2014/01/22

Minun pilvilinnani on Suomen suosituin matkablogi! Hurraa!

Kirjoituspaikka: Inle Lake, Myanmar

Kahden vuorokauden sairastamisen jälkeen (pääsin muuten eilen testaamaan burmalaista sairaanhoitoa..) kampesin vihdoin itseni ylös sängyn pohjalta ulos ja ostamaan drinksiä. Oli ihan pakko, sillä niin huikean viestin sain muutamaa tuntia aikaisemmin sähköpostiini! Pitikin hieraista muutamaan otteeseen kuumehoureisia silmiä ennen kuin uskoin minun pikkuruisen blogini todellakin kivunneen Cision listaamien Suomen suosituimpien matkailuaiheisten blogien joukkoon! Tarkemmin sanoen ihan sinne piikkipaikalle! Ja kahta onnellisempi olen siitä, että samaiselta listalta löytyy superien ystävieni Lauran, Nellan, Kean ja Inkan blogit sekä roppakaupalla muitakin huikeita matkablogeja. Kannattaa ehdottomasti kurkata jokaista!

Olen vieläkin totaalisen tyrmistynyt tällaisesta kunniasta, vaikkakin päällimmäisinä tunteista on kiitollisuus. Ilman teitä lukijoita tämä ei olisi ollut mahdollista, joten mitä nöyrimmät kiitokseni teille jokaikiselle, jotka olette olleet mukana tällä parivuotisella blogimatkalla! Toivottavasti samoissa merkeissä jatketaan vastedeskin!



Että ei muuta kuin kippistä vaan paikallisella jaffalla (toivottavasti tämä ei nyt tule jommasta kummasta päästä ampuen ulos..) ja mitä parrainta keskiviikkoa!

Ai niin ja vielä kerran, KIITOS 


PS. Jos sinusta muuten tuntuu, että blogissani olisi ainesta Supersaverin skabassa parhaaksi matkablogiksi valokuvaus- tai kenties jossakin muussa sarjassa, niin täältä pääset äänestämään!

EN // Cisio listed the most popular travel blogs in Finland and my little blog was in TOP1! So grateful to all of you my readers. Thank you!


48 kommenttia :

  1. PALJON ONNEA! On kyllä ollut hienoa seurata teidän seikkailuja mahtavissa paikoissa :)

    VastaaPoista
  2. Onnea!! Ja ennen kaikkea, KIITOS itsellesi ihanasta blogista. ♥

    VastaaPoista
  3. Whii! Mahtavaa! Hurjasti onnea ja kiitos itsellenne mahtiblogista :)

    VastaaPoista
  4. Se on se aitous mikä jyrää myös vuonna 2014.

    VastaaPoista
  5. No voi että Rimma. Olen seurannut blogiasi lähes alkumetreiltä saakka (taikka ainakin kahlannut jokaikisen postauksen läpi), enkä ihmettele yhtään saamaasi suosiota! Olet suorastaan ihastuttava! Blogisi huokuu positiivisuutta ja aitoutta..On ihanaa nähdä, kuinka olet perehtynyt matkaillessasi kulttuuriin/taustoihin, joita on mielenkiintoista lukea. Tässähän ihan oppii uuttakin. Olet myös vakuuttava kaikissa valinnoissasi. Kaikesta huomaa sen, että välität ihmisistä ja eläimistä, ja että teet elämäsi valintoja oman arvomaailmasi perusteella. <3 Ihastuttava sinä! Olen takuuvarma myös siitä, että sama se aitous ja ilo on todellista, eikä vain pelkkää blogipintaliitoa.. (vaikka toki tiedän, että jokaiselle meillä on myös ne huonot päivämme.) ;)

    Siispä näillä ylistyssanoilla toivotan sinulle ONNEA ihana blogitar ja toivottavasti vointisi kohenee! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. KIITOS Satu <3 Hyvä ettei itku tullut, kun tällaisia ihania ihmisiä on tämänkin blogin kautta saanut elämäänsä!

      Poista
  6. Onnea kaunokainen, oot paikan ansainnut <3

    VastaaPoista
  7. Ihanaa! Onnea! Kiitos mielettömän koukuttavasta ja ihanasta blogista! Sinä ja aviomiehesi vaikutatte positiivisilta ja ihanilta ihmisiltä! Kaikkea hyvää reissun loppuhetkiin! Nauttikaa ja olkaa onnellisia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti vain itsellesi! Minä saatan välillä vaipua vähän negistelyyn, mutta tuo siippa ei koskaan, joten se kyllä tuo iloa minunkin päiviin (: Nautitaan!

      Poista
  8. Ihanaa Rimma, sää oot niin tämän ansainnut, tää blogi on nimittäin ihan ykkönen! Jee ja jihuu, kilistelehän kunnolla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana <3 Tosi kovasti lämmittää kuulla tuollainen kommentti bloggaajan suusta, jonka blogi on myös ihan ykkönen!

      Poista
  9. Jes huikeeta Rimma! <3 Tämä oli kyllä aivan ansaittu kunnianosoitus sinulle ja tälle blogille. :)

    Tajusin just, että en oo kommentoinu tänne mitään pieneen ikuisuuteen.. Täällä on kyllä luettu jokainen teidän reissupostaus, mutta jotenkin vaan kommentit on nyt jäänyt kirjoittamatta. Tosin suurin osa on tullu luettua kännykällä Tytin nukkuessa sylissä, johtuiskohan vähäinen naputtelu siitäkin ;) Hih. Mutta on ollu ihana seurata teidän reissua ja ihastella kaikkia huikeita maisemia, mitä oot päässyt tallentamaan. Ja voi sitä norsupostausta, tippa tulee linssiin kun edes ajattelenkin niitä siellä..snif.

    Nauttikaa viimeiseistä reissupäivistä ja paljon paljon paranemistoivotuksia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Annie <3 Ymmärrän kyllä. Itsellä vähän sama vika, että luen nopeasti kännykällä postauksia, mutta en sitten vain saa aikaiseksi kommentoida, kun se on puhelimella niin veemäistä! Ihana kuulla, että olet seuraillut meidän reissua. On täälläkin seurattu teidän vauva-arkea ja joka postaus luettu (: Tytti on niin söötti etten kestä! <3

      Poista
  10. Onnea! Enkä kyllä yhtään ihmettele, onhan tämä blogi aivan huippu ja ihana! <3

    VastaaPoista
  11. Oi kuinka hienoa, tollaset yllätykset, jotka tulee odottamatta on parhaita! Pilvilinnasi ovat kehut ansainneet :)
    Parane pian!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anna! Nämä yllätykset jotka tulee IHAN TOTAALISEN puskista on kyllä niin parhaita (: Ainakin siis positiiviset sellaiset! Täällä alkaa elämä jo voittaa. Tosin nyt on sitten Jii saman taudin kourissa, että kun toinen nousee niin toinen kaatuu :D

      Poista
  12. Mä vähän arvelinkin että sä veisit voiton tällä kertaa. ;) Sun reaaliaikaset reissupostaukset on niin aitoja ja hienoja kun täällä pääsee heti verekseltään oikeaan tunnelmaan teidän matkan varrella! Siinä olis mulle harjoituksen varaa, mulla kestää aina pienen ikuisuuden ryhtyä kuvien kanssa tuumasta toimeen. Onneks olkoon, olet voiton ansainnut! Ja kiva vihdoin tavata matkabloggaajien kesken kun palaatte kotimaisemiin. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana Kea <3 Minulla on tapana purkaa päivän kuvalasti heti koneelle ja käsitellä ne samantien illan tullen. Muuten kuvia kertyy helposti tuhansia ja sitten se loputon suo ei kyllä hirveästi houkuttele hommiin tarttumaan :D Tämä blogi on kuitenkin myös itselleni päiväkirja, joten tuntuu että postaukset on pakko kirjoittaa ihana verekseltään, jotta muistaa sen päivän herättämät fiilikset (:

      Todellakin ihan huippua, että saatiin lyötyä päivä lukkoon! Ja mikäs sen parempi ajankohta miitille olisikaan, kuin ystävänpäivä (:

      Poista
  13. Onnea ja paranemisia! En ole edes aikaisemmin tiennyt blogistasi, aivan uskomattomia kuvia. Olipa hyvä löytö :)

    VastaaPoista
  14. ONNEA vielä tätäkin kautta, aivan mieletöntä, eikös! :) Ja kiva kuulla että olo alkaa jo hieman ainakin olemaan parantumaan päin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ON IHAN MIELETÖNTÄ! Ja etenkin, kun en todellakaan osannut tällaista kunnia edes unelmissani odottaa. Kiitos Satu <3 Sun blogi on yksi ehdottomista suosikeistani!

      Poista
  15. Taisinpa naamakirjassa jo onnitella, mutta jatkanpa vielä tänne :) Olen joskus aiemminkin sanonut sitä, että kun ei itse pääse (elämän valinnoistahan tässäkin on kyse) reissaamaan eikä ole oikein missään käynyt niin tämä blogi on kuin tuulahdus maailmalta <3 Huuli pyöreänä aina ihmettelen miltä maailmalla näyttää.

    Mun mielestä merkityksellistä on myös se, että teistä molemmat on antaneet kasvonsa blogille eivätkä siinä olevat ihmiset ole vain jotain jossain! Blogi on aito ja elämänmakuinen. Sun taidokkaasti ottamat valokuvat jaksaa ihastuttaa joka kerta ja näitä sun päivityksiä tulee odotettua kieli pitkällä. Vaikka kyseessä onkin matkablogien listaus niin ihan jokainen kirjoitus muistakin aiheista on ollut aina lukemisen arvoinen.

    Siispä k i i t o s Rimma <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anna <3 Ihan täällä pakahdun, kun nämä teidän kommentit on niin ylitsevuotavia. Ootte parhaita!

      Poista
  16. Onnea sinulle ja ihanalle blogillesi Rimma! Toivottavasti pian tapaamme ihan tosielämässä ja päästään kilistelemään :) Turvallista reissun jatkoa ja ennen kaikkea nauttikaa jokaisesta hetkestä <3 -Milla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi varmasti päästään! Kiitos ihana ja onnea myös teille (: <3

      Poista
  17. Sä oot kyllä niin ton ansainnu! Mä mietinkin yks päivä että millonkohan sulle kilahtaa joku titteli, tää blogi on niin mahtava! Kirjotat asioista ja kulttuureista niinkun ne oikeesti on, sitä köyhää puolta ja meininkiä. En usko että kukaan cosmo bloggaaja kertois asioista samalla tavalla ja siitä kuinka sai vatsataudin :D ja sekin vielä ettet sä yritä näyttää mahdollisimman rikkaalta yms vaan ihan oikeesti oot sielä reissaamassa maassa maan tavalla ja kerrot asioista niinku ne on ja sulla on ihan mahtavia mielipiteitä mihin voi samaistua:) oon niin ilonen sun puolesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että se että olen tosiaan oma itseni ja kirjoittelen ihan sydämestä näitä juttuja kiinnostaa (: Olen otettu tästä kommentista! Kiitos Maikki (:

      Poista
  18. Onnea! Luin juuri kaikki reissupostauksesi yhteen menoon. Täytyy myöntää, että olen tähän asti tietoisesti vältellyt blogisi lukemista. Minua vaivaa kauhea matkakuume ja tiesin sen vain pahentuvan, jos tänne eksyisin. Rintaa vihlova matkakuumehan tästä syntyi, mutta oli kyllä aivan ihana todellisuuspako samalla! Lopuksi sain vielä kunnon itkun aikaiseksi, kuin luin alkumatkanne murheista. Paljon aurinkoa ja uusia ihania kokemuksia tiellenne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pahoittelen reissukuumeen nostattamisesta :D Sehän näissä matkajutuissa on aina vaarana. Kiitos kovasti ja kyllä se juttu mikä sai kyyneleet silmiisi on omassa mielessä j o k a ikinen päivä.

      Poista
  19. Vautsi, onnea!! Oon iloinen puolestasi! Enkä ihmettele piikkipaikkaa, sinun ja Jiin seikkailuja onkin ihana seurata täältä kotopuolesta :) Kuvat ja teidän molempien kasvot tuo teidät lähelle lukijaa. Mutta varsinkin sinun vilpittömyytesi, avoimuutesi, tarinankerrontataitosi ja huumorisi vetää aina tänne takaisin lueskelemaan. Niin että kiitos lukuhetkistä :)
    T. Katariina-serkku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos serkkuhopea (: Ihanasti sanottu.. Melkein pakahdun onnesta näiden kommenttien vuoksi!

      Poista
  20. ONNEA, aivan mahtavaa!! :) Sun blogi kuvineen ja teksteineen on kyllä mielettömän laadukas, niin matkapostausten kuin matkan ulkopuoliseen elämään liittyvien postausten osalta, että oot kyllä kärkipaikkasi ansainnut <3 On ollut hienoa seurailla mukana lähes sieltä blogisi ensimmäisistä kuukausista asti ja aina ilahtua kun sulta tulee uusi postaus. Jatka samaan malliin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana Hanna <3 Huomenna tulee uusi postaus, näin ennakkotietona ;)

      Poista
  21. Paljon onnea muru!!! Olet paikan ansainnut! Pistin ääneni ylläri ylläri, sinulle. ;)

    VastaaPoista
  22. Onnea! :) Edelleen ihmettelen miten sun blogilla ei ole tuon enempää lukijoita, vaikka tämä on aivan mahtava! Toivottavasti tuon kärkipaikan myötä löytyisi uuttakin lukijakuntaa, koska ainakin mun mielestä tällaisia aitoja, positiivisia ja ihanilla kuvilla varustettuja blogeja kaivattaisiin Suomeen enemmän! Sun blogi on ihana valopilkku kaikkien tavallisempien muotiblogien joukossa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha kiitos ihana Kaktu! Sivunäyttöjä on kuukaudesta riippuen piirun verran sadan tuhanne alle, joten totta täällä joku muukin, kuin nuo viisisataa kirjautunutta käyvät (: Ehkä kaikkiin ei vain uppoa tällainen taviselämä, kun mua ei muoti taikka luksuslaukut ihan hirveäst kiinnosta ;) Mutta olen kyllä kiitollinen ihanista ja fiksuista lukijoistani! Täällä ei paljon roskakommentteja tarvi poistella, vaan aina ollaan saatu asiallisesti keskusteltua, vaikka minä välillä vähän nuilla eläinhöpinöilläni sohinkin muurahaispesää (:

      Poista

Hei, kiitti kommentista (: