2014/08/28

Kehystetyt kuvamuistot + arvonta!

 Käytän nykyään Instagramia paljon enemmän kuin vanhaa tuttua Facebookia mitä tulee kuvien jakamiseen blogin ulkopuolella. Oma hurahtamiseni Instagramiin, eli tuttujen kesken Instaan, tapahtui itseasiassa aika myöhään, vasta reilu vuosi sitten. Siitä huolimatta sovellukseen on tullut näköjään jaettua jo lähemmäs 900 kuvaa (herrajestas). Pääosaa kuvasaaliista näyttelevät luonnollisesti erinäiset reissukuvat niin kotimaasta kuin maapallon toiselta puoleltakin. Pidempään olen jo miettinyt, että pitäisi teetättää näitä räpsyjä ihan paperikuviksi asti, mutta enpäs ole laiskuuksissani saanut aikaiseksi tehdä tilausta netin kautta.

Onnekseni kesän alussa Canon haastoi meikäläisen muutaman muun bloggarin kanssa kokoamaan Instagram-kuvia lempikohteistaan ja kertomaan mitä kaikkea kuvilla voisikaan tehdä. Tämähän tuli kuin tilauksesta! Kyseistä tarkoitusta varten saimme jokainen Canon SELPHY CP 910-printterit, jolla kuvat voi printata kätevästi suoraan vaikkapa kännykästä. Voisiko tätä hommaa siis enää helpommaksi tehdä?

Aluksi ajattelin iskeväni printtaamani kuvat joko minimaalisen eteisemme seinälle taikka jääkaapin oveen, mutta Pinterestin ihmeellistä maailmaa selatessani tulinkin toisiin aatoksiin. Kotoa löytyi passelisti Ikeasta joskus haalittu Ribba-kehys sekä häiden peruja olevia minipyykkipoikia, joiden avulla päätin koota oman settini olohuoneessa portaikon alla sijaitsevaa vanhan astiakaapin päällystä koristamaan. 


Joten tadaa! Siinä se nyt on. Ihan jeba, vaikka itse sanonkin. Kuviahan tuohon mahtuu vielä lisääkin, mutta pahaksi onnekseni printteristä loppui paperi kesken. Pitänee käydä haalimassa lisää. Otoksia voi vaihdella narulle fiiliksen mukaan tai pistää vaikka kyllästyessään järjestyksen uusiksi. Selphyllä onnistuu tehdä myös ihan normikokoisia 10x15 senttisiä fotoja, mutta näille Instagram-kuville luonnollinen printtausmuoto oli tietysti tuttu neliö. 

Kiinnostaisko sinuakin saada omat kuvamuistot printattua? Nyt se on mahdollista, sillä minulla on lupa ja kunnia arpoa yksi Canon Selphy teidän lukijoiden kesken. 

EDIT: Arvonta on päättynyt! Kiitos kaikille osallistuneille.

Osallistuaksesi arvontaan pyytäisin sinua kommentoimaan tätä postausta ja kertomaan mitä sinä tekisit printatuilla Instagram/tai muilla matkakuvillasi? Laittaisitko perinteisiin kehyksiin pöydälle, albumiin vaiko jotain ihan muuta? Jätäthän kommenttiin myös toimivan sähköpostiosoitteesi, jotta tavoitan sinut mahdollisen voiton napsahtaessa kohdalle!

Osallistumisaika päättyy ensi viikon maanantaina 1.9. klo 12.00 ja suoritan arvonnan saman päivän aikana. Printteri saatetaan onnelliselle voittajalle postitse (toimitus vain Suomeen).

Lykkyä pyttyyn kamut!

PS. Tänään suunnaksi pohjoinen!

Postaus ja arvonta on toteutettu yhteistyössä Canonin kanssa.

   


141 kommenttia :

 1. Laittaisin suurimman osan kuvista albumeihin. Ostin juuri häitä varten todella pitkästä aikaa ihkaoikeita valokuva-albumeita. Mutta eihän niitä uudempia kuvia tietty ollutkaan kuin koneella digiversioina. Jäi harmittamaan että siinä hässäkässä ei ehtinyt enää kuvia teettämään ja esille tuli vain lapsuuskuvat. Printterillä olisi helppo myös tulostaa kuvia muistoksi muillekin. Esimerkiksi juurikin häistä tai kesälomareissusta.

  VastaaPoista
 2. Kuvat pääsisivät keittiön kuvaseinällemme. Siinä piti ensin olla pari kuvaa nätisti aseteltuna, mutta nyt se on paisunut ja paisunut... Mutta me tykätään ja vieraistakin on hauska katsella kuvia.
  P.S ihanat pinnatuolit sulla keittiössä! :)

  mariaveevouti@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Kyllä mulla menisi kuvia albumeihin, mutta joitakin otoksia voisi olla esillä uudessa diy-muistitaulussani. Siihen voisi kuvia vaihdella fiiliksen mukaan.

  VastaaPoista
 4. Oi miten ihana idea ja vaikuttaapa kätevältä tuo tulostin! :) Tekisin kuvista ainakin taulun eteiseen, mutta kyllä suurin osa kuvista päätyisi albumeihin. Nykyään kaikki kuvat ovat melkeinpä kovalevyllä, vaikka albumista kuvia on paljon kivempi katsella. :) virva.hyttinen@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Ihan eka kyllä matkisin tuota Sinun ideaasi! Aivan mahtava!!! hippu(at)outlook.com

  VastaaPoista
 6. www.livingstone.fi-sivulta ainakin kulmakehykset kutkuttavat ja värikkäistä kehyksistä voisin sommitella pojan huoneeseen matkataidetta :)
  muuten tulee enää harvemmin tilattua paperikuvia, koska esim kaikilta reissuilta teetän nykyään kuvakirjan.
  Mut ihan ehdottomasti haluaisin tällaisen tulostimen, koska kuvia tulee räpsittyä aikasta paljon ja niitä on mukava antaa ystäville ja sukulaisillekin muistoksi.
  katjasusanna.manninen@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Varmaan tekisin kuvista aluksi jonkin ihan uuden sisustuselementin kotiimme, mutta lopulta ne päätyisivät albumeihin tai leikekirjoihin. Aika ihanan monipuolisia olisivat kyllä nuo instakuvien pienehköt printit! :) mira.a.niemi@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Liikkuvaiselle ihmiselle varmasti ihan mahtava laite!
  Itse keräisin kuvista jonkinlaisen kollaasin kodin seinälle.
  wafer(at)suomi24.fi

  VastaaPoista
 9. OUMAIGAAD! mä kyllä ihastuin sun viritelmiin ja tekisin varmaan itse samoin, omaan sisustukseeni sopivammalla tavalla :) valkoiset kehykset ja ehkä tosi iso kehys 8) <3

  jonnalle_@hotmail.com

  VastaaPoista
 10. Ihana idea tuo kehys pyykkipoikineen! Ihan harmittaa kun tulee niin harvoin tilattua kuvia paperikuviksi. Omalle tulostimelle olisi kyllä käyttöä. Tykkään itse askarrella paperikuvat albumeihin. :)

  VastaaPoista
 11. Sain heti noista pyykkipojista idean ensi joulun joulukalenteriksi. (Kai joulusta voi jo pikkuhiljaa alkaa höpötellä?) Viime jouluna löysin muistaakseni Tigerista pikkuisia pyykkipoikia, jossa jokaisessa oli punainen sydän ja numero 1-24. Virittelin Heinäseivästikkaisiini ( http://siipaistia.blogspot.fi/2013/11/ala-itke-ruma-lapsi-ota-rusina.html) juuttinarua ja lisäilin joka päivä pyykkipoikaan jonkin yllätyksen - suklaakarkeista ässäarpaan, mikä nyt pyykkipojassa pysyykään. Ensi jouluna kalenterista voisi paljastua joka päivä uusi ihana muisto instagram-kuvana! aino.siippainen (0) gmail.com

  VastaaPoista
 12. Albumiin menisi osa ja osa kollaasiksi eteisen seinälle :) mmyheartishere@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Aivan ihana tuo sinun instagram-kuvien taulusi! Minä tekisin varmaan myös jonkin taulun seinälle, ehkä kiinnittäisin ne vierekkäin isolle levylle ja levy seinään tms. :D

  VastaaPoista
 14. Askartelin meidän ekana vuosipäivänä lahjaksi poikaystävälle käsinsidotun pienen kirjasen, johon teetin valokuvamuistoja jokaiselta kuukaudelta vuoden aikana yhdessä tehdyistä asioista. Olisi hauska viedä nyt lokakuista vuosipäivää ajatellen vol. 2 tästä kirjasta pidemmälle, ja tulostaa itse myös kirjan kuvat! :)

  jemina(at)nimio.fi

  VastaaPoista
 15. Ihana idea!

  sara.sarlin@hotmail.com

  VastaaPoista
 16. Tosi kiva idea tuo itsetehty taulu! :)
  Itse harrastan askartelua / skräppäystä, joten suurin osa kuvista menee albumeihin. Tosin kyllä meilläkin on paljon kuvia seinilläkin.
  Mukana arvonnassa, blogdreamincolor@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Oon tilannut mun instakuvat jo kohta kolmen vuoden ajan Ifolorilta, jossa ne leikataan valmiiksi ja postitetaan kotiin parissa päivässä. Voi myös tilata suoraan puhelimelta. Mulla ne koristaa eteisen magneettiseinää jossa näen ne varmasti joka päivä! :)

  VastaaPoista
 18. Meillä on vielä askartelematta hääalbumi, joten Canon Selphy tulisi todella tarpeeseen. (Häistä on siis aikaa vaatimattomat 5 vuotta. Ups!).

  rombox@hotmail.fi

  VastaaPoista
 19. Laittaisin kuvat albumeihin, osan jääkaapin oveen ja jakaisin kivoja pikkukuvia perheelle ja ystäville:)
  minnahiltunen@hotmail.com

  VastaaPoista
 20. Tuo sun idea on niin hieno, että tekisin varmaan samantyylisen sommitelman kuvista joko seinälle tai kehyksiin!

  outi.siirila@kotinet.com

  VastaaPoista
 21. Meillä on eteisen lipaston päällä magneettinen liitutaulu, johon tulee kiinniteltyä milloin mitäkin. Tykkään vaihdella sen ilmettä tasaisin väliajoin. Nyt siinä on kasa kauniita postikortteja meidän reissuilta, mutta noista ihanista neliön mallisista kuvista saisi erittäin kivan kollaasin siihen :)

  elliina87@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Varmaankin albumeihin laittaisin =). Mukaan arvontaan!
  ninuska76@luukku.com

  VastaaPoista
 23. Olen keräänyt viinipullojen korkkikorkkeja ja niistä on suunnitelmissa kasata ja liimata sellainen muistitaulu. Siihen haluaisin printtailla instakuvia muistilappujen kavereiksi!

  -viipeiii@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Osan kuvista laittaisin seinälle ja osan varmasti albumiin. :)
  aiinookoo@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Laittaisin kuvat ehdottomasti uuden asuntoni seinälle hieman samalla tyylillä kuin sinä teit tuon hienon kehyksen. Laittaisin muutaman narun kiinni seinään ja ripustaisin niihin valokuvia roikkumaan sekä myöskin sitten sellaiset sisustuspallovalot. :)

  - elluska

  elina_2@ live.com

  VastaaPoista
 26. Mulla on vuosia ollut ajatus printata kuviksi matkakuvista parhaat..siellä ne vaan koneella on edelleen. Itse sommittelisin kuvat valkoisissa kehyksissä seinälle, osan albumeihin. Rakkaimmat lähelle..yöpöydälle <3

  marisusanna@luukku.com

  VastaaPoista
 27. Loistava idea! Meillä on juuri menossa matkakuvien koontiprojekti, joka on kestänyt jo koko kesän. Ensin siis tavoitteena kehittää kuvat albumeihin, jotta olisi mahdollista muistella omaa matkaa konkreettisesti. Tämän jälkeen vuorossa olisi lempparikuvien valitseminen ja kehittäminen seinälle/seinille.

  Eli seinäkuvien kehitys olisi se oma juttu!

  kakaiivonen@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Kiinnittäisin kuvat vanhaan ikkunaan ja sen sitten seinälle :-) sanna.peuralahti(at)gmail.com

  VastaaPoista
 29. Minä laittaisin ehdottomasti seinille suuren osan ja loput laittaisin albumiin, Lontoon lomakuvia. :)
  Terveisin
  Hukkakukka
  sopeutuja(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 30. Tulostelisin häitä varten kuvia vieraile esiteltäväksi tai sitten häiden jälkeen voisi tulostella kuvia vieraista ja laittaa kiitoskortin mukana menemään :)

  VastaaPoista
 31. Pinterestiin hurahtaneena toteuttaisin varmaan joitakin lukemattomista valokuvien käyttöideoista, joita olen sieltä löytänyt, yhtenä varmaan juurikin tuollainen samanlainen kehyksellinen versio. :)

  - Pinja (pinja.korvenoja@gmail.com)

  VastaaPoista
 32. Löysin juuri perheeni vanhasta aitasta paljon vanhoja astialaatikkojen kansia ja sisareni kunnosti niistä eräänlaisia "taulukehyksiä". Osaan tausta maalattiin liitutaulumaalilla, ja osa maalattiin valkoiseksi. Ajatuksena oli nimenomaan laittaa narulla valokuvia kiinni koristamaan vanhoja laatikonkansia. Ainakin yksi kansista on menossa valokuvineen ystävälleni tupaantuliaislahjaksi, siihenkin hommaan tämä printteri olisi varmasti mainio vehje! rimaka@utu.fi

  VastaaPoista
 33. Albumiin ja vanhaan ikkunaan, jossa siis vielä lasi, sisustuselementiksi. Ihania kuvia.
  sara1seppala@gmail.com

  VastaaPoista
 34. Haluaisin ripustaa seinälle enemmänkin kuvia, mutta harmittavan harvoin tulee kuvia teetettyä.

  VastaaPoista
 35. ALBUMIIN! ja toki kavereille antaisin omat kappaleet, joko kehyksissä tai itse tehdyssä albumissa :)
  Valokuvat on aina hyvä lahjaidea :3
  laukkanen.of.alma@gmail.com

  VastaaPoista
 36. Heps, jonkinlaisen kuvakollaasin reissukuvista ja omista lemmikeistä tuolla kokoaisin.

  Jännä, miten just näin vastaavan kehyshomman instagramissa ja mietin, että millä ihmeellä nuo pikkukuvat on tulostettu :) Täällä siis http://instagram.com/diyosa

  mikko.sahanen@gmail.com

  VastaaPoista
 37. Minä en oikein välitä tavallisista albumeista, vievät kauheasti tilaa. Sen sijaan tykkään laittaa kuvia esille kehyksissä ja vaihdella niitä silloin tällöin uusiin. Eli luultavasti tulostelisin tuoreimman reissun kuvia ja lykkäisin ne kehyksiin seinälle.
  mentha@gmail.com

  VastaaPoista
 38. Kuvat pääsisivät vaatekaappini oveen! Idea on ollut mielessä jo pitkään ja tällainen tulostin olisi hankintalistalla...
  elli.leppiniemi@live.fi

  VastaaPoista
 39. Varmaan tekisin jonkinlaisen kollaasin kehyksiin kuvista. Myöskin käyttäisin sitä kiitoskorttien mukaan tulostettaviin photobooth kuviin ja seuraavana kesänä Sara-kaason häissä olisi varmasti ihan hittijuttu.
  Kuitenkin joku tuollainen sinun tekemäsi kehysratkaisu olisi itselle tällä hetkellä mieluisin. Minusta ja miehestä, arkea lämmittämään.
  Ehkä saattaisin Petestä tulostella kuvia ja liimailla työpaikan pukkarin kaapinoveen, siitä puuttuu vielä Peten kuva kokonaan. :)

  lovefall2014@gmail.com

  VastaaPoista
 40. Sun idea on kyllä mahtava ja sitä pitäisi varmaan päästä matkimaan, mutta ihan ensiksi täyttäisin yhdet tyhjät kehykset. Keväällä 2011 olimme poikaystävän kanssa ensimmäisellä yhteisellä lomamatkalla Berliinissä ja ostimme sieltä valokuvakehykset, joissa ei VIELÄKÄÄN ole kuvaa. :D
  marjukka.j.laakso@helsinki.fi

  VastaaPoista
 41. Laittaisin kuvat albumiin :)

  foreverdarkwoods6@hotmail.com

  VastaaPoista
 42. Tuollainen kehys on loistava idea. Ja hienoa siinä on se, että siihen voi vaihtaa kuvia vuodenajan ja fiiliksen mukaan. Tuollainen printteri olisi kiva jo ihan siksi, että kuvia tulisi tulistettua. Niitä olisi kiva lähetää ystäville ja tehdä vaikka itse kortteja =).

  VastaaPoista
 43. Mä niiiiin toivon, että arpaonni suosii tällä kertaa mua!! :D

  Mullon ties kuinka pitkältä ajalta kaikki kuvat teetättämättä. Ihan sitä varten, että saisin aikaseks teetättää, oon hankkinu granitista semmosia naruja (niitä pyörän tarakan mustekalajuttujen tapaisia), joihin ne kuvat voi laittaa klipseillä kii. Eli vähän pyykkipoika tyyliin!

  kirsi.pulkka@gmail.com

  VastaaPoista
 44. Tulostetut kuvat laittaisin esille vanhoihin tikapuihin esim. juuttinarulla. :) jonna.kuusivuori@gmail.com

  VastaaPoista
 45. Vau mikä värkki!! Oon niin usein harmitellut, kun kaikki kivat kuvat jäävät puhelimeen ja instaan, kun ei vaan saa aikaiseksi teettää niitä. Muutenkin kaikki kuvat lojuvat koneella... Rakastan instan neliönmallisia kuvia ja tekisin niistä sinusta inspiroituneena jonkin vastaavanlaisen sommitelman seinälle :) hansci_@hotmail.com

  VastaaPoista
 46. Laittaisin meidän makuuhuoneen seinälle rakkaimpia kuvia, jotain ehkä myös jääkaapin oveen piristämään. Lisäksi tekisin pikkusiskolle lahjaksi jonkinlaisen albumin/vihkosen meille tärkeistä kuvista. Ai että, en ihan hetkeen raaskisi itse tuollaista ostaa, mutta tää olisi niin hyödyllinen ja kiva! Nyt vaan peukut kyynärpäitä myöten ristiin...

  johanna.a.kangas@gmail.com

  VastaaPoista
 47. En tiedä mitä sähläsin kommenttini kanssa, mutta mikäli se ei tullut perille, niin tässä vielä toiseen kertaan! Ei voi ottaa sitä riskiä, että jäisi ulos näin mahtavasta arvonnasta :) mutta joo, mullahan kaikki kuvat jäävät vain puhelimeen ja koneellakin lojuu teettämättömiä kuvia. Rakastan instan neliönmallisia kuvia ja niistä olisi mahtava tehdä sinun inspiroimana jokin vastaavanlainen sommitelma seinälle :) hansci_@hotmail.com

  VastaaPoista
 48. Oi ihana idea! Kuvia olis mahtava päästä tulostelemaan ystäville ja läheisille annettavaksi ja postitettavaksi <3 Minä en siis haluaisi tulostella kuvia albumiin vaan muiden iloksi lähetettäväksi ja nähtäville! :)

  Toivotaan, että arpaonni suosisi!

  T. Jenna dijentta@gmail.com

  VastaaPoista
 49. Parhaimmat otokset keräisin tauluksi seinälle.
  mussaka(at)luukku.com

  VastaaPoista
 50. Tällä saisi tehty tosi kivan kollaasin tyttäreni huoneeseen, jossa olisi kuvia hänen vauva-ajoista pieneksi koululaiseksi asti :-)
  Laitteella syntyisi myös kivoja pakettikortteja lahjoja koristamaan.
  Toivottavasti onni suosii minua :-)

  VastaaPoista
 51. Mulla on sellainen taulu, jossa on valmiiksi pyykkipoikia narulla. Laittaisin kuvia siihen, ja varmasti myös jääkaapin oveen.. satu.arjenhetket (a) gmail. com

  VastaaPoista
 52. Mulla on omatekemä puinen valokuvakehys, siihen laittaisin osan kuvista esille ja keksisin lisää luovia ratkaisuja kuville :) hanna.koivukoski@hotmail.com

  VastaaPoista
 53. itsellä menee vastaavanlainen pyykkinaru sängyn yläpuolella, joten laittaisin kuvia siihen roikkumaan ja loput kehyksiin ja lahjaksi. :-) rebekka.ojala@luukku.com

  VastaaPoista
 54. Ihana toi sun idea laittaa kuvat kehyksiin vähän eri tavalla! Itse haluaisin tehdä huoneeseeni kuvaseinän, tai sitten ostaisin paljon kivoja kehyksiä ja kiinnittäisin ne seinälle. :)

  jatta.pietil@hotmail.com

  VastaaPoista
 55. Osan kuvista laittasin ihan perinteisesti albumiin, osa seinälle tauluihin ja sitte mulla on vielä sellanen vanha ikkuna, jonka ruutuihin voisin niitä kiinnitellä :) lupu_92(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 56. Uiiii, olispa ihana palkinto! Vauvakuvia on tiedossa meille taas pian ihanan paljon ja niitä olisi ihana saada ihan paperisenakin. Nykyään harvoin enää muistaa tai jaksaa lähteä tilailemaan.

  Kuville voisi kehittää jotain aivan ihanaa, mutta taitaisin kääntyä jonkun jättimäisen korkkitaulun, johon voisi nuppineuloilla vaihdella kuvia fiiliksen mukaan!

  VastaaPoista
 57. Antaisin ystävilleni <3

  voilooa@gmail.com

  VastaaPoista
 58. Olen säilönyt talomme vanhoja pieniä ikkunoita. Tekisin niistä taulun, johon kuvat laittaisin. :)

  laura.honkala(ät)gmail.com

  VastaaPoista
 59. Tekisin seinälle kollaasin tai koiralle "vauvakirjan". :)
  holopaisen_veera [at] luukku.com

  VastaaPoista
 60. Laittaisin kuvat seinälle niin, että niitä voisi aina fiilistellä ja palata ihaniin ja unohtumattomiin hetkiin. Jaiks arpaonni suosi minua nyt ! kinkki97@gmail.com

  VastaaPoista
 61. Laittaisin kuvat kollaasiksi vaatekapin oveen! :)
  fanni.rautio@gmail.com

  VastaaPoista
 62. kuvat pääsis aika varmasti seinälle ja albumeihin! :-)
  selina.vahasoyrinki@hotmail.fi

  VastaaPoista
 63. matkisin ehdottomasti sinun ideaasi!! aivan loistava ja niin kaunis. toinen vaihtoehto on seinän poikki kulkeva "pyykkinaru", johon ripustaisin kuvat pyykkipojilla ja ehkä sekaan itse tekemiäni lippuja ja muita koristeita. :)
  adva003@eduouka.fi
  mieletön arvonta!!

  VastaaPoista
 64. ¨No mie käyttäysin kuvia ehdottomasti rakkaassa harrastuksessani; skräppäyksessä :)
  Tulee muistot tallennettua yhdelle sivulle monella tapaa :) Loput kuvat sitte tietysti voisi laittaa
  albumiin tai lähettää kavereille postissa päivien piristykseksi :)
  Ja okei, saattaisin matkia myös tuota siun ideaa ja laittaa kuvia kehyksiin roikkumaan ;)

  Anniina

  anniinaj@hotmail.com

  VastaaPoista
 65. Osa albumiin ja osa eteisen seinälle "pyykkinarulle" :)

  VastaaPoista
 66. Tekisin olohuoneen seinälle värikkään kollaasin piristämään valkoista seinää! :)
  veera.1998@hotmail.com

  VastaaPoista
 67. Meillä on miehen kanssa suunnitelmana tehdä olohuoneen seinälle jonkinlainen magneettitaulu, ja siihen laittaa magneeteilla kiinni kuvia ym. muistoja kaikista yhteisistä reissuistamme, eli tämä tulisi aivan loistavaan saumaan! :)

  isae.salminen@gmail.com

  VastaaPoista
 68. Aivan ihana! Meri ja taivas tekevät kuvista ihanan värisiä ja nuo mustat kehykset on just passelit! Tuohon on helppo vaihdella kuvia kun entisiin alkaa kyllästyä.

  Nykyiseen asuntoon ei mahdu oikein mitään uutta, joten täällä laittaisimme kuvia häitä varten tehtyyn magneettitauluun jossa tällä hetkellä on hääkuvia. Uuteen asuntoon haluaisin vanhan ikkunan, johon kuvia voisi laittaa joko kiinnittämällä lasiin tai noin niib kuin teillä.:)

  VastaaPoista
 69. Laittaisin kuvat koristamaan huoneeni seiniä erimallisiin ja kokoisiin kehyksiin. Paperisina kuvia on paljon kivempi tuijotella ja muistot pysyvät paremmin tallella kuin bittiavaruudessa. Blogisi on muuten tosi ihana ja saa kauhean reissukuumeen iskemään lähes joka kerta kun eksyy tänne. //Natte
  natalie.keltto(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 70. Hauska tauluidea :)

  Haaveilein kuvataulukollaasista, joten sinnehän nuo varmasti päätyisivät :)

  VastaaPoista
 71. Onpa ihana kollaasi! Mulla on harmillinen tapa jättää otetut kuvat lojumaan tietokoneen syövereihin, koska olen niin kerta kaikkiaan laiska säätämään teettämispalveluiden kanssa. Tuo printteri olisi siis aivan loistojuttu! Kuvia laittaisin varmaan ihan joka paikkaan, ainakin pari kollaasia seinälle ja mahdollisesti kokoaisin myös albumin esim. reissukuvista.

  lovecomesatdawn at gmail.com

  VastaaPoista
 72. Mä kyllä teettäisin meidän viime talven reissusta kuvat ja tekisin scrapbookin, joka olisi painajainen kaikkien niiden silmille, ketkä vihaavat askartelua :D

  VastaaPoista
 73. Mahtava arvonta! Itse tekisin kuvista kollaasin seinälle :-)

  alisa.vahasoyrinki@hotmail.fi

  VastaaPoista
 74. Itsehän teetätän edelleen old school -malliin parhaat kuvat albumeihin ja kehyksiin joten miksipä muuttaa tätä perinteikästä tapaa. Usein kyllä harmittaa ettei instan kuvia saa paperille, niillä olisi mukava ilahduttaa niin itseä kuin kavereita

  VastaaPoista
 75. OIJJOIJJOI, miten söpö! Mä tulostaisin kesäkuisten häideni photobooth-saldoa kiitoskorttien kylkeen, jättäisin miehelleni aamuisin kuva-arvoituksia töihin lähtiessä ja tekisin töihin kuvista viittomasanakirjan. Olisipa mahtava juttu! Heitän arpani peliin!
  japuu@hotmail.com

  VastaaPoista
 76. Tuollainenhan olisi ihan loistava! Tulee heti noiden jääkaappi ja kuvakollaasi mahdollisuuksien jälkeen mieleen että voisi ottaa helposti kuvia hyvistä asuista ja ripustaa ne vaatekaappiin paniikki aamujen pelastukseksi. Tai sitten niitä voisi lähettää postikorttien tapaan tai kirjeiden mukana ystäville! Muotoilun opiskelijana portfolioiden tekemisessäkin tuollainen vempele auttaisi hirmuisesti! Peukut pystyyn!! peppi.kotiranta@gmail.com

  VastaaPoista
 77. Hei! Tekisin kuvista joulukortteja, jotka lähettäisin Suomeen jääville sukulaisillemme ja ystävillemme. Ne muistutaisivat ja innostaisivat kenties heitä irtautumaan Suomen kaamoksesta ja lähtemään joulun ja uuden vuoden viettoon Et.-Eurooppaan, niin kuin itse olemme tehneet ainakin 10 vuoden ajan. t. sari
  sari.paananen3@luukku.com

  VastaaPoista
 78. Laittaisin kuvia kehyksiin meidän eteiseen, vähän samaan tyyliin kuin sinäkin :)

  VastaaPoista
 79. Olen itse hyvin uusi Instan käyttäjä, mutta jo nyt olen miettinyt kuinka kivan kollaasin niistä saisikaan seinälle! :) Tämä arvonta tuli siis juuri hyvään saumaan! En edes tiennyt tuollaisia laitteita olevankaan.. Oikea tekniikan ihmelapsi.. :D

  aveckarolina@gmail.com

  VastaaPoista
 80. Tosi näppärä vehje! Puhelimella tulee otettua paljon kuvia, niitä ei vaan tule ikinä tulostettua, olisipas ihana tuollanen. Tekisin eteisen seinälle ison kollaasin meidän elukoista ja ystävistä, jollain kuvioteipillä ehkäpä kiinnittäisin seinään. Tuo sinun idea on kyllä aivan mahtava! :)

  lilli.luukkainen@hotmail.com

  VastaaPoista
 81. Kiva idea! :) Itse laittelisin kuvia albumeihin ja varmaan joitakin esillekin nykyisten kuvien seuraan.
  mari-w@jippii.fi

  VastaaPoista
 82. Uskalsin kerrankin ottaa osaa tälläiseen arvontaan, nyt on niin mahtava palkinto!

  Tekisin ehdottomasti yhden olohuoneen seinän täyteen kuvia! Olen jo vuosia haaveillut kuvaseinästä ja nyt uuden ison asunnon myötä se olisi enää toteutusta vailla! Nyt olohuoneen toista seinää koristaa iso taulu, mutta viereiselle seinälle haluaisin jotain erilaista ja uutta. Itsekkin valokuvaajana haluan tietysti esitellä vieraille uusimpia ja upeimpia otoksia, mikäs olisi sen hienompi tapa kuin istuttaa sohvalle ja näyttää seinällistä kuvia.

  Ja nimenomaan printterin haluan sen takia, että sillä voi tulostaa puhelimestakin kuvia. Vaikka järkkärillä pääosin kuvat tulee otettua, on välillä puhelimellakin otettuja niin hieno katsoa, että nekin ansaitsevat päästä näytille!

  anette.naroma@luukku.com

  VastaaPoista
 83. Kuulostaapa kätevältä laitteelta, löytys todellaki käyttöä meilläki!
  Jollain muotoa kuvat tulisi esille, albumiin on niin laiska laittamaan :)
  meerielisa@gmail.com

  VastaaPoista
 84. No niin. Nyt siis tuli mahdollisuus kommentoida.. Olen jo kahden vuoden ajan ajatellut pukea ajatukseni sanoiksi, mutta hitahana pohojalaasena en ole ehtinyt. Tää on mun suokkariblogi, oon elänyt sun mukana Töölökauden, uuden kodin rempan, konin, koirat, ihanan entisen kotini Oulun, häät, suopotkupallot, reissut, raskaudet ja kuvaamisen. Parasta, mitä seinille voi laittaa, on omat kuvat. Toi sun idea ja kohde on hyvä, omani laittaisin erilaisiin kehyksiin yläkertaan vievän tylsän seinän koristukseksi, monta sekalaista kuvaa oman perheen tähtihetkistä.
  mervi.klintrup@gmail.com

  VastaaPoista
 85. Vau!! Hieno:). Mulla on tekeillä tollane vanhaan kulahtaneesee ikkunapokaan. Laitan juuttinarua menee siksakkii ni kuvatki menee vähä sillai. Boyfrendi sano vielä et vie pyykkipojat pihalle sateesee ni niistäki tulee vanhan näkösiä:):). Tulis siis käyttöä ja tarpeeseen ü. hanne.leppanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 86. Suunnittelen (vuoden ja yhden päivän päästä koittavia, jeij!) häitämme, ja olen jo pitkään miettinyt että polaroid-tyyliset Save the Date -kortit olisivat tosi hauskat! Eli tämä masiina olisi vallan passeli niiden printtailuun. :) Myös tuo tekemäsi taulu on upea, saattaisinpa varastaa senkin idean omaan käyttööni! ;)

  annashtina@hotmail.fi

  VastaaPoista
 87. Onpas näppärä kone! Minä tekisin varmaankin kuvamobilen katosta roikkumaan.

  VastaaPoista
 88. Kuvia menisi varmasti sekä albumiin että kehyksiin. :)
  pinkzalmiac@gmail.com

  VastaaPoista
 89. Seinälle varmaan jollain systeemillä.
  aino11.5@luukku.com

  VastaaPoista
 90. Onpa hyvä idea! Tuollaisen voisin itsekin printterin kanssa toteuttaa, omaan tyyliin ja sisustukseen sopivaksi tuunaten. Värikkäitä kuvia, niistä välittyy eri maiden tunnelmat ja muistot parhaiten <3 Jotenkin nyt toivoisi muuta kuin perinteisia kehyksiä, ne vievät niin paljon tilaa.

  marooncat@hotmail.com

  VastaaPoista
 91. Tuli hirveä hinku kunnon vanhanaikaisiin valokuvakansioihin, joten sellaisia varmasti ostaisin ja täyttelisin ne teemoittain eri kuvilla. Saattaisinpa jopa antaa sellaisia lahjaksi ystävilleni. Voisin myös laittaa kuvia seinille, jotka ovat opiskelijaboxissa kovin tyhjät.

  jpulska@ulapland.fi

  VastaaPoista
 92. Oi että! Minäkin tahtosin tommosen. Voisinpa tulostella muistoja arjesta ja juhlasta, laittaa seinälle tai jakaa muillekkin. Ja olispa mukava sellainen vanha kunnon albumikin.
  riikkasofia.kalkaja@gmail.com

  VastaaPoista
 93. Tuo sinun toteuttama ratkaisu on kyllä todella kaunis. Itselläni printatut kuvat pääsisivät ehkä vähän tylsästi kehyksiin, vaikka toki pinterestin syövereistä voisi löytyä lisää kauniita ja persoonallisia ratkaisuja myös mullekin toteutettavaksi :)

  linda_helala @ hotmail.com (välit pois)

  VastaaPoista
 94. Tekisin jonkun sievän kuvakollaasin seinälle! lehtonenira@gmail.com

  VastaaPoista
 95. Tuo sinun ideasi on ihana kotiin toteutettavaksi! :) Sisustukseemme passaisi beige, paksureunainen iso kehys, johon kuvat voisi joko laittaa lasin taakse sikinsokin tai juurikin tuolla tavalla naruun ripustettuna! Luultavasti osa kuvista myös päätyisi ensi kesän häihimme, muiden rakkaiden kuvamuistojen joukkoon seinälle <3
  katariina.kansakangas@gmail.com

  VastaaPoista
 96. Kauniisti sanottuna inspiroituisin sinun ideasta ☺ Printicin kautta olen tilannut insta-kuvia ja niitä on jääkääpin ovessa! tilda.vanilla@gmail.com

  VastaaPoista
 97. Tuo taulu oli kyllä hieno idea:) Itse voisin myös miettiä tekisinkö tuollaisen taulukollaasin kuvista tai sitten laittaisin ihan pienempiin kehyksiin kuvia,

  VastaaPoista
 98. Kaunis kuvakehys! :) Minun on pitänyt jo ikuisuuden teettää kuvia ulos koneelta, että saisin niitä kotiimme esille, mutta miksi se tuntuukin niin vaivalloiselta ajatukselta! Pitäisi vain ottaa asiaksi.. mutta toivotaan sitä etten, että tässä arvonnassa tärppäisi, niin kynnys olisi todella matala tulostella kuvat ulos :)
  santunmaja@gmail.com

  VastaaPoista
 99. Uuh! Tuollainen! Mulla ois yksi pieni seinä johon nuo sopisivat täydellisesti.. sen jälkeen taiteilisin jonkun hienon albumin ja jakaisin pieniä ylläreitä ystäville :)

  VastaaPoista
 100. Laittaisin kuvat kehyksiin ja seinälle kivaksi taulukollaasiksi :)
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 101. Ihania kuvia! Tulisi enemmän kuin tarpeeseen, koska tarkoituksena on printtailla kuvia koristamaan ensi vuonna hääjuhlatilaamme :) emmakaroliina1@gmail.com

  VastaaPoista
 102. Tekisin lasten kuvista kollaaseja lahjaksi mummeille ja tädeille.
  pussikarhu(at)luukku.com

  VastaaPoista
 103. Minulla on suunnitelmissa tehdä dyi vauvakirja ihan vauvelin alkumetreiltä saakka skräppäystä/ paperiaskartelua hyödyntäen. Tuo printteri olisi TÄYDELLINEN noiden kuvamuistojen printtaamiseen ja käyttämiseen juuri tuossa tarkoituksessa :) Käyttöä printterille kyllä löytyy paljon muutakin (kollaasit, joulu- onnittelukortit, valokuvakehyksiin täytettä jne jne.)!

  Ihana arvonta, kiitos!

  Elisa / elisankorut@gmail.com

  VastaaPoista
 104. Laittaisin kuvat varmaan albumiin. Mulla on ollut jo pitkään projektina teetättää parhaista muistoista valokuvia, jotta osa olisi edes paperiversiona, eikä vaan koneen ja kovalevyn uumenissa. Tämä ehkä saisi hommaan vauhtia! ;)

  VastaaPoista
 105. Laittaisin kuvia juurikin jääkaapin oveen taikka kehyksiin. Hauska toteutusidea teillä! Osallistun siis arvontaan. :)
  (ainosiren9@gmail.com)

  VastaaPoista
 106. Ihana tuo teidän kuvakollaasi. Itse otan paljon kuvia perheestäni, lemmikeistäni ja luonnosta. Kaikkia kuvia ei tietenkään mahdu esille, mutta tälläinen kollaasi on ihana idea!! Ehkäpä juuri tälläiseen tarkoitukseen olisi meidänkin kuvat.... :)
  Ihanaa viikonloppua!!!
  Anna E.
  anna-e@hotmail.com

  VastaaPoista
 107. Minä käyttäisin kuvat ehdottomasti valokuvaseinään ja täyttäisin kotini ihanilla muistoilla valokuvien muodossa! :) Printterille olisi varmasti käyttöä jatkossakin ja sillä voisi ilahduttaa helposti myös esimerkiksi rakasta ystävää kokoamalla yhteisistä hetkistä muistorikkaan valokuva-albumin!
  Viivivain@gmail.com

  VastaaPoista
 108. Vau mikä kapistus!! Jos tuollaisen omistaisin, veikkaan että kuvia tulisi tulosteltua itselle ja ystäville muistoksi. Esim joku valokuvaseinä voisi olla tosi hieno! Musta maali alle ja kuvia siihen sitten sikin sokin.

  Hei huomasin näistä kuvista että teillä on kaunis valkolakattu mosaiikkiparketti. Oletteko itse sen käsitelleet noin hienoksi? Jos niin olisi kiva kuulla kokemuksia remontista koska meilläkin (vanha ja kellastunut) mosaiikkiparketti, jonka haluaisin hioa ja valkolakata juuri tuollaiseksi kauniiksi. Monikaan ei mosaiikkiparketista tykkää, mutta minusta se sopii 90-luvun taloihin erinomaisesti! Antaa ihan eri fiiliksen kun joku tavallinen parketti.

  VastaaPoista
 109. Laittaisin valokuva-albumiin:)
  suvi.lahdemaki@gmail.com

  VastaaPoista
 110. Tekisin makuuhuoneen seinälle kollaasin. :)

  VastaaPoista
 111. Kuvia tulostuisi jääkaapin oveen sekä ystäville muistoksi! :)

  VastaaPoista
 112. Upea arvonta! Mä tykkään ripustella kuvia näkyville, joten voittotulostimella tulisi takuulla printtailtua valokuvia seinälle kehystämistä silmällä pitäen :)
  laura.leppajarvi@gmail.com

  VastaaPoista
 113. Varmaankin tekisin kuvakollaasin seinälle tästä sinun postauksestasi inspiroituneena :) Ja albumeista tykkään kanssa!
  jomapynn@gmail.com

  VastaaPoista
 114. Tänään juuri miehen kanssa mietittiin, että hääkuvaprintit ovat jo aikansa eläneet makkarin seinällä ja jotain uudistusta sinne kaivattaisiin - rakkaita reppureissukuvia kenties vuodelta äx ja yy! Silloin kun oltiin vielä nuoria ja solakoita, hahahha :D
  ideas-items-issues@hotmail.fi

  VastaaPoista
 115. Kiva idea sinulla! :) Itse tekisin lapselle albumeita, sillä nyt kuvat tuppaavat jäämään kovalevyn uumeniin... T. Heidi. A

  VastaaPoista
 116. Todella kaunis taulu! Itse askartelisin reissukuvista ison kollaasin olohuoneen valkoisen seinän täytteeksi. mairex_world(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 117. Tuo sinun "pyykkinaru" -ideasi on kivan näköinen, vastaavaa voisin itsellekin soveltaa!
  marvu954(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 118. Vautsi tuo taulu! Itsekin laittaisin seinälle, ehkäpä juuri tuolla samalla tavalla tai sitten yhtenä pitkänä naruna vaikka sängyn päätyyn roikkumaan. Pari laittaisin kehyksiin ja albuminkin voisi tehdä. Kun nuo kuvat tosiaan tuppaavat jäämään sinne koneelle...
  aino.vanhakartano@hotmail.com

  VastaaPoista
 119. Ihanan näköinen tuo syteemi (ja ihana Pulla pitkästä aikaa <3)!

  Ollaan just avomiehen kanssa kuukauden reppureissulla, ja vaikka tien päällä on oltu vasta viikko, on kuvia tullut otettua jo melkein tuhat... Joten jos tuon täydellisen palkinnon voittaisin, tulisi reissukuvat ripustettua olkkarin seinälle, Ikeasta ostettuun vaijerisysteemiin (joka nyt on täynnä kuvia, jotka tulisi jo päivittää)!

  Kauneinta taidetta ja seinäntäytettä on mielestäni valokuvat muistorikkaista hetkistä ja rakkaista ihmisistä.

  Toivottavasti onni potkisi nyt (toisaalta jos reissaa jo maailmalla rakkaansa kanssa, voiko se enempää potkia?)! Ihanaa syksyä Rimma ja terkkuja Pullalle :)

  katri.kronman@gmail.com

  VastaaPoista
 120. Minun kuvani päätyisivät sekä kansioon, kehyksiin että seinälle! Ihana olisi saada jonkinmoinen kuvakollaasi uuden kodin seinää koristamaan. Todnäk myös tulevasta perheenjäsenestä saattaa jokunen kuva tulla otettua - siispä kuinka näppärää olisikaan tulostella muistoja mummuille, ukeille ja kummeille! :) minttu.kyllonen@gmail.com

  VastaaPoista
 121. Uu uu uu, ihan mahtavaa, loistoarvonta kuin tilauksesta! Minulle tulisi juuri nyt tarpeeseen, sillä printtailisin laitteella Save the Date -kortit menemään sekä myöhemmin paikkakortit häihimme. Oispa ihanaa, että arpaonni suosisi! :) Hauska ja erittäin käyttökelpoinen myös toteuttamasi pyykkinarut kehyksissä -idea; parhaiden kuvien valinta seinälle kun on mielestäni äärimmäisen vaikeaa.
  - Se toinen Kainuun tyttö

  VastaaPoista
 122. Rakkaimmat niin matkakuvat kuin muutkin kuvat seinälle kehyksiin. Osa matkakuvista seinällä olevan maailman kartan vierustoille. Pari kuvaa pääsisi myös jääkaapin oveen. Loput albumeihin ja osa myös ihanille ystäville :) waldomari@hotmail.com

  VastaaPoista
 123. Tekisin kuvista kollaasin piristämään valkoisia seiniä. Maiju.hyyrylainen@gmail.com

  VastaaPoista
 124. Asettelisin kuvat seinälle kollaasiksi ehkäpä pyykkinarutyylisesti! Ihanat muistot ja kauniit kuvat esille :) Ystävillekin olisi mukava jakaa yhteisiä hetkiä.
  maroona@suomi24.fi

  VastaaPoista
 125. Laittaisin parhaat lomakuvat seinälle, kehyksiin, jääkaapin oveen ja työpaikalle. Muistuttamaan menneistä matkoista ja upeista lomafiiliksistä :)
  haavematkoja@gmail.com

  VastaaPoista
 126. Tuo sinun valokuvien–ripustus–pyykkipojila -ideasi on aivan loistava! Me ollaan just ostettu ensimmäinen oma asunto ja laitellaan tätä pikkuhiljaa oman näköiseksi. Soveltaisin sinun ideaasi ja tekisin valokuvista keittiön seinälle kollaasin. Ripustaisin koko seinän leveydeltä kaksi juuttinarunpätkää ristikkäin ja siihen sitten pienillä pyykkipojilla valokuvat kiinni. Esille pääsisi parhaat yksilöt vanhoista matkakuvista jenkeistä, ausseista, equadorista, meksikosta yms matkakuumetta lievittämään (lisäämään?). Eikä käyttötarkoitukset taatusti siihen loppuisi, kun edellisissä kommenteissa on muutama niin hyvä idea mm. korttien tekemnen valokuvista, että pitäisi päästä kokeilemaan. heidi.sysioja@gmail.com

  VastaaPoista
 127. Kuvani päätyisivät makuuhuoneen seinälle.
  malinenmarja@hotmail.com

  VastaaPoista
 128. Osan kuvista laittaisin jääkaapin oveen, siinä kuvat piristäisivät meidän arkea joka päivä. Lisäksi laajentaisin seinällä kehyksissä olevien kuvien kokoelmaa. Kiitos kauniista blogista, jatkathan sammaan malliin :) teijamo@yahoo.com

  VastaaPoista
 129. Käyttäisin printattuja kuvia niin moneen eri tilanteeseen: jakaisin niillä hyviä muistoja ystäville, tekisin niillä kuvataidetta seinille kotiin, piristäisin työpöytää vaihtuvalla "näyttelyllä" ja tärkeimpänä tekisin ystävälleni lahjaksi valokuvia täynnä olevan matka-albumin yhteisestä reissustamme :) jasmi_90@hotmail.com

  VastaaPoista
 130. Laittaisin kuvat juurikin pinterestistä saatuun ideaan, "verkkotelineeseen" kiinni ja esille seinällemme :)

  heini.suokas@gmail.com

  VastaaPoista
 131. Itselläni on tietokoneen työpöydällä kansio, johon olen kerännyt jo jonkin aikaa kuvia mitä haluaisin teetättää. Mutta kun eihän sitä saa koskaan aikaiseksi. Laitteella kuvat voisi vain hetkessä tulostaa ja ripustaa seinälle, antaa ystäville tai laittaa albumiin muistoksi. Toivottavasti arpaonni suosisi! Muuten, aivan huippu tuo idea ripustaa kuvia pyykkinarulle ja kehykseen! Terkuin, Julia. (julia.isoaho@hotmail.com)

  VastaaPoista
 132. Varmaan osan kuvista laittaisin albumiin, jottei kaikki kuvat olis aina vaan koneella :). Mut tärkeistä muistoistoita tekisin kuvakollaasin mein uuteen kotiin, jota vielä remontoidaan. Olis ihna sinne kuitenki heti saada muistot näkyville.
  -zui-

  VastaaPoista
 133. Tauluksi keräisin seinälle parhaimmat kuvat, loput albumiin säilöön.
  wonderwhy(at)netti.fi

  VastaaPoista
 134. Oi miten kätevä vekotin! Kuvien teettäminen aina lykkääntyy, tuolla ei ehkä niinkään.

  Itse laittaisin kuvia ihan varmaan vaan albumiin ja muutaman hyvän otoksen laittaisin kehyksiin, joiden kuvia voisi fiiliksen mukaan sitten kierrättää.

  ieza.blog@gmail.com

  VastaaPoista
 135. Perinteisesti albumiin!
  marja-anneli@luukku.com

  VastaaPoista
 136. Vau ompa kätevää! Koska asun kaukana perheestäni, sukulaisistani ja parhaista ystävistäni, niin täyttäisin asuntoni seiniä ja valokuvakehyksiä heidän kuvillaan :)

  laura.kovala@gmail.com

  VastaaPoista
 137. voi miten ihana idea tuo kehys! voisin hyvin tehdä samantyylisen :) perinteisiä albumeja ei meillä juuri käytetä, kehyksiin vaan =)
  kikatin@hotmail.com

  VastaaPoista
 138. Oi että, tuollaisia kuvia olisi ihana printata vauvakirjaan! Epäilemättä niitä eksyisi myös seinälle ja/tai albumiin. :)

  jose (miuku) ajastaika.com

  VastaaPoista
 139. Ronitherocksausage1. syyskuuta 2014 klo 10.40

  Uppeita kuvia niinkuin aina! Jos voitan kyseisen laitteen niin laittaisin kaikki kuvat nätisti seinälle tai kehyksiin! ^_^

  VastaaPoista
 140. Hienoja kuvia ja hyvä idea :) Itse laittaisin myös vanhoihin kehyksiin kuvia ja 6 viikkoisesta vauvastakin tulee näpsittyä päivittäin kymmeniä kuvia, joten tulostimelle todella olisi käyttöä.
  piakhaataja@gmail.com

  VastaaPoista
 141. Onpas hieno idea tuo taulu. Voisin ehkä toteuttaa samanlaisen meilläkin perheemme kuvista, mikäli kyseisen laurreen voittaisin. Harmittavan vähän tulee nykyään kuvia teetettyä ja tämä olisi siihen hyvä apu :)
  nurmelamaija@hotmail.com

  VastaaPoista

Hei, kiitti kommentista (: