2013/12/17

Viimeisen kerran meidän häät: Kiitoskortit

Ihan olin melkein unohtanut kertoa meidän kiitoskorteista, mutta onneksi pari avuliasta lukijaa muistutti näiden olemassaolosta. Tämä postaus olisi siis pitänyt päräyttää ilmoille jo ainakin kuukausi sitten, mutta kun se jäi silloin tekemättä, julkaisen sen nyt. Kiitos ja anteeksi.

Saimme toimitettua kiitoskortit juhlavieraillemme juuri ennen häämatkalle karkaamista kuin ihmeen kaupalla. Tekemistä oli yläkerran remontin ja kaiken muun kanssa vaikka mistä muille jakaa, mutta onnistuin taikomaan jostain pienen rakosen näiden suunnittelua ja toteutusta varten. Tyrkkäsin ne lopulta ihan tavallisissa valkoisissa kirjekuorissa postipaten matkaan, sillä mitään sen erikoisempia kuorivirityksiä en vakavista aikeistani huolimatta yksinkertaisesti joutanut väkertämään. 

Jokaiselle vieraalle lähti tässä samassa setissä myös parhaat otokset hääpäivän Photoboothissa otetuista kuvista. Niissä sitä kyllä olikin jälkikäteen nauramista. Ihan mielettömiä ilmeitä ja lookkeja! Etenkin rakkailta isovanhemmilta. Voi että niitä on ollut ihana onnen- ja haikeuden kyyneleet silmissä katsella..


Halusimme meidän kiitoskorteista hyvin yksinkertaiset ja häiden herkkää tunnelmaa mukailevat. Toteutin asettelun, suunnittelun sekä itse taiton Photoshopilla ja lähetin valmiit tiedostot PDF-muodossa Helsingin Kopio Niinille painettavaksi. Loppujen lopuksi korttikuvan valinta oli helppo, vaikka Tuomaksen ottamista potrettikuvista mikä vain olisi ollut kiitoskorttimateriaalia. Tässä se tunne välittyy jotenkin niin aidosti meidän välisestä katseesta, ettei mitään muuta tarvittu, kuin pätkä häätanssimme kertosäkeestä ja se oli sitten siinä.

"Kun yössä yksin vaeltaa,
voi kaltaisensa kohdata.
Ja hetken tie on kevyt
kaksin kulkea."

Tämä taisi olla nyt sitten virallisesti viimeinen varsinaisiin häihin liittyvä postaus. Ehkä saatan vielä esitellä mitä olen saanut vieraskirjasta aikaiseksi, mutta se menee pitkälle kevääseen. Katsotaan!

Mukavaa tiistaita muruset! 

PS. Hirmuisen moni on tiedustellut minulta kenen käsialaa häämeikkini olikaan. No nyt tämä lumoavan kaunis taituri on perustanut oman meikkibloginsa, eli kipin kapin sinne kuikkimaan, mikäli mielitte saada maailman parhaita meikkaustipsejä. Ja morsiot lähettäkää vain rohkeasti häämeikistä tiedustelua Riinalle! *klik klik*

EN // Our simple wedding thank you cards designed by me.


14 kommenttia :

 1. Aivan ihanat! Sä oot kyllä taitava! Ja toi kuva on nappivalinta vaikka valinnan varaa tosiaan oli vaikka kuinka!

  VastaaPoista
 2. Todella kauniit kiitoskortit. Ja nuo laulun sanat ovat niin pysäyttävän ihanat. Ja totta. :)

  VastaaPoista
 3. Todella sievät ja yksinkertaiset! <3

  VastaaPoista
 4. Niin kauniit!!!! ♥ Ja ihanat, ihanat sanat :)

  VastaaPoista
 5. Tosi hienot! Ja tuo Tehosekoittimen biisi on vain niin kaunis.

  VastaaPoista
 6. Ihanat kiitoskortit! Simppeliä, mutta kaikki "tarpeellinen" on paikoillaan, etenkin kuvassa :)

  VastaaPoista
 7. Vaaau miten hienot kiitoskortit! Itse tässä suunnittelen omia kiitoskortteja ja näistä taidan ottaa vähän idistä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta vain! Ihan vapaasti voit siitä kattoa idistä. Itsekin tein niin, että ideoin muiden korteista pinterestin ihmeellisestä maailmasta ^_^

   Poista

Hei, kiitti kommentista (: