2014/05/26

Maailman onnellisin poni

Meidän perheessä kesä starttaa virallisesti silloin, kun Hanuren lähtee kesälaitumelle. Voi jestas sitä joka kertaista riemua, kun kaveri tunnistaa laidunpaikan jo kaukaa! Olemme muuttaneet Herra Hoon nyt parina viiime vuotena laitumelle ratsain ja tasan vuosi sitten kuvasinkin teille videonpätkän, kun tyyppi aloitti hirnumisen jo kaukaa ennen kuin tallin tilukset edes näkyivät. Sama juttu tänäkin vuonna. Muuttopäivänä oli ihan turkasen kuuma, joten aika rättiväsynyt hevonen tuttujen kavereiden sekaan lopulta löysättiin. Vähän nuuskuteltiin ja kiljahdeltiin asiaankuuluvasti, mutta sen jälkeen keskityttiinkin siihen olennaisimpaan asiaan hevosen kesässä. Syömiseen.


Että tervepä terve kesä ja kärpäset! Katellaan sitten kolmen kuukauden päästä millaisen vararavintokerroksen tämä kaveri ehtii kasvatella talven varalle. Ei paljon liikutus auta, kun syötävää riittää 24/7. Ja tämä poikahan syö!

Tänään nautitaan ainakin täällä etelässä vielä luita hellivästä kuumuudesta. Huomenna tiputusta lämpömittarissa tapahtuu parinkymmenen asteen verran. Hyrr. Onneksi ylihuomenna käännetään nokat kohti Svetsiä, jonne tosin ei ole luvattu mitään ihan älytöntä lämpöaaltoa. No, pakataan varulta kalsarit mukaan.

Muikeeta maanantaita!


20 kommenttia :

 1. Oi ihanat heppakuvat. :)

  Vaasassa +8 ja tuulee ja sataa..plääh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua! No täälläkin sää on tänään vähä eri ku eilen :D

   Poista
 2. Meillä mentiin samoilla fiiliksillä eilen! :) Hyvää matkaa ja nähdään toivottavasti pian! ;)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kesä on kyllä niin Hanurin parasta aikaa, ku saa leikkiä villiponia kavereiden kanssa <3

   Poista
 4. Herra Hoo on kyllä niin kaunis (vai pitäisikö sanoa komea) hevonen! Ja varmasti maailman onnekkain, kun tuollaiselle laitumelle pääsi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on kyllä onnenpekka! Tuolla tallilla missä laidun on on muutenkin niin ihana porukka ja huiput tallinomistajat, niin kyllä kelpaa :)

   Poista
 5. Onpa kaunis Herra Hoo! Upea! Syöminen ja oleminen - mikäs sen parempaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hän on! No tämä on kyllä nimenomaan sitä oikeaa hevosenelämää :)

   Poista
 6. Läpsystä vaihto! Soittelepa kun tuut Sveitsistä <3

  VastaaPoista
 7. Voi, pystyn ihan sieluni silmin nähdä, miten toinen on nauttinut <3! Tästä se höveli ilme siis johtui siellä Instassakin =).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain. Maailman onnellisin poni :) Paitsi nyt ku sataa vettä, niin suu on ehkä kääntynyt kaverilla vähän mutruun :D

   Poista
 8. Niin ihania kuvia ♥ Tästä postauksesta tuli niin hyvälle mielelle. Toinen varmasti nauttii ♥

  VastaaPoista

Hei, kiitti kommentista (: