2014/06/12

Zürich

Melkein vuosi ehti vierähtää, kun edellisen kerran sinivalkoisin siivin pyrähdin Sveitsin Zürichiin. Oli mukava morjestaa vanhaa tuttua kaupunkia, sen kapoisia kujia, sympaattisina liehuvia lippuja ja tietysti veljeä perheineen. Kamera pysytteli uuvuttavan pahoinvoinnin vuoksi melkein koko reissun ajan laukussansa, mutta onneksi näitä Instagramiin ladattuja kännykkäräpsyjä tuli otettua senkin edestä.


Voi olla, että tuleva kesälomareitti kuljettaa taas meidät tänne punavalkoistenlippujen ja alppien katveeseen. En kyllä pistäisi pahakseni.

******

IG Travel Thrusday on viikottainen kokoelma blogipostauksia. Tempauksen viralliset järjestäjät Suomessa ovat KaukokaipuuRunning With Wild Horses sekä Destination Unknown. Lisää tempauksesta voit lukea täältä. Postauksen kuvat on otettu pääsääntöisesti Samsung Galaxy S4  - matkapuhelimella. Minut ja lisää kännykkänäpsyjä löydät Instagramista nimimerkillä @rimmanen.

EN // In Zürich Switzerland. These photos have been taken by Samsung Galaxy S4 and the post is part of the Instagram Travel Thursday. You can read more about IGTT from here and you can find me from the Instagram by name @rimmanen.


32 kommenttia :

  1. Kaunista! Mulla on Zürichista muistot mielettömän kauniina kaupunkina. Vuoret ja järvet on henkeäsalpaava yhdistelmä.

    VastaaPoista
  2. Tuo toiseksi alin kuva on ihan mieletön, kun siitä on tuo joutsen mukana! :)

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia, ja miten onnellinen odottava äiti <3

    VastaaPoista
  4. Masu <3
    Ihania maisemia tosiaan! Pitäisiköhän miettiä Alppeja meidän kesälomareissun suunnaksi tai muuten Keski-Eurooppaa! Inspiroivia nämä kuvat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sehän ois teille oiva suunta! Ja esim. siitä Pohjois-Italiaan ^_^

      Poista
  5. Alppimaisemat on kyllä jotain niin kaunista! Ihania kuvia :)

    VastaaPoista
  6. Hienoja kuvia olet saanut aikaiseksi kännykälläkin! Minulla on Samsung Galaxy S3 eikä ole kyllä yhtään noin hyvä kamera siinä. Alppimaisemissa on sitä jotain, jota ei ole muualla. Minä katsoin pienenä aina Pikku Heidiä osittain juuri niiden ihanien maisemien vuoksi =D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toki nämä ei ole suoraan kamerasta, vaan olen muokannut jokaista VSCO-sovelluksella :) Alpit <3

      Poista
  7. Zürich ei ole mun suosikki kaupunki, mutta Alpit... !
    Lähdetään nyt maanantaina Saksaan ja kierrellään sitten Itävaltaa ja Sveitsiä myös poikain kanssa. Siksi innostuin tekemään omaan blogiini sen lapsi postauksenkin. Taidan olla itse enemmän täpinöissäni kun pojat. Hauska tuo sun raitamekko :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse olen käynyt siellä niin monta kertaa, että jotain tunnesiteitä alkanut selkeästi muodostua! Oi teille tulee varmasti mahtava reissu perheen kesken :) Kiitos, mekko venyy ja paukkuu, joten kiva kaapu nyt, kun housujen kanssa tekee tiukkaa...

      Poista
  8. Voi tsyyrih!! Mietin sun joka ikisen Sveitsi-postauksen kohalla että miksi oi miksi en oo vielä käyny tuolla!!! Pah, kohta en ennää kestä ja on pakko ostaa lennot. Ihanalta ja niin idylliseltä tuolla näyttää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinne vaan! ^_^ Ja se on niin keskellä kaikkea, että helposti visiteeraa aika monta muutakin maata!

      Poista
  9. Oijjoi! Mun piti aluksi lähteä vaihtoon Islannin sijasta Sveitsiin. Suunnittelin niin jo viikonloppumatkoja Zurichiin.. Alpit! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta onhan Islantikin ihan WAU! Sinne mun mieli halajaa! Ehkä ensi kesänä :)

      Poista
  10. Onnea paljon teille, ihania uutisia pari postausta aiemmin :)

    VastaaPoista
  11. Näyttääpä aika monipuoliselle kaupungille! Muuten mulla ei ole juuri mitään tietoa Zürichistä, joten kiitos kuvista :)

    VastaaPoista
  12. Onhan vaan kaunista! Mitenhän mullakin on jääny Sveitsi käymättä...? Ja en ole tainnut vielä onnitella, niin onnittelen nyt! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos onnitteluista :) No onneksi vielä ehtii, eli nokka kohti alppeja!

      Poista
  13. Siis hetkonen... Mitenhän mulla ovat nämä uutiset menneet ohitse... Upeaa, onnea, ihanaa! Sieltä sitten tupsahtaa maailmaan uusi reissaaja :)

    Tosi kauniita kuvia, oma veljenikin asui muuten myös Sveitsissä kymmenisen vuotta mutta nyt hän on palannut takaisin Suomeen. Harmi, hänen muuton myötä visiitit Sveitsiin ovat vähentyneet aika lailla...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu! Niin sieltä tulee :) Pieni reppureissari <3

      No se voi olla meilläkin edessä joskus, että veli perheineen TOIVOTTAVASTI muuttaa Suomeen! Mutta pitää nyt kyläillä Sveitsissä senkin edestä ^_^

      Poista
  14. Aivan upeita kuvia! Sveitsi ei ole koskaan ollut mun "must"-listalla, en osaa yhtään selittää miksi. Se on jotenkin jäänyt muiden Euroopan kohteiden varjoon, aivan syyttä tosin. Alpit haluaisin joskus nähdä muutenkin kuin tuolta yläilmoista ja ehkä minun olisi aika päästä myös Sveitsiin.

    Ja, onnea ihan hirmuisesti uudesta tulevasta perheenjäsenestä <33

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos onnitteluista! :) Ilman muuta kannattaa käydä Sveitsissä. Onhan se toki aika tyyris maa, mutta on siellä niin nättiä!

      Poista
  15. Mielettömiä kuvia ja vitsit miten upeita maisemia. Tätini asuu Zurichissä, mutta ei ole jostain syystä ikinä tullut käytyä siellä. :) Ja minultakin on jotenkin mennyt aivan ohi tämä aivan mahtava uutinen tulevasta perheenlisäyksessä, ONNEA tositosi paljon! ♡

    VastaaPoista
  16. Voi tuo sun masu ♥♥ Tiäks, mä vaan hymyilen täällä teidän onnelle ♥
    (ja lueskelen sun postauksia töiden lomassa läpi, että pääsen ajan tasalle :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe. Onneksi postaustsahti on pahoinvoinnin vuoksi hidastunut, niin ei ole niin iso urakka ;)

      Poista

Hei, kiitti kommentista (: