2014/04/08

I wanna get wanderlust

Tänään tuli täyteen päivälleen tasan kaksi kuukautta siitä, kun palasimme takaisin kotiin elämämme matkalta. Sen jälkeen on tapahtunut vaikka ja mitä, mutta ennen kaikkea olemme kotiutuneet takaisin Suomeen muutaman kuukauden poissaolon jälkeen erinomaisesti. On kyllä ollut kerrassaan ihana olla kotona! Mutta tällä kotiutumisella on olemassa myös se kuuluisa kolikon kääntöpuoli.

Ihan jäätävä reissukuume.

Tätä hetkeä olen vähän kauhun sekaisin tuntein odotellut, että milloinkahan se iskee. Tunnistan sen siitä, että vanhoja reissukuvia sekä -juttuja tekee mieli selata non-stop. Google ja niin ikään Pinterest käy kuumana, kun tämä tyttö haaveilee ties mistä maailman kolkista Patagoniasta Huippuvuorille. Valitettavasti tyhjällä reissurahastolla ei ihan hirveästi lentoja buukkailla ja kaukomaat saa tällä erää unohtaa, mutta onhan meillä tässä lähempänäkin vaikka ja mitä nähtävää. Ei ole pakko lentää meren taakse kokeakseen uskomattomia seikkailuja!


Onneksi, siis ONNEKSI, pientä helpotusta tähän kuumottavaan tunteeseen on luvassa. Viikon päästä kutsuu kotiseudut sekä lappi, ensi kuussa Sveitsi ja kesä-heinäkuussa roadtrip kohti Balkania. Syksylle tai talvelle pitänee viikon pyrähdys eurooppaan kehitellä, kun molemmat saimme verohallinnolta kerrankin oikein mukavaa postia ja tänä vuonna me ei todellakaan makseta mätkyjä. Hurraa sille!

En oikein tiedä mikä tämän postauksen idea nyt loppupeleissä oli, mutta tuli varmasti kaikille selväksi, että se sama tuttu fiilistelijä is back. Reissuväsymys, mikäs se on? En enää muista mokoman tuntemuksen olemassaoloa.

Kauniita unia ja maaliman halki kiitävien junien kuvia!

EN // Just dreaming about being totally wanderlust.


16 kommenttia :

 1. Hei! Tämä komentti ei varsinaisesti liity postauksen aiheeseen, mutta olen jo pidemmän aikaa miettinyt yhtä asiaa. Koska en ole halunnut kuulostaa kauhealta valittajalta, en ole asiaa kuitenkaan aiemmin maininnut. Olisiko mahdollista saada näkymään useampi postaus samalla kertaa pääsivulla ilman, että tarvitsee jokaisen postauksen jälkeen painaa alakulman edelliset postaukset linkkiä? Pikku juttuhan tämä on ja varmaan ihan ulkonäkökysymys, mutta jos blogia ei ole vähään aikaan seurannut, joutuu aina ns. "tarkistelemaan", onko tämän postauksen lisäksi ilmestynyt myös jotain muuta. Muuten tykkään blogistasi tosi paljon! Olen saanut paljon kaikkia ihania häävinkkejä ja häämatkalta kirjoitellessasi nousi itsellekin aikamoinen matkakuume. Odotan myös innolla tulevaa Sveitsin ja Balkanin reissuasi, kun pääsee taas näkemään huikeita matkakuvia ja kuulemaan -vinkkejä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muuten tuo sama käynyt mielessä! Yleensä tulee tarkastettua uuden postauksen yhteydessä vastauksesi edellisten postauksen mahdollisiin kommentteihin ja se helpottuisi kovastikin jos samalla sivulla olisi vaikkapa kolmekin postausta :) Mielipiteitä nämä vaan ja kun blogi on mielenkiintoinen niin kyllähän sitä aina muutaman extraklikkailut jaksaa ihan helpostikin <3 :)

   Poista
  2. Mä oon miettinyt ihan samaa! Jotenkin jos ei ole pariin päivään käynyt koneella ja tulee sitten katsomaan, niin ei tule luettua niitä aikaisempia postauksia, kun ei vaan tajua että niitä saattaa olla. Mua meinaan harmitti just NIIN paljon kun missasin sun valokuvausarvonnan, kun en sinä päivänä käynyt, vaan näin sitten vaan sen seuraavan :D

   Poista
  3. Jee! Kiitos tästä muistutuksesta! Oon miettinyt monesti, että pitäis kysyä teidän lukijoiden mielipidettä asiasta, että onko parempi että näkyy monta vaiko vain yksi postaus, mutta nythän tämä vastaus tuli tässä kertaheitolla (: Kiitti hei tyypit!

   Poista
  4. Kivaa, että huomioit myös meitä lukijoita. Tämä uusi kolme postausta / sivu on huippu! :)

   Poista
 2. Katohan miten kuulostaa taas tutulta! Kuukausi sitten tultiin reissulta kotiin ja koska opinnot, ei ole paljoa helpotusta luvassa. Helsinkiin vapuksi mutta ei paljoa helepota. Elokuinen Santorinikin on vielä niiiin kaukana! Onneksi on matkablogit. En olekaan pitkään aikaan lukenut mitään Sveitsistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooo Santorini! Oletteko menossa sinne omatoimimatkalla vaiko pakettireissulle? Ollaan nimittäin miehen kanssa fiilistelty miten upelata paikalta se näyttää, joten mielelläni kuulisin sitten kokemuksia (:

   Poista
 3. Oijoijoiii! Ihana postaus:) Fiilistely on parasta!! Ensi viikolla täälläkin Lappiin ja parin viikon päästä Mallorcalle B)

  VastaaPoista
 4. Tämä uusi 3 postausta/sivu on tosi passeli! Goodgood.

  VastaaPoista
 5. Eikä miten hienoja kuvia! Tekis mieli heittää reppu selkään ja lähteä saman tien maailmalle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NO NIIN MUNKI TEKIS. Siitäpä nämä lauseet tulikin. Huoh. Ehkä taas joskus.

   Poista
 6. Ihanat! <3

  Sulle olis kahvii tarjolla mun blogissa:

  http://pienilintu.blogspot.fi/2014/04/coffee-and-chat.html

  VastaaPoista

Hei, kiitti kommentista (: