2014/09/01

Retkipäivä susirajalla ja arvonnan voittaja

Viime lauantaina vietettiin kansallista retkipäivää, jonka tarkoituksena on kannustaa kaikkia suomalaisia keräämään oma retkiporukkansa ja lähtemään unelmiensa retkelle - lähelle taikka kauas. Me matkustimme viikonlopuksi Kainuun korpiin, joten mieluisista retkipaikoista ei niissä maisemissa ainakaan tullut pulaa. Pakkauduimme perillä autoihin ja lähdimme vähän isommalla kokoonpanolla paikallisen "lentokentän" läheisyyteen nauttimaan kirpeästä syysauringosta, retkieväistä sekä poimimaan puolukoita (tai siis muut poimi ja minä keskityin ison mahani kanssa puhisemaan).

Retkipäivän virallisilla sivuilla sanotaan luonnossa oleskelun tekevän ihmiselle hyvää. Voin kyllä allekirjoittaa tämän satatuhatprosenttisesti. Vielä kun seurana on oma maailman rakkain perhe, parit koirat ja muutama hyvä ystävä, niin voiko sitä ihminen vapaapäivältään enää enempää edes toivoa? Eipä kyllä.

Huomatkaa Pupun tyylikäs retkeilyteemaan sopiva maastokuosinen takki, joka ei kaikesta päätellen ollut arvon leidin mielestä riittävän lämmin.


Kyllä tällä latauksella on taas valmis arjen pyörteisiin.

 Energistä uutta viikkoa kamut!

PS. Kiitos kaikille Canonin kanssa yhteistyössä toteutettuun arvontaan osallistuneille! Voittajaksi random.org arpoi anonyymin kommentin numero 43 (kirsi.pulkka@gmail.com). Voittajalle on lähetetty sähköpostia!

Photos:
Olympus OM-D E-M1 + M.Zuiko Pro 12-40mm f2.86 kommenttia :

 1. Ihanat kuvat! Meillä olis tarkoitus ( jos tästä nyt porukka tervehtyy ja muut pysyy terveenä) suunnata mökille viikonlopuksi ja puolukoita poimimaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että oon kade! En sairastelusta vaan mökkeilystä :) Toivottavasti tervehdytte ja pääsette nauttimaan luonnosta!

   Poista
 2. Ihanan tunnelmallisia kuvia :) Ja tuo pikku chihu...oi miten suloinen! Tyttärelläni on aika saman näköinen uroschihu Tito.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Pupu sai nyt erikoisoikeuden lähteä retkelle mukaan, kun muut jäivät kotiin odottamaan!

   Poista
 3. Elä helekkarissa, me oltiin lauantaina iltapäivällä kans tuolla Venäläisenahossa :D Oikeen nautittiin kenttälounas siellä!

  VastaaPoista

Hei, kiitti kommentista (: