2014/03/30

Rimma + kamera = Rimma Photography (arvonta!)

Ehkä teistä suurin osa onkin jo hoksannut tuohon blogin yläpalkkiin tulleen "Rimma Photography"-linkin. Nyt kun valokuvaustoimintani on virallista, ajattelin väsätä esittelypostauksen minusta itsestäni kuvaajana ja valottaa vähän taustoja, kuinka tähän tilanteeseen on päädytty.

Moikka moi, teidän tuttu Rimma täällä hei vaan. Olen harrastanut valokuvaamista, öö, koko elämäni (ensimmäinen oma kamerani oli sellainen mustapunainen söpöliini), mutta joululahjaksi saadun järjestelmäkameran myötä vuonna 2007 tämä puuha lähti kipuamaan ihan uusiin sfääreihin. Reilut kaksi vuotta sitten löysin vihdoin ja viimein järkevän kanavan, johon näitä ainaisia arki- ja etenkin matkaotoksiani pääsin purkamaan, kun tämä rakas pikkuruinen pilvilinnablogini näki päivänvalon. Niistä ajoista on jo tultu kauas ja tuntuu, että kuvaamisessa kehittyminen tapahtuu välillä melkoisin harppauksin, kun vain jaksaa harjoitella, harjoitella ja harjoitella. Valmistahan ei tässä touhussa tule koskaan, mutta toivotaan, että kehityssuunta on jatkossakin ylöspäin!

Olen jo vuosikaudet kuvaillut ystävien ja perheen juhlia, itse juhlakaluja ja vaikka sun mitä potretteja. Mutta kun aloin saada tasaiseen tahtiin myös blogin lukijoilta kuvauspyyntöjä, päätin tarttua härkää sarvista. Ajoittaiset epätoivon ja vaatimattomuuden puuskat ovat toki vallanneet mieltä ja olen harva se päivä pohdiskellut, että onko minusta tähän? Ainakin joku tuntuu täyteen buukatun kuvauskeikkakalenterini perusteella uskovan kykyihini (perheen isäksi), joten päätin sitten minäkin antaa itselleni mahdollisuuden!

Niin se sitten syntyi. Minun sivutoiminen lempilapseni. Rimma Photography. Loppu on toivottavasti historiaa.

 
Tällä hetkellä olen keskittynyt kuvaamaan potretteja, niin pariskunnista, lapsista, perheestä kuin lemmikeistäkin. Lisäksi esimerkiksi tuotekuvaukset sun muut promojutut kiinnostaa ehdottomasti! Valitettavasti ainakaan tällä hetkellä en dokumentaarisia hääkuvauksia tee ollenkaan, joten niiden kanssa suosittelenkin kääntymään esimerkiksi meidänkin häämme kuvanneen Tuomaksen suuntaan. Sen sijaan kihlakuvat, Trash The Dress- tai hääpotretit ovat myös meikäläisen heiniä.

Jotta tässä kilometrilätinässä olisi jotain järkeä, niin julkistan nyt ainakin omasta mielestäni aika kivan arvonnan (kukin toki arvioikoon onko tämä nyt huikeeta vaiko totaalikatastrofin ainekset kasassa).

Arvon siis yhden (1) tunnin mittaisen potrettikuvaussession teidän lukijoideni kesken! Eikä kuulkaatte haittaa, vaikka et asuisi pääkaupunkiseudulla. Voit nimittäin silti osallistua pienin laitaehdoin! Kuvaus tullaan siis joka tapauksessa suorittamaan joko täällä Helsingin seudulla tai sitten jos kohde osuu reitille Helsinki-Lahti-Jyväskylä-Kuopio-Oulu-Kuusamo-Suomussalmi-Kajaani niin voidaan sopia se muuhunkin paikkaan sille ajankohdalle, kun niillä huudeilla tulevana kesänä liikuskelen. Toki jos voittaja on valmis maksamaan minun matkakulut, niin haalaudun kameroineni vaikka Inariin tai Timbuktuun. Eli kannattaa miettiä osallistuessasi onko kuvaus mahdollista järjestää kyseisen reitin varrella tai sitten täällä Helsingin seutuvilla. Toki voit osallistua ja lahjoittaa arvontapalkinnon vaikkapa Helsingissä asuvalle serkulle. Sinä päätät!

Osallistuaksesi tähän ainutkertaiseen arvontaan sinun tulee siis:

a) Tykätä valokuvaussivustostani Facebookissa.
b) Jättää kommentti voimassaolevalla sähköpostiosoitteellasi varustettuna tähän postaukseen ja kertoa kommentissasi millaiseen kuvaukseen haluaisit mahdollisesti voittamasi lahjakortin käyttää, sillä minä olen utelias sielu.

Osallistumisaikaa on tasan viikon verran eli tulevan viikon sunnuntaihin 6.4.2014 klo 23.59 saakka. Arvon (toivottavasti) onnellisen voittajan sitten heti seuraavan alkuviikon aikana!

Ei muuta ku lykkyä pyttyyn pullat ja murut!

PS. Jos haluat tehdä aloittelevalle kuvaajalle ison palveluksen, niin tätä saa jakaa. Kiitos ja kumarrus!


181 kommenttia :

 1. No tokihan aina valokuvat kelpaa ;) ja vaikkei onni potkisikaan, niin silti isosti myötätuulta matkaan! Jos osuisi arpa kohdalle, niin ehkä voisin jopa pyöritellä sulhoa STD-kuvien suuntaan.

  VastaaPoista
 2. Ihana arvonta!! :) Ehdottomasti mukana, käyttäisin lahjakortin varmaankin itseni ja rakkaan koirani ikuistamiseen kuviksi. Olet aivan mielettömän hyvä kuvaaja, mukava ihailla aina ottamiasi kuvia! :) Toivottavasti arpaonni suosisi!
  Terkuin: Julia
  julia.isoaho@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Oi olisipa mahtavaa! Hieno arvonta :) Itse lahjoittaisin voiton kyllä pois ja saisit kuvata ihanaa ensi viikolla kolme vuotta täyttävää kummityttöäni :) Minusta sinulla on ihana taito vangita hetki kuvaan, se ei ole ihan itsestäänselvyys ammattilais valokuvaajillakaan.. Onnea matkaan ja mahtavaa kun uskalsit ottaa askeleen eteenpäin!

  (sposti olisi annemariemilia@gmail.com)

  VastaaPoista
 4. Perhekuvaukseen kera koirien käyttäisin varmaan mieluiten lahjakortin. :) Mahtava arvonta!
  mari-w@jippii.fi

  VastaaPoista
 5. Pakko osallistua, jos potretti on kerran voittajalle tarjolla! :) Eniten maailmassa haluaisin onnistuneen otoksen minusta ja rakkaasta kauraooppelistani, meistä on kyllä muutama onneton yhteiskuva, mutta ei mitään julkaisukelpoista materiaalia. :)

  VastaaPoista
 6. haluaisin meidän pienestä perheestä edes yhden kuvan kehyksiin. tiedän kyllä että tuota sulhoa pitäisi aika kauan suostutella mutta tulen sitten vaan kissan kanssa.

  VastaaPoista
 7. Mahtavaa että olet aloittanut kuvaamisen ihan näin suuremmassakin mittakaavassa. Haluaisin potrettikuvia miehestäni ja minusta, sillä harvemmin tulee saatua hyviä yhteiskuvia otettua. Varsinkin kun usein meillä mies heiluu kameran toisella puolen :)

  VastaaPoista
 8. Mahtava arvonta! Jos voitto osuisi kohdalle, haluaisin kuvia minusta ja sulhosta jossain ihanassa ympäristössä esim. Suomenlinnassa. Yleensä olen itse kameran takana, jonka vuoksi meistä löytyy hirveän vähän yhteiskuvia. Onnistunutta potrettikuvaa voisimme hyödyntää myös häidemme kutsukorteissa :)

  VastaaPoista
 9. Jaiks! Jos arpaonni nakkaisi kuvaukset omalle kohdalle, niin varmaan joko koiran kanssa tahtoisin kuvat tai sitten jonkun tärkeän ihmisen :) tai sitten antaisin sinulle päätösvallan.. :D Ihan huippua että pistit tuommoisen yrityksen pystyyn, oot kyllä ainakin blogin perusteella niin oikealla asenteella liikenteessä oleva valokuvaaja että eihän sinua voi vastustaa ! :) eveliina.ryynanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 10. No ARABIPOTRETTI tietenkin!!! Sikäli mikäli saadaan Nappula suittua suunnilleen hevoisen näköiseksi.
  Ja säpo-osoitehan on e.tirri (at) gmail.com.

  VastaaPoista
 11. Mukana! Olisin ehkä tämän kerran itsekäs ja haluaisin kuvia teemalla "this is me". Minä kun olen se kuvaaja aina ja kaikkialla, niin en löydä kovin montaa ruutua arkistoista, jossa olisin kameran etupuolella. Eli semmonen Laura ja kolme karvakorvaa -kuvaus :D

  VastaaPoista
 12. Oih, olen niin kuvauksen tarpeessa! Mentiin salaa naimisiin ja öö valokuvat, ne unohtui , joten tilanne olisi korjattava :)
  nipa.a@ live.fi

  VastaaPoista
 13. Vau, onpa huikea arvonta! :) Lumoutuneena oon jo jonkin aikaa ihaillut täällä blogissa julkaisemiasi kuvia, ja aivan mahtavaa olisikin päästä kuvattavaksesi. Hienoa, että uskaltauduit pistämään toiminimen pystyyn! :) Mikäli arpaonni minua suosisi, minäkin haluaisin kuvia poikaystävästäni ja minusta, sillä varsinkin kahdestaan reissatessa niitä tallentuu harvemmin kameraan. S-postiosoitteeni on: sandra_86@netti.fi

  VastaaPoista
 14. Niin messissä! Tykännyt olen jo facebookissa ja tokihan käyttäisin tämän kuvaukseen rakkaan kanssa ;) <3 anna.bjornstrom(AT)luukku.com

  VastaaPoista
 15. Mukana arvonnassa, jos arpaonni osuisi kohdalleni niin kuvattava olisi pian 2v tyttäreni koiramme (valkoinen länsiylämaan terrieri kanssa).
  elinan09(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 16. Sun kuvaus tyyli kyllä osuu ja uppoo kovaa! Hienoa et oot tehny siitä virallista! Jos voitto osuis kohdalle niin käyttäisin sen varmaankin omiin valmistujaiskuviin, kun toivottavasti nyt keväällä valmistutaan!

  VastaaPoista
 17. Nyt osui kohdalle sellainen arvonta, että on aivan pakko osallistua! Mielestäni täällä blogissakin julkaisemasi kuvat on todella kauniita, juuri sellaisia, joita itsekin haluaisin osata ottaa. :) Maailman ihanin tyttö -teoksen voimauttavissa valokuvissa on kaunis ja herkkä tunnelma. Juuri sellaisissa kuvissa haluaisin itsekin olla.
  hanna_paasikoski@hotmail.com

  VastaaPoista
 18. Upeat kuvasi kiinnostavat ehdottomasti ja vaikka en pääkaupunkiseudulla asukaan, niin kyllä voiton napsahtaessa olisin sinne valmis matkustamaan :) Ottaisin varmaan kuvia meistä perheenä, tai sitten kuvia kohta 1-vuotta täyttävästä tytöstämme :)

  VastaaPoista
 19. Mukana arvonnassa! Voiton osuessa kohdalleni pääsisit kuvaamaan toukokuussa 6 vuotta täyttävät suloiset tyttäreni. nykata@hotmail.com

  VastaaPoista
 20. Vitsi, tää ois tosi kiva! Ois hauska saada yhteispotretti meistä kahdesta meidän karvatassujen kera. :) Tai sitten ihan vaan meistä kahdesta kihlakuvat vuosipäivän kynnyksellä, kun ne jotenkin unohtui silloin kuusi vuotta sitten. :D

  VastaaPoista
 21. voi voi voi, jos tämän voittaisin! Häiden kutsukorttikuviin sen käyttäisin ;)) taru.viit@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Mukana ku peräpukama:) ja onnea ihan hurjasti tästä uudesta sivusta elämässä, oot kyllä tosi ammattitaitoinen valokuvaaja. Olis suuri ilo voittaa:)
  minnahiltunen@hotmail.com

  VastaaPoista
 23. Meitsi on mukana ihan kympillä! Mietin tovin mihin haluaisin mahdollisen arvontavoiton käyttää ja ykkösvaihtoehdoksi kiipesi parikuvaus tuon oman mussukan kanssa. Ihan basichommaa en kuitenkaan haluaisi, vaan jollain pienellä twistillä pitäisi kuvausta maustaa. Reissu pääkaupunkiseudulle ei myöskään haittaisi ollenkaan. :) sari.har (a) hotmail.com

  VastaaPoista
 24. Ihana arvonta! Mielessä olisi poikani 1-vuotis kuvaus, jossa me vanhemmatkin voisimme vilahtaa jossakin kuvassa :)
  laine.jenni@hotmail.com

  VastaaPoista
 25. Onpa kiva arvonta, ehdottomasti mukana arvonnassa! Sulla on kyllä aina niin upeita kuvia että <3
  Voiton osuessa kohdalle haluaisin ehdottomasti parikuvausken rakkaani kanssa, yhteiskuvia kun ei koskaan ole liikaa!

  ellamaribride@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Facessa tykätty! Ihana arvonta ja jos voitto osuisi kohdalle niin toivoisin sillä hääpotrettikuvia ensi kesänä<3 Toivottavasti osuu voitto kohdalle koska rakastan kuviasi!

  VastaaPoista
 27. Ehdottomasti käyttäysin kuvauksen meidän pojan 1-vuotis kuviin, jotka ovat ihan kokonaan ottamatta tässä muutto- ym. kiireiden keskellä. nurmelamaija@hotmail.com

  VastaaPoista
 28. Vauvavarpaita. Ja sormia. Ja vähän koko pakettia tietty! ;) laapalaura(at)gmail.com p.s. toivottavasti voitan koska ois jo niin kiva vaan tavata sut :)

  VastaaPoista
 29. No tottahan toki tykkään! Hieman hävettää myöntää, mutta käyttäisin lahjakortin itseeni. Olen haaveillut, että pääsisin ns. malliksi ammattikuvaajalle.. :) Ja tottahan mielelläni ottaisin mieheni mukaan 10 v-yhteiselon kunniaksi! Harmi vain, ettei hän ei ole kovin innokas valokuvattava..mutta jospa edes pariin kuvaan suostuisi. :)

  VastaaPoista
 30. Ihana arvonta! Itse käyttäisin lahjakortin todennäköisesti yhteiskuviin itsestäni poikaystävän ja koiriemme kanssa - miten ihana ikuistettu muisto siitä tulisikaan kodin seinälle! Onnea valokuvaajan uralle! :)

  VastaaPoista
 31. No tietenkin osallistun! Kun on itse aina kameran takana, olisi kiva joskus omasta naamastakin saada joku laadukkaampi otos ^_^

  VastaaPoista
 32. Ihana arvonta ja täältä toisin kuvattavaksi nuo perheen pienimmät. Molemmat aikamoisia menijöitä tosin eli siinä on kuvaajalle haastetta.... ;)

  VastaaPoista
 33. Ihana arvonta! :) jos voittaisin niin tahtoisin potretin meidän perheestä eli itsestäni, puolisostani ja meidän ruttuisesta koirastamme.
  aaku_89@hotmail.com

  VastaaPoista
 34. Hohoo, jos voittaisin niin lennättäisin sut tänne ottamaan kuvia joko tästä mahasta (mikä saattaisi mennä ajallisesti vähän tiukille) tahi sieltä putkahtavasta beibistä! Posti on ajatuksiasaksasta(a)gmail.com.

  VastaaPoista
 35. Jes, mikä arvonta! Oot vaan niin huikea kameras kanssa <3 Voiton osuessa kohdalle, käytettäisiin tunnin sessio omaan napaan. Ei sentään kirjaimellisesti ;) Nyt kun näitä tatuointeja on kertynyt ihan kiva määrä, olisi kiva ikuistaa niitäkin filmille. Toki naamaakin saa näkyä ;) Näinköhän on koskaan valmista tuon kehon kuvittamisen kanssa, mutta jäisi ainakin välivaiheesta muisto :) Eli henkilökuvausta tatuoinneilla höystettynä.

  VastaaPoista
 36. Ihan mahtavaa, onnea ja myötätuulta toivon urallesi! <3
  Ja voi miten ihana arvonta, minä kuvauttaisin meistä siskoksista yhteispotretin, edellisestä kun on varmaan 15 vuotta aikaa :)
  littlebigthingslittleb a gmail.com

  VastaaPoista
 37. Valokuvaushommat kelpaa aina! Hyvä sinä ja onnea "uudesta" aluevaltauksesta! :)
  minttu.kyllonen@gmail.com

  VastaaPoista
 38. No kesällä olis haaveena saada ikuistettua minä, hän ja vaavi samaan kuvaan niin, että jokainen näyttää yhtä aikaa sikahyvältä. =)

  VastaaPoista
 39. Oioi, mikä arvonta! Käyttäisin sen varmaankin pariskuntakuviin, sellaisia kun harvemmin tulee otettua :)
  afrenchdaydream(at)gmail.com

  VastaaPoista
 40. Osallistun arvontaan :) Jos voittaisin, kuva tulisi minusta ja koirastani. T. Heli (heli_jarvenpaa@hotmail.com)

  VastaaPoista
 41. Jos voitto osuisi kohdalle, niin kuvat joko koko perheestä (mies, typykkä 9kk ja kaksi karvakorvaa ja minä) tai osasta perhettä, niin olisi vähän helpommin hallittava kokonaisuus :D

  Mutta hei, huikeasti onnea ja menestystä yrittäjälle!

  VastaaPoista
 42. Ihan mahtava arvonta, ja ehdottomasti kahdella arvalla mukana! :) Jos arpaonni suosisi, toiveena voisivat olla jonkinlaiset yhteiskuvat tuon miehen kanssa - ehkä kaksivuotishääpäivän kunniaksi. Jossain kivassa, ehkä vähän yllättävässä paikassa pk-seudulla, hmm hmm... Meistä kun on harmittavan vähän yhteiskuvia olemassa yhdestätoista yhteisestä vuodesta huolimatta hääkuvia ja surkeita selfieitä lukuunottamatta :D sposti vielä: ideas-items-issues(at)hotmail.fi

  VastaaPoista
 43. Mukana! Käyttäisin voiton perhe-/lapsikuvaukseen :D
  maama83@suomi24.fi

  VastaaPoista
 44. Jos voitto tulisi, kuvaus olisi varmaan joko minusta itsestäni vain jossain luonnossa tai jos saisin suostuteltua niin rakas äippäni mukaan <3 voisi olla vaikka äitienpäivälahjana hyvähyvä! :)
  jonna.ahokas@luukku.com

  VastaaPoista
 45. Oi, onnea :D Sulla on aina ollut niin ihania kuvia täällä, että mietinkin milloin alat kuvailemaan ammatiksesi ^_^ Mukana siis ehdottomasti arvonnassa! Oot ottanu niin kivoja kuvia teidän chihuista, että halusin laittaa testiin kuinka kuvauksellisia meidän palloset on <3 Tai ehkä jotain potretteja itsestäni kesällä luonnonhelmassa - kuvia, joista löytyisi tyttömäisen herkkää tunnelmaa ^_^

  VastaaPoista
 46. Tottakai mukana! <3 Jos voittaisin haluaisin ehdottomasti kuvia, minusta ja sulhosta ja kahdesta koirastamme, sillä meillä ei ole yhtäkään sellasta kuvaa. Kuvat voisi ottaa jossakin kauniissa ympäristössä esim.alppiruusupuistossa ja kuvien tyyli voisi olla vähän sellasia "keijumaisia". Käyttäisimme kuvia STD korteissa ja ehdottomasti teettäisiin seinällekin kuva :)
  Tykätty facebookissa ja jaan vielä illalla blogissani :)

  VastaaPoista
 47. Kerään kaikki rohkeuteni ja osallistun arvontaan toiveena potretti itsestäni. Olen koko ikäni inhonnut olla kameran edessä, takana kyllä voin heilua. Minusta ei ole juuri kuvan kuvaa sitten kouluaikojen pakollisten. Joten pieni pelko pyllyssä, että flaksi kävisi :) kivelasanna (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 48. Mukana! Toivoisin voittavani muutaman potretin lapsistani jonkun muunkin kuvaamana.

  VastaaPoista
 49. Moimoimoi, ja hyvä sinä! Kävin nostamassa peukkua ja nyt leveästi hymyillen heitän arpani mukaan kisaan. Jos voitan, tuon kameran eteen joko tulevan mieheni ja itseni tai sitten siskoni neljä pientä ihanaa tytärtä.
  japuu@hotmail.com

  VastaaPoista
 50. Jos voitto napsahtaisi kohdalle, haluaisin kuvia itsestäni ja avomiehestäni (ja uusimmasta perheenjäsenestämme Kanasta, selitys löytyy täältä: http://www.lily.fi/blogit/kanan-elamaa). Tosin mieheni ei tästä vielä tiedä mitään ja on hankala kuvattava, joten pahimmassa tapauksessa kuvissa olen minä yksin... Mutta meistä ei paljon yhteiskuvia ole osittain hankalan miehen takia ja osittain sen takia, että emme ole olleet vielä vuottakaan yhdessä, joten kuvat olisivat erittäin toivottuja! Toinen ongelma on, että asumme Nurmeksessa, joten toivon mukaan se osuisi jonkin matkareittisi kohdalle. tuire.leppanen (at) gmail.com

  VastaaPoista
 51. Oi oi oi! Tahdon kihlakuvat koko pikkuperheen voimin eli kettuterrierikin pääsisi mukaan. :)
  holopaisen_veera [at] luukku.com

  VastaaPoista
 52. Ihana ja erilainen arvonta! Ehdottomasti mukana! Minä olen aina kuvannut muita, joten olisi kivaa vaihteeksi jos joku kuvaisi minua -ehkä tyttärieni seurassa ;)

  VastaaPoista
 53. Onnea valitsemallesi tielle, olkoon se menestyksekäs! Taitoa sulla ainakin on, kuvat ovat hienoja!
  Jos voitto osuisi kohdalleni, haluaisin ehkä uskaltaa ammattilaisen käsissä kokeilla kuvia itsestäni....kamera tuntuu vihaaman minua eikä minusta saa kunnon kuvia....haluaisin niin sellaisen setin kuvia missä olisi edes siedettävän näköinen ja joita uskaltaisi muillekin näyttää...ja yhteiskuva minusta ja miehestäni, niitä ei ole ainoatakaan! Siinä toinen joka inhoaa kuvattavana olemista :) Sähköpostiosoitteeni laitan sinulle yksityisviestinä....
  Terveisin ujopiimä ;)

  VastaaPoista
 54. voi, me niin tahdottais sut kuvaamaan koko pitkään odottamamme hääpäivä 10-vuotis juhlapäivänämme! toistaiseksi ei oo osunut vastaan toista mieleistä kuvaajaa. ehkä ehdit vielä muuttaa mielesi ;) käyttäisin arvontapalkinnon vuosia sitten unohtuneisiin kihlakuviin, joita käyttäisimme myös häiden kutsukorteissa ja postimerkeissä :)

  VastaaPoista
 55. Oi ihana arvonta! Poika täyttää pian yks vee ja sen kunniaksi olisi kyllä hienoa ottaa kunnon valokuvat. En kuitenkaan haluaisi mitään jäykkää perhepotrettia (se ei muutenkaan kuvaisi poikamme vilkasta ja vekkulia luonnetta) vaan jotain ihan muuta. Vaikka kuvia ulkona.
  s.kansakoski@luukku.com

  VastaaPoista
 56. Jee, ihana arvonta! Yleensä viihdyn itse kameran toisella puolella, joten meistä on kokonaisena perheenä todella vähän kuvia. Tahtoisin siis itsestäni, kihlatustani, pojistamme ja vielä tuosta cockerilapsosestakin yhteispotretit, joista joku päätyisi seinälle asti. :) ninedayswonders@gmail.com

  VastaaPoista
 57. Omia häitäni reilusti yli vuosi sitten suunniteltaessani törmäsin blogiisi, ja siitä lähtien käynyt tasaisin väliajoin tsekkaamassa huikeaa blogiasi, ja ennen kaikkea ihastelemassa valokuvaustaitojasi, vau! Mieheni kärsivällisyys kun ei riitä keskittymään ottamaan hyviä kuvia, niin usein vain itse niitä räpsin, ja tästä syystä en usein itse kuviin pääse.
  Mutta erityisin syy, miksi arvontaan osallistun ja todella toivon onnen lykästävän on se, että yritimme juurikin saada mainitsemasi Tuomaksen häihimme kuvaajaksi, mutta harmiksemme se ei onnistunut. Ja siis todella harmi, sillä meidän hääpotrettimme eivät sitten onnistuneet aivan halutulla tavalla... Karvas pettymys ja harmitus vaivaa edelleen asian vuoksi. Tästä syystä olisi kerrassaan hienoa päästä näin taidokkaan kuvaajan kuvaukseen mukaan. Meillä olisi erityinen syykin kuvaukseen, sillä esikoisemme olisi tarkoitus syntyä loppukeväästä. Näin saisimme tuoreesta perheestämme upeat kuvat! Jos nyt onnistuisi saamaan sellaiset kuvat meistä, jotka voisi teettäkin ja laittaa ihan esille :) mkukkis@gmail.com

  VastaaPoista
 58. Onnea sun valokuvausurallesi! Haluaisin ehdottomasti käyttää tuon kuvauksen rakkaiden vanhempieni kuvaamiseen, sillä heidän 20-vuotishääpäivänsä on toukokuun lopussa, ja olisi ihanaa saada heistä kunnon kuvat, koska vanhemmistani ei paljon yhteisiä kuvia ole. :)
  jatta.pietil@hotmail.com

  VastaaPoista
 59. Aivan mieletön arvonta - varsinkin, kun sun ottamia kuvia on tullut ihasteltua melko moneen otteeseen ja tietää, miten upeaa jälkeä saatkaan kameran kanssa aikaiseksi! :) Mä en näin äkkiseltään keksinyt mitään tiettyä kuvausideaa, mitä haluaisin toteuttaa - ehkäpä potrettikuvaus kesäisessä luonnossa? Jos onni sattuu potkaisemaan, täytyy laittaa ajatusrattaat hyrräämään oikein urakalla! :D
  laura.leppajarvi@gmail.com

  VastaaPoista
 60. Onnea "uudelle" uralle. Ihania kuvia sulla, olen niitä jo kauan aikaa ihaillut. Menimme naimisiin hyvinkin pienimuotoisesti vuonna 2005 ja hääkuva on ystävän räpsäisemä otos kirkon pihalla..eli jos voittaisin, niin jonkin sortin hääkuvahan se olisi :) Mukana tottakai reilun vuoden vanha piski-riiviömme, joten haasteitahan siinä olisi!

  marisusanna@luukku.com

  VastaaPoista
 61. Mahtava juttu! Ihanaa kun ihmiset uskaltaa toteuttaa haaveitaan ja saavat taitonsa näkyviin. Toivotan sinulle täysiä kuvauskalentereita jatkossakin! :)
  Ja ehdottomasti osallistun arvontaan. Luultavasti antaisin kuvaussession lahjaksi veljeni perheelle, heistä kun ei tietääkseni ole yhtään kunnollista perhepotrettia olemassa. Olisi varmasti mieluinen yllätys!

  VastaaPoista
 62. Wautsi mikä arvonta! Palkinnon käyttäisin minun ja mieheni yhteiskuviin keväisessä/kesäisessä Helsingissä :)
  valkama.kaisa(at)gmail.com

  VastaaPoista
 63. Jes, mahtavaa :) FB:ssä on tykätty! Voiton käyttäisin joko itseeni (trash the dress olisi huikea, häistähän ei olekaan kuin kohta kaksi vuotta) tai meihin pariskuntana, koska niistä häistä on kohta se kaksi vuotta, ja olisi kiva saada tyylikkäitä potretteja myös muissa kuin hääasuissa. Sitä en tiedä, kuinka innokas Mies tähän olisi, mutta sehän on sitten sen ajan ongelma ;) sposti blog.rouvakoo at gmail.com

  Ihania täällä ihmisten ajatukset kuvista äidin kanssa tai vanhempien potrettikuvat :)

  VastaaPoista
 64. Huippu arvonta, ehdottomasti mukana! Tykkään fb:ssä (tietty) ja jos nalli napsahtais kohdalle niin käyttäisin joko jäbäleissonin 1-v kuvaan tai perhepotrettiin, jollaista meiltä ei löydy lainkaan! Ois aika ihana :)
  Kyllä tästä vielä leipätyön itsellesi teet!

  VastaaPoista
 65. Niin mukana! En oikein vielä osaa sanoa, haluaisinko kuvattavan itseäni (jonkinlaista TTD-kuvausta) vaiko tuota karvaista perheenjäsentä (eli siis koiraa) vaiko kenties yhteiskuvia meistä molemmista, mutta ehkä tässä on vielä aikaa päättää :) sallajuhola@gmail.com.

  VastaaPoista
 66. Olis niiiin ihana saada sun ottamat perhekuvat, joten ehdottomasti mukana arvonnassa! (yritin jo ehdottaa miehelle kuvausta muttei innostunut kun Kuopiosta niin harvoin päästään siellä käymään, mutta arpavoittohan olisi pakko lunastaa!:))

  VastaaPoista
 67. Mukana! Jos arpaonni suosii, toivon pääseväni yhteiskuviin sulhon kanssa. Niitä on kertynyt seitsemän vuoden ajalta harmillisen vähän.
  jonna.kuusivuori@gmail.com

  VastaaPoista
 68. Oih, tämä tuli kuin tilauksesta, sillä olen ihaillut näitä sinun valokuviasi tässä jo pitkään, ne on ihania ja katseen vangitsijoita!! Käyttäisin lahjakortin ehdottomasti koirieni kuvaukseen. FB:ssä tykätty! mari.sydanmaanlakka@pertec.fi

  VastaaPoista
 69. Ihanaa että oot lähteny toteuttamaan unelmaa ! :) tykkään kovasti valokuviesi tyylistä ja tunnelmasta :)

  Olisi kyllä tosi mahtavaa jos onni suosisi arvonnassa, nimittäin valmistun pian personal traineriksi ja aloitan työt omalla toiminimellä, joten jotkut kivat kuvat itsestäni tarvitsisin joita voi laittaa mainoksiin yms. :) laura.nyrhi@gmail.

  VastaaPoista
 70. Löysinkin jo sivustosi! Tosi mahtavaa! Arvonnassa mukana!
  Toiveeni ja haaveeni valokuvauksesta: Tykkään dokumentäärisestä ja nopeita hetkisiä ikuistavista kuvista, luulisin että sellainen saisi tällaisen kameran edessä jännittävän ja epävarmankin lopulta onnistumaan kuvissa. Myönnän: Mulla ei ole yhtään ainutta kuvaa itsestäni, jonka olisi ottanut joku muu. Mulla on vain itse räpsäistyjä otoksia, hetkiltä jolloin on "salaa" tullut leikittyä kameran kanssa. Ei kuitenkaan mitään tämänhetken "selfieitä edes".
  Toinen kuvauksellinen juttu, mikä "nolottaa" (eli puuttuu), on se että minulla ei ole yhtään yhteiskuvaa minusta ja avopuolisostani ;( Ollaan oltu viisi vuotta yhteisessä taloudessa ja sitouduttu asuntolainalla toisiimme, silti ei vaan ole satuttu yhteenkään yhteiskuvaan. Olisi ihanaa päästä kuvattavaksi joko ihan itse ja voitettua kamerajännitys, tai saada kauan toivottu yhteiskuva, jonka saisi itselleen talteen muiden muistojen joukkoon.
  t. Iina K. / iina.maija@gmail.com / Värittömiä sävyjä

  VastaaPoista
 71. Oi onneks olkoon uuden yrityksen johdosta! Ihanaa :) Ja tottakai osallistun! Kukapa ei haluaisi kauniita kuvia :) Jos voittais niiin vois joko ottaa murusen kanssa jotain tai sitten ehkä yllättää äidin ja tehdä äiti-tytär-koira-kuvauksen ;)

  VastaaPoista
 72. Mukavan rentoja kihlakuvia olisi kiva saada :) tai sitten ihan hääkuvat riippuen miten pitkään lahjakortti olis voimassa :D
  lotta.kangasniemi12@gmail.com

  VastaaPoista
 73. Waude, mahtavaa unelmien sarviin tarttumista. Täällä kameran eteen pääsisi koko perhe unelmineen: Minä, punatukkainen Teekkarini ja lapsukaisista Punainen villakoira unElma ja musta Scorpio vuodelta 85. Tsemppiä arvontaan, minulle ja muille :). T. aino.siippainen@gmail.com

  VastaaPoista
 74. Porvoon meren rantaan kallioille hääkuvia! Hmm, tai vanhaan kaupunkiin. Elokuussa häät.. fotoja vois napata viikko pari ennen! Kiitos arvonnasta:)
  aurora_markkanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 75. Kesän ilta-auringon rusehdusta, aitoa onnea, tähtipölyä rakastuneen silmissä.. Jotain tämmöstä kun saisi napattua kuviin, niin oisihan se kerrassaan jo jotain :)) mennamapuka@gmail.com

  VastaaPoista
 76. Mukana arvonnassa & Facebookissa tykätty. :.) Jos lahjakortti on pidempään voimassa, olisi ihana saada potrettikuvaus suunnitellusta vauvasta häiden jälkeen. Mutta eiköhän meistä paristakin saa ihan hienoja potretteja. :-) Onnea uudelle yrittäjälle! solfiza@hotmail.com

  VastaaPoista
 77. Osallistun!! Meilla on haat suunnitteilla syksylle 2015 ja haluttais kivat save the date -kuvat. Kuvaukset vois tehda joko Helsingissa tai sit nappaan sulle lennot Lontooseen niin tuut kuvaamaan meita tanne! tiina1.multanen (at) gmail.com

  VastaaPoista
 78. Osallistun! Jee! Ja vaikka onni ei mun kohdalle osuisikaan, niin onnea kovasti uudesta lempilapsesta! :) Me ollaan menossa 2015 keväällä naimisiin, ja me ei olla vielä otettu minkäänlaista kihlajaiskuvaa.:D Ja nyt kun aloin oikein miettiä, niin meistä on tasan yksi kunnollinen yhteiskuva. O_o Mutta joo! Kihlajaiskuva olisi kiva! :) puhakka.veera@gmail.com

  VastaaPoista
 79. Ihana arvonta, kiitos tästä! Voi kuvausideoita olisi vaikka miten toteutettavaksi :D TTD-kuvat jäi viime kesän häitten jälkeen ottamatta, haaveissa vielä sekin siintää...olisi esim. mahtava 1-vuotis häälahja meille ;) kaksi karvakaveria löytyy kotoa, ja itse olen eläimistä niin huono ottamaan kuvia, että ei löydy varmaan yhtään onnistunutta kuvaa koirista, saatikka koirista + niiden omistajista! ;) S-posti: susanna.aarrekangas@suomi24.fi

  VastaaPoista
 80. Ei olis voinut kyllä tulla tää arvonta parempaan paikkaan! Itse tulevan kevään ylioppilaana olen pyöritellyt ajatusta jonkinlaisista ylioppilaskuvauksista. Sinuakin olen pyöritellyt mielessäni, mutta näin opiskelijabudjetilla en ole uskaltanut ottaa yhteyttä ammattivalokuvaajaan. Olen seurannut blogiasi jo pidemmän aikaa ja kaiken visuaalisen ja esteettisen ystävänä ihastuin blogiisi täysin! (: Hyvää jatkoa ja ihanaa kevättä sinulle siis, jatka samaan malliin! Viivivain@gmail.com

  VastaaPoista
 81. Mukana!
  Meistä ei miehen kanssa ole ikinä otettu kihlajaiskuvia, joten sellaiseen mahdollisen voiton käyttäisin! :)
  nellinhaablogi@gmail.com

  VastaaPoista
 82. Ompas ihana arvonta! Itse kyllä lahjoittaisin voiton rakkaalle ystävälleni. Hänen maailmaansa on tulossa ihana pieni nyytti muutaman viikon sisällä ja lahjoittaisin tämän voiton heille perhepotretin ottamista varten. Uskon, että tällä kuvauksella olisi juuri nyt hänelle huomattavasti suurempi merkitys, kuin itselleni, joten olisi ihanaa voida häntä näin lahjoa.

  Ihana arvonta muuten ja toivotan hirveästi tsemppiä uusien haasteidesi kanssa! :)

  VastaaPoista
 83. Niin ja sitten tietysti unohtui se sähköpostiosoite purkkapallopurkkaa@gmail.com

  VastaaPoista
 84. Mukana ehdottomasti! Käyttäisin mahdollisen kuvauksen, perhepotrettiimme, johon kuulumme siis minä, aviomies ja ihana Kira koiramme! <3

  jenna.tikkinen@gmail.com

  VastaaPoista
 85. Hieno arvonta! Facebookissahan olen jo aikaisemmin tykännyt sivustasi. ;) Jos arpaonni suosisi minua, haluaisin varmaankin potrettikuvia itsestäni jossakin luonnonhelmassa - jollakin kivalla pikkuextralla höystettynä! Tai sitten käyttäisin tämän myöhemmin (jos se vain on mahdollista) ja haluaisin potrettikuvia itsestäni luonnonhelmassa vanhojentanssipäivänä ensi vuoden helmikuussa.
  nita@uts.fi
  PS. Onnea kaikille osallistujille arvontaan! :)

  VastaaPoista
 86. Ehdottomasti mukana! Jos arpaonni suosisi meikäläistä, niin kuvauksen kohteena olisi meidän oma pieni perheemme, joka sai lisäystä maaliskuun alussa pienen pojan merkeissä :)
  Ja sähköposti: katriina.lempinen@gmail.com

  VastaaPoista
 87. Mahtavaa, pitää kokeilla josko arpaonni suosis mua ja klikkailinki jo facebookin tykkää-nappia;) Mutta käyttäisin mahollisen kuvaussession omiin ylppärikuviin jossain luonnonhelmassa!:---)

  emmalotta.kuokka@gmail.com

  VastaaPoista
 88. Tykätty, ja toivottavasti onni potkaisisi! Jyväskylässä kaivattaisiin kaltaistasi kuvaajaa omistaja-lemmikkipotretteja varten. :) kati.a.kamppi@gmail.com

  VastaaPoista
 89. Moikka!ihana arvonta! Mukana ehdottomasti..... olen miettinyt ottavani sinuun yhteyttä, koska haluaisin onnistuneen ja luonnollisen perhepotretin pikkuperheestäni. Myös viime kesän häämekko tallessa tietynlaisia kuvia varten ;)!
  soile.mannisto@gmail.com

  VastaaPoista
 90. Tykätty ja ISOSTI onkin; olisi harmi jos säästäisit osaamisesi "pelkän" blogin ja sukulaiskuvailun varaan! Hieno päätös tämä :)
  Minua saisit lähteä kuvaamaan jonnekin kallioille, meren äärelle, metsään lenkkipolulle tai keskelle peltoa. Kehoni ja kehonkuvani on muuttunut kovin viime aikoina ja haluaisin nähdä "miltä todella näytän" oikean kuvaajan kuvakulmasta :) johanna.rosenberg(at)gmail.com

  VastaaPoista
 91. Huippu arvonta!

  Jos voittaisin, haluaisin ehdottomasti trash the dress-kuvaukset! Menemme kesäkuun alussa naimisiin ja olisi mukava tallentaa senjälkeiset tunnelmat muistoksi :)

  jenni.henriika.juntunen@gmail.com

  VastaaPoista
 92. Tämä söpöinen pariskunta, jolla tulee nyt 15-v hääpäivä tänä vuonna haluaisi omilla maaseututiluksillaan romanttiset luonnon helmassa- kuvat, kukkaseppele päässä ja tosi hempeä kaunis fiilis, persoonallista ja aitoa tunnelmaa, mitä meissä toki on luonnostaan ;) Jos kuvaan saisi vielä eläinkavereita esim omista valikoimista - vuohi-pupu-hevonen , niin se olis plussaa. Tampereen seudulla asustellaan. saaramariekallio@gmail.com

  VastaaPoista
 93. Mahtavaa!!! Ehdottomasti mukana ja tykätty.
  Jos onni potkaisee, niin voitolla haluaisin ikuistaa meidän perheen ( minä, mies, kaksi tytärpuolta ja kaksi koiraa) kesällä vaikka nurmikolla temmeltämässä. Itse olen melkein aina kameran linssin toisella puolella, joten tälläinen potretti olisi ihana ikuistaa. :)
  Sormet ja varpaat ristissä.... ;)
  Anna E.
  anna-e@hotmail.com

  VastaaPoista
 94. Onnea Rimma, hieno juttu tämä valokuvauksen aloitus! Mukana arvonnassa, toivoisin perhekuvausta minusta ja miehestäni sekä masumatkaajasta. :) (sakokk@gmail.com)

  VastaaPoista
 95. Oijjooiii mikä ihana arvonta!!! :) Tykätty ja mukana ollaan!
  Jos voitto osuisi kohdalle niin koko meidän perheen kuvatuttaisin sinulla :)

  minnanblogi@gmail.com

  VastaaPoista
 96. Jos kerrankin kävisi säkä( yleensä ei ole kyllä tuuria minkäänlaisten arvontojen kanssa). Olisi ihanaa saada sinut kuvaamaan a) joko hääpotrettimme ihanaisessa Suomenlinnassa, jossa häämme vietetään kesällä 2015 tai b) ottamaan minusta ja sulhasesta hassun mutta herkän kuvan pk-seudulla tulevaa hääkutsuamme varten :) terhi.kotajarvi@gmail.com

  VastaaPoista
 97. Mahtava arvonta! (:

  a) Tykätty
  b) Haluaisin valokuvia ihanasta perheestäni ja nille tulisi myöhemmin käyttöä.

  k-iat@hotmail.com

  VastaaPoista
 98. Wautsi mikä palkinto,pakko osallistua!
  Olis ihan mahtavaa saada oikein kunnon kuvia meidän näyttelykissoistamme taikka sitten jonkunlaista lemmikki-omistaja potrettia...
  janinaaaz@outlook.com

  VastaaPoista
 99. Tykkäilty on ja kuvailusi ovatkin tehneet vaikutuksen itseeni. Arpaonneni haluaisin hyödyntää siskopuoleeni. Heidän perheesensä on syntymässä esikoisprinsessa toukokuussa sinne Tuusulan seudulle. Vauvakutsut järjestetään 13.4. Ja lahjan luovuttaisin hänelle siellä.

  Osoite on haverinen.ms@gmail.com

  VastaaPoista
 100. Tykätty on monta päivää sitten :) käyttäisin lahjakortin kihlajaiskuviimme, joissa myös karvainen lapsosemme saisi olla mukana :)

  VastaaPoista
 101. Tykätty! :) Ja ehdottomasti Trash the dress -kuvauksiin käyttäisin palkinnon. :)

  VastaaPoista
 102. Voi, kyllä kelpais! Kuviin pääsisi luultavasti heppa ja ehkäpä myös koirulit :-) Nyt vaan sormet ja varpaat ristissä!

  johanna.a.kangas@gmail.com

  VastaaPoista
 103. Ihania kuvia! :)
  Jos voittaisin arvonnassa, niin käyttäisin voitin rakkaan ystäväni kanssa "ystävä potrettiin". Viimeksi meistä on ammattilainen ottanut yhdessä kuvia kun toinen meistä valmistui ammattiin ja toinen kirjoitti ylioppilaaksi. Olisi ihana saada potretti kuvia muistoksi rakkaan ihmisen kanssa. Espoon seudulla asustelen.
  Tykätty facebookissa ja ehdottomasti jatkan blogin lukua :)

  -Pauliina pauliina.honkanen@hotmail.fi

  VastaaPoista
 104. Niin on vaan ihana tämä blogisi! <3 Ja onpas hirmusen hieno idea tämä arvonta!! Täällä olisi lähimaastosta (Salosta) yksi melkein täysi-ikäinen tyttönen kahden pikkusiskonsa ja vanhempiensa kanssa valmiina kuvauksiin! =)
  iina.tinell@gmail.com

  VastaaPoista
 105. Oij Oijj, voih pojat kumpa voittaisin tämän <3 Voisit tulla kuvaamaan minua ja tytärtäni. Olen aina halunnut ostaa oman järjestelmäkameran mutta ei ole ollut varaa. Oisi niin ihana saada miusta ja miun pikkutytöstä ihanat kuvat. laara_88@hotmail.com

  VastaaPoista
 106. kissat olisi ainakin kuvaus kohteena!

  terveys1 (at) wippies.fi

  VastaaPoista
 107. puolison kanssa voitaisiin olla yhdessä kesäisissä tunnelmissa jossain sillalla. mariestrange(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 108. Jos voitto osuisi kohdalleni niin haluaisin ottaa valokuviani joko kummipoikani kanssa tai perheeni kanssa:)

  VastaaPoista
 109. Ihan mieletön arvonta! Nyt pidän kyllä peukkuja ja varpaita pystyssä enemmän kuin koskaan! Mietin tovin jos toisenkin, mihin arvontavoiton käyttäisin. Häät on luvassa kesällä, joten rakkaudentäyteisiä potrettikuvia miekkosen kanssa on luvassa anyway. Vaikka noin 2000 km päässä kotikonnuilta asustelenkin, koti-ikävä iskee harvoin - mutta läheisikävä silloin tällöin. Monet huiput ja supertärkeät juttutuokiot on ne mamman kanssa jaetut <3 Totesin tätä pohtiessani, että meistä on äidin kanssa otettu vuosien mittaan todella vähän yhteiskuvia. Äitikulta lähenee uhkaavasti 70 ikävuoden rajapyykkiä, mitä ei nuorekkaasta daamista ikinä uskoisi! Lähes herkistyin miettiessä, miten mieletöntä olisi antaa mammalle äitienpäivänä kuvaussessioylläri. : ) Sulle tietenkin superisti onnea ja menestystä yrittäjän uralle! saanuska[at]gmail.com

  VastaaPoista
 110. Voittokuvauksen käyttäisin trash the dress-kuviin, joissa voisi seikkailla neljä koiraani :)

  VastaaPoista
 111. Minusta ja avomiehestäni on vuosien varrella kertynyt vain muutamia ei välttämättä niin henkeäsalpaavia kuvia. Kuinka ihanaa olisikaan saada tallennettua tämä elämänäni rakkaustarina kauniisiin kuviin.

  Onnea uuden bisneksen kanssa,sinulta löytyy kyllä taitoa tuohon hommaan! Ja onpa näitä ihmisten valokuvaustoiveita ihana lukea, ovat niin täynnä onnea ja rakkautta :)

  VastaaPoista
 112. Naapurin suosituksesta, varaan sut joka tapauksessa loppuvuodesta kuvaamaan perheen uusinta tulokasta :)

  VastaaPoista
 113. Ihan mahtava juttu tää sun yritys! Hurjasti tsemppiä uusien haasteiden kanssa. Mä niin tilaan meidän kihlajaiskuvat Rimma Photographylta, mutta avopuolison kosintaa saa varmaan odottaa vielä vuoden jos toisenkin. :D Mutta sitten kun aika koittaa, haluan sinut ikuistamaan onnen hetkemme! :)

  Jos voittaisin arvonnan, antaisin kuvauksen lahjaksi ihanalle 4-vuotiaalle kummitytölleni ja hänen isosiskolleen : tiseppan@ulapland.fi

  VastaaPoista
 114. Oi tämä on ihana idis! Voi jukupätkä,ite käyttäisin voittokuvauksen kyllä ehkä ehdottomasti itseni ja ihanien pikku mopsilapsieni kuvauksiin :) Oon niin ihastunut sun tapaan kuvailla, etten kestä :')
  ♥: http://jouua.blogspot.fi

  VastaaPoista
 115. No tähänhän pittää osallistuo! Ja ehdottomasti pääsisit kuvaamaan meijän suloisia ja nopea jalkaisia neitokaisia, oma haaste sinänsä... ;)
  (annejuntunen@hotmail.com)

  VastaaPoista
 116. Loistava kilpaillu. Käyttäisin kuvaussession meidän syksyllä olevien häiden hääpotretti kuvaukseen.
  Nyt sormet ristissä odottelen :)

  VastaaPoista
 117. Tykätty :) Käyttäisin minun ja mieheni yhteisiin rakkauskuviin jos voittaisin. Mahtava kilpailu!! nazzdar@outlook.com

  VastaaPoista
 118. Onpa totisesti upea arvonta! Olisipa huikeinta saada yhteiskuvaan ne kaikkein tärkeimmät, oma piskuinen perheeni.

  VastaaPoista
 119. Onnea tuoreelle yrittäjälle! Sun kuvaustaidolla todellakin kelpaa tarjota asiakkaille visuaalisia elämyksiä. :) Fabossa oon namiskaa klikannut jo aiemmin ja jos tässä arvonnassa onni sattuis osumaan kohdalle, olisi varsin hienoa saada sut nappaamaan meidän jokavuotinen hääpäiväkuva. jose [miuku] ajastaika.com

  VastaaPoista
 120. Mukana arvonnassa! :) leena_laiho@hotmail.com

  VastaaPoista
 121. Käyttäsin lahjakortin siihen, että saisit ottaa minusta erilaisia potrettikuvia. Olisi mielenkiintoista olla kuvattavana ja saada itsestä kauniita kuvia. Hiukan ehkä "voimauttavan valokuvauksen" tyyliin.

  -Juuli

  lupu_92 (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 122. Tykätty :) Mentiin mieheni kanssa naimisiin 17.8.13 ja palkinnon käyttäisin 1-vuotishääpäiväkuviin Jyväskylän maisemissa :)

  VastaaPoista
 123. Haluaisin itsestäni herkkiä kuvia merenrannalla kesällä. Liehuvaa helmaa ja keijukaisfiiliksiä :)

  VastaaPoista
 124. Olisi ihana saada minusta ja ukosta yhteiskuva josta voisimme teettää taulun :) Mikä parasta olisi ihana saada sinut taas liminkaan kylään <3

  essimaari.h@gmail.com

  VastaaPoista
 125. Pidän todella paljon kuvistasi ja tyylistäsi! :) jos sattuisin voittamaan, olisi ihana saada kuvia minusta ja poikaystävästäni jossain kivoissa maisemissa Helsingissä :)
  -Iina
  iina.gromov@helsinki.fi

  VastaaPoista
 126. No me ollaan kyllä ehdottomasti mukana tässä arvonnassa Tytsyn kanssa! :) Eli kyllä vaan pääsisit kuvaamaan tuota meidän pullaposkipalleroa <3 Tytti kasvaa niin älytöntä vauhtia, että kohta tämä vauva-aika on muisto vain ja sitä suuremmalla syyllä näitä hetkiä täytyisi nyt ikuistaa :) (muutenkin, kuin mun amatöörikuvilla :D)

  VastaaPoista
 127. Jos arpaonni osuisi minun kohdalle, haluaisin mennä metsään ja ottaa poikaystävääni kädestä ja sinä ikuistaisit hetkemme paikasta, joka rauhoittaa itseäni eniten. Herkät pariskuntakuvat metsästä. Ne olen aina halunnut.

  VastaaPoista
 128. Oi, tää olisi niin ihana voittaa! Otat todella kauniita ja tunnelmallisia kuvia. Jos onni osuis omalle kohdalle, ottaisin kuviin mukaan poikaystäväni :-) Pidetään molemmat valokuvaamisesta, mutta rakas harrastus on jäänyt vähän vähemmälle viime aikoina ja sen huomaa varsinkin vähentyneistä yhteiskuvista - silloin harvoin kun jaksaa napata kameran kouraan ei oo ensimmäisenä mielessä yhdessä jalustan eessä pönöttäminen :D

  VastaaPoista
 129. Lykkyä pyttyyn uuteen aluevaltaukseen! :) Potretissa olis mä, mies ja mun musta kissa.

  VastaaPoista
 130. Mukana arvonnassa. :) Jos voittaisin, haluaisin ikuistaa viimeisen yhteiskuvan itsestäni ja entisestä koirastani. Tuleva opas lähtee siis toivottavsti työhönsä syksyllä. :) sakke_92@hotmail.com

  VastaaPoista
 131. Tykätty ja mukana arvonnassa :)


  Ja vaikkei arpaonni nyt suosiskaan, niin haluaisin sun kuvaavan jossain sopivassa ajankohdassa meidän viishenkistä perhettämme, koiruus mukaanlukien.

  En jätä nyt sähköpostiani tänne, mutta tiedät kyllä varmasti mitä kautta hankkia yhteystietoni ;)

  VastaaPoista
 132. Oi tää olis aivan mahtava voittaa! Mä haluaisin ehdottomasti kuvan meidän pian 15-vuotta täyttävästä koirasta, joka edelleen jaksaa ilostuttaa meitä päivittäin. :) Onnistunut kuva olisi ihana! Varsinkin kun koko ajan on pelko, että vanha rouva saattaa mennä hyvinkin nopeasti ja yllättäen huonoon kuntoon. Onpas kiva kilpailu! =)
  kartsakarjalainen@gmail.com

  VastaaPoista
 133. Tykätty! :) Käyttäisin voiton ehkäpä trash the dresseihin tai johonkin söpöihin kuviin Papuliinin kanssa, vaikka tulisihan hän tietty kyllä trash the dresseihinkin jollain tavalla mukaan :) <3

  VastaaPoista
 134. Onnea taipaleellesi!! :) minua harmittaa, kun emme kuvauttaneet esikoista 1-vuotiaana, emmekä ottaneet mitään raskauskuviakaan.. Ja ihan sen vuoksi, että emme tienneet turun seudulta sellaista kuvaajaa, jonka kuvat olisivat varmasti upeita.. Sinun tyylisi ihastuttaa, joten ehdottomasti haluaisin otattaa meistä perhekuvia!

  VastaaPoista
 135. Tykätty! :) Oma sähköpostiosoitteeni on pasi.lepola@gmail.com. Olen itse kuvannut tyttäreni puolen toista ensimmäisen vuoden aikana hänestä jo monta tuhatta kuvaa. Kuvat näyttävät kuitenkin vähän samanlaisilta, eli "minun ottamilta kuvilta", siksi olisikin mukava nähdä jonkun toisen (VSCO) näkemys hänestä. :) Eli toisin tyttäreni sinulle kuvattavaksi. :)

  VastaaPoista
 136. Tykätty! Mieletön arvonta! Haluaisin ehdottomasti kuvat kolmen rakkaan ystäväni kanssa<3 Jossain iihanissa maisemissa :)
  Suuren suuri onnenpotku sun alkavalle uralle!! :)
  -adva0003@eduouka.fi

  VastaaPoista
 137. Vautsi! Osallistun ehdottomasti tähän ja voiton käyttäisin hääpotretteihin :) ensi lokakussa olisi häät.. Tosin Joensuussa, mutta täytyypi miettiä järjestelyjä, jos arpaonni osuu kohdalle :) osoite: pirita.meronen@gmail.com

  VastaaPoista
 138. Vautsi vau ja mahtavaa, että oot uskaltanut aloittaa kuvaushommat! :) Jos me voitettaisiin niin käytettäisiin palkinto joko vauvamasukuvaukseen tai sitten loppukesästä itse beibin kuvaukseen :) iirapilto(a)gmail.com

  VastaaPoista
 139. Toivoisin todennäköisesti kuvia itsestäni ja avomiehestäni. :) marenkeli@hotmail.com

  VastaaPoista
 140. Olen seurannut blogiasi jo pidemmän aikaa, ja törmäsin tähän hääblogeja etsiessäni. Ihana arvonta! :) Onnittelut valokuvaushommien aloittamisesta ja ihanaa kevättä!

  Osallistun siis arvontaan (tykätty on facebookissa!), ja olisi mahtavaa saada kuvia minusta ja miehestäni :)

  -Paula
  paula1pirskanen@gmail.com

  VastaaPoista
 141. Tykätty. :) Haluaisimme sulhasen kanssa potrettikuvia. Olemme hulluja ja haaveilemme jälkikäteen otetuista potrettikuvista. Sulhanen haluaa rentoja kuvia eli ei ihan täydessä tällingissä. Minä haluaisin kovasti aika herkkiä kuvia elokuun usvaisella niityllä(ei siis onnistu hääpäivän aamuna 12.7.) Tyylillä Joe Wrightin Ylpeys ja Ennakkoluulo - elokuvan DVD-kansi...
  Valokuvaus hääpäiväksi on jo, mutta tätä haavetta emme ole vielä lähteneet pyörittämään eteenpäin.

  - Suvi
  suvi.silen(a)helsinki.fi

  VastaaPoista
 142. Facebookissa peukutettu!

  Oi, jos voittaisin käyttäisin tämän TTD-kuvaukseen tai sitten ehdottaisin Boudoir-kuvausta.

  -Piia
  piia.matilainen@gmail.com

  VastaaPoista
 143. TTD-kuvaukset ovat jääneet viime kesän häiltä tekemättä ja niistä aina aika ajoin haaveilen, en vain saa aikaiseksi organisoitua kuvauksia! Ne olisivat ehkä kärkipaikalla. Myös pari muuta ajatusta kuvausten suhteen olisi kyllä mielen päällä!
  taru.soininen(a)gmail.com

  VastaaPoista
 144. Tykätty :)
  Esikoista odotellaan loppukesällä syntyväksi, joten päällimmäisenä mielessä olisi perhepotretti joko mahan tai vauvan kanssa <3
  anni.jalava@luukku.com

  VastaaPoista
 145. Facebookissa tykätty!
  Jos arpaonni osuu kohdalle, mielessä olisi parikuvaus miehen kanssa tai kuvia itsestä miehelle!
  namianna_mikkonen(at)gmail.com

  VastaaPoista
 146. Ihania kuvia! Runsaita myötätuulia urallesi :)
  Menimme pari vuotta sitten naimisiin merellisissä ja ruusuisissa tunnelmissa. Ennaltasuunnitellut potrettikuvat merenrannalta jäivät harmittavasti ottamatta, kun emme kertakaikkiaan raaskineet kadota enää vaadittavaksi puoleksi tunniksi ihanilta häävierailtamme!
  Toiveena olisi siis saada yhteiskuvia merenrannalta, hääpäivää muistellen ;)
  anna.varsio@gmail.com

  VastaaPoista
 147. Haluaisin kuvia itsestäni koirani kanssa! Sellaisia kun ei ole tullut otettua, vaikka mielessä on ollut.
  perkola(a)netti.fi

  VastaaPoista
 148. Osallistun arvontaan! :) Jos arpaonni osuisi kohdalle, haluaisin käyttää sen kihlakuviin (joiden aika ei kyllä vielä ole). Jotain ihanaa maalaisromanttista ja luonnonläheistä miljöötä, päälle valkoinen pitsimekko ja miehelle pellavahousut! Koirakin vois vilahtaa joissain kuvissa :)
  Täytyy myöntää et olin jo miettinyt tällaista ennen kuin yritystä perustit, että jos ei arpaonni suosi, niin saatamme kuitenkin joskus tavata, kun kuvat tulevat ajankohtaisiksi :)

  katri.kronman@gmail.com

  VastaaPoista
 149. Menimme vajaa vuosi sitten kihloihin poikaystäväni kanssa ja silloin jäivät kihlakuvat ottamatta. Kuvasi näyttävät ihanilta ja AIVAN meidän tyylisiltä!! Toivottavasti onni potkaisee, niitä kuvia voisimme ensi vuonna käyttää häitä ajatellen save the date- tai kutsukorteissa :) emmakaroliina1(at)gmail.com

  VastaaPoista
 150. Facebookissa tykätty :) Haluaisin joko portrettikuvausta uuden hepan kanssa tai sitten ihan yksin mutta luonossa kuitenkin olisi kivaa ottaa portretti kuva missä voisi mahdollisesti käyttää vähän mielikuvitustakin taustan kanssa. Kiitos kivasta blogista!
  T: Jessica
  welandej@arcada.fi

  VastaaPoista
 151. Onnea uudelle yrittäjälle! Ihastelin kuviasi ensimmäisen kerran jo Sveitsissä 2011 :-) ja fb sivuakin on tykätty jo pitkään. Tilaisin sut ottamaan masukuvat seuraavasta tulokkaastamme vaikka heti, mut kun tällä hetkellä palkanmaksajana on kela, kokeilen arpaonneani minäkin :-).

  Terkuin,

  AJ Nummelasta

  VastaaPoista
 152. No nyt on pakko osallistua! Jos voittaisin, haluaisin käyttää palkinnon kihlakuvaukseen jossain kivan keväisessä/kesäisessä miljöössä helsingissä tai kainuussa. Onnea ja menestystä uusiin tuliin, blogiasi on mukava seurata! eerika.leinonen@hotmail.com

  VastaaPoista
 153. Onnea tuoreelle yrittäjälle! Kuviasi on ollut kyllä ilo katsella näiden vuosien aikana. :) Yhdellä arvalla tällä kertaa mukana. Unelmoin häiden jälkeisistä Trash the dress -kuvauksista!

  niin.a@hotmail.com

  VastaaPoista
 154. Yhdellä arvalla mukana ja haluaisin rennot kuvaukset avioliiton arjesta. Rakkautta ja arkea siis hakusessa :) lovefall2014@gmail.com

  VastaaPoista
 155. Kiva arvonta ja onnea uudelle yrittäjälle! Olisi aika ihanaa saada rento perhepotretti

  VastaaPoista
 156. Koukutuin blogiisi jo häävalmistelujesi alkuvaiheessa kun omistani vasta haaveilin, harva se päivä tulee katsottua onko päivityksiä tullut :) Onnea uudelle yrittäjälle! Jos arvonnassa voittaisin, käyttäisin sen yhteiskuviin mieheni kanssa. T. Satu (lehti.satu(at)gmail.com)

  VastaaPoista
 157. Oijoi melkein unohdin osallistua! Jos sattuisin voittamaan, haluaisin sinun ikuistavan minut sekä kaksi siskoani yhdessä. Olisi ihanaa saada meistä sellainen meidän näköinen kuva :-)

  heidikouva1@gmail.com

  VastaaPoista
 158. Tykätty! Kuvauksen kohteena olisi pikku perheeni ( ihmiset ja karvaiset kaverit). :)

  VastaaPoista
 159. Onnea yrittäjyyteen, tätä olenkin jo odotellut tapahtuvaksi!!! :)

  Käyttäisin lahjakortin tyttäreni 1-vuotis kuvaukseen, sinä jos kuka pystyisit loihtimaaan täydelliset kuvat:)
  Jos et siitä innostuisi niin jotain trash the dress tyyppistä sitten :)

  VastaaPoista
 160. Kas, oli jäänyt koko postaus aiemmin näkemättä. Tokihan vastasyntynyt baby ansaitsee tulla valokuvatuksi, joten sitä siis olisi tarjolla jahka tämä minityyppi tuolta kolostaan sitten ajallaan poistuu :)

  VastaaPoista
 161. Vautsi, onpa mainiota! Mä haluaisin meidän pienen perheen kuvattavaksi vaikka syksyllä, kun kuopus on yli puolivuotias <3

  mira.a.niemi@gmail.com

  VastaaPoista
 162. Ehdottomasti mukaan! Voiton käyttäisin varmaankin kesäkuussa 2 vuotta täyttävän pojan kuvaamiseen. Taikka sitten niin, että oltaisiin koko porukka, chihurouvat mukaan lukien.
  niina_hyttinen_@hotmail.com

  VastaaPoista
 163. ooh, tämä on ihana arvonta. Mä haluaisin ottaa kuvat musta ja mun poikaystävästä. Ois ihana kun ois jotain oikeita kuvia meistä. :) Tykkäsin facebookissakin, ihan mielelläni kun saan joskus news feediin sun kauniita kuvia. ;)

  gustonksu@student.gu.se

  VastaaPoista
 164. Mukana arvonnassa! :) Olis mahtavaa päästä kuvatuksi yhdessä poikaystävän ja meidän terrierin kanssa.

  klemppa_@hotmail.com

  VastaaPoista
 165. Oispa kiva saada hyviä kuvia meijän karvalapsista :)
  Ja onnentoivotukset uudelle yrittäjälle!

  VastaaPoista
 166. Kahdella arvalla mukana ja ehdottomasti haluaisin meistä kesän jälkeen "tuore aviopari"-kuvia jossain ihanassa ympäristössä :).
  mimme82@gmail.com

  VastaaPoista
 167. Oooops meinasi ihan unohtua osallistua! 30-vuotis hääpäiväkuvalle voisi olla tilausta, sillä alkuperäisiä ei kehtaa pitää esillä :D

  VastaaPoista
 168. Oi mikä ihana kilpailu! Olen ihaillut kuviasi jo pidemmän aikaa ja olisi mahtavaa jos arpaonni kerrankin suosisi minua :) Otatin viime vuonna minusta ja miehestäni 1. vuotishääpäivä kuvat ja olisihan se kiva jos tänä vuonna kuvat saisivat jatkoa 2. vuotiskuvilla! :)

  helindho@gmail.com

  VastaaPoista
 169. Mukava arvonnassa! :)
  Kuvauskohteita olisi monta, mutta jos kävisi niin suuri tuuri, että arpaonni suosisi, niin saattaisin lahjoittaa tämän eteenpäin omalle siskolle vauvamasukuvia varten :)

  VastaaPoista
 170. ja unohtui maili..

  maissi_1(at)hotmail.com

  Ja onnea hurjasti uudesta yrityksestä,huikea juttu!... sekin unohtui sanoa :D

  VastaaPoista
 171. Vauvan ja vanhempien kuvaukseen – eli pääsisit kuvaamaan esikoistani. En keksi, mihin tässä voin jättää sähköpostin, mutta yhteydenottolomake löytyy blogistani. :)

  VastaaPoista
 172. Tahtoisin itsestäni laadukkaita kuvia jossakin eksoottisessa ympäristössä, esim vanha, hylätty tehdas tms. raffia :) Kuvissa voisi myös samalla esitellä sen hetkistä fitness-kuntoani.. hanna.koivukoski@hotmail.com

  VastaaPoista
 173. Ihana arvonta :) Kuvausvaihtoehtoja olisi useampiakin: ehkäpä kuvaus metsässä koiramme Rommin kanssa tai 1-vuotis hääpäiväkuvaus pariskuntana <3 eevamariahenriikka (at) gmail.com

  VastaaPoista
 174. Kai se pitää osallistua. Haluaisin rennon kuvauksen Töölössä miehen kanssa, sellaisella kotona fiiliksellä.

  VastaaPoista
 175. Jos voittaisin, haluaisin ehkä ystäväkuvauksen rakastamassani Helsingissä. Asun Belgiassa ja vaikka täällä erinomaisesti viihdynkin, on Suomea joskus hirmuinen ikävä ♥
  taru.myllynen@hotmail.com

  VastaaPoista
 176. IIk pakko osallistua! Haluaisin kuvia meidän Urholaisesta kun nuo 1-vuotiskuvat unohtuivat kokonaan. Samalla voisit kokeilla taitojasi ja yrittää saada inhimillisen kuvan myös allekirjoittaneesta.. tytti.matero@gmail.com

  VastaaPoista
 177. Osallistua pitää, ehdottomasti. :)
  Meidän pikkumies täyttää ihan kohta vuoden, niin olisihan se ihanaa saada "ihan viralliset 1-vuotiskuvat" hymyilevästä ja kirkassilmäisestä pojasta ihanassa auringonvalossa.
  (sievinkoti -a- gmail.com)

  VastaaPoista
 178. Osallistutaan! Kyllä nuo Trash The Dress kuvat kuulostais mun korvaan aika hyvältä. + Näyttäisi myös varmasti. :))

  VastaaPoista
 179. Vielä ennätin! :) Haluaisin kuvia meidän pikku perheestä, joka juuri kasvoi yhdellä.
  - Toinen Kainuun tyttö

  VastaaPoista
 180. Viime hetken täpinöissä unohtui sposti. johannakin@gmail.com

  VastaaPoista

Hei, kiitti kommentista (: