2014/02/21

Tatuointi pääkaupunkiseudulla?

Hei ystävät! Tarvitsen apuanne. Voisitteko suositella minulle tatuointiputiikkia pääkaupunkiseudulta? Aikomuksissa ottaa suhteellisen pienikokoinen teksti-inkki mustalla, joten ilmeisen tarkkaa jälkeä tarvittaisiin. Värin pitäisi toki olla myös vegaanivarma, mutta sen voin aina itse varmistaa ennen tatuoinnin ottamista. Mutta ne suositukset mikäli sellaisia löytyy, please shoot this way! Asialla ei ole mikään kiire, joten pitkäkään jono ei meikäläistä haittaa. Ehdinpähän henkisesti vielä hetken valmistautua tulevaan koitokseen. Apua, sattuuko se?

Kuvassa Jiitä koristellaan Thaimaassa. Minun piti ottaa samassa paikassa mustetta omaankin ihoon, mutta se jo aika monta kertaa mainittu vatsatauti muutti suunnitelmia, joten jäi ottamatta. Harmi, koska kyseinen putiikki ja sen taiteilijat olisivat todellakin olleet jokaisen bahtin arvoisia.


Eilinen postaukseni herätti hurjan paljon keskustelua! Kiitos siitä! Vastaan teidän kommentteihinne heti tänään työpäivän ja superjännittävän Suomi-Ruotsi jääkiekkomatsin jälkeen. Haluan paneutua ajatuksiinne kunnolla ja eilen illalla en sitä harmikseni ehtinyt tekemään.

Huikeata viikon parasta päivää kuomat!

PS. Huomenna me lähdetään harrastamaan kotimaanmatkailua Keski-Suomeen. Jei.

EDIT: Tatskaaja löytynyt! Kiitos kaikille suosituksista!

EN // Just asking recommendations of tattoo shops here in Helsinki and wishing happy weekend to all!


14 kommenttia :

 1. Camo Tattoo Hakaniemessä, Tarmo Koskinen on artistin nimi. Mun luottotatskaaja, ihan mahtava tyyppi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuhannesti vinkistä! Pitääpä tsekata kyseinen taiteilija (:

   Poista
 2. Paradise Tattoo Kalevankadulla, heidän kaikki tatuoijat todella ammattitaitoisia! http://paradise.fi/

  VastaaPoista
 3. Pääkaupunkiseudun tatskaajia en osaa suositella koska Suomen paras, Antti Rossi on täällä Jyväskylässä :) Ja ei se satu, ällös pelkää! Ihanaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
 4. Liskogalleria Hakaniemessä, talo täynnä osaavia ihmisiä :).

  VastaaPoista
 5. Kaveri on käynyt monta kertaa Bound Tattoolla Helsingin keskustassa ja tykännyt kovasti. Hienoja kuvia tekevät, aion itsekin mennä tuonne sitten kun saan kerättyä rahat kasaan. :)

  VastaaPoista
 6. Kuukauden päästähän on tatuointimessut Kaapelitehtaalla. Sieltä löytyisi tarjontaa aina ulkomailta asti :) Selaile osallistujalistaa, jos sieltä löytyisi mieleinen. Monet tekevät pieniä kuvia ihan ilman ajanvarausta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai on! No, onneksi löytyi sopiva mesta niin ei tarvi monista kymmenistä valita. Siinähän sitä riittäisikin pähkinää purtavaksi (:

   Poista
 7. Pretty In Ink Töölössä, Niina on tehnyt minulle koko vasemman käsivarren puolihihan. Vakaat viivat ja rento tunnelma. :)

  VastaaPoista

Hei, kiitti kommentista (: