2013/09/10

Kuulumisia pilvilinnoista!

Terve! Nyt on palattu Parriisista ja olihan siellä mukavaa. Reissu ja kaikki sen varalla suunnittellut yllätykset onnistuivat yli odotusten! Äiti oli niin onnellinen Miljoona kuvaa minilomasta olisi jaettavaksi teillekin, mutta pitää käydä ne vielä läpi ennen varsinaista photopläjäystä. Ihan kuitenkin tällaisena ystävällisenä vinkkinä, että en suosittele matkustamaan Pariisin metrossa lastenvaunujen kanssa. Se on yritetty tehdä käytännössä mahdottomaksi. Onneksi matkassa oli monta riuskaa kantajaa ja vaunuistakin irtosi näppärästi takapyörät, kun ei ihan joka oviaukosta meinattu mahtua.

Hääkuvia on tullut tiirailtua silmät kipeinä ja nyt pikkuhiljaa alan olla valmis jakamaan tarkemmin päivän kulkua kanssanne. Ainakin postaus koristeluista, tarjoiluista, musiikeista ja illan ohjelmanumerosta on tulossa. Niin ja toki potrettejakin sekä jahkailua kiitoskorteista. Trash The Dress-kuvia odottelen vielä saapuvaksi, mutta kyllä nekin lähiaikoina putkahtavat Cherryn koneelta omalleni.

Viikonlopun aikana tapahtui muuten jotain, mitä olimme myös ehtineet odottaa, kuin nousevaa kuuta konsanaan. Me saimme nimittäin meidän häävideon! Ai että se on mahtava!! Tippa jos toinenkin on ehtinyt vierähtää silmäkulmiin sitä katsellessa yhä uudestaan ja uudestaan. Videon kuvasi eräs ystävämme armaan veljeni avustuksella. Samainen ystävä hoiti myös videon sovituksen, editoinnin ja leikkauksen. Katsotaan nyt jaanko sen täällä blogissa vaiko en! Vai pihistänkö kokonaan itselleni ;)

 
Huomasin, että useampia uusia lukijoita on löytänyt tiensä tänne pilvilinnoihin viikonlopun aikana. Teretulemast joka ikisille! Ja iso halaus myös teille kaikille jo pidempään langoilla viihtyneille.

Jotenkin minulla on sellainen kutina, että tästä syksystä on tulossa kerrassaan huikea. 

Niin paljon suuria tai pieniä suunnitelmia tuntuu olevan kaikilla ja joka puolella. Mekin pistämme oman lusikkamme soppaan pian valmistuvan ullakon ja häämatkan fiilistelyjen kera. Onneksi uutta asuinkerrosta ei ole pahemmin varaa alkaa ennen reissua sisustella. Saattaisi nimittäin karata touhu ihan klassisesti näpeistä.

Tiistaita ystävät!


22 kommenttia :

  1. Hyvä että oli kivaa! :) Huh, uskon kyllä että Pariisin metrossa on lastenvaunujen kanssa aika tuskallista matkustaa... Muutenkin se metro on jotain aivan käsittämätöntä sokkeloa. :D Minä ainakin tahdon nähdä häävideon pian!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muutenkin koko Pariisi on ihan käsittämätöntä sokkeloa :D En tajua miten sellaisilla turistimäärillä voi kaupunki olla niin epäorganisoitu :D No, mutta oli tosiaan kivaa ja se on pääasia (:

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Väliin vähän häälätinää ja sitten loppuviikosta Pariisin kuvia (:

      Poista
  3. Joo häävideota kehiin:) ja reissukuvia kans :)!

    VastaaPoista
  4. Oon lukenut juttujasi jo pidemmän aikaa, löysin blogin varmaan googletellessani jotain hääjuttuja. Oon tosi huono kommentoija, mutta sanonpa nyt, että on ollut (etenkin myös tänä kesänä häitä juhlineena) ihana elää hengessä mukana kaikkien häävalmistelujen parissa. Ja etenkin tämä blogista häiden jälkeen paistava onnellisuus on kerrassaan liikuttavaa! Ja Pariisi-kuvio oli aivan mahtis. Siis tiivistettynä: tää on nykyään yksi mun lempiblogeista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oili, kiitos <3 Ihana kommentti! Piristit mun ei niin vahvasti mennyttä "maanantaita" (: Ja onnea hirmuisesti tuoreelle vaimolle! Kävin kuikkaamassa blogiisi. Se näytti ihanalta!

      Poista
  5. Oih, Pariisi olisi ihana paikka vielä joskus käydä <3 Ihme kyllä en ole sinne vielä koskaan päässyt. Ja odotan kyllä tämän syksyn osalta mielenkiinnolla etenkin niitä reissufiilistelyjä, pääsee samalla vähän itsekin fiilistelemään taannoista roundtrippiämme. :) Ja olet todella lukijasi ansainnut, harvaa blogia tehdään yhtä suurella huolellisuudella, hauskalla asenteella tai kauniilla kuvituksella - saati näiden yhdistelmällä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin varmana pääset vähän oman reissun tunnelmiin, kun on samoja kohteitakin tiedossa (: Kiitos Laapa <3 Ihan punastelen täällä kyllä tuollaisesta kommentista!

      Poista
  6. Juujuu, kaikkea vaan lisää, kuvia ja videoita ja mitä vaan :) Mehän ollaan ihan narkkareita täällä ;) Mahtavaa että oli huippureissu!

    VastaaPoista
  7. Olen tänä kesänä kolunnut viidet häät, joista tosin neljissä olen ollut toimittamassa hääbändin laulajan virkaan - no mutta kuitenkin. On siis tullut nähtyä erilaisia häitä, mutta olen niin varma että jos olisin päässyt kärpäseksi kattoon, niin teidän häät olisi ollut ihan huiput ja listan ehdottomassa kärjessä jo ihan häitä edeltävien valmistelu- ja fiilistelyjuttujen perusteella. Siispä odotan innolla kuvia teidän häistä! Kiitos tästä ihanasta fiilistelyblogista - ja erityisesti ihanista kuvista, joista välittyy aina uskomattoman hieno tunnelma.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olipas ihanasti sanottu <3 Kiitos!!! On niin suuri ilo kuulla, että tykkäätte ja viihdytte täällä blogini parissa. Eihän tätä tosiaan vain itselle viitsisi kirjoitella, joten te lukijat olette kyllä koko touhun suola (:

      Poista
  8. Ooh, voin vain kuvitella miten mukava reissu teillä on ollut. Onneksi maailmassa on noinkin ihania ihmisiä, eivätkä kaikki ajattele vain omaa nokkaansa! Varmasti äitisi on ollut todella liikuttunut ja onneissaan, niin olisin minäkin tuollaisesta yllätyksestä. Pariisi on unelmieni kaupunki ja joskus aion sinne vielä päästäkin. Sinä ryökäle vain lisäät minun matkakuumettani, ja olen varma että hypin kattoon kuvat nähdessäni! Eli niitä odotellessa. Sinun fiilistelyjä on aina ilo katsella, on ihana myötäelää ilossanne. Mielikuvituksellinen ja kaunis ajattelutapasi tekee blogista omalaatuisensa, ja postauksiasi on aina mukava lukea, kun niissä on niin suuri ripaus itse Rimmaa. Ja hääfiilistelyjä odotellassa, nytkin olen taas niin malttamattomana etten meinaa pysyä housuissani. Vielä häävideokin, huippua! Mukavaa viikkoa sinulle, oletko jo tsekkaillut minunkin blogiani? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äiti oli niin onnellinen ja itkettiin moneen kertaa yhdessä! Mutta vain ilosta (: Kiitos Kiia ihanasta kommentista! Kylläpä te nyt kerrassaan hemmottelette väsynyttä reissaria kauniilla sanoillanne <3

      Kiitos ja ihanaa viikkoa sinnekin! Olen käynyt ja käyn kyllä uudelleenkin, kun pääset takaisin arkirytmiin (: On jäänyt oma blogien luku harmittavan vähälle, viime päivinä kun oli tuon reissun kanssa hieman valmisteltavaa!

      Poista
  9. Blogiisi löysin omien häiden suunnittelun kautta viikonloppuna ja koukkuun jäin kuin kala! :) Täytyy myöntää heti alkuun että olen huono kommentoija, mutta sitä parempi lukija! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Repesin tuolle koukkuun jääneelle kala-vertaukselle :D Tervetuloa! Toivottavasti saat täältä hieman inspiraatiota ja ideoita omiin häihisi (: Hääpostauksia on kyllä vielä tulossa melkoinen läjä!

      Poista
  10. Olis kyllä niin mahtavuutta nähdä teidän video!! Vaikka kyllä noi kuvatkin on ihan superhienoja.:) Joskus omien häitten alla tuli paljon selattua jenkkiläisiä hääsivustoja ja silloin ajattelin että ei kellään tavallisilla ihmisillä voi olla niin hienoja häitä kuin niissä, mutta teillä kyllä näyttää olleen!! (Vaikka olette te kyllä ehkä hieman tavallista ihanampia.;))Kaikki näyttää niin täydelliseltä kuvissa, että toisaalta se saa entistä enemmän toivomaan että jakaisit videon tai ainakin pätkiä siitä. Toki on ymmärrettävää jos haluat pitää itselläsi mutta olisi se vaan niin upeaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, kiitos Saana <3 Ihana kohteliaisuus! Alunperin olin kyllä jakamassa videon täällä blogissakin, mutta nyt olen alkanut vähän muutenkin pihtaamaan hääpäivän muistoja, joten saas nähdä miten käy! Ei siinä sinällään kyllä ole mitään niin henkilökohtaista, kun puhetta ei kuulu, mutta silti (:

      Poista
    2. En siis tainnutkaan muistaa ihan väärin että tässä postauksessa oli alunperin jotain sensuuntaista videosta?;) täällä pidetään sormet ja varpaat ristissä ja peukut pystyssä että päätyisit sen edes hetkeksi tänne laittamaan!:D alunperin hääjuttujen takia innostuin sun blogia lukemaan ja hääpostaukset on ihan parhaita, mutta sen verran koukuttunut taidan olla, että vaikka niiden osalta loppu jo häämöttää niin lukeminen varmasti jatkuu!:) sun jutut on niin ihanan elämänmyönteisiä ja aitoja ja jaksat niin kauniisti vastailla kommentteihin että jopa minä, joka en alkuun yhtään ymmärtänyt miten jotkut jaksavat niin tarkasti seurata tuntemattomien elämää, olen ihan innoissani!

      P.S kamerasi uusi omistaja ei ole ollenkaan niin taitava käyttämään sitä, mutta on sillä ollut käyttöä pikkuisen ensimmäisten kuukausien ikuistamisessa.(:

      Poista
    3. Et muista yhtään väärin! :D Aloin jo perumaan aikeitani, mutta katsotaan tosiaan nyt, tuleeko se pätkä julkaistua vaiko ei (: Olen kyllä itsekin yllättynyt miten moni ihminen tänne blogiin on löytänyt ja todella nöyränä ja kiitollisena saamistani ihanista kommenteista ja lukijoista <3 Mahtava kuulla, että viihdyt täällä!

      Oi huikeeta, että kameralle on ollut käyttöä (: Sillä kyllä varmasti pääsee hyvin alkuu ja mikäli kuvausinnostus nousee ihan uusiin sfääreihin, niin annan toki taas kameravinkkejä mielelläni! Suukkoja sinne pikkuiselle <3

      Poista

Hei, kiitti kommentista (: