2014/06/16

Viikonlopun häälook ja muut päivän polttavimmat

Huh. Perjantai oli päivistä kamalin pitkään aikaan. Laattasin vuorokauden aikana en-edes-muista-kuinka-monta-kertaa, joten olin aika vakuuttunut että lauantaina olevat ystävän häät jäisivät meikäläiseltä välistä. Viikonlopun valjetessa olo oli kuitenkin kohentunut tämän hetkisellä mittapuulla ihan huomattavasti ja päästiin kuin päästiinkin juhlistamaan ystävien onnea. Otin myös heistä hääpotretit, joista vähän vilautinkin esimakua eilen Instagramissa. Saatte nähdä myöhemmin mahdollisesti lisää, kun saan kuvajonoa purettua! Uusia kuvauksia en ole enää viime aikoina uskaltanut kalenteriin hirveästi varata, sillä olo heittelee niin laidasta laitaan, ettei todellakaan tiedä kuvauspäivän koittaessa olenko totaalisen petipotilas vai kutakuinkin tolpillani.





Yläkerta alkaa olla valmis toista päätyseinää lukuunottamatta, jonne on tulossa ihan mieletöntä tiililaattaa. Odotellaan sitä vielä saapuvaksi ja sen jälkeen päästään koisimaan ullakolle. Näin ollen alakerran makkari  vapautuu naperonhuoneeksi ja sitä pitänee vähän kalustaa jossain kohtaa siihen suuntaan. Veikkaan, että sisustuskärpänen puraisee viimeistään syksyllä ihan kunnolla ja täällä alkaa sellainen pesänrakennus sekä teen-kaiken-itse-projektointi että oksat pois. Häiden jälkeen onkin ollut kiintiö kaikkeen mahdolliseen näpertelyyn ihan totaalisen täynnä, joten ihan hauska päästää DIY-hirmu taas valloilleen.

Tasan kaksi viikkoa kesälomaan ja Balkanin reissuun. Teltta ja makuupussitkin on nyt hommattu, joten kovasti kyllä mieli halajaisi pihistelemään maailmalle. Kroppa vain on vielä toistaiseksi pikkaisen eri mieltä, mutta onhan tässä vielä armonaikaa hurumycket.



Kasvava pötsi naamioitui häissä tuon röyhelöisen kukkamekon alle niin taidokkaasti, että näytin lähestulkoon sulavalinjaiselta. Ehkä tuosta kokovartalokuvasta huomaa, että melko vatsapitkällä sitä seistä törötetään. Asukokonaisuus on vanha ku taivas, mutta onneksi olen aina suosinut tuollaista alaspäin levenevää mekko- ja hametyyppiä, joten omilla vanhoilla vaatteilla pärjätään turpoavista mitoista huolimatta tämä kesä mainiosti!

Joko siellä ollaan lomalla?

Huisia juhannusviikkoa kuomaset!


30 kommenttia :

  1. Kyllä sua koetellaan ton pahoinvoinnin kanssa :( Vaikka syy siihen on erittäinkin onnellinen niin kaikki myötätunto kyllä sulle! Kaunis juhlija olet ollut ja kaikesta huolimatta tosi freesin näköinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anna ja etenkin tsempeistä! Niitä kyllä tarvitaan, että pää pysyy kasassa :D Meinaa välillä usko loppua.. Pahoinvoinnin syy on kyllä mitä ihanin, että siinä mielessä ei pitäisi yhtään valittaa!

      Poista
    2. Tähän piti sulle vielä sanoa, että valittaminen on ihan sallittua vaikka syy onkin ihanin ;) Olisi se varsin erikoista jos kuukaudesta toiseen hymyilisit oksentaessa kun on vaan niin ihanaa odottaa vauvaa :D

      Poista
    3. No sepä se :D Välillä hymyilyttää, mutta huonoina päivinä lähinnä itkettää!

      Poista
  2. Hihi, oot niin söpönen mekossasi! :) Täällä odotellaan lomaa nro 2, johon on vielä moooonta viikkoa. No, onpa aikaa suunnitella lomareissuja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näillä säillä ei kyllä kieltämättä tekisi mieli hirveästi edes lomailla… Kiitos :) Oi lomareissusuunnitelmia odotellessa!

      Poista
  3. Voi jestas, miten kaunis tuleva äiti! ♥ Ei uskoisi, kuinka hurja pahoinvointi sulla on, sillä hehkut niin kauniisti. En muuten oo tainnut edes onnitella, kun on ollut niin hurja kiire että pikaisesti vaan lukenut lemppariblogien postaukset puhelimella. Joten lämpimästi onnea pienen tulevat vaavelin johdosta! :) Ihan huippua, toivottavasti sun olo helpottuu ja pääset ihan oikeasti nauttimaan raskaudesta. Mä poden itse niin kauheaa vauvakuumetta, joten ihanaa lievittää sitä lukemalla muiden odotuksesta... meidän pitäis ehkä järkevästi ajatella vielä malttaa hetki, kun tuo tyttönen on sen verran pieni vielä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni! <3 Meikillä saa aikaan ihmeitä! Tän päiväistä lookkia ei ehkä uskaltaisi julkaista.. Hehe. Teillä on niin ihana ja kaunis tyttö! :)

      Poista
  4. Oivoi, voimia <3 Näytät kyllä aivan upealta, ei uskoisi että olet niin pahoinvoiva! Kylläpä se siitä pian ohimenee, toivottavasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt oon kolmisen kuukautta laatannut, joten kovasti kyllä odotan että se loppuis joskus :D Kiitos kovasti! Meikki onneksi auttaa nuhruiseen naamaan ja sitten kun ei jaksa meikata niin aurinkolasit ;)

      Poista
  5. Voi jösses, miten kurjalta noi olot kuulostaa. Sitä oon miettinyt kyllä, että kukkuuko ihmiset niiden kanssa oikeesti töissäkin. Koska ite en ainakaan omilla työpaikoilla muista että raskaanaolevat olisi kauheesti ollut pois, mutta kun tuo pahoinvointi on niin yleistä että ei kait ne nyt oikeesti kykene töitäkään tekemään? Apua sentään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omassa tuttavapiirissä on (onneksi) melko harvassa naiset, jotka ovat voineet näin pahoin oman raskauden aikana.. Yleisempää kait on se jatkuva kuvotus ja satunnaiset yökkäilyt, ei päivittäiset ja jatkuvat oksentelut! Ja jotkut ei kärsi pahasta olosta ollenkaan :D Ai miten niin olen kade..

      Poista
  6. Oijoi! Noita samaisia laattoja mekin katsoimme samaisilla messuilla ja tykästyttiin kovasti. Meille ne ei vaan istuneet mihinkään, kun niitä ei saanut sopivan värisenä.

    Toivottavasti olo alkaisi jo helpottaa ja pääsette Balkanille! Meikäläisen tämän kesän loma on jo vietetty Alaskassa palellen :D ja loput lomat säästän syksyn / talven matkoille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi! Meille valkoinen oli just se sävy mitä halutiinkin, joten en malta odottaa, että saadaan nekin paikoilleen! Ai hitsiläinen! Mun pitääkin syventyä teidän Alaskan kokemuksiin pikimiten :) Nyt voi palelua jatkaa sitten täällä Suomessa… Hyr..

      Poista
  7. Oijoi, en malta odottaa, että pääsen näkemään teidän valmistuneen yläkerran! Nyt ei enää tarvi pelätä, että siellä on joku kummitus. ;)
    Kun päätät ruveta askartelemaan diy-juttuja, niin meikäläisen saa kutsua messiin tai koiravahdiksi. hihii

    Voi sinuu. <3 Mä niin toivoin, että tuo laatoittaminen olisi vain väliaikaista.. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En minäkää malta oottaa, että nään sen valmiina! Hehe. Ja tietty tarvii pelätä, että siellä kummittelee :D Kaikki kaapit ja saunanlauteiden aluset pitää tarkistaa ennen nukkumaanmenoa, ku on yksin! Joo tervetuloa askartelee :)

      No eihän tätä oo vasta ku kolme kk kestänyt laattaamista, että kovin väliaikaiselta se ei tunnu anyway :D

      Poista
  8. Kaunis sinä! Meillä ei ole tiedossa yksiäkään häitä tänä kesänä. Toivottavasti pääsette reissuun, olisi niin kivaa sekä teille että meille sohvareissaajille. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) No kyllä kovasti toivotaan, että päästään reissuun! Olisihan se ihanaa!

      Poista
  9. Joo ja ei. Siinä mielessä joo, olen lomalla, koska koulut ovat jo loppuneet, mutta olen tällä hetkellä kesätöissä, joten en ole lomalla. :D

    VastaaPoista
  10. No meinaapa se pahoinvointi nyt pitää sinua pinteessä pitkään. Toivottavasti pian kamelin selkä katkeaa ja pääse siitä eroon. Vaikka kun näitä sinun kauniita kuvia katsoi, ei uskoisi että olet ollut pahoinvointinen, niin kaunis neiti.. tai siis rouva kesäheinä =). Meillä on vielä ensi viikko töitä ja sitten suunnataan veneen keula kohti Ahvenanmaan saaristoa. Ihanaa juhannusta ja parempaa vointia sinulle <3!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Meikki ja kammattu tukka tekee ihmeitä! Jospa tämä tästä pikkuhiljaa.. Puuh. Ensi viikko täälläkin töitä ennen lomaa. Toivottavasti säät lämpenee, että saatte kivan saaristoloman!

      Poista
  11. Toivottavasti olo helpottuu pian ja pääset reissuun. Parin viikon aikana ehtii tapahtua ihmeitä, toivotaan niin :)

    VastaaPoista
  12. Mun oli äkkiä tultava kurkkimaan kun instassa näin masukuvan!!! Oi ihanuus, Onnea onnea!!! ♥ ♥ Vaikkakaan pahoinvointi ei todella ole kivaa, mutta oih, so happy for you!!!! ♥ ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos :) Onhan tää aikamoista. Ei oikein vielä pysty käsittämään koko juttua :)

      Poista
  13. Voi sinuu kaunistus ♥ Ihana asu ja sä näytät niin säteilevältä. Ei kyllä kuvista uskoisi, miten kova pahoinvointi sulla on. Toivottavasti se loppuisi pian. Mä lähetän sulle täältä sellaisen pahoinvoinnin poistavat halit ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos! Ei nyt taida halit auttaa, mutta kiitti kuitenkin ^_^

      Poista

Hei, kiitti kommentista (: