2014/03/29

My first ink

Tatuointini taustoja ei varmaankaan tarvitse kovinkaan paljon selitellä. Kyllä te blogini seuraajat jo tiedätte minun aatokseni ja yhden tärkeimmistä elämänarvoistani. Tiedätte, että minun silmissäni kaikki elämä karvoihin katsomatta on samanarvoista. Tiedätte varmasti myös sen, että tästä samaisesta syystä olen ollut yli puolet elämästäni kasvissyöjä, eikä paluuta valitsemaltani tieltä ole. Kukaan meistä ei tietenkään ole täydellinen, mutta uskon, että jokaisen yksilön pienilläkin teoilla on merkitystä. Siitä tämä lähelle sydäntäni tatuoitu lause minua muistuttaa, joka päivä.

We are all the same.

 
Tekstin ihooni taiteili ihan uskomattoman huikea tyyppi nimeltänsä Leena Lumilampi.
Voin täysin varauksettomasti suositella! Ja niin suosittelee myös sisko.

Ihanaa viikonloppua ystävät!

EN // My first tattoo. We are all the same.


34 kommenttia :

 1. Ihana. On kyllä niin sun näköinen, niin itse kuva kuin ajatus sen takanakin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos littleB. Ihanasti sanottu! Tykkään tästä itse ihan älyttömästi.

   Poista
 2. Todella, todella kaunis ja tyylikäs. Onko tuo oomalla käsialallasi kirjoitettu vai Leenan mallailema?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sini! (: Leenan piirtämä teksti. Minä lähetin hänelle muutamia inspiraatiokuvia, joiden perusteella hän tämän teki. Ja teki vielä hienomman ku osasin edes kuvitella!

   Poista
 3. Ihana <3 Mulla lukee selkärangan päällä : "Ole se muutos, jonka haluat nähdä maailmassa" (Gandhi). Sitä vaan ihmettelen nykyään, miksi menin pistämään sen 18-vuotiaana kiinalaisin enkä hindiläisin (tai suomalaisin) kirjaimin ;)....noh, mutta teksti on kuitenkin tärkeä edelleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teksti ja ajatus todellakin on tärkein. Tuo onkin ihan loistava lause myös! <3

   Poista
  2. Niin ja piti sanomani, että intialaisin kijaimin, koska enpä usko että hindeillä on omaa kirjoitusta ;) Mutta tosiaan, onneksi olin samoilla linjoilla jo nuorena, enkä tatuoinut itseeni mitään surkuhupaisaa :)

   Poista
  3. Mä aloin haaveilla tatuoinnista vasta näin aikuisena ja pitkään pohdin, että miten sen toteuttaisin. Mutta tosiaan 18-vuotiaana on varmastikin huomattavan suuri riski tatuoida itseensä jotain, mikä ei enää tuntuisi kovin hyvältä idealta ;)

   Poista
 4. Kaunis ja tyylikäs. Joskin ensimmäinen ajatus oli kyllä "Auts mikä paikka" :D Itse en ole uskaltanut vielä ottaa kylkeen vaikka moni on sanonut, että ei se juurikaan satu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! (: Se kipu on varmasti tosi yksilöllistä ja minulla ei nyt ole tietty mihin verrata, mutta kyllä se sattui. Sattui niin p*rkeleesti!

   Poista
 5. Oi, miten kaunis - jotenkin niin herkkä. Sopii sulle tosi ihanasti.
  Ihan tatuointikuume iskee, ensimmäisestä kuvasta on jo viitisen vuotta aikaa. Selässä meditioiva Ganesha on ihana, mutta kun eihän sitä ikinä ite nää! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura (: No eihän tätä itekään oikeastaan nää, paitsi peilin kautta!

   Poista
 6. Todella kaunis ja yksinkertainen! Ja tuo kuva sinusta on kyllä upea! :)

  Mä oon jotenkin aina miettinyt, että tatuoinnilla pitää olla joku tarina, joku tärkeä merkitys kantajalleen. Eräällä tuttavalla on toisessa lapaluussa Pegasoksen kuva. Hän otti tämän tatuoinnin sen jälkeen, kun hänen rakas ja koko elämän mukana kulkenut hevonen piti lopettaa sen kaaduttua laitumella. Hevosen molemmat etujalat murtuivat monesta kohtaa. Vielä surullisempaa asiasta teki se, että tämä tamma oli kantavana. Muistan kun hän kertoi, kuinka tämän tatuoinnin kautta tämä tärkeä hevonen on aina läsnä. Kuvaksi hän valitsi Pegasoksen, koska se on aina ollut hänelle tärkeä. Mielestäni tarina tatuoinnin takana on kaunis ja koskettava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nita! Ihan itselaukaisimella räiskästy (:

   Oli kyllä kaunis tarina!

   Poista
 7. Siro nainen, siro tatuointi :) Sopii siis kuin nenä päähän!

  VastaaPoista
 8. Aika hieno ajatus tatskan takana. Pisteet siitä! Toteutuskin on erittäin kaunis.

  VastaaPoista
 9. Todella kaunis tatuointi! Voin vain yhtyä Elliinan kommenttiin : )

  VastaaPoista
 10. Kaunis, pieni ja huomaamaton. Pienet teot, joista tulee merkittäviä ja suuria.
  Iskikö sulle tatskakuume ekan jälkeen? Kauanko meni tehdessä?
  Itse otin vuosi sitten tuohon samaiseen kohtaan, vähän alemmas ehkä, 20x7 cm rakkaan mummun rukousta. Kahden viikon päästä uusi aika. Näihin jää koukkuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Pienistä puroista kasvaa isoja virtoja! Ei vielä iskenyt tatskakuume, vaikka ois mulla jo parikin mielessä, mutta ehkä nyt totutellaan elämään tämän yhden kanssa ;) Voi ihanalta sinun tatuointi kuulostaa. Mummot <3

   Poista
 11. Ihana tatuointi niin sisällöltään kuin ulkoisestikin. <3

  VastaaPoista
 12. Kaunis tatuointi ja kaunis sekä merkittävä ajatus sen taustalla <3 Mulla on ollut pitkään haaveissa teksti samaan kohtaan, mutta kääk kun pelkään kipua tuossa kohdassa ja toisekseen on kaksi tekstivaihtoehtoa enkä halua ottaa 'väärää' eli vaatii vielä pohdintaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se kirpaisi, todella paljon, en sitä kiellä. Mutta oli se sen arvoista (: Että anna palaa vaan, kun saat päätettyä kumpi teksti lähtee neulottavaksi!

   Poista
 13. Ihan on sun oloinen tatuointikin ja niinhän sen pitää mennäkin. Itselläni on kuva ollut jo vuodesta 2010 paperilla, mutta vielä en ole saanut musteeksi iholle saakka. Leenan töitä katselin jo joskus 2011 ja monta kertaa ollut mukamas varaamassa aikaa ja sitten tullut vaan jotakin "seliseli" -juttuja. Vielä joku päivä menen ja yllätän itsenikin! Leenan blogin perusteella ei tarvitse tosin hänen naulan alle heti yrittää. Olen tainut tehdä oikean tekijän löytämisestä itselleni vähän liian korkean kynnyksen ja oman taiteenlajinsa… ;) -Milla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leena taitaa pitää nyt lomaa syksyyn asti (: Ainakin kotisivujen mukaan tosiaan! Mutta kyllä. Ehdottomasti yllättät ittes joku kaunis päivä! Tai sitten varaat ajan Leenalle heti, kun hän palaa töihin ;)

   Poista
 14. Ihana tatuointi ja täysin samanlainen/-tyylinen, jonkalaisesta unelmoin itse :) Oliko fontin päättäminen hankalaa? Kuinka arka paikka tuo oli tatuoida?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oikeastaan varsinaisesti "päättänyt" fonttia vaan laitoin Leenalle muutaman inspiraatiokuvan, joissa oli kivoja fontteja. Näiden pohjalta Leena sitten piirsi tatuoinnin ja loi tämän kyseisen fontin (: Kyllä tuo tekeminen sattui ihan älyttömästi, kun tuolla on niin pehmoinen ja arka iho, mutta ei se onneksi kauaa kestänyt ja lopputulos ei voisi olla täydellisempi! (:

   Poista
 15. Hei! Minulla olisi kysymys objektiiveista. Sullahan on siis 45mm ja 25mm (toivottavasti muistan oikein). Olen nyt siirtymässä Olympukseen, ja kittiputken sijaan päätin panostaa kiinteään linssiin. Eniten kuvailen ihmisiä, eläimiä ja kaikkia yksityiskohtia. Oon kovasti miettinyt noita edellämainittuja - mitä mieltä olet, pärjääkö pelkästään jommalla kummalla hyvin, vai ns. täydentävätkö molemmat linssit toisiaan? 25mm houkuttelee enemmän, koska se saattaisi olla käytännöllisempi. Mietin nyt kummankin ostamista, mutta en osaa oikein hahmottaa sitä, että jääköhän jompikumpi käytössä sitten vähemmälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä linssit täydentävät hienosti toisiaan juuri tuon polttovälieron vuoksi. 45mm on loistava potrettilinssi! Mutta toki sitä on myös 25mm joka on ehkä sisätiloja varten kätevämpi, koska 45mm jää usein sisällä ahtaaksi muita, kuin yksityiskohtia varten. Ehkä kannattaa liikkeessä käydä testaamassa linssejä, niin tiedät paremmin kumpi olisi itsellesi parempi vaiko tosiaa molemmat? (:

   Poista

Hei, kiitti kommentista (: