2014/04/23

Meidänpä vapautta vaarat on nää

Mitä kuuluu viiden tähden metsäretkeen? Loistoseura, lämmintä kaakattia, tuoretta nisua, nokipannukahvit, auringonpaiste, suomalainen korpimaisema ja nuotion räiske. Ai että ja meillä oli pääsiäislauantaina nämä kaikki! Lämpötilakin kipusi reilusti plussan puolelle, joten kevyessäkin toppatakissa olisi tullut kuuma, ellei siperiasta päin olisi vinkka käynyt melkoisella voimalla. 

Näitä kuvia katsellessa tulee ihan lapsuus ja joka viikonloppuiset retket mieleen. Isä kuorimassa kirveellä lahopuusta kaarnaa, äiti valmistelemassa eväitä ja koirat hyörimässä jaloissa meidän lapsien juodessa pillimehua nuotion ympärillä. Voi muistoja!


Oi kevätaurinko. Kyllä sinua onkin odotettu.

Tiistaita kuomat!


16 kommenttia :

 1. Voi kuinka hyvin osaatkaan vangita hetken ja tunnelman kuviisi. :) Upeita otoksia jälleen kerran ja kauniit ovat myös maisemat!

  VastaaPoista
 2. Haha, tyyppi nauttii nisusta ihan täysillä :D Ihania retkimaisemia ja tietty toi hauva <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauva on nimeltään Titityy ja hän on jo vanha rouva. Mikkään ei voita äitin tekemiä nisuja! ^_^ Etenkin, kun nekin tehdään nykyään vegaanisina. Hih.

   Poista
 3. ihania kuvia, ihana, ihana Suomi !!
  vaikka pakko myöntää, kun on tepastellu edellisenä päivänä sandaaleissa + farkuissa + topissa puolet päivästä, niin toi lumi vähän tekee näistä kuvista vähemmän houkuttelevia :D heh.

  -Maria

  ps. pitää treffailla taas, 5 päivän päästä meinaan oon kotisuomessa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei täällä pääkaupunkiseudulla oo lunta ollut enää piiiitkään aikaan, joten no worries (: Tervetuloa takas ja ilman muuta reffataan!

   Poista
 4. Kaakattia. :D En voi olla nauramatta aina kun kuulen tuon. <3

  VastaaPoista
 5. Voihan Kainuu ja Ämmä <3

  VastaaPoista
 6. Upeita kuvia kertakaikkisesti! Ja ihana sie ♥

  VastaaPoista

Hei, kiitti kommentista (: