmia ei ole, mutta kesäkuu menee hyvin pitkälle kesäteatterissa näytellessä:) loppukesästä ehkä joutaa suomea kiertää tuttujen luona käydessä

    sanojensirottaja@gmail.com

    VastaaPoista
  105. Aaaaa, maanmittarin sydäntä lämmittäisi todellakin tuollaiset karttateemaiset pussukat! Sopis mulle kuin nenä päähän, koska opiskelujen myötä minulle on kehittynyt jonkin sortin karttafiksaatio...

    Kesän aikana toivottavasti ehdin ainakin kerran mökille Anttolaan ja kotikotiin Kurikkaan. Lisäksi reissua on luvassa kolmen viikon verran ihmeellisessä Ameriikassa Atlantin tuolla puolen.

    hhpaanan (a) gmail.com

    VastaaPoista
  106. Töiden takia ei tänä kesänä Tallinnaa kauemmas ehdi, mutta vuoden kuluttua onkin sitten isompi reissu onneksi tiedossa:)
    suvve91(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  107. Kesälomasuunnitelmia ei vielä niinkään ole, koska muu perhe viettää kesän töissä enkä ole omaa lomaa osannut vielä suunnitella. Mutta muuten kesään kuuluu hurrrjasti mökkeilyä ja laiturilla lipsuttelua :)

    VastaaPoista
  108. Me lähdetään heti ku loma alkaa heinäkuun alkupuolella etelä-suomeen ja risteilylle. Syyskuulle olemme varanneet matkan Turkkiin sideen. Sitä odotan innolla. Kyllä aika hyvin menee kesä kuitenkin kotona Oulussa. Mikäpä täällä ollessa kuhan vain saapi olla lasten kaa ku normi arki niin lyhyttä heidän kanssa.
    juuli.lehtonen@gmail.com

    VastaaPoista
  109. Ihania pussukoita! Hmm, aion varmaankin syödä paljon mansikoita ja käydä Nuuksiossa retkeilemässä. Ollaan matkailtu niin paljon viime aikoina, että täytyy ensin kerätä vähän rahaa ennen seuraavaa reissua. :) laura.kakkonen at gmail.com

    VastaaPoista
  110. ainakin Lontoon reissu tiedossa :) elfving.paula@gmail.com

    VastaaPoista
  111. Meillä on miehen kanssa vielä avoinna lähdetäänkö kiertämään auton kanssa Eurooppaa heinäkuussa viikoksi vai tehdäänkö lyhyempi reissu ja sitten syksyllä vaikka Dubaihin. :) Toivottavasti teidän reissu tulee toteutumaan! :) anni.pernu@gmail.com

    VastaaPoista
  112. Oi, melkein unohdin koko arvonnan!
    Me ei eläinten takia oikein päästä reissaamaan, mutta jos tyttö päästäis käyttämään vaikka Muumimaailmassa niin olen tyytyväinen :)

    outi.siirila@kotinet.com

    VastaaPoista
  113. Kivoja pussukoita! Minä ja poikaystäväni aiomme kesälomalla matkustaa Tukholmaan pariksi päiväksi. Asutaan Itä-Suomessa, joten samalla reissataan ensin Helsinkiin ja sieltä sitten lentäen Tukholmaan. Paluumatkalla ajellaan Turkuun, jossa vietetään myös pari päivää. :)

    VastaaPoista
  114. Kesä menee aikalailla töiden parissa, mutta niinhän se opiskelijoilla tuntuu menevän. Onpahan sitten syksyllä rahaa lähteä reissun päälle!:) Kesän reissut kohdistuu pitkin kesää asuinpaikkakunnan tutustumiseen pyörin ja piknikkieväiden turvin. Loppukesästä ehkä uskaltaa lähteä kauemmaksi. Tarkoituksena olisi lähteä kiertelemään Turun saaristoja fillaroiden!;)
    emiliak@student.uef.fi

    VastaaPoista
  115. Tänä kesänä reissataan vaan Suomessa ja etsitään kaikki mageimmat kallionkolot ja perähikiän pullaleipurit. Suomi on niin mahtava maa, että täältä ei kyllä kesällä raaski lähtee yhtää mihinkään. "Kartta" ois kauheen kätevä, kun intuiitiolla paikkoja etsii ja takaisinkin pitäisi lomien päätyttyä kuitenkin löytää! Terkuin, aino.siippainen (a) gmail.com

    VastaaPoista
  116. Tänä kesänä reissaan mieheni ja ystävieni kanssa meidän mökille Urjalaan ja nautitaan Suomen luonnosta. Kesää aiomme viettää myös Lapissa synnyinseudullani. Syksyn/loppukesän suunnitelmiin kuuluu mahd Italian matka.

    Hyvää kesää! :)
    anne.nurmi@outlook.com

    VastaaPoista

Hei, kiitti kommentista (: