2013/10/31

Suuntana susiraja!

Minä lähden Ylä-Kainuusee-ee-een!
Vaihdan farkut verkkarihousuun.
Kotiseudulle Ylä-Kainuusee-ee-een!
Juon junttimehua auringonnousuun.


Viikonloppu koti-kotona ennen häämatkaa tulee kyllä niin tarpeeseen. Aiomme käydä koko perheen voimin salilla pumppailemassa rautaa ja luonnollisesti kaikkien muiden kyläläisten tavoin ihmettelemässä uudistettua uimahallia. Huomiseksi suunnistan tekemään omia töitäni äidin officelle, joten menemme äipän kanssa yhdessä lounaalla testaamaan paikalliseen ravintelin kasvisruokatarjontaa. Työpäivän jälkeen aikomuksenamme on kierrellä kaikki pitäjän kaksi kenkäkauppaa läpi ja katsella mamalle uusia talvisaappaita. Ehkä ehdin treffata paria takaisin kotiseuduille muuttanutta kaveriakin ja käydä armaan kamerani kanssa kuvailemassa upeaa talveen valmistautuvaa korpimaisemaa. Mutta arvatkaapa mitä? En voisi olla tällä hetkellä yhtään onnellisempi. 

Hei hei ja huisia viikonloppua nuput! 

Nyt kutsuu minua susiraja

EN // I'm going home! 

 

20 kommenttia :

 1. Ihanaa kotiviikonloppua ja terkkuja sinne <3 Mekin suuntaamme huomenna Ouluun <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja sinne myös sylin täydeltä terkkuja! Täällä oli satanut yöllä lunta :O

   Poista
 2. Ihana positiivisuuspläjäys! <3 Hyvää reissua!

  Koti-koti kutsuu täälläkin viikonloppuna ja pääsen nuuskuttelemaan kummipojan vauvantuoksua. :)

  VastaaPoista
 3. Hyvää matkaa ja nauttikaa ja rentoutukaa <3!

  VastaaPoista
 4. ihana postaus!

  mäkin suuntaan kotikotiin huomenna ja viihdyn siellä viikon!<3

  VastaaPoista
 5. Kyllähän se niin taitaa olla itse kunkin kohdalla, että kainuulainen pysyy aina kainuulaisena, asuipa missä tahansa :) Kyllä siellä korvessa silmä ja mieli lepää <3

  Hr

  VastaaPoista
 6. Näinpä, edellistä kompaten nimim. Takaisin samalle kotikylälle ikävöinyt ja viikko sitten paluumuuttanut ja unelmaansa toteuttava <3 juuri tänään viimeisiä lomapäiviä vietellen kävin käppäilemässä metsässä pienen lammen varrella ihailemassa talveen valmistautuvaa korpea. Ja on sillä vain ihmeellinen vaikutus! Sitä käytävä kaukana nähdäkseen lähelle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai että kuulostaa ihan täydelliseltä! Ihan mahtavaa, että pääsit toteuttamaan unelmasi ja pääsit palamaan. Ehkä mekin vielä joskus (:

   Poista
  2. Toivotaan parasta :)! Mutta voi miten kateellinen olen teidän tulevasta matkasta, on aivan mieletöntä että ihmiset toteuttaa unelmiaan ja uskaltaa lähteä moiseen! Se jännittävä lähdön hetki, ja kaikki.. Toivon teille oikein ikimuistoista, upeaa ja turvallista matkaa :)! Mistä muuten lähti ajatus noin pitkälle reissulle?

   Poista
  3. Kiitos hirmuisesti! Toivottavasti reissusta tulee tosiaan ikimuistoinen (: Olimme molemmat haaveilleet maailman ympärimatkasta ja alunperin suunnittelimmekin lähtevämme puoleksi vuodeksi reissuun. Sitten tajuttiin kuitenkin (onneksi), että meille riittää hyvin puolet siitä ajasta, sillä kotiin kuitenkin jää niin koirat, hevonen kuin läheisetkin, ettei halua olla tämän pidempään pois. Toisille kai tämä kolme kuukautta on pitkä, toisille lyhyt matkustusaika, mutta meille sopiva (:

   Poista
 7. Tuli itsellekin koti-ikävä tätä postausta lukiessa, vaikken kainuusta olekaan, vaan pohjois-pohjanmaalta! :) Itsekin asustelen pk-seudulla nykyisin, mutta kotiseuduille paluusuunnitelmat kyllä pyörii mielessä. Hauskaa viikonloppua!
  -Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pohjois-Pohjanmaalla 7 vuotta asuneena ymmärrän sua täysin! (: Ihanaa viikonloppua sinnekin!

   Poista

Hei, kiitti kommentista (: