2014/05/23

Tästä kesästä tulee niin hitti

Ai jestas mihin kesäfiilikseen heräsin tänä aamuna. Ei edes harmittanut, että kello oli vasta 6.21, sillä voiko olla mitään parempaa herätystä, kuin verhon välistä pilkistävät lämpimät auringon säteet? No en just nyt keksi. Triolla on taatusti joku seitsemäs aisti (tai sitten ne vain tarkkailee mua non stop), koska samalla hetkellä kun raotan millinkin silmiäni ne hyökkäävät lattialta omista pedeistään sänkyyn villitsemään. Tai siis muut hyppää omin koivin ja Pullander pitää nostaa. Eihän se pikku-paksukainen omilla lyhyillä töppöjaloillaan mihinkään pääse. 

Mulla on nyt jotenkin sellainen kutina, että tästä kesästä on tulossa kertakaikkinen hitti. Kaikkea ihan superia on tiedossa ja aion kyllä nauttia jokaisesta hetkestä niin täysillä! Tulevana talvena ei ole suunnitelmissa pidempää pakoa kylmästä lämpimään, joten nyt täytyy imuroida joka ikinen auringonsäde talteen.


Hittikesään kuuluu myös kesähittibiisi, joka on mahdollisimman tarttuva ja kesän makuinen renkutus. Just sellainen joka jää soimaan päähän ja jota voi kuunnella puistossa hengaillessa tai pyörällä sotkiessa. Sellainen, joka saa hymyn huulille ja kesäfiiliksen kattoon! Aika kovia ehdokkaita on tälle kesälle tarjolla ja yksi niistä on kyllä tämä aika tuore tapaus. Hurraa Nok Nok!


Ihana mieletöntä viikon parasta päivää ystävät!

PS. Aurinko-o-oooo!


20 kommenttia :

 1. Mulla on kuule vähän samat fiilikset tästä kesästä :) IIiiihanaa! Kohta lähdetään taas neidin ja Ennin kanssa nauttimaan ihanasta aamu auringosta. Ihanaa viikonloppua<3

  VastaaPoista
 2. Niin repesin tuohon Pullander-juttuun xD. Pikku paksukainen omilla töppöjaloillaan :P. Hauskaa viikonloppua sinullekin :D

  VastaaPoista
 3. Voi Pullander ! :D repesin sille mielikuvalle! :D mulla sama, aina kun vähänkin raottaa silmiä nii jo on mopsendaalit kimpussa:D välillä kyllä ärsyttää, kun haluis jatkaa unia, hihi ! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joskus kyllä ärsyttää, mutta jostain syystä ei just tänä aamuna :)

   Poista
 4. Haha noi dogit, aivan mahtavat ilmeet! Ja hei, tästä kesästä tosiaan tulee ihan kingi <3 JEEEE!

  VastaaPoista
 5. Heräilin itsekin samoihin fiiliksiin ja voi sitä parhautta! Ihanaa kesää teille.

  VastaaPoista
 6. Toi sun trio on kyllä niin suloinen!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän aiheuttaa harmaita hiuksia, mutta kyllä ne pääsääntöisesti on ihan kivoja :D

   Poista
 7. Mä en osaa jotenkin ollenkaan ajatella, että tästä se kesä nyt alkaa. Mutta ehkäpä kesä pääsee yllättämään takavasemmalta ja tarjoaakin jotain eeppistä! :D Nyt just on ainakin tosi kiva tässä auringossa möllöttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se kesäfiilis sieltä nousee! Kohtahan on jo kesäkuu :O Ja juhannus! Kääk. Ja sitten onkin elokuu. Hehe. No ei vaan. Nyt nautitaan, kun lämpöä riittää! :)

   Poista
 8. Hei hyvä biisi! :) Kesäkesäkesä! Huikeeee kesä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks oo! Just tollanen kesärenkutus :) Kesä on kyllä ihmisen parasta aikaa!

   Poista
 9. Tää sun blogi on niiiiiin ihana, ku ne arkihuolet ei kantaudu turhan paljon tänne. Tää on tämmönen hyvän fiiliksen juttu, mitä on tosi kiva lukea kahvikupposen kans :) Keep on going :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti hei! Tosi kivasti sanottu :) Arkeen mahtuu iloja ja huolia, mutta kyllähän tänne blogiin aina mieluummin kirjoittelee vain niitä iloisia asioita! Niin ja nimensä mukaista fiilistelyä :)

   Poista
 10. Jee, oon sun kanssa samoilla linjoilla, Tää kesä tulee olemaan niiiin super! Toivottavasti ehitään treffata useasti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. TOUDELLAKIN! Ja ehditään ilman muuta treffata :) Täällä jo suunnittelen seuraavaa Töölön valloitusta jahka tää olo vähän paranee. Fingers crossed...

   Poista

Hei, kiitti kommentista (: