2013/09/06

Minä olen matkalla Pariisiin!

Tiedättehän, miten himskatin vaikeaa yllätysten salassa pitäminen on? Varsinkin sellaisten joita on kaikessa hiljaisuudessa suunniteltu pitkään ja hartaasti, jotta voisi ihan totaalisesti yllättää toisen. No minä ainakin tiedän, sillä tätä pientä ylläriä on pidetty vakan alla piilossa jo kohta vuoden päivät. Rakas äitiliini emopelle samalla langalla täyttää tulevana maanantaina pyöreitä vuosia ja me siskoni, veljeni sekä isäni kans halusimme yllättää hänet jollakin elämyksellä. Jotenka ostimme äidille matkan näihin maisemiin!

Ouiii! Mon chéri! Le PARIS! (en osaa ranskaa, sori)


Äiti saapui eilen tänne Espooseen täysin tietämättömänä tulevista koitoksista. Olimme toimittaneet hänelle lentoliput, joilla hän pääsi tänne Etelä-Suomeen, mutta mitään muuta ei oltu paljastettu. Nyt minä, äiti ja sisko toivon mukaan istua törötämme jo Helsinki-Vantaalla kuohuvaa nautiskellen. Äiti luonnollisesti kuvittelee, että olemme menossa tällaiselle tyttöjen reissulle, mutta yllätys voi olla melkoinen, kun Paraisilla meitä odottavatkin Sveitsistä junalla sinne matkustaneet veljeni perheineen! Ai että. Niin mehukasta.

Vietämme kolme yötä Paraisilla meikäläisen mittapuulla luksusoloissa, sillä velipoika on huolehtinut hotellivarauksista. Ei siis ihan perus-travelleri-sniiduilu-reppureissu-meininkiä, johon itse olen tottunut. Edellisellä Paraisten reissulla nimittäin yövyttiin Lauran kanssa todella hämärässä hostellissa varmaan laitakaupungin pimeimmällä syrjäkujalla (maksoi tyylin 10 eur / per yö), joten ihan virkistävää saada muunlaistakin näkökulmaa tästä rakkauden kaupungista. Koko reissu on valmiiksi kustannettu, joten äidin ei tarvitse huolehtia oikeastaan mistään. Hän saa ihan vain nautiskella Pariisista ja enemmän tai vähemmän laadukkaasta seurasta. Maanantaina myöhään illalla minä ja siskoni lennämme takaisin Suomeen, mutta äidin yllätykseksi (taas) hänen matkansa jatkuu vielä junalla veljen perheen mukana Sveitsiin loppuviikoksi! Tätäkään emme luonnollisestikaan paljasta ennen kuin ihan viime metreillä. Hihihi.

Oi että. Olen niin innoissani tästä minilomasta! On yksinkertaisesti vain niin super-duper-ihanaa yllättää äiti, joka on todentotta jokaisen hemmotteluhetkensä ansainnut

Oikein mukavaa viikonloppua sinne kaiffarit! 
 
Palataan Paraisten kuviin ja tunnelmiin jahka tulen takaisin kotiin. Instagrammiin ja Facebookkiin tosin tulee varmasti reissun aikana tippumaan päivityksiä, joten klik klik sinne vaan, jos kiinnostaa nähdä missä sitä viiletetään menemään! Niin ja tietysti ensi viikolla aletaan käydä läpi myös meidän hääpäiväämme kuvien sekä selostusten kera! Jeejee.

PS. Viime hetken vinkkejä kivoista kahviloista, ravintoloista, kirppareista ym. vierailemisen arvoisista kohteista otetaan ilolla vastaan! Perus Eiffelit, Louvret, Riemukaaret sun muut on ihan tuttua kauraa, mutta jos jotain muuta tulee mieleen, niin please, shoot this way!


21 kommenttia :

  1. Yllätykset ovat aina huippuja, varmasti äitisi tykkää! Me ostimme isälleni 60-vuotislahjaksi matkan Thaimaahan. Siinä vaiheessa kun kohde paljastui, taisi isukiltakin muutama kyynel vierähtää silmäkulmasta :)

    Mahtavaa reissua teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äiti repu vielä totesi viime viikonloppuna, kun veli perheineen palasi alppimaahan, että kylläpä on jo lapsia ikävä, että menee varmaan monta kuukautta ennen kuin niitä taas näkee. Eipäs mennytkään ;) Hih!

      Oi ihana ylläri oli teillä ja varmasti iskälle mieleinen. Kiitos Marjo!

      Poista
  2. Huiii, meni oikein kylmiä väreitä taas. Ihana ylläri äiskälle järjestetty. Ihana kuva myös! :) Superhauskaa matkaa koko porukalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sonja! Oi meillä on täällä niin kivaa (: Ja tulihan se äidillä tietysti itkukin!

      Poista
  3. Voih, äitinne on varmaan ihan otettu näin hienosta yllätyksestä! :) Ja pääsee vielä sitten Pariisin jälkeen Sveitsiinkin lapsenlapsia halailemaan muutamaksi päiväksi lisää... Meidän äiti ainakin varmaan itkisi onnesta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä täälläkin itkettiin <3 Yllätys oli melkoinen, kun vanhempi lapsenlapsista seistä törötti huoneemme ovella :D

      Poista
  4. Kyllä Rimma olet sitten niiiin kultainen, arvaa vaan olisinko itse onnellinen tuollaisesta yllätyksestä! Äitilläsi on kyllä varmasti maailman parhaimmat lapset :)
    Mutta näin minun ranskan taidoillani, bon voyage! Pitäkää hauskaa ja nauttikaa, superhyvää reissua :)

    VastaaPoista
  5. Aijai, Pariisi on niin sopiva paikka näille ylätyssynttäreille! ;D PS.MITÄ VIKAA MUKA OLI VIIME REISSUN HOTLASSA?! :DDD Ei niin mitään! + sieltä pääs metrolla kätevästi veke ;D Ihanaa Paraista ja Lekulle terkkujaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Ja sieltä pääsi onneksi nopeaa pois, mutta sitähän me ei tietty yöllä tajuttu ku lompsittiin pitkin kujia pilkkopimeässä :D

      Poista
  6. Voi eei, kunpa jokun järkkäisi mullekin noin mahtavan yllärin!

    VastaaPoista
  7. Aivan ihana yllätys!! ja noita on niiiiin vaikea pitää salassa! :) Itse sain pari viikkoa sitten avomieheltä synttärilahjaksi matkalahjakortin, jossa aika ja paikka on yllätys, ja voi tätä tuskaisaa odotusta ja vuorolistojen kyttäystä..joko, joko nyt!! ;D;D ihan superihanaa matkaa teille!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua! Vitsi ku kuulostaa just huipulta! Ihana mies sulla! Minä sain myös mieheltä tänä kesänä synttärilahjaksi yllärimatkan Sveitsiin :D

      Poista
  8. Voi miten ihana yllätys! <3 Kivaa reissua teille! :)

    VastaaPoista
  9. Onks Parainen joku sun keksimä lempinimi Pariisille? Eiks Parainen oo kuitenkin Suomessa? Täh...

    VastaaPoista
  10. Loistavaa, yllätykset on ihania. Me ollaan äitin ja siskojen kanssa alettu suunnitella iskälle viiskymppisiä, yllätysjuhlana tietenkin. Hauskaa, kun saa höynäyttää jotakuta ja sitten yllättää iloisesti. :D

    VastaaPoista

Hei, kiitti kommentista (: