2013/06/30

Aivan huikea polttariviikonloppu takana

Voi herranen aika miten mieletön viikonloppu takana. Olen ihan sanaton ja yksinkertaisesti vain niin äärettömän kiitollinen näistä upeista ihmisistä, joita olen saanut elämääni. Teitte tämän tytön polttareista kyllä niin ikimuistoiset ja aivan itseni näköiset, etten oikein tiedä miten osaisin teitä kylliksi kiittää! 

Kerron teillekin päivän kulusta tarkemmin aikanaan, jahka saan tytöiltä kuvitusta tarinan höysteeksi. Tässä kuitenkin yksi otos maistiaisiksi eiliseltä, joka on otettu erään päivän aikana suorittamani tehtävän tiimellyksessä. Ja tähän kyseiseen tehtävään minut ohjeistettiin seuraavin sanoin: 

"Sinä olet kaunis ja rohkea, joten nyt on aika toimia! Anna siis itsestäsi parasta, niin voit myöhemmin nauttia kuvista."

Kuva: Cherry / Dear Moments & Me

Kiitos vielä kerran ihanat rakkaat ystäväni. Olette minulle ihan äärettömän tärkeitä. Joka ikinen!

Upeaa uutta alkavaa viikkoa kaikille!

PS. Jos haluat sukeltaa päivän tunnelmiin jo nyt, niin käypäs kurkkaamassa ystäväni Cherryn blogiin.

EN // I had my bachelorette party here in Helsinki this weekend. We had such an amzing time! I will tell you more later.

18 kommenttia :

 1. Oiiih, sun onni kyllä välittyi tänne asti, ihan kylmät väreet meni. Kuvamaistiaisista päätellen aivan upea päivä sulla ollut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kyllä oli ihan uskomaton päivä <3 Voi nuita ystäviä miten paljon olivat nähteen vaivaa! Ihan uskomattomia pakkauksia (:

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Domi (: Kyllä on kuvaajaa kiittäminen tästäkin sensuellista fiiliksestä mikä kuvasta välittyy!

   Poista
 3. Upea kuva kauniista neidosta! ♡
  Odotan innolla jatkokertomusta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva kuulla (: Ja minä täällä innolla odottelen, että pääsen kertomaan upeasta päivästä teille lisää!

   Poista
 4. Kävin jo Cherryn blogissa kurkkimassa ja voi että odotan kertomusta päivästäsi. Tästä postauksesta päätellen päiväsi oli täydellinen. Ihanaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli ihan täydellinen <3 Enkä ole yhtään puolueellinen :D Jotenkin kyllä tuntui, että kaikki vieraatkin viihtyi ihan super hyvin ja oli ihan huikea tunnelma koko päivän.

   Poista
 5. Siis vau miten upea kuva! Tosi kiva nähdä miten sun polttarit on menny! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cherrynen on niin taitava <3 Ne meni hienosti! Jospa pääsen pian kertomaan niistä teillekin tarkemmin (:

   Poista
 6. Odotan seuraavaa postausta! Oot häkellyttävän kaunis!!!!

  VastaaPoista
 7. Kyllä oli niin hieno päivä, että ei voi organisoijanakaan olla muuta kuin täydellisen tyytyväinen! <3 Kyllä sitä ressattiinkin, oli nimittäin sen verran loistavat omat polttarit alla :D Onneks oli niin loistokaasokolmikko, että yhteistyö sujui saumattomasti! :) Oon niin onnellinen että viihdyit ja nautit, pus! Laitan illalla kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi teitä <3 Ette olisi voineet mitään tehdä enää paremmin! Kaikki oli just niinkuin pitikin. Kiitos raks poks! (:

   Poista
 8. Aivan upee kuva susta!!! Oli ihan pakko käydä kurkkimassa Cherryn-blogista lisää maistiaisia :D En millään malta oottaa laajempaa kertomusta sun täydellisistä polttareista :)
  Odotan niin innolla omia polttareitani(sikäli mikäli mulle ollaan ees järjestämässä sellaset).. nyt oon vaan fiilistelly teidän muiden ihanaisten morsianten polttarikertomuksilla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihan taatusti sinulle polttarit järjestetään ja niistä tulee myös ikimuistoiset <3 Minun päiväni oli kyllä huikea. Kaasot olivat nähneet niin kovasti vaivaa kaikkine pienine yksityiskohtineen, etten voi muuta kuin vain hymyillä (:

   Poista
 9. Polttarit <3 Vaikuttaa siltä, että päiväsi oli täydellinen, innolla odotan tarkempaa kuvausta :)

  VastaaPoista

Hei, kiitti kommentista (: