2014/04/30

How I met my Nani

Eilen tuli kuluneeksi tasan kaksi vuotta siitä hetkestä, kun Jii polvistui eteeni Sveitsissä alppien katveessa tämän postauksen kuvien sanoinkuvaamattomissa maisemissa. Uskomattoman upea alkukesän päivä, jolloin sanoin tahdon elämäni rakkaudelle. Mutta palataanpas ajassa kuitenkin aimo harppaus vielä taaksepäin helmikuuhun 2011. Silloin oli Helsingissä kylmää, ankeaa ja pimeää, mutta meidän elämämme muuttui ikiajoiksi.




Asuin ystäväni kanssa kimppakämpässä Helsingissä. Kunnon sinkkuleidit, tiedättehän. Eräänä lauantaisena iltana kämppikseni oli juhlimassa oman kaverinsa valmistujaisia ja minä vietin iltaani toisaalla muiden ystävieni kanssa. Puolen yön paikkeilla liityin ystäväni seurueeseen, sillä olin itse yhden lasillisen jälkeen aika valmis lähtemään ja päätin yrittää houkutella vahvasti humaltuneen kämppikseni lähtemään kanssani samaa matka kotiin.

Tupsahdin tähän kyseiseen Helsingin keskustassa sijaitsevaan hienostobaariin ja huomasin olevani ulkoisesti kuin eri maailmasta repäisty pillifarkuissani kaikkien niiden tummien pukujen ja tyylikkäiden mekkojen joukossa. Eipä mennyt aikakaan, kun spottasin väenpaljoudesta saman henkisesti pukeutuneen, yhtä eksyksissä olevalta näyttävän tyypin. Tapojeni mukaisesti en tietysti ollut noteeravinaankaan heepoa, mutta jostain ihmeen syystä kaveri näki nuivan ilmeeni läpi ja uskalsi tulla juttusille. Jälkikäteen Jii on luonnollisesti väittänyt, että tämä oli hänen ensimmäinen kertansa koskaan ikinä lähestyä ketään naista baarissa. Yeah right. 




Niinpä me kaksi pillifarkkuista tennarihiihtäjää löysimme toisemme todella epätodennäköisestä paikasta. Kerta oli molemmille ensimmäinen kyseisessä bilemestassa eikä kumpikaan ole sen koommin paikkaan jalallaan astunut. Kohtaloko meidät molemmat sinne sitten järkyttävän kalliista pääsymaksusta huolimatta johdatti? Mene ja tiedä. Mutta sen minä ainakin tiedän, että eipä ole siitä baarireissusta tarvinut koskaan tuntea morkkista.

Huisia vappua kuomaset! 

PS. Olethan nähnyt hääkuvaajamme meistä ottamat kihlakuvat? Jos et niin klik ja klik!


48 kommenttia :

  1. Ihana tarina teillä! <3 Oletteko muuten asuneet jo seurusteluaikana yhdessä vai vasta naimisiin menon jälkeen? :)

    VastaaPoista
  2. Kaunis tarina ja nuo kuvat! Mieletöntä..

    VastaaPoista
  3. Aawww.. juuri epätodennäköiset ja usein kyseisellä hetkellä mitättömät asiat saavat ajan kanssa valtavan suuren merkityksen elämässämme <3

    VastaaPoista
  4. :') Ihanat tennarihiihtäjät

    VastaaPoista
  5. Voi minkä aamun aloituksen tarjosit! Melkein tuli tipa linssiin tuosta tarinasta ja upeista kuvista. Kihlakuvat on niin kauniita! Ja te olette niin täydellinen pari. Löytäisinpä minäkin toisen puolikkaani...

    VastaaPoista
  6. Ihana stoori! <3 Ja vieläpä hyvin samanlainen kuin meidän. :D Mekin ollaan miehen kanssa tavattu niinkin romanttisessa paikassa kuin baarissa. Näin tanssilattialla ihanan rempseänoloisen nuoren miehen, jolla oli hymykuopat ja hymyillessä silmänurkissa ihanat naururypyt. Ihan kuin aurinko olisi jostain ilmestynyt yökerhon hämärään. Ja tuo aurinko oli pakko elämääni saada. :)

    VastaaPoista
  7. Oih, ihan meni kylmät väreet, olette ihania<3

    VastaaPoista
  8. Kiva oli kuulla teidän tarina :) pillifarkkuiset tennarihiihtäjät <3

    VastaaPoista
  9. Voi kun söpö tarina! Vähän samaa meininkiä kuin meillä, me nimittäin aikoinamme myös bongattiin toisemme baarissa. Ja noi kuvat, aivan mielettömiä. Järvien ja vuorten kombo on jotain ihan mieletöntä. Me pääsiäisviikonloppuna nautiskeltiin vähän samanlaisista maisemista Tegernseellä ja Herzogstandilla <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaksi ei baarissa viihtyvää ihmistä ja vielä paikassa, johon en kuvitellut koskaan jalallani astuvan! Heh. Ehkä ei jonkun mielestä kovin ihmeellistä, mutta meidän elämän se ilta ainakin mullisti. Voi oli varmasti upeat maisemat!

      Poista
  10. Voi kun kaunis tarina, kiitos kun jaoit sen.
    Hyvää vappua!

    VastaaPoista
  11. Teidän tarinahan on ku suoraan jostain leffasta; kamera spottaa baarista tytön, joka erottuu joukosta. Muu baarin väki (joka on pukeutunut tummaan), väistää sivuun ja valokeila osoittaa poikaan, joka hänkin erottuu joukosta. Katseet kohtaavat ja ah, rakkaus! ;)

    Mutta siis, melko kohtalokkaaltahan tuo teidän ensitapaaminen kuulosti! <3 Vappuja sinnekin!

    VastaaPoista
  12. Hups, hukkasin mun kommentin. Katotaan tuleeko kaks kertaa. Anyways, mistä löysitte ne miehesi harmaat henkselit? :) ihania ootte!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kyllä valitettavasti yhtään muista! Netistä jostakin mistä löytyi kapeat harmaat henkselit (:

      Poista
  13. Meni kyllä kylmät väreet, kun luki tuon ja todellakin hyvällä tavalla :D. Ihanaa ♥

    VastaaPoista
  14. Oi miten ihanaa! Ihan selvästi oli kohtalo tai mikä se nyt on siellä pilvien yläpuolella joka niitä nuolia ampuu... taita olla amor =D.

    VastaaPoista
  15. Tällä oli mahtavaa aloittaa päivä, ihanaa kuulla tällaisia tarinoita :) Upeita nuo teidän kihlakuvat, vau!

    T. Muutaman päivän ikäinen seuraaja ;)

    VastaaPoista
  16. Vielä kerran onnea, ja ihan huippu tarina. :)

    VastaaPoista
  17. Aivan ihana tarina, kiitos kun jaoit sen! Ihanaa vappua! :)

    VastaaPoista
  18. Oi miten ihanaa!! Ihanimman tarinasta tekee se, että teidän oli niin epätodennäköistä tavata kyseisenlaisessa menomestassa.. <3 Aaaah, rakkaustarinat, ihanaa!

    VastaaPoista
  19. Ihana postaus ja vielä ihanammat kuvat!!:) Näistä kuvista tulee hyvä fiilis :)

    VastaaPoista
  20. <3 ihana rakkaustarina..

    Ja nää sun kuvat, aina niin upeita! Melkein kuin olisi matkassa itsekin mukana!

    Karvatassuille rapsutukset<3

    VastaaPoista
  21. Kääks, meni oma kihlajaispäivä (1.5) ihan ohi reissussa ollessa :D Noh, eipä muistanut mieskään. Tsempataan sitten hääpäivänä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos totta puhutaan niin munkin piti mieheltä tarkistaa, että millon se meidän kihlapäivä olikaan :D

      Poista
  22. Todella ihana blogi, upeine kuvineen! Täytyy ehdottomasti jäädä seurailemaan :)!

    VastaaPoista
  23. Selkeästi kohtalon johdattamaa ♥ Ihanaa :)

    VastaaPoista

Hei, kiitti kommentista (: