2014/02/13

Kohtaamisia

 Kirjoituspaikka: Tavaravuoren alta löytynyt työpöytä, Espoo, Suomi

Joidenkin mielestä lomalta kotiin ja arkeen palaaminen on suoranainen painajainen. Kotimatkaan lasketaan päiviä kauhunsekaisin tuntein tai sitten mokoma väistämättömyys suljetaan mielestä kokonaan pois. Itse en kuulu tähän ihmisryhmään laisinkaan, sillä kun loman jälkeen kotimatka alkaa, olen ihan into piukeana! Nään vihdoin kaikki rakkaat lemmikit ja läheiset ystävät sekä perheeni! Hurraa ja pari riemun kiljahdusta! Heitimme Jiin kanssa suupielet korviin asti venyneinä yläfemmoja, kun Norskin kone rullasi vihdoin kotimaan kamaralla kiitorataa pitkin, sillä tunne pitkän ja uuvuttavan lentomatkan jälkeen oli sanoinkuvaamattoman upea. Kuten alla olevasta kuvasta näkyy, on Helsinki-Vantaan harmauteen ja loskaan rantautunut hyvinkin iloinen reppureissari. 

 

Vieläkin leijutaan Jiin kanssa ihan pilvissä ja rapsutellaan vain illat meidän karvakavereita, syödään kaurapuuroa ja luetaan Aku Ankkoja. Rusketus on alkanut kirjaimellisesti varista pois, joten kohta meidän hanimoon maailman ympäri on kaunis muisto vain. Ei haittaa. Tulee uusia reissuja ja uusia upeita kokemuksia. Niin ja onhan tämä arki täällä Suomessakin aikaS kivaa.

Mukavaa torstaita ystäväiset!

******

IG Travel Thrusday on viikottainen kokoelma blogipostauksia. Tempauksen viralliset järjestäjät Suomessa ovat KaukokaipuuRunning With Wild Horses sekä Destination Unknown. Lisää tempauksesta voit lukea täältä. Kaikki postauksen kuvat on otettu iPhone 4 - matkapuhelimella ja minut löydät Instagramista nimimerkillä @rimmanen.

EN // So happy to be back home with our dogs and horse! We are just smiligin, eating oatmeal porridge and reading Donald Duck. Good to be back! These photos have been taken by iPhone 4 and the post is part of the Instagram Travel Thursday. You can read more about IGTT from here and you can find me from the Instagram by name @rimmanen.


42 kommenttia :

  1. Ihania kuvia <3 Sä oot kyllä huikeen ruskee!! Ja joo, täälläkin Dubain aurinko kirjaimellisesti varisee pois iholta, möö!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No vielä oon ruskea, mutta huomaa jo nyt eron viime viikonloppuun (: Mutta kohtahan se kevätaurinko jo lämmittää!

      Poista
  2. Pullander <3 Mäkin haluan sohvan, jossa on noin monta karvakaveria!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käteviä nää jotkut sohvat, kun kylkiäisenä tulee tollasia otuksia!

      Poista
  3. Kotiin on aina kiva palata, kun on karvakavereita odottamassa :) Ja ilman niitä, mun mielestä kotia ei edes ole. Tällä hetkellä kotini on Espanjassa, kun kisutkin on täällä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei ole kyllä ei! Koirien kanssa voisikin Euroopassa reissata, mutta tuo heppa onkin sitten jo vähän haastavampi tapaus (:

      Poista
  4. Kotiinkin on kiva palata, ja kotimaata arvostaa aina pidemmän matkan jälkeen ihan eri tavalla. Mutta kyllä se taas viimeistään kuukauden päästä alkaa kaivata maailmalle... :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No näinhän se on :D Joku reissu pitää olla kiikarissa, jota voi suunnitella ja fiilistellä! Kotimaanreissuja nyt vain keväälle tiedossa, mutta josko sitä sitten kesällä...

      Poista
  5. Komppaan tuossa että kotiin on kiva palata karvakavereiden luokse. Haluaisin vielä joskus lähteä Javan kanssa reissuun. Ehkä vielä nyt keväällä/kesällä naapurimaihin vierailulle. Viron majakat vois esim. olla kova juttu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilman muuta Java vaan messiin! Onko sillä jo passi? Viron majakoista tulikin mieleeni, että miksi aina pitäisi lähteä kauas reissuun, kun läheltäkin löytyy nähtävää (: Me keskitytään nyt kyllä loppuvuosi katselemaan Euroopan ihmeitä! Ja ehkä myös ensi vuosi, sen verran kalliiksi tuo viimeisin tuli :D

      Poista
  6. Ui vitsi, ootan mielenkiinnolla teidän reissusuunnitelmia! Ja pitäähän sitä aina olla takataskussa jotain. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No todellakin pitää! Suunnittelu on jo puolet reissusta :D Mä luulen, että sä ymmärrät mua tässä varsin hyvin :D :D

      Poista
  7. Mä olen sellainen kotiinpaluuahdistuja. Ja se suurin syy liene yksinkertaisesti se, että palaan AINA tyhjään ja kylmään kotiin. Ei ole kukaan vastassa lentokentällä, saati kotona. Arki iskee päin näköä tosi lujaa, itku meinaa usein tulla. Toisaalta kotiin on kiva tulla, kun saa puhtaat vaatteet päälle, pääsee omaan sänkyyn ja saa ns. normaalia ruokaa. Mutta etenkin talviloman jälken kotona ja arjessa odottaa enemmän negatiivisia kuin positiivisia asioita. Tämmöistä on yksinäisen yksineläjän lomaltapaluu.
    Mutta aivan ihanaa että teitä ei ahdista ja kotona odottaa karvakaverit! Ihania kuvia täynnä tunnelmaa ja rakkautta!!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei... :( Tuli ihan surku sinun puolesta! Ehkä vielä joku päivä kotiinpaluut muuttuvat toisenlaisiksi. Toivon kovasti niin (:

      Poista
  8. Kyllä se on myös yksi parhaista fiiliksistä kun on menossa kotiin tuttuun ympäristöön ja pääsee tekemään niitä vanhoja samoja asioita kuin ennen reissuakin. Kummasti ne on noussut arvoon arvaamattomaan matkan aikana x) On ihana lähteä matkalle, mutta on myös ihana palata kotiin! Näistä kuvista kyllä välittyy hyvin kotiinpaluun riemu. Ei muuta kuin kohti uusia seikkailuja! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös olekin! ARKI onkin yhtäkkiä aika kivaa :D Kohti uusia seikkailuja, todellakin!

      Poista
  9. Tuun nyt huutelemaan vähän aiheen vierestä, että vitsit kun näyttää raikkaalta tuo valkoinen neule ruskettunutta ihoa vasten! Täällä yksi kesät talvet kalkkilaivan kapteenina pysyttelevä huokailee.

    VastaaPoista
  10. Oot niin ihanan positiivinen, se huokuu ja suorastaan tarttuu näin bloginkin välityksellä! Sitä piirrettä mä arvostan ihmisissä tositosi paljon. :) Ja jestas miten kaunis! Etenkin tuo kuva, missä sulla on valkoinen neule päällä, wau! ♥

    VastaaPoista
  11. Tervetuloa takaisin Suomeen. Vitsit sä nainen olet ruskea! :)

    VastaaPoista
  12. Oon tässä viime päivinä henkäillyt vaan ihastuksesta, aivan mieletön blogi! Huikeita kuvia ja jänniä reissuja. Kymmenen pistettä sulle!

    VastaaPoista
  13. Kuulun ehdottomasti samaan ryhmään. Reissuissa on kiva olla, mutta kotiin on aina ihana palata. Tervetuloa kotiin <3! Teillä oli uskomattoman ihana loma ja kerrassaan upeita kuvia muistona joiden avulla voi aina palata sinne missä kävi. Hyvää ystävänpäivää!

    VastaaPoista
  14. Samaa mieltä, oma maa mansikka <3 Hyvää ystävänpäivää! Blogissani odottaa sinua pikkuinen haaste :)

    VastaaPoista
  15. Kotiinpaluut hienon reissun jälkeen ovat parhautta, nauttikaahan täysillä kotimaasta, meidänkin puolesta :)

    VastaaPoista
  16. Mä en tajua mistä töistä voi olla noin paljon reissussa, koska vastaavasti reissuun ei kai voi olla rahaa ilman töitä. Varsinainen pähkinä purtavaksi, mutta eihän se mulle edes kuulu. :) Kaiken kaikkiaan musta on ihana lukea teidän ihanasta elämästä :D ..tuotakin mietin vaan sillä, että omat ja miehen lomat plus lasten vapaat koulusta sekä säästäminen meinaa, että meidän reissuväli on vuosia..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii-in. Ei me ihan tässä mittakaavassa toki voida seuraavia reissuja tehdäkään! Ei riitä rahat eikä lomat :D Mutta tästä 3 kk ajasta toki valtaosa oli töissä sovittua palkatonta vapaata. Reissu oli budjettimatkailua eli todella pienellä päiväsummalla mentiin ja toki tätä varten säästettiin aika kauan. Me ei esim. shoppailla, käydä syömässä/juhlimassa ulkona, joten siitä jo säästyy kuukausittain sen verran rahaa, että sen voi tulevia reissuja varten pistää säästöön.

      Poista
    2. Aivan, kyllä. Harmittaa ihan, että ees kyselin moista. Meidän reissailu yhessä alkoi lasten kaa, niin totta kai olosuhteet on vallan erit sekä säästämisen suhteen (arki nielee paljon) että matkakohteen osalta.
      Kirpsakoita, aurinkoisia pakkaspäiviä ja kaikkea hyvää jatkoon sekä ihanassa arjessa että tulevilla matkoilla.
      -se sama anonyymi :)

      Poista
    3. Ainahan sitä kysyä saa! Ei nämä nyt mitään suuria salaisuuksia ole (: Me tehdään joka päivä valintoja sen suhteen, että pystymme tekemään eri mittaisia matkoja vuodessa mahdollisimman monta ja kun matkat on poikkeuksetta reppureissuja, päästään matkaan aika pienelläkin budjetilla. Kiitos ja ihania pakkaspäiviä sinnekin (:

      Poista
  17. sä olet kyllä ihan älyttömän kaunis :)

    VastaaPoista
  18. Kotiin palaaminen on aina ihan parasta <3

    VastaaPoista
  19. Ihana tuo kuva sinusta ja Pullanderista - olet niin kaunis ja Pullander suloinen pikku pallero! :)

    VastaaPoista

Hei, kiitti kommentista (: