2014/02/17

Lazy Sunday ja ilta matkabloggaajien kanssa

Kirjoituspaikka: Koti, Espoo, Suomi

Minun Suomi-hehkutus tulee varmaan useimmilta jo kaikista aukoista ulos, mutta minkäs teet, kun on mitä parrain kotiviikonloppu takana! Perjantaina treffattiin tosiaan superien matkabloggaajien kanssa Kean luona ja oli niin mukavaa että. Kilisteltiin, syötiin herkkuja ja minä tietysti pussailin Kean karvakuonon kanssa. Java on aavistuksen eri kokoluokkaa kuin meidän chihuahuatrio, mutta sitäkin kiltimpi ja symppiksempi kaveri. Omien koirien läsnäollessa olen itsekin ihan nynny ja kierrän kaikki peruspuudelia isommat dogit lenkillä kaukaa, mutta silloin kun naperot eivät ole lähimaillakaan, otan tällaisen isomman kaverin kainaloon joka kerta onnesta soikeana.

Kean koti oli niin symppis ja loistavalla maulla sisustettu, että oli pakko napsia kuvia vähän sieltä ja täältä. Katsokaas vaikka näitä ihania yksityiskohtia! Ihan kuin suoraan jostain unelmien karkkikaupasta. Erityisesti rakastuin palavasti tuohon vanhaan karttapalloon! Oi mistä meille samanlainen? Kaikki vanhat järkkärikamerat, kiikarit sekä matkalaukut olisivat myös oikein tervetulleita koristamaan meidän huushollia.







Lauantaina vietettiin Cherryn synttäreitä, mutta minulla ei valitettavasti ole paardeista yhtään kuvaa teille näytille. Cherryn omaan blogiin uskoisin niitä kuitenkin tippuvan tällä viikolla, joten pääsette tekin näkemään millaisella teemalla mentiin. Täytyy kyllä myöntää, että päivänsankari oli todellakin panostanut ja nähnyt paljon vaivaa upeisiin koristuksiin!

Eilen sunnuntaina ei ollakaan sitten tehty oikeastaan yhtään mitään muuta, kuin googleteltu lentoja ja haettu äiti seurueineen lentokentältä yhdeksi yöksi Espooseen koisimaan. En käynyt edes tallilla, kun muut ovat huolehtivat Herra Hanurin hoidosta. Aika luksusta. Koiratkin olivat ihan sunnuntaimoodissa ja niitä sai kirjaimellisesti hätistellä käymään ulkona edes vähän jaloittelemassa. Yksi sankari veteli (luvatta) peiton alla niin tyytyväisenä sikeitä, että hädin tuskin raskin komentaa sitä pois sängystä. Huoh...





Näihin kuviin ja tunnelmiin on hyvä päättää rennon letkeä viikonloppu ja srtartata uusi viikko käyntiin! 

Joten ei muuta kuin mieletöntä maanantaita ruutujen toiselle puolelle!

PS. Nämä kuvat on muuten otettu Olympukselta lainassa olevalla OM-D E-M1:llä. OLEN MYYTY. Seuraavaksi myynnistä löytyykin sitten vuoden käytössä ollut E-M5. Tarjouksia otetaan vastaan!
PPS. Kiitos tuhannesti postaustoiveista! Lisääkin saa yhä toki heittää ilmoille!

EN // Lazy weekend. Saw some travel blogger colleges on Friday and yesterday we were just chilling with the dogs. I'm loving this! The whole thing! Finland, home and our day to day routines. Planning the next trip already though...


20 kommenttia :

  1. Kea koti näyttää kyllä ihanalta! <3 Harmi etten päässyt messiin, toivottavasti ens kerralla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti! Oli niin kiva nähdä kaikkia ja Kean kodin olisin voinut omia itselleni anytime! ^_^

      Poista
    2. Kiitos vielä visiitistä ja kauniista kuvista! Mua kyllä on nyt myös jäänyt himottelemaan tuo OMD E-M1... saa nähdä mitä kesä tuo tullessan. :)

      Poista
    3. No sanos muuta! Kyllä tätä tyttöä nyt ainakin kamera vie ja kovaa (: hehe

      Poista
  2. Näyttääpä kuvat tosiaan hyviltä! Hyviä ne oli jo edellisellä, mutta nämä on vielä askeleen edellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä itsekin nään eron kuvissa. Ja nämä on kaikki vielä otettu tässä sumuisen harmaassa kökkösäässä, jossa ei kyllä valosta ole tietoakaan :D

      Poista
  3. Aivan ihania kaikki kuvat ja voi kun tuo peiton alla tuhiseva chihu on niin relax, voi kumpa pääsisi itekkin tollai peiton alle täältä vesisateesta :) kiva piristys kuitenkin tämä postaus tähän päivään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Veera! Kiva kuulla, että piristi (: Itse taas toivoisin pääseväni tuonne sateeseen, kun olen vatsavaivojen takia joutunut makoilemaan koko päivän aloillani! :D

      Poista
  4. Voi hitsi, mä olen tässä taas viime aikoina käyttänyt ihan liikaa aikaa noiden minijärkkärien vertailuun ja tutkiskeluun... Hirmuisesti etenkin noi Olympuksen mallit houkuttelis! Katsoin, että tällä hetkellä tuon E-M5 rungon saisi halvimmillaan 550 eurolla. Jos todella olet tuota myymässä, niin minkälaista hintaa olet suurinpiirtein ajatellut siitä pyytää?

    Ei muuten auta koirakuumeeseen yhtään tuollaiset ihanat nappisilmät! Koirat vaan tekee kodin, harmi kun tuo kanssa-asukkini ei ole (vielä) ihan samoilla linjoilla...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin erittäin lämpimästi suositella Olympusta ihan jo loistavan linssivalikoimankin vuoksi (: Heitä tarjous tuosta rungosta! Myyntiin tulossa myös oiva Sigman f2.8 19mm linssi.

      Jospa se kanssa-asukki vielä pehmiäisi (: Meillä äitikin aina sanoo, ettei ole elämää ilman chihuja ja niin kait se on (:

      Poista
    2. Laitanpa sulle huomenna s-postiin tarjousta tulemaan! :-) tuo linssikin olis nimittäin aika passeli mun tarpeisiin.

      Poista
  5. Ihan mielettömän upeita ja tarkkoja kuvia!!! Ja nuo teidän koiruudet on niin valloittavia ❤ Itseä kiinnostaisi kyllä kovasti hankkia pienempi järkkäri, koska suurta canonia on vähän hankala aina kantaa mukana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. I feel you! Ihanaa, kun nykyään kamera kulkee niin näppärästi mukana (:

      Poista
  6. Ei Suomi-hehkutus kyllä koskaan tule korvista ulos!! :D Itsekin rakastan reissaamista ja se kotiinpaluu on itselleni ehkä yksi hienoimmista jutuista siinä! Kuulostaa hölmöltä, mutta reissaamalla vaan oppii arvostamaan ihan eri tavalla arkea, omaa kotia ja kotimaata! <3
    - Anna

    ps. Upeita kuvia ja söpöjä kuvattavia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kyllä tismalleen samaa mieltä kanssasi! Just tuo, että oppii arvostamaan arkea ja ikään kuin itselläni ainakin silmät avautuvat joka kerta näkemään sen oman pienen mukavuuskuplan ulkopuolelle, kun matkustelee erilaisiin paikkoihin ja kulttuureihin.

      Kiitos (: Kuvattavat ovat ihan mahdottoman laiskoja näin sateisella säällä!

      Poista
  7. Voi näitä teidän rakkauspalloja ♥ Mä lähettelen hirmuna rapsuja ja pusuja :)

    VastaaPoista
  8. Hei, joko kamera on löytänyt kodin? :)

    VastaaPoista

Hei, kiitti kommentista (: