2013/10/04

Meidän häät: Trash The Dress

Tässä ne nyt sitten ovat. Mekontuhoajaiskuvat meidän Hanurin ja ystävän mustan ruunan kanssa. Näitä oli kyllä ihan super-hauska ottaa! Pukea vielä kerran tuo unelmieni hääpuku päälle (jota tullaan muuten tänään sovittamaan, joten pitäkää peukkuja!) ja laittautua kauniiksi ammattilaisten käsissä. Onneksi molempia hevosia varten oli avustajat paikalla, muuten olisi niin mekko kuin tukkakin saattanut olla vihreän kuolan peitossa...

Herra Hanuri ei ollut kovin kuvauksellisella tuulella, kuten alla olevasta potretista voitte päätellä. Harmaa hevoseni oli vähän turhankin uneliasta kaveria, mutta onneksi se siitä piristyi, kun koitin mekon kanssa kiivetä sen selkään. APUA, se kahisee! Pari minuuttia pyöriteltiin silmiä ja töräyteltiin ilmaa norsujen malliin sieraimista, mutta lopulta Hookin tajusi, ettei se valkoinen arabinsyöjä-liehuhelma olekaan välttämättä hengenvaarallinen ja hän voi turvallisesti siirtyä havittelemaan pitkillä huulillaan meikäläisen päässä olevaa kukkaseppelettä. Jep jep. Aina ruoka mielessä.

Tässäpä ne nyt sitten tulee. Saanko luvan esitellä! Trash The Dress with horses.


Kiitos tuhannennen kerran upealle ystävälleni Cherrylle näistä ihanista kuvista. Oli niin huikeata päästä toteuttamaan tämä haave "tuhota" (oikeasti se ei edes likastunut) mekko hevosten kera sekä saada vielä näitä peltomaisemassa otettuja kuvia ihan kaksistaan mieheni kanssa. Ajatus olisi sekä Tuomaksen ottamista potreteista, että näistä teetättää mustavalkoisia suurennoksia seinälle, mutta koitapas nyt sitten valita molemmista muka muutama paras. Mission impossible. Mikä muuten on sinun suosikkisi?

Ihan mielettömän huikeeta viikonloppua kuomaset!

Kuvat: Kirsi Hiekkarinne Photography
Hiukset: Iida / Top Seven
Meikki: Make up by Riina
Häämekko sekä huntu: Pukuni
Hevoset: Harmaa morsiamen oma, musta lainassa ystävältä

PS. Mikäli Tuomaksen meistä ottamat kihlakuvat samaisessa lokaatiossa eivät ole tuttuja, niin käy ihmeessä kurkkaamassa ne täältä.

EN // Tried to Trash The Dress with my horse. Didn't succeed though.


84 kommenttia :

  1. Oi vitsit miten upeita kuvia! Ei näistä voi tosiaan valita vain yhtä! Mut jos on ihan ihan pakko valita niin tuo missä J hymyilee ja sinä olet vakavana. Todella tyylikäs ja kaunis. Vaikka hepo ei ole kuvassa on se silti upea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Korppu! Cherrynen teki kyllä näiden kanssa upeaa jälkeä (: Se kuva on kyllä tosi kiva!

      Poista
  2. Jumaleissön kun on komean näköistä! Niin hevoset, maisemat kuin itse aviopari <3 Nii-in, valitses noista sitten suosikkis :D Oon samoilla linjoilla Korpun kanssa, tykkään ihan hulluna tosta iloinen/vakava kuvasta. Oikein hehkutte valoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti ihana <3 Siinä kuvassa kyllä hauskasta loistaa tuo valo! (:

      Poista
  3. Mun lemppari on mustavalkoinen kuva missä molemmat halitte Herra Hoota! :) On nää kyl niin ihania kuvia! Itekkin haluun mennä naimisiin, muttei oo sitä kihlasormustakaan vielä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin munkin lemppari taitaa olla se (: Nyt vaan vähän painetta sitten sinne mahdollisen poikaystävän suuntaan... ;)

      Poista
  4. Nämä ovat niin valtavan upeita, Rimma! Voin vain aavistaa, kuinka vaikeata olisi valita kaikista otetuista kuvista vain muutama paras, jotka pääsevät kotia koristamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sini! Ihanasti sanottu. No arvaapas vaan millaisen mahdottoman tehtävän edessä me ollaan :D Saatika sitten valita virallisista potreteista se kiitoskortti!

      Poista
  5. Aivan valtavan ihania kuvia!!
    Ja mun mielestä on mahtava, et kuin sun mieskin osaa olla sen näköinen tuossa halikuvassa, et Hanuri on hänellekin maailman tärkein!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sehän on sille tietty maailman tärkein <3 Maailman tärkein hevonen ainakin ;)

      Poista
  6. Olen sanaton, taas. Ihan mielettömiä kuvia <3

    VastaaPoista
  7. Olet niin kaunis xx

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 En kai nyt sentään. Hyvä kuvaaja saa parhaat piirteet esiin (:

      Poista
  8. Vauvauvau! Te ootte kyllä kaunis pari voi hyvänen aika. Ja ihanat kuvat :)

    Hoo näyttää kyllä kieltämättä vähän uneliaalta, silmät vaan lurpattaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! <3 Hoo oli vähän sitä mieltä aluksi, että eiköstä takaisin päiväunille :D

      Poista
  9. ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooi.... niin ihania, kauniita, herkkiä... <3

    VastaaPoista
  10. Eihän tällaisista voi valita parasta! Vitsit kun te ootte ihania!

    Muutama kuva välittää tiettyä tunnelmaa: 3. ja 5. kuva kertoo kaiken siitä mistä on kyse hevosen ja ihmisen välillä <3 Tosin toi 3. on vielä jotenkin ihana kun Hoolla on silmät melkein kiinni. Täysi luottamus. 11. kuva on jotenkin niin ihana - "me kolme erottamattomasti matkalla samaan suuntaan". 14. sun katse kertoo enemmän kuin tuhat sanaa :). Sun mies, yhteinen onni. Toinen taas on luottavaisena katse kaukaisuuteen - tulevaisuuteen. 16. on ihanan pelkistetty! Ei mitään liikaa, ei mitään liian vähän. Te kaksi vain. Tykkään!

    Että en yhtään ihmettele jos on vähän vaikeaa valita :D. Voi Hoota! Tunnetusti pienet arabialaiset tulevat milloin minkäkin kamaluuden syömäksi, mutta että vielä tuollainen kahiseva helma. Ei ole Hoon elämä helppoa ;).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana analyysi :D <3 Tykätään kyllä itsekin näistä kaikista hirmuisesti! On vaikea valita kyllä, mutta eiköhän me päästä yhteisymmärrykseen vielä (:

      Poista
    2. Tallikaveri keksi meille kerran lisänimet ratsastukseen liittyen ja mustahan tuli sitten analyysi-Anna :D. Että kai tää analysointi on pikkasen syvällä :D.

      Poista
  11. Mä jo ihmettelin, että raaskitko todella tuhota upean pukusi! :D

    Tuo missä halit herraa takaapäin, kosketti. Valitsisin sen. Kaikki on kyllä upeita!
    Eipä noin komiasta parista saisikaan huonoja kuvia. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No en missään nimessä raski tuhota :D Mutta ois siinä ollut vaarana tuhoutuakin, jos oisin vaikka tippunu selästä tai Hoo olisi kuolannut vihreällä kuolalla pitsit :D Ei onneksi!

      Kiitos nuppu <3

      Poista
  12. IHANIA! Ei näistä pysty suosikkia valikoimaan :) kaikki ovat niin ihania ihania ihania ihania ihania!

    VastaaPoista
  13. Nyt ei kyllä riitä huokailun määrät näihin kuviin ja tunnelmiin! Siis APUA! En mä osaa sanoa enää mitään.

    Jaa, näistäkö sit vielä pitäisi valita paras! No todellakin on Mission Impossiblööö! Jos nyt iiiihan pakko, niin yksi kuva jossa Hoo mukana ja se olisi tuo, mihin olet kirjoittanut sana rakkaus. Ja teistä kahdesta yksi suosikeista otsasuukko. Mut ei näistä oikeasti voi valita, ei mitenkään!
    Olette kyllä niin upea pari ♥

    VastaaPoista
  14. Upeita kuvia, mutta tuhoamisesta ei tietoakaan! :D Ehkä se on ihan hyvä, niin pukukin pääsee vielä uusiokäyttöön :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha! Kyllä riskit oli ilmassa, kun hevonen kuolasi vihreää ruohokuolaa koko ajan ja oli aluksi sen verran rauhaton, että tiiä vaikka ois viskannut minut pusikkoon mekkoni kanssa :D Onneksi ei kuitenkaan mitään sattunut!

      Poista
  15. siis voi että <3 ihania kuvia ! Itse heppatyttönä on haaveena että joskus kun ite meen naimisiin sais otettua tälläsiä kuvia ja nää kyllä ei yhtään vähennä mun haaveilua ! UPEITA !

    <3 Maria

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maria niin minun kuin kuvaajankin puolesta (: No ilman muuta sitten toteutat nämä heppahaaveet, kun aika koittaa!

      Poista
  16. ihania kuvia! kaikki ovat lemppareita!

    VastaaPoista
  17. Ihan mielettömiä kuvia! En ehkä uskalla toivoa, että oma heppa pihisee enää elävien kirjoissa, kun meille tällaiset kuvaukset on ajankohtaisia, mutta vitsi mitkä inspikset noista sai kehitellä jotain herkistelykuvauksia itsekin! Ja ihanaa, miten rennollta Hoo näyttää, teidän välinen luottamus näkyy noissa kuvissa hienosti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ottakaa ihmeessä herkistelykuvia vanhuksen kanssa <3 Minultakin niitä löytyy oman viimeiseltä kesältä ja niihin on ihana aina palata! Hoo on sellainen mamman poika (:

      Poista
  18. Upeita kuvia! Oma suosikkini on tuo viides kuva ylhäältä. Onnea vain kuvanvalintatalkoisiin, uskon kyllä, että ei tule olemaan helppoa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos :D Ei oo helppoa ei, mutta tää on onneksi tällainen positiivinen ongelma (:

      Poista
  19. Ihan uskomattoman kauniita kuvia!!!! ♥ Mulle jotenkin sykähdytti tuo alimmainen kuva, jotenkin niin hehkuu rakkautta. Mutta siis KAIKKI on aivan mielettömän upeita ettei rajaa, siis vau!!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni <3 Cherry on kyllä onnistunut näissä ihan huikealla tavalla!

      Poista
  20. Voi jestas miten ihania kuvia. Niin täynnä rakkautta<3

    VastaaPoista
  21. Mä tykkään ihan hurjasti tosta, missä ootte pellolla ja sä halaat J:tä takaapäin, niin herkkä ja romanttinen kuva :) Toinen lemppari on toi missä te molemmat halaatte Hoota :) Pikkupossut vaan puuttuu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikkupossut ei päässyt nyt hääkuviin, mutta onneksi niistä otettiin silloin kihlakuvissa omat versiot (: Kiitos <3

      Poista
  22. Kuvat olivat aivan ihania eikä vähiten sen vuoksi, että kuvauskohteet olivat ihania! Ihanaa nähdä näin erilaisia ja romanttisia kuvia perinteisien hääkuvien sijaan <3!

    VastaaPoista
  23. Upeita kuvia! Tosin ootte kyllä niin upean näköinen pariskunta, että ihmettelisin jos kuvat olisivatkin huonoja... :-)

    VastaaPoista
  24. käsittämättömän upeita kuvia!!! suosikkini on toi missä kävelette käsikädessä ja heppa on sun toisessa kädessä!! kakkospaikkaa pitää toi missä halaat miestäsi selkäpuolelta! -a-

    VastaaPoista
  25. Herramunjee, nyt on (taas) upeutta ilmassa :) Mun suosikki on tuo "Rakkaus."-kuva <3

    VastaaPoista
  26. Todella kauniita kaikki kuvat! Ai ku nauratti toi missä ootte hepojen päällä, selin kameraan ::)) Oikeen hauska!

    t.Tiina

    VastaaPoista
  27. Ihania ja kauniita kaikki!! <3 :)

    VastaaPoista
  28. Oioioi! Kuinka upeita! <3 Minun suosikki on tuo missä kävelette kolmistaan tietä eteenpäin, ihana :) <3

    VastaaPoista
  29. Ihan mielettömiä kuvia aivan kaikki! :) <3

    VastaaPoista
  30. Voi nää kaikki on ihan mielettömiä :) <3

    VastaaPoista
  31. Aivan upeita kuvia! <3 Täysin mahdoton valita lempparia, kun kaikki olivat toinen toistaan hienompia!

    VastaaPoista
  32. Aivan ihania kuvia! Olette upeannäköinen pari ja Cherry on kyllä vaan niin taitava kuvaaja!:)

    VastaaPoista
  33. Mielettömiä kuvia!! Vautsi.

    VastaaPoista
  34. Onhan nää aivan valtavan upeita kuvia! Itse tykästyin ehkä eniten tuohon, missä olette heppojen selässä molemmat, ja kuva otettu takaapäin. Ja toinen tietysti tää vika. Molemmista huokuu rakkaus ja herkkyys, ja kuvat säväyttää erityisen paljon. Niistä jotenkin huokuu se, mitä tässä elämässä tarvitsee. Läheisyyttä, turvaa, herkkyyttä, ja tuossa ekassa kuvassa: ennen kaikkea katsetta yhteiseen suuntaan.. <3

    VastaaPoista
  35. Wow! vetää melkeen sanattomaks kun itekki tulee hepojen kans pyörittyä. Vaikka kaikki on aivan upeita niin täytyy sanoa että tuolla cherryn puolella oleva viimeinen kuva kolahti jotenki erityisesti! Mutta että valita nyt sitte nuista paras.. mahoton tehtävä:) Tsemppä valihtimiseen!
    Hyvää syksyn jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Tehtävä on kyllä mahdoton (: Sama juttu virallisissa potreteissa! Huh huh!

      Poista
  36. Voi miten upeita kuvia! Kuvista voi oikein aistia ton ihana tunnelman tänne kotisohvalle asti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa kiva kuulla, että tunnelma välittyy ruudun toisellekin puolelle (:

      Poista
  37. Meinaa tulla tippa linssiin kun näitä kuvia katselee, vaikka en teitä edes tunne :') Kolme omaa suosikkia ovat peräkkäiset: kävely poispäin hevosta taluttaen, halaus takaapäin ja otsapusu <3

    J

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Ihanaa, että herkkä tunnelma välittyy sinne! Meillä oli kyllä tosi kivaa näitä kuvatessa (:

      Poista
  38. aivan mielettömät kuvat ja näin heppatyttönä totean, että erittäin kaunis hevonen!

    /essi

    VastaaPoista

Hei, kiitti kommentista (: