2013/11/25

Los Angeles - enkelten kaupunki

Kirjoituspaikka: Los Angelesin lentokenttä, California, USA

Niin se kuulemma on, vaikka en minä kyllä nähnyt ainuttakaan enkeliä ahkerasta tähyilystä huolimatta. Sen sijaan vietin jänniä hetkiä myöhään illalla erään hämärän kaupunginosan seiska-elevenissä eli paikallisessa mini-marketissa erottuessani ihonvärini puolesta muusta porukasta kuin yö ja päivä. Ei tarvi varmaan erikseen mainita, että hieman meinasi kuumottaa selkään porautuvat kymmenet silmäparit ja tein ostokset maailmanennätysajassa J:n odottaessa autossa. Yö onneksi sujui samaisen alueen tunkkaisessa (mutta erittäin kohtuuhintaisessa) motellissa sukkelaan ja suhteellisen rauhaisasti kaikenmaailman paukkeesta ja autojen kaahailuäänistä huolimatta. 

Meidän visiitti Losiin oli kaiken kaikkiaan nopea. Saavuimme mestoille torstaina, jolloin kurvailimme suoraan kaupungin läpi Hollywood-kukkuloille ja Griffith observatoriolle ihailemaan allamme levittäytyvää talomerta, joka illan hämärtyessä muuttui pikkuhiljaa valosellaiseksi.


 Observatoriokeikan jälkeen tapahtui tämä alussa kuvattu ostoskokemus ja seuraavaksi olikin sitten jo "hyvin" nukutun yön jälkeen (huomatkaa silmäpussit) perjantaiaamu. Meillä oli liput samalle illalle katsomaan NHL-matsia Anaheimiin, jotka olin ostanut J:lle huomenlahjaksi. Sitä ennen alkuperäinen ajatus oli mennä kiertelemään Losin keskustaa, mutta päätimmekin poistua koko kaupungista kohti Orange Countya ja Newport beachiä. Jos joku teistä oli takavuosina OC-fani, niin varmasti tiedätte mistä puhun. Siksi mekin sinne suunnistimme, kun halusin nähdä rakastamastani hömppäsarjasta tuttuja huudeja ja bongailemaan mielikuvistusystäviäni Sethiä ja Ryania! Ja näkyihän niitä. Huudeja siis. Sitä ennen vedettiin kuitenkin navat täyteen pancakesejä. 


Kun OC:ssä pyörittyämme jatkoimme matkaa muutaman kymmenen kilometrin päähän Anaheimiin, oli änärimatsin alkuun vielä useita tunteja aikaa. Sää oli vaihteeksi taas sateinen, joten ulkona hengailu ei oikein napostellut. Onneksi kohdalle sattui leffateatteri, jonne päräytimme katsomaan uutta Nälkäpeliä. Oli hyvä! Ja popparit kans! Sen jälkeen tulikin jo melkein kiire suunnistaa kohti Honda Centeriä ja Teemu Selännettä.


Nähtiin Teemu ja aika monta muutakin Teukka-fania. Oltiin hukassa kuin kunnon turret konsanaan, joten saatiin henkilökunnalta tuollaiset näppärät Anaheim-pyyhkeet, joita sitten heiluteltiin tyytyväisinä katsomossa. Peli oli viime hetken ratkaisumaalia lukuunottamatta maaliton, mutta silti jännä. Koko illan kohokohta taisi kuitenkin olla se, kun herra Selänne luisteli ensi kertaa jäälle ja koko halli puhkesi suosionosoituksiin. Kyllä siinä puski isänmaallisuus pintaan ja saatoin huutaa muutamaan kertaan vähemmän hillitysti: HYVÄ SUOMI!

Vielä on viimeisen Jenkki-etapin matkakertomus jäljellä, mutta se saa nyt odottaa päivän pari. Me nimittäin ahtaudutaan tunnin päästä taas lentokoneeseen ja liitelemme kohti Cookinsaaria.

Se on moro!

 EN // Few photos from Los Angeles and Anaheim. Next stop Cook Islands.


28 kommenttia :

  1. Mä niin tiedän nuo isänmaallisuusväristykset! Melkein 10 vuotta sitten exäni valaa katsoessa oli itkussa pitelemistä. Voi niitä aikoja :D

    Cookinsaarten raporttia odotan kieli pitkällä! En edelleenkään suostu uskomaan, että sellainen paikka on oikeasti olemassa! Ei vaan voi olla! Siispä todistusaineistoa odotellessa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D Cookinsaarilta poistuttu ja postauksia on tulossa.... monta! Kuvia on niin miljoona, ettei vain voi mahduttaa yhteen postaukseen (: Stay tuned..

      Poista
  2. Voi miten kivaa on lukea ja matkata teidän mukana! Kuvat olivat jälleen ihania, vartsinkin se perinteinen Hollywood kuva. Sellaisen minäkin olisin ottanut jos olisin mestoilla =). Voin todella kuvitella (itse olen myös vaalea), miltä sinusta on tuntunut Seven-Elevenissä =D. Ja Seläänteen suosio WOW! Teillä on ollut mahtavia fiiliksiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä ihan huikea tunnelma, kun Teukka luisteli jäälle! Huh. Ja todellakin elettiin seiska-elevenissä jänniä hetkiä :D Nyt jo naurattaa, silloi ei niinkään...

      Poista
  3. Vitsit näitä on ollut aivan ihana lukea, kiitos että jaksat päivittää ja jaat nämä kanssamme!

    VastaaPoista
  4. No kyllä mahtui paljon ihmeteltävää! :D Losissa parasta kyllä oli minusta tuo näköala sekä Beverly Hillsissä jalkaisin kiertely ja hienojen talojen ihmettely. Cookinsaaret. Jännää!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, jännää oli saarilla! Postausta pian tulossa, ku päästiin nyt sivistyksen ja netin pariin (:

      Poista
  5. TEEMU <3 Ihania kuvia ja hei ihan huippu huomenlahja! Tuosta täytyykin ottaa koppi!

    VastaaPoista
  6. On tuommoisten miljoonakaupunkien ulkonäkö vähän jotain toista, kun vaikka katselisi tätä Pietarsaarta kalliolta... :D Ja voi änäri... :) Niinku jo Instagrammissa vannoin, niin joku päivä me tuo unelma myös toteutetaan (tosin taidetaan sitä varten suunnata kohti Bostonia)!

    VastaaPoista
  7. Oi että mäkin oisin tahtonut nähdä matsin! Harmi ettei kausi ollut vielä alkanut, kun pari vuotta sitten oltiin californian huudeilla! :)

    VastaaPoista
  8. Ihana kyllä matkata teidän mukana, vähän kuin kärpäsenä...rinkassa? :D

    VastaaPoista
  9. OC:ta ei itseasiassa ole juurikaan kuvattu OC:ssä, vaan Losissa Redondo Beachilla. Sieltä löytyy mm se Redondo Pier -laituri, jossa ne aina hengaili ja on myös se kahvila sun muita putiikkeja. :P Nimim. saman sarjan teinifani samoilla mestoilla silloin tajuamatta pyörineenä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, joo näin minäkin tajusin pienen googlettelun perusteella ;)

      Poista
  10. Kiitos taas kivasta matkakertomuksesta. Minä hyppään teidän kanssa samaan koneeseen ja jatkan tätä virtuaalimatkaa. :)

    VastaaPoista
  11. Ihania postauksia, kiitos! Olen uusi täällä mutta selkeä ulkoasu, hyvä kirjoitus sekä ihanat kuvat saivat mut koukkuun. Ja tosiaan täällä yksi OC-fani ilmoittautuu, tykkäsin kyllä kovasti Sandystä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi! Sandy oli oikein tyylikäs ja charmantti ;) Tervetuloa mukaan!

      Poista
  12. Mä niin hihittelin tätä lukiessani.. :D Melkein kuin olisin ollut mukana menossa! Ihana olet. <3

    VastaaPoista
  13. mielettömiä kuvia, nyt tekis kyllä mieli matkustaa johonkin :D Ehkä sit ens kesänä...

    VastaaPoista

Hei, kiitti kommentista (: