2013/06/24

Mitä kaikkee kesäkuumalla voikaan harrastaa?

Perjantai - veneillä

 
 
 
 
  
Lauantai - mökkeillä

 
 
 
 
 

Sunnuntai - retkeillä


 
 

Siinä oli meidän rento juhannuksemme tiivistettynä valokuvapläjäykseen. Ensimmäinen, mutta ei varmaankaan viimeinen kaupunkisellainen. Ensin veneiltiin saareen piknikille, sitten mökkeiltiin järven rannalla ja lopuksi retkeiltiin kansallispuistossa. Kyllä nyt jaksaa painaa pari viikkoa töitä, jonka jälkeen karkaamme Sveitsin kautta kesälaitumille pohjoiseen. Aika paljon on vielä hääjuttuja värkättävänä, mutta kyllä tässä on edistyttykin.

Toivottavasti muutkin ovat saaneet ladattua vara-akut täyteen aurinkoenergiaa?

Kivaa viikkoa nuppuset!

EN // Midsummer was so awesome! We went to an island with a boat on Friday, to a cottage which was by the lake on Saturday and hiking on Sunday.


Kuvat: Olympus OM-D E-M5 + M. Zuiko 45mm f1.8 ja Sigma 19mm f2.8


22 kommenttia :

 1. Näyttääpä kivalta Juhannusviikonlopulta ja aika tutun näköisiä nuo Sunnuntain kuvat. Tulin nimittäin itse juuri kotiin Korpinkierrokselta Nuuksiosta....taisi mennä arvaus oikeaan ;)

  VastaaPoista
 2. Melekosta, hyvin näytti ehtivän vaikka mitä! Me tehtiin noista kahta: mökkeiltiin ja retkeiltiin, ja vähän soudeltiinkin mutta sitä ei ehkä veneilyksi taideta laskea.. Ihania nuo auringonlaskukuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllähän nyt soutelu veneilyksi lasketaan! Hyvänen aika. Ja mekin oltiin ihan julkisella kyydillä, kun ei todellakaan omaa venettä omisteta (: Tai no ehkä kumivene.. Kattelinkin, että olitte käyneet Karhunkierroksella!

   Poista
 3. Kivan näköinen juhannus ollut teillä! Ei yhtään kaupunkimainen (haha, kai näin voi sanoa :D) kaupunkijuhannus, tarkoitan sitä ettette oleskelleet missään betoniviidakossa sentääs :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oot ihan oikeassa :D Ei kyllä ollut yhtään kaupunkijuhannuksen tunnetta, kun oltiin niin paljon luonnossa!

   Poista
 4. Ihanalta näyttää! Itsehän en edes koskenut kameraan juhannuksena. :/ Kamerakin oli siis lomalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loma kamerastakin tekee välillä oikein hyvää ;) Pitää itsekin taas kokeilla sitä, kunhan kesäloma koittaa! Uuuu ensi viikolla jo!

   Poista
 5. Upeita kuvia, ihanaa fiilistelyä!! :) Meilläkin kaupunkijuhannus ja aivan loistavasti sai ladattua akkuja, jotenkin loma kyllä helpottaa asiaa. ;) Ihanaa viikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No loma kieltämättä helpottaa asiaa ;) Kiva kuulla, että teilläkin meni jussit hienosti!

   Poista
 6. Millaista työtä sitä teet? :) Ammattinimikkeesi tai vastaava?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haluan pitää tällaiset asiat ihan yksityisinä, mutta sen verran voin sanoa, että olen töissä IT-alalla (:

   Poista
 7. Kyllä teidänkin kelpasi, ihania kuvia :) Suomen kesä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kelpasi! Ihan täydellinen sää kyllä oli ja on edelleen! (:

   Poista
 8. Kylläpä oli taas ihanat kuvat ja huipulta kuulostavat (ja näyttävät) lomapäivät! Naatittiin täälläkin päässä:) Jussi oli mukava ku mikä!

  VastaaPoista
 9. Oijoiiijoiii! Hyvältä näyttää! :)

  VastaaPoista
 10. Ääh, miten ihanaa teillä on varmasti ollut! Niin ihania kuvia, että melkein voin astua mukaan teidän meininkeihin. ♥ Mua harmittaa aivan järjettömästi näitä ihania Juhannuspostauksia katsellessa, kun minä jätin kameran ihan täysin huomiotta koko aikana. Tyhmä minä! :D

  VastaaPoista
 11. Tajusin viimeisten kuvien kohdalla, että naamallani oli hölmön suuri virne. =D Jotenkin tuli niin hyvälle tuulelle näistä kuvista! Siinä on suomen kesä. <3

  VastaaPoista

Hei, kiitti kommentista (: