2013/06/10

Jestas, mä oon kolmekymppinen!

Tänään on minun syntymäpäivä. On siis vihdoin aika siirtyä seuraaville vuosikymmenille! Olen odotellut sitä kuuluisaa ikäkriisiä, mutta ainakin vielä toistaiseksi se on pysytellyt jonkun toisen riesana. Ja mitäpä tuota kriiseilemään, kun elämä on reilassa ja saa olla ihan älyttömän kiitollinen niin monesta asiasta. Ennenkaikkea kaikista rakkaista ihmisistä, joiden vuoksi sain kyllä tirautella lauantaina melkoisia liikutuksen kyyneliä. 

J oli läheisten ystävieni kanssa järjestänyt minulle yllätyssynttäripaardit. Eipä meinannut itkusta tulla loppua, kun toiset olivat nähneet niin paljon vaivaa minun eteeni. Ensin minut pistettiin autoon ja vannotettiin pitämään silmät suljettuna. Varttitunnin päättömän ajelun jälkeen kurvattiin takaisin kotihuudeille (tosin en tätä tiennyt, kun simmut olivat visusti supussa) ja J talutti minut kohteeseen. Sieltä raikui aina yhtä klassikko Frederikin Kolmekymppinen ja kun viimein sain raottaa silmiäni, näin että siskoni kotiin oli saapunut ystäviäni ja tytöt esittivät melkoisia tanssimuuveja biisin tahtiin! Haha. Seuraavaksi sainkin skumppalasin käteeni ja kasan huumaavalta tuoksuvia kukkia. 




Ilta meni grillaillessa hodareita soijanakeilla ja fiilistelemällä vuosien takaisia juttuja. Oli niin paljon naurua ja onnen kyyneleitä. Yhtäkkiä porukka alkoi liikehtiä siihen malliin, että oli ilmeisesti aika siirtyä seuraavaan kohteeseen. Itsellänihän ei ollut mitään hajua mihin nyt suunnattaisiin, joten pakkauduimme koko kööri tilataksiin ja ei kun nokka kohti Helsinkiä.


Taksi kurvasi Tavastian eteen ja sitten piti päästää taas seuraavat tirautukset. Iki-ihana Stella, joka on pistämässä tämän kesän jälkeen pillit pussiin, oli tänään nousemassa viimeistä kertaa Tavastian lauteille ja nämä rakkaat olivat ostaneet meille liput jo loppuunmyydylle keikalle. Voi onnea! Stella on ehdottomasti yksi kaikkien aikojen lempparibändeistäni, jota en ollut vielä koskaan edes nähnyt livenä. Jo se oli siis aikakin! Oi kyllä tanssittiin, hypittiin, naurettiin ja itkettiin niin Pisteen, Aamunkuiskauksen kuin Häävalssinkin tahtiin. Voi elämä mikä keikka. 

Jatkettiin iltaa vielä Malminkadun Old Foxissa (älkää kysykö miksi ihmeessä me sinne mentiin) ja Bakersin tanssilattialla. Ai että oli muuten hauskaa ja skumppa virtasi!






Kello lähenteli aamulla viittä, kun vihdoin ja viimein konkoilimme kohti kotia. Edes muutaman tunnin päästä odotteleva herätys ei saanut tätä synttärinsankaria hiljentämään tahtia, vaan sunnuntainen kuvauskeikka (kerron siitä lisää myöhemmin) hoidettiin kunnialla senkin uhalla, että silmät veresti pahemmin kuin särjellä.

En todellakaan odottanut saavani enää mitään lahjoja, kun nämä juhlat olivat itsessään jo paljon enemmän, kuin mitä olisin koskaan osannut toivoakaan. Joka tapauksessa kaiken tämän lisäksi ystäväni ja perheeni olivat J:n johdolla ostaneet minulle lennot Sveitsiin heinäkuun alkuun. Ja minä kun kuvittelin, etten tänä vuonna pääse ollenkaan näkemään alppeja sekä rakkaita veljen tyttöjä. Mutta kyllä pääsen! Me lähdetään J:n kanssa kahdestaan viideksi päiväksi veljeni perheen luokse Zürichiin  

Kiitos rakkaat, että olitte osallisena tässä mielettömässä viikonlopussa ja järjestitte pöllämistyneelle kolmekymppiselle ikimuistoiset juhlat.

 Olette kyllä ihan parhaita!

Ja niin olette tekin siellä ruutujen toisella puolella. Kiitos kun luette blogiani, kiitos kaikista ihanista kommenteistanne ja myötäelämisestä niin surussa kuin onnessa. Olen pahoillani, että nyt täällä blogin suunnalla on ollut hiljaisempaa, mutta eiköhän sitä palata taas normaaliin postaustahtiin, jahka saadaan tuota yläkerran rakentamisurakkaa vähän valmiimmaksi.

Pus ja ihanaa uutta viikkoa!


71 kommenttia :

  1. Hurjasti onnea ja vautsi mitkä synttärit on ollut sulla ja upea lahja <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanopa elä muuta! Oli kyllä upeat juhlat ja rakkaat ystävät <3 Kiitos! (:

      Poista
  2. Vau mikä yllärisynttäri, ihan huikea! Onnea hirmuisesti täältäkin, ei tuolla naamalla kannatakaan ikäkriiseillä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitti <3 Ihana oot! Ja oli kyllä upeat synttärit. En olisi ikinä osannut kuvitella mitään tällaista.

      Poista
  3. Ihanaa syntymäpäivää :) Upean kuuloiset juhlat ja mieletön lahja. Näytät kyllä vieläkin ihan parikymppiseltä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, kiitos ;) Niin kauan kun kysytään papereita Alkossa, niin olo on turvattu :D

      Poista
  4. Kuinka mahtavaa! Onnea hurjasti! Sen kunniaksi jossain kohden tämän päivän blogipostauksessa iskeytyy sulle haasteen poikanen :)

    VastaaPoista
  5. Paljon onnea, mahtavan kuuloinen päivä! Ihania ystäviä <3
    Sama edessä kuukauden päästä, muttei täälläkään mistään kriiseistä onneksi tiedetä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ne kyllä ihania <3 Saan olla ihan super-kiitollinen!

      Oi siinäkin brutukseni (:

      Poista
  6. Suuret onnittelut kolmekymppiselle! Taisinkin bongata sut pikaisesti Stellan keikalta. Osa bändin jäsenistä on kavereitamme ja fiilikset ovat olleet aika haikeita. Veikkaan, että Stellan syyskyinen, vihoviimeinen keikka tulee olemaan täynnä tunnetta, kun se vedetään ihan varmasti täpötäydelle joensuulaisyleisölle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsi, olisit käynyt moikkaamassa! Me tosin lähdettiin heti keikan jälkeen aika kiireesti seuraavaan kohteeseen, kun koko seurueelle ei ollut lippuja keikalle (: Ai että tulee taatusti haikea viimeinen keikka. On se niin huikea bändi!

      Kiitos kovasti onnitteluista!

      Poista
  7. Paljon, paljon onnea!

    Sulla on kyllä ihan mahtavia ystäviä ja läheisiä, kun tuollaiset upeat kekkerit järjestivät, hymyilin koko tekstin läpi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos kiitos (:

      Niin on. Ne on kyllä ihan parhaita <3 Olen niin kiitollinen niistä jokaisesta! Ihana kuulla, että hymyilytti <3

      Poista
  8. Paljon onnea ja tervetuloa kolmikymppisten kerhoon ;) !! Ja kuulostaa kyllä superilta nuo ylläribilheet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kohtalotoveri :D Oli ihanat juhlat! Ei voi kyllä muuta sanoa (:

      Poista
  9. Hurrrrrrjasti onnea!!! ♡ ♡ Aivan ihana ylläri,ai että! :)

    VastaaPoista
  10. Paljon onnea! <3
    Ihanat synttärit olet saanut viettää!! :)

    VastaaPoista
  11. Valtavan paljon onnea =) =) =)
    Ihanaa, että on tuollainen perhe ja ystävät, jotka jaksavat nähdä vaivaa synttärien eteen!

    VastaaPoista
  12. Voi apua mitkä yllätyssynttärit!! Vähän kyyneltä pukkaa silmäkulmaan täälläkin, voi ihana ♥ Ei muuta kun iiiiiisosti onnea ja lämmin synttärihalausrutistus! Tervetuloa tälle vuosikymmenelle :)

    VastaaPoista
  13. Olipa ihania murusia,kun olivat tuollaiset pirskeet järkänneet! Olet aina yhtä upea, olit sitten 30 tai vaikka 130 ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö olleetkin! Olen niin onnellinen <3 Voi sua hassu (: Kiitos!

      Poista
  14. Vautsi mitkä juhlat ja mitä ystäviä sulla! Ihanaa! Onnea hurjasti upealle kolmekymppiselle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos tuhannesti (: Oon ehkä vähän puolueellinen, mutta mun ystävät on parhaat (:

      Poista
  15. Ooooh, vähän sä oot kyllä varmasti oikeasti livenäkin niin ihastuttava ja ihana, kun ystävät ovat nähneet niin hurjasti vaivaa pippaloiden eteen. Oot varmasti tän kaiken arvoinen. <3 Paljon onnea ja tuhannesti synttärirutistuksia!! <3 Ja oih, tuo reissu sveitsiinkin - iiihanaa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi en voi muuta sanoa kuin kiitos <3 Ihanasti sanottu! Toivottavasti olen ystävieni arvoinen, ne kun on niin parhaita.

      Poista
  16. Superisti paljon onnea Rimma! <3 Ihanan yllätyksen olivat ystäväsi järjestäneet, varsinkin tuo Sveitsin matka, ihanaa kun pääset kuin pääsetkin sinne! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hirmuisesti <3 On kyllä ihana mennä taas Sveitsiin. Jotenkin nyt kun on tuo matka maailman ympäri tulossa, niin ollaan karsittu kaikki tällaiset lyhyemmän reissut pois, joten oli älyttömän ihana yllätys kuulla, että pääsen sittenkin Sveitsiin! (:

      Poista
  17. Suuren suuret onnittelut! Kuulostipa aivan ihanilta ja ikimuistoisilta yllätyssynttäreiltä <3

    VastaaPoista
  18. Onneksi olkoon! Ihanat syntymäpäivät ovat ystäväsi sinulle järjestäneet! :)

    VastaaPoista
  19. Oikein paljon synttärionnea. :)

    VastaaPoista
  20. Onnea vielä murunen pyöreiden kunniaksi <3 <3 Mahtavaa, että sait noin upeet juhlat. Se lämmittää kyllä, jos ystit ja läheiset näkee vaivaa noin paljon. Ja matkakin, huh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos toinen murunen <3 Voi harmi, ettet päässyt paikalle! No, juhlistetaan toisella kertaa sitten jossain muissa merkeissä (: HIhi.

      Poista
    2. Täällä minä vaan nukun ja teen töitä, möö mööö!! Ajattelin teitä lämmöllä :D

      Poista
  21. Superpaljon onnea! :) yllärijuhlat on kyllä aina parhaita varsinkin silloin, kun ne onnistutaan säilyttämään yllärinä juhlakalulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nämä kyllä onnistuttiin. Olin ihan äimänä! :D Kiitos kovasti onnitteluista!

      Poista
  22. Ihanat juhlat ja upea kolmikymppinen! :)

    VastaaPoista
  23. Onnea kolmekymmpiselle! Mahtavat paardit on ollut ja ihanasti ikuistettu kuviin!

    VastaaPoista
  24. Vielä ehtii! :) Onnea hurjasti, perässä tullaan ;) Ihanat juhlat ja ystävät <3

    VastaaPoista
  25. Suurensuuret onnittelut! :) ♥

    VastaaPoista
  26. Onnea valtavati!! Ps haastoin sut mun blogissa jos haluat joskus vastata haasteeseen http://aurorasfootsteps.blogspot.fi/2013/06/haaste.html .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! (: Oi, toinen samanlainen haaste jo synttäreiden kunniaksi. Hihi! Pyydän jo etukäteen anteeksi, että olen ihan surkea vastaamaan näihin, mutta ehkä vielä joku päivä? (:

      Poista
  27. Hieman myöhässä kun ei ole tullut blogimaailmassa käytyä: ONNEA :) !
    Tätä lukiessa tuli oikein itsekin hyvälle mielelle - ihana "kohta aviomies", ihana perhe ja ihanat ystävät :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti <3 On kyllä ihana mies, perhe ja ystävät. Mies oli oikein ottanut yhteyttä mun esimieheen sopiakseen tästä yllätyslomasta (:

      Poista
    2. Aika mieletöntä :) ! Tuollaiset muistot säilyvät ihan aina ja tuovat aivan varmasti jaksamista arjen keskelle. Huisia!

      Poista
  28. Myöhästyneet onnittelut!! Mitäpä suotta kriiseilemään kun selvästi elät elämäsi parasta aikaa <3 onnea ja siunausta tuleviin vuosiin <3

    VastaaPoista
  29. Myöhästyneet onnittelut täältäkin, mielettömän mukavilta kuulostavat synttärisi! Ystävät ja läheiset ovat elämän suola ja vanhetessa niiden merkitys vaan korostuu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hirmuisesti (: Oli kyllä ihan mielettömän ihanat juhlat, kaikki läheiset on kyllä sata triljoonaa kertaa tärkeämpiä kuin mikään maallinen mammona! <3

      Poista
  30. Onnea onnea ja tervetuloa kerhoon! Kuulostaa ihanalta yllätykseltä. Kolmekymppisenä on varsin messevää x) Mä nautin vielä kuukauden pyöreistä ja sitten juhlistetaankin synttäreitä Kapkaupungissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä ihan täydellinen yllätys (: Kiitos kovasti! Ja onnea jo etukäteen ;)

      Poista

Hei, kiitti kommentista (: