2013/01/22

Ei oo totta! Nyt ne on varattu!

Arvaatteko jo mitkä?

NO NE MAAILMANYMPÄRYSLENNOT

En tiedä oikein miten päin olisin, sillä tämän hetkinen fiilis on jotain uskomattoman ja käsittämättömän välimaastosta. Olen niiiiin valmis lähtemään matkaamaan maailman ääriin, näkemään uusia kaupunkeja, kokemaan uusia kulttuureja, fiilistelemään upeita maisemia, maistelemaan uusia ruokia ja ennen kaikkea lomailemaan jossakin kaukana poissa. Hetki pieni tässä vielä menee, että päästään nakkaamaan rinkat selkään, sillä startti on 15. marraskuuta tänä kuluvana vuonna. Ai että. Mä en ehkä kestä!

Lake Toba, Indonesia / Hong Kong

Cinque Terre, Italia

Lake Toba, Indonesia / Phu Quoc, Vietnam

Cinque Terre, Italia

Kerron tarkemmin meidän reitistä, hinnoista, käyttämästämme brittiläisestä matkatoimistosta, aikeistamme tehdä matkan aikana vapaaehtoistyötä sekä todellisesta honeymoon-kohteesta hieman myöhemmin. Tätä koko asiaa on pakko vähän makustella, sillä en ole itsekään vielä oikein käsittänyt, että lentolippujen pitäisi kolahtaa postilaatikkoon ihan näinä päivinä. Pääsemme siis ihan oikeasti vihdoinkin toteuttamaan unelmiemme matkan! Kolme kuukautta. Hela tiden, ihan vaan lomalla.

NJEEEE!!!


39 kommenttia :

  1. Jeeeeee!!!! Mahtavaa! :D
    Ai että! Teille tulee kyllä upea reissu!! :)

    VastaaPoista
  2. Oooooo, kuulostaa niiiiiin ihanalta, voi onnelliset!!! :D Vaikka kaikki sanoo, että odottavan aika on pitkä, niin kyllä se sieltä tulee!! Makustele ihan täysillä, kiva kuulla teiän suunnitelmista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollaan kyllä very very happy! (: Tulee se. On tätä jo niin pitkään odotettu, että yksi vajaa vuosi menee hetkessä ;)

      Poista
  3. Ihanaa! Teille on varmastikkin mahtava reissu tulossa! Jos meillä olisi vastaavanlainen tai vähän pienempikin matka tulossa olisin jo laukut pakattuna eteisen oven edessä odottamassa :D Miten ihmeessä maltatte odottaa?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä tiiä :D Hyvin varmaan, kun sitä ennen on häiden järjestelyt ja kaikki, niin pysytään varmaan kiireisinä ;)

      Poista
  4. Jeeee! Onnea lipuista, kuulostaa täydelliseltä enkä millään malta odottaa kuulla noita yksityiskohtiakaan! :)

    VastaaPoista
  5. Oi kuinka ihanaa, kuullostaa upealta!

    VastaaPoista
  6. Ihan ihan mahtavaa!

    (Ps. Pukusi on sovituskunnossa. :))

    VastaaPoista
  7. JEEE! Mahtista :D (suosikkini noista kuvista on tuo Vietnamissa otettu, missä reppureissaaja pitää kiinni tyylikkyydestään Longchampin veskalla ;))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä veska tosin on valitettavasti ostettu jostain Ho Chi Minh Cityn hämäriltä yömarkkinoilta, ku eipä tämä reppureissaaja muistanut mitään niinkin oleellista, kuin pienempää laukkua ottaa koko reissulle mukkaan :D Aattelin vissiin vetäväni kaikki päivät rinkka selässä. Hah!

      Poista
  8. WOU! Onnea! Pakko myöntää, etten itse pystyisi moiseen irtiottoon... ainakaan vielä. Hatunnoston paikka siis ja kaikkea hyvää ja upeaa teidän reissullenne. Kai päivität blogia matkan aikana? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se itseäkin vähän hirvittää ja taitaa tulla viimeistään jouluaattona äitiä ikävä :D Kolme kuukautta on kuitenkin yllättävän pitkä aika, vaikka näin reittiä suunnitellessa se tuntuu kovin lyhyeltä..

      Kyllä olisi tarkoitus päivittää blogia reissun päältä. Ei ihan joka päivä, mutta jos kerran pari viikossa (:

      Poista
  9. Vastaukset
    1. Oi on! Tätä varten on kyllä jaksettu fiilistellä ja haaveilla (:

      Poista
  10. Oijoi! Olen aina luullut maailmanympärysmatkojen olevan urbaaneja legendoja! :) Aivan loistavan upeaa matkaa teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos (: Siihen lähtöön on vielä tosin "pikku" hetki aikaa. Hih.

      Niin minäkin muuten luulin, kunnes selvisi, ettei se enää nykypäivänä ihan niin älyttömän kallista hommaa olekaan. Ainakaan lentojen osalta!

      Poista
  11. Upeeeta ! ^^ Ette varmasti pysy nahoissanne, wau.
    Ja nämäkin kuvat niin huippuja.. Minä en ole ikinä päässyt Eurooppaa pidemmäs, maybe some day.

    Satu
    Indie by heart

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei kyllä oikein meinata pysyä (: Kiitos!

      Kyllä sä joku päivä. Ihan varppina! Ja sitäpaitsi ei Euroopassa ole mitään vikaa, täällähän riittää aivan upeita paikkoja vaikka muille mantereille jakaa (:

      Poista
  12. Voi että miten mahtavaa! Oon kyllä hieman kateellinen :) Mutta nyt kommentointi into heräsi noista Cinque Terren kuvista, milloin olet siellä ollut ja millaiset oli kokemukset? Itseä kiinnostaisi kovasti k.o. paikka.

    Tellu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kannata olla kateellinen, kun omaa reissua vain suunnittelemaan (: Oltiin J:n kanssa Cinque Terressä 1,5 vuotta sitten, syksyllä 2011. Voin kyllä suositella. Aivan ihana paikka ja upeat maisemat! Rakastan muutenkin Italia, etenkin nuita pohjoisosia älyttömästi. Turisteja oli, kuten arvata saattaa, yhdessä viidestä kylästä (Monterosso) hirveästi ja siinä olikin niitä resortteja sekä kunnon uimaranta. Tuo viimeinen kuva on sieltä, sillä käytiin pyörähtämässä siellä jalkaisin sitä kuuluistaa Via dell'Amorea pitkin. Itse yövyimme Vernazzassa, joten sitä tai Cornigliaa voin suositella, jos tykkää paljon rauhallisemmasta menosta (: Tuo toinen kuva missä istun kaiteella on meidän vuokraaman asunnon parvekkeelta Vernazzasta! Kannattaa myös varata iso tukku rahaa mukaan. Tuolla ei paljon kauppoja ole, joten kaikki turistit syö ravintolassa :D Jonain tiettynä viikonpäivänä siellä kyllä käy autoja, joista saa kaikenmaailman elintarvikkeita!

      Poista
  13. Ihanaa! Voi vitsi miten mahanpohjassa varmaan kutittelee mukavasti!

    Mä olin ihan super hyper innoissani meidän Balin reissusta saati sitten jos tuollaiselle reissulle (kaikkine aktiviteetteineen jotka mainitsit)lähtisi niin en todella tiedä miten kuluvan vuoden oikein jaksaisin. Onneksi teillä on häät tulossa jotka varmasti alkaa viemään enemmän tilaa ajatuksista mitä lähemmäs teidän päivä käy. Sen jälkeen ei tosissaan ihan kamalan pitkä aika olekkaan enää teidän matkaan ^^ Jeijj!

    Matkustelu friikkinä odotan innolla tietoja teidän reitistä ja hinnoista ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se meinaa vähän kutitella (:

      No sepä se. Tässä on onneksi niin paljon muutakin ajateltavaa, että tämän matkan sysää vähän väkisinkin taka-alalle, jahka pääsee taas kunnolla hääfiilistelyn makuun. Teidän Balin reissu oli varmasti upea <3

      Lupaan tehdä sellaisen faktapostauksen tässä joku päivä (: Varmaan monia kiinnostaa just tietää nuista hinnoista ja muutenkin!

      Poista
  14. Kuulostaa huipulle! Kylläpä sitä tähän vuoteen mahtuu jännitettävää ja odotettavaa! :) täälläkin odotellaan lisää tietoa suunnitelmistanne.. :) 3 kk maailmalla, keskellä suomen pahinta ajanjaksoa (kelien puolesta).. Ehkä mekin joskus.... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tekin joskus (: Jouluna tulee varmasti koti-ikävä, mutta aikomuksena on viettää joulunpyhät ystävien kanssa Australiassa, niin ehkä se vähän lievittää koti-ikävää (:

      Poista
  15. Ei vitsi, kuulostaa niin ihanalta! Ja täydelliseltä häämatkalta. Tuollaisen mäkin haluaisin, seikkailuja, paikallista elämää ja kuitenkin jokin "honeymoon"-kohde matkan varrelle :)

    Tuonne Cinque Terreen on itselläkin tarkoitus mennä kevään aikana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei muuta kuin haaveita toteuttamaan sitten kun on sen aika (: Ollaan kyllä itsekin ihan into pinkeänä ja just puhuttiin, että muuten punkataan reppu-reissaaja "oloissa", mutta tuo yksi viikkoa paratiisi-saarilla ollaan kyllä ihan silleen "ökyillen" (:

      Cinque Terre on ihana! Oi sinä onnellinen, kun sinne pääset (: Jos haluat vinkkejä, niin kerron mielelläni!

      Poista
  16. Voi että kuinka ihanalta kuulostaa! Odottelen niin innolla näitä häämatkapostauksia aina, kun oma häämatkakin on tässä suunnitteilla... :) Siihen on kyllä vielä hieman enemmän aikaa kuin sinulla, niin kuin häihinkin, vaikka ajankohta onkin jo selvillä :)!

    Hinnat, majoitukset, varsinaiset matkakohteet ja lentoyhtiöt ja kaikki tällainen kiinnostaa minua kyllä paljon, eli jos teet jonkun "fakta-postauksen" niin oon kyllä kovin hyvin kiitollinen! Meilläkin on nimittäin suunnitelmissa lähteä tuollaiselle kiertoreissulle useampaan kohteeseen, pääasiassa reissataan Etelä- ja Itä-Euroopassa (opiskelijabudjetti riittää siihen paremmin :D), mutta muutama kohde on kauempanakin. :) Meilläkin on tarkoituksena tuon reissaamisen lisäksi pitää sellainen viikon pituinen varsinainen "häämatka" jossain vähän kauempana. Thaimaa ei kiinnosta minua yhtään, yritän keksiä jonkun ei-niin-tavallisen rantakohteen Euroopan ulkopuolelta. Olisiko ehdotuksia? :D Mies haluaa jonkun mahdollisimman romanttisen, mutta itse haluaisin, että siellä olisi myös jotain tähtävää ja tehtävääkin! :D

    - Maria

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajatuksissa olisi tehdä juurikin sellainen fakta-postaus alkaen ihan siitä Round The World-lipun varaamisesta, kustannuksista ja meidän pääkohteista voisinkin kertoa sitten erikseen (: Me siis sisällytetään se "viikon häämatka" tähän reissuun, kun yksi kohde on sellainen paratiisi, ettei mitään järkeä :D

      Viikko Kaakkois-Aasiassa on aika lyhyt aika, mutta jos sitä voi venyttää pariin viikkoon niin johan alkaa kohteita löytyä (: Pitäis vähän tosiaan tarkemmin tietää mitä haette, minkä tasoista majoituksen pitää olla jne, että osaisin suositella! Itse kyllä suuntaisin Filippiineille ;) Hong Kongiin lennot ja siitä sitten jatkolento vaikkapa Cebuun! Sinnehän mekin aiotaan :D

      Opiskelijabudjetilla pystyy muuten hyvin reissaamaan Euroopassa. Oltiin kerran mun kaverin Lauran kanssa vajaa kuukausi reilaamassa ja ei kyllä ollut päiväbudjetti kovin päätä huimaava (: Pitäis ehkä siitäkin tehdä joskus postaus, mutta kun reissusta on pari vuotta aikaa, niin ei ole tullut kerrottua! Minne maihin tarkalleen haluaisitte Euroopassa suunnata?

      Poista
  17. Nähtävää ja tehtävää piti kirjoittaa, heh! :) - Maria

    VastaaPoista
  18. Onpa ihanaa! Lentolippu taskussa on ihmisen hyvä olla :) Kävinkin jo tuolla aiemmassa häämatka-aiheisessa postauksessa fiilistelemässä ja kommentoimassa. Meidän häämatka tosiaan starttaa ihan pian, päätimme perustaa sille oman erillisen blogin (http://matkallamaailmanaariin.blogspot.fi). Meillä ei taida olla samoja kohteita tiedossa, ellemme sitten päädy matkan päätteeksi Hong Kongiin. Kovasti tekisi mieli taas, siitä on tullut minulle kovin rakas paikka ♥ Me tullaan varmaankin kotiin suurin piirtein niillä main, kun teillä on lähtö. Voin sitten omissa paluuahdingoissa käydä fiilistelemässä teidän reissua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hong Kong on kyllä ihan kiva paikka, mutta mulle jäi siitä vain sellainen vähän hälyinen kuva. Ehkä nyt olisi hyvä aika mennä parin vuoden jälkeen uudestaan tsekkaamaan mikä siellä on meininki (: Mä aion todellakin seurata teidän matkaa! Ehkä sitten joskus nokka niillekin suunnille minne te olette nyt menossa, mutta tämän reissun jälkeen seuraavaksi haluaisin kyllä päästä sinne Lattareihin (: Vähän harmittaa, että se jää nyt pois kartalta, mutta ehtiihän sitä! Toivottavasti (:

      Poista
  19. Hong Kong on niin ihana, ja siellä on hirmuinen kasa kaikkia tosi rauhallisia paikkoja myös, vaikka mun sydämessä on paikka sille hälinällekin. Kuinka monta päivää olette? Voin laittaa jotain vinkkejä kivoista, vähän sen tohinan ulkopuolella olevista paikoista, jos haluat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä oli viimeksi HongKongissa vuoden vaihdossa ollut "opas" mukana, joten sinällään päästiin kyllä tutustumaan ihan kivoihinkin paikkoihin (: Ehkä nuo Aasia suurkaupungit ei vaan oo mun juttu :/ Mutta laita toki vinkkejä! En osaa vielä yhtään sanoa kuinka kauan siellä ollaan, sillä se tulee olemaan meidän gate away-muihin Kaakkois-Aasian kolkkiin, kuten Filpparit ja Laos. Kotilennot on sitten myös Honkkarista!

      Poista
  20. Hienoa, mahtavaa, upeaa! :)

    Etenkin tuosta vapaaehtoistyön osuudesta lukisin mielelläni lisää! Itsekin sitä on tullut useasti harkittua, mutta sopivaa järjestöä ei ole siihen vielä löytynyt..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeee! (:

      Meillekin se on vielä selvityksen alla, että mihin mennään ja kuinka pitkäksi aikaa. Viikosta kahteen todennäköisesti ja nimeomaan vapaaehtoistyötä eläinten hyväksi. Kerron siitä lisää, jahka itse ehdin asiaa enemmän selvitellä ja saadaan jotain varmuutta hommaan (:

      Poista

Hei, kiitti kommentista (: