2013/10/06

Retkellä

Ihana sää! Eilen oltiin juhlimassa ystävien tupareita ja vaikka allekirjoittanut nautiskeli vain yhteensä kolme (3) drinkkiä, on dagen efter ollut aika jäätävä. Harjoituksen puutetta ihan taatusti, mutta ennemmin otetaan sitten nämä olotilat, kuin ryypiskellään useammin.

Sain itsestästäni iltapäivällä sen verran kuitenkin loistavan sään innoittamana irti, että käytiin ensin hakemassa ystävien luo parkkiruutuun jäänyt auto kotiin ja suunnattiin sen jälkeen siskon sekä koko koiraklubin voimin lähimetsiin retkelle. Samalla näpsin kuvia arvontapostausta varten, johon nuo siskon päällä olevat asusteet aika olennaisesti liittyvät. Huomenna kuulette lisää! 

Meillä on ollut nyt muutaman päivän ajan täällä kotosalla myös hoitokoira, joten kun trion lisäksi retkellä mukana oli tämä yksi pikkuriiviö sekä sisko oman duonsa kanssa, niin saimme aikaan melkoisen chihu-lauman vastaantulijoiden kauhistukseksi.


Oli kyllä ihana reippailla kuulaan lämpimässä syyssäässä. Nyt kelpaa oikaista koivet sohvalle ja alkaa suunnittelemaan reilun viiden viikon (!!!!) päästä koittavaa hanimoonia!

Vegaaninen lokakuu on muuten mennyt ensimmäisen viikon jälkeen mainiosti. Ihan totaalimaitotuotteista kieltäytyjää minusta tuskin vielä tämän kokeilun jälkeen tulee, vaikka aika pitkälle ne olikin jo pois ruokavaliosta karsittu. Eli hyvin samankaltaisella linjalla tulee ruokavalioni jatkumaan kuin tähänkin asti, vaikka tämä kokeilu on ollut todella avartavaa. Jokaisen kaupasta ostetun tuotteen etiketit kun on pitänyt tiirata suurennuslasin kanssa, joten nyt ainakin tiedän ihan tismalleen, mitä ainesosia suuhuni pistelen. Loistavaa. Miten siellä lihattomalla olleet? Onko tullut kokkailtua herkullisia kasvisreseptejä?

Rentoa sunnuntai-iltaa muruset! Pus pus!

Photos: 
Olympus OM-D E-M5
M. Zuiko 45mm f1.8

EN // We went for a walk in the forest with my husband, my sister and SIX chihuahuas. Crazy people.


19 kommenttia :

  1. Mun Chihu-kuume ei yhtään kasva, kun kattelen näitä söpöläisiä. <3 Ehkä vielä jonain päivänä mullakin on tuollainen.:)

    VastaaPoista
  2. voi että kun mä tykkään näistä sun söpöysyliannostuschihu-postauksista<3 noita söpöläisi tekis mieli ottaa monin kappalein kainaloon ja istahtaa sohvalle röhnöttämään :D

    -Maria

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahaa :D Onhan nää ihkuja! Luin vasta eräästä lehtijutusta, jossa chihun omistaja kertoi koiristaan ja kuvasi chihuja hauskasti. Ne on kuulemma kuin sipsit, ettei niitä voi ottaa vain yhtä <3

      Poista
  3. Hihi, voi miten syötävän suloinen lauma! Ihanaa vilskettä varmaan noiden kanssa. Ja hurjaa miten se teidän matka tosiaan lähestyykin jo kovaa vauhtia! Juuri tässä muistelin parin vuoden takaisia tunnelmia, kun reissuun lähdettiin. Se oli jännää aikaa se!

    Sait minutkin pikkuisen innostumaan tuosta lihattomasta lokakuusta. Olen siis vähentänyt lihan syöntiä - en kokonaan luopunut, lähinnä koska rajoitteita on tuon mahani puolesta jo niin paljon muutenkin. Ja nyt tällä viikolla on luvassa luomuriistaa hirvipaistin muodossa, mutta se on kaukana tehotuotannosta, joten mielestäni sopii lihattoman lokakuun henkeen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei hirveästi olla vielä ehditty edes miettiä koko reissua, mutta nyt sitten viime päivinä ollaan alettu ehkä vähän enemmän fiilistellä (: On niin kiva lähteä!

      Oi oi oi mahtavaa!! Respect <3 Kyllä hirvi on ehdottomasti eettisempi vaihtoehto omastakin mielestäni, kuin tehotuotettu possu tai mikä tahansa muu. Hieno homma (:

      Poista
  4. Oijoi miten ihania otoksia karvakorvista<3

    VastaaPoista
  5. Oon harkinnu poikaystävän kanssa chihun ostoo ja olis kiva jos voisit tehä jonkun postauksen tästä rodusta ja teidän koirista esim millasia eri persoonia ne on :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuohan olikin hyvä postaustoive! Kiitos! Yritän ehtiä toteuttaa sen ennen maailmalle karkaamista (:

      Poista
  6. Voi miten ihanan karvakorvajengi! Meidän Puppe saisi hepulin tuon lössin tavatessaan. :D

    VastaaPoista
  7. Oi ei mitä ihanuuksia nuo karvakamut ovat!!! Niin suloisia!! :) Ja mitä poseeraajia! ;)

    VastaaPoista
  8. Näitä katsellessa herää ajatus, että jos sitä kolmannen ottais :D Ihana trio, duo ja hoitohaukku :)

    VastaaPoista
  9. Ai miten suloisia nahkanappineniä! Kerrassaan lutusia <3!

    VastaaPoista
  10. Meillä vietellään lähes lihatonta lokakuuta, osittain sinunkin blogisi innoittamana :) Viikossa teimme vain yhden liharuuan ja kun normaalisti niitä olisi se seitsemän... Eikä ole ollut edes vaikeaa! Jos vaan toinen puolisko tähän suostuu niin sama meininki tulee kyllä jatkumaan. Olisi kiva kuulla joitain sinun lempparikasvisruokareseptejäsi :) Kokemattomalle niistä olisi paljon hyötyä. Olen muuten vasta ihan äskettäin löytänyt blogisi ja tykkään!

    VastaaPoista
  11. Liikaa suloisia karvamunkkeja kuvissa!! Onneksi ei näin reissun kynnyksellä voi koiraa ottaa, muussa tapauksessa olisin varmaan jo googlettelemassa kennelien yhteystietoja :) Olet kyllä ikuistanut taas niin upeita ilmeitä koirista, tykkään jälleen taas kerran!

    Tuohon alkoholiin liittyen piti sanoa, että viikonlopussa oli selvästi jotain ylimääräistä darrahormonia ilmassa, sillä samoilla fiiliksillä mentiin. Muutama juoma ja aivan järkky väsymys, vielä sunnuntainakin oli jälkioloja, vaikka perjantaina nuo drinkit kumosinkin kurkusta!

    VastaaPoista

Hei, kiitti kommentista (: