2014/02/14

Hyvää ystävänpäivää!

Olisi tehnyt mieli kaivella tämä postaus täyteen kuvia ystävistä vuosien varrelta, mutta sen sijaan päätinkin heittää ilmoille yhden viime kesänä suofudiksen MM-kisoissa napatun lärvikuvan, jossa komeilee osa meidän huikeeta hopeajoukkuetta. Tämä kuva kertoo varmasti enemmän kuin tsiljoona sanaa. Käsillä oli taatusti yksi elämäni hauskimmista viikonlopuista ystävien kanssa!

Ystävät antavat niin paljon sisältöä elämään, että heitä olisi täysin mahdoton korvata millään tavalla. Saan olla äärimmäisen kiitollinen siitä, että elämääni kuuluu niin laaja ystäväjoukko, joiden kanssa jakaa sekä ilot että surut. Luonnollisesti tästä kaikenkirjavasta porukasta kourallinen on niitä sydänystäviä, jotka ovat niin rakkaita, että heidät voi helposti luokitella osaksi perhettä. He ovat niitä, jotka taatusti pysyvät rinnalla vaikka elämä välillä heittelee, eikä arki ole yhtä hymyä ja vaaleanpunaista pumpulia. Kiitos rakkaat, kun olette niin tärkeä osa jokaista päivääni!


En olisi muuten ikinä koskaan uskonut, että perustaessani blogini kaksi vuotta sitten, tulen tutustumaan tätä kautta ihan uskomattomiin persooniin. Tämä viikonloppu on hyvä esimerkki siitä, miten näistä blogitutuista voi kasvaa tosielämän ystäviä. Tänään kilistellään ystävänpäivän ja Cision listauksen kunniaksi huikeiden matkabloggaaja-kollegoiden kanssa Kean luona ja huomenna taas juhlitaan kauniin Cherryn syntymäpäiviä. Tässä siis yksi syy, miksi tämä bloggaaminen on niin älyttömän kivaa!

Ja te lukijat olette ehdottomasti se toinen ja vähintäänkin yhtä tärkeä syy siihen, miksi haluan useamman kerran viikossa avata koneen ja nakutella postauksen. Kiitos, että olette mukana matkassa! Teistä kovin moni tuntuu jo ihan oikeasti läheiseltä, kun kommentteja on puolin ja toisin jo vuosia vaihdettu. Toivottavasti viihdytte blogini parissa myös jatkossa, sillä jokainen jättämänne kommentti toden totta lämmittää tämän tytön sydäntä

Siispä hyvää ystävänpäivää ystävät! Pitäkää toisistanne huolta. Niin ja huikeata viikonloppua!

EN // Happy Valentines Day my friends!


25 kommenttia :

 1. Hyvää ystävänpäivää <3
  T. Essi :)

  VastaaPoista
 2. Iloista ja ystävientäyteistä viikonloppua sinnekin :)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa ystävänpäivää, Malla <3

  VastaaPoista
 4. Wuhuu! Täällä valmistellaan iltaa... ♥ pian nähdään. :)

  VastaaPoista
 5. Ihanaista ystävänpäivää! <3
  Ja hei onnea listauksesta, hienoa!! Yeiiiij! \o/

  VastaaPoista
 6. Samoin sinne! 💛

  Stiina

  VastaaPoista
 7. Hyvää ystävänpäivää sinnekin Rimmanen <3

  ps. Milloin suuntaatte seuraavan kerran pohjosseen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! Pääsiäisenä ollaan menossa pohjoiseen (:

   Poista
  2. Mekin mennään sillon! Vois yrittää treffata? :)

   Poista
  3. No vois kyllä! Mä en vielä yhtään tiiä meidän aikatauluja, mutta jos sattuisitte olemaan siinä paluumatkalla vaikka sopivasti kohdalla, niin ehdottomasti ^_^

   Poista
 8. Ihanaa ystävänpäivää Rimmanen<3

  VastaaPoista
 9. Oli ihana eilen kilistellä, vaikka ei oikein ehditykään jutella. Mutta ehkä koirien kanssa lenkillä törmätään :) Olen myös ihan myöhäisherännäinen tämän upean blogin suhteen ja nyt jo monta tuntia kahlannut matkaanne läpi. Tavallaan ihanaa, sillä lukemista riittää nyt moneksi päiväksi ja toki aina tästä eteenpäin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi niin oli ihana kilistellä! Ensi kerralla sitten rupatellaan enemmän ja ehkä tosiaan törmätään täällä, kun samoilla huudeilla asutaan (: Hih, toivottavasti viihdyt täällä meikäläisen pilvilinnoissa jatkossakin!

   Poista

Hei, kiitti kommentista (: