2013/05/31

Onko olemassa tyylikkäitä kameralaukkuja?

Siinäpäs vasta kysymys, johon ainakin meikäläinen tietää nyt vastauksen. Kyllä on! Harvassa ne pirulaiset totta vie piileksivät, mutta kyllä niitä löytyy, kun tarpeeksi monta euroa raskii lätkiä tiskiin. Itsehän en ole raskinut, joten ollaan menty ties millä villasukkavirityksillä, jottei kamera saa pahoja tällejä käsilaukun pohjalla. Haaveissa kuitenkin on jo pidempään siintänyt yksi, joka pitäisi kamerani suojassa sateelta, kolhuilta ja tuiskulta. Toki hintaakin kyseisellä kapineella oli siinä määrin, että jätin piheyksissäni haaveen vain haaveeksi. Kunnes eräänä päivänä kollega sattui vihjaisemaan, että hänellä olisi kyseisen merkkinen ja juuri haluamani kokoinen laukku pölyttymässä kaapissa turhanpanttina. Kiinnostaisiko minua ostaa se ja vielä ihan sopuhintaan? No tottavie minua kiinnostaisi!

Ja siinä se nyt sitten keikkuu olalla. Billingham Hadley koossa small. Käytetty, vaikkakin ihan uuden veroinen, Englantilaista käsityötä oleva klassikko. Tokko minä enää muita käsilaukkuja tarvitsenkaan, sillä tämähän on kuin tehty minulle! Sopii asuun kuin asuun, niin rentoon kuin vähän tyylikkäämpäänkin.

Vai mitäpä olette mieltä?





Lisäksi laukku imee itseensä kaiken muunkin kameraan liittyvän sälän vara-akuista latureihin, 4-5 mikrojärkkärin linssiä ja omat henkilökohtaiset tavarani rahapussista huulikiiltoon. Ai että. Tämä tullaan kyllä näkemään usein olallani!




Vielä olisi kuitenkin etsinnässä hyvin pieni ja siro Olympuksen OM-D:n mentävä suojapussukka, joka suojaisi iskuilta ja naarmuilta niinä päivinä, kun nappaan toiseen veskaan mukaani pelkän kameran ja siinä kiinni olevan linssin. Any ideas mistä sellainen löytyisi?

Huomenna lähdetään Lauran kanssa muuttamaan Herra Hanuren kesälaitumille ja tänä iltana on tiedossa vielä villojen keräilyä. Sitten se hermoja raastava urakka on vihdoinkin ohi ja päästään ihan oikeasti rakentamaan sitä ullakkoa. Mahtista!

Huikeeta viikonloppua kamut!


26 kommenttia :

  1. Noi Billinghamit onkin tosi hienoja kameralaukkuja. Onnittelut löydöstä! Itse en ole raskinut sellaista hankkia. Vanhalla Nikonin nylonlaukulla kameraa siis kuskaan. Olen kyllä etsinyt jo ties kuinka kauan kunnos kameralaukkua kohtuuhintaan, vaan se näyttäisi olevan mahdoton tehtävä. Helsingissä on kyllä Nippanappa joka tekee mittatilauksena kaikkea nahkasta... Itse tein Fujilleni omin kätösin suojapussukan. Yksi (hyvin pitkä) ilta sen väsäämiseen meni. Mutta on ollut siitä asti joka päivä suojaamassa kameraani laukússa ja kovin olen siihen tyytyväinen. En ole varma näitkö postaukseni tuosta pussukasta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Tää oli kyllä niin paras löytö, sillä en minäkään olisi raskinut sijoittaa uuteen... Ai hitsi, on varmaan mennyt pussukkapostaus ohi silmien! Siis tottakai minäkin teen suojan itse. Miksi en ole tullut sitä aiemmin ajatelleeksi? :D

      Poista
  2. Blaah, sen aamuisen Instagram-kommentoinnin jälkeen olen vain surffaillut pitkin eBayta ja jälleenmyyjien sivuja ja miettinyt, että raaskinko vai enkö raaski. 180 euroa on kyllä jokunen lati liikaa kameralaukusta, mutta kun ne on niiiiin rumia! Mustia möhkäleitä tai sitten reppuja tai miesten "sporttiolkalaukkuja". Yyh. Ostin uudelle rungolle (*bileet*) nyt Gollan perus mustan halvan laukun, raaskin laittaa sen sitten kiertoon, kun aika tuollaiselle koittaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 180 euroa on kyllä PALJON. Ymmärrän siis hyvin, että valitsit Gollan (: Jos en olis saanut tätä niin sopuhintaan, niin olisi kyllä jäänyt ostamatta itselläkin.

      Poista
  3. Wau, jopas on hieno kameralaukku! Ja toimii kyllä joka asun kanssa... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! (: Itsehän olen ihan myyty. Kerrankin viittii raahata kameraa LINSSEINEEN mukana! :D

      Poista
  4. Näyttää todella hyvältä! Laukku kuin kantajakin. Oot kyllä ihan superkaunis! Missi mikä missi! :):)

    VastaaPoista
  5. Söpö laukku, tyylikäskin. :) Pitää miettiä tuota järjestelmäkameraa varten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen (: Isoa järkkäriä varten (jos omistaa vielä kasan linssejä) suosittelisin tosin ehkä astetta isompaa kokoa (: Itse luovuin isosta järkkäristä tuossa keväällä ja sen jälkeen ei tunnu olevan paluuta. Niin kovasti tykkään tästä minijärkkäristä ja etenkin sen keveydestä :D

      Poista
  6. On kyllä kiva! Muista tuskan, josta Mies kärsi etsiessään meidän minille kivaa laukkua, joten onnittelut tehtävän suorittamisesta :)

    VastaaPoista
  7. Ihana laukku! Oon myös haaveillut tuollaisesta oikeasti hienosta kameralaukusta, mutta täytynee siirtää sen hankkimista hamaan tulevaisuuteen. Sitä ennen täytyisi hankkia tylsä reppumallinen peruslaukku tarkoituksiin, kun pitää olla kaikki mahdollinen tilpehööri mukana. Noh, onneksi on aikaa etsiä sitä just täydellistä laukkua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, niin mustakin! Itsellä tuo kamera linsseineen on sen verran pieni, että menee hyvin useampikin putki tähän kassiin (: Toki jos jalustan hommaisi ja alkaisin sitä kuskaamaan mukana, pitäisi ehkä suurentaa kuljetuskalustoa.. Onneksi tosiaan on aikaa. Kyllä se vastaan vielä tulee! ;)

      Poista
  8. Noni, uusi laukkuhimotus on valmis!! Meidän järkkäri kulkee (lue:useimmiten EI) kamalasti vihreänmustassa rumiluksessa tällä hetkellä ! Tahdon tahdon ton mut onpa tosiaan suolainen hinta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan tämä kyllä suolainen tosissaankin, enkä olisi uutena raskinut itse ostaakaan. Mutta ilmeisesti tämä tosiaan tehdään käsityönä edelleen Englannissa (niin ne ainakin väittää), että sekö sitä hintaa sitten tuo? Laadukkaalta ainakin tuntuu (:

      Poista
  9. tyylikäs on kyllä! Tuommonenhan se ois passeli, ei oo meinaan kovin katseenkestävä tuo meikäläisen perus-kameralaukkupommihirvitys. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Joo mä kans uskallan epäillä että on vähän katseenkestävämpi :D Omistin itsekin ennen juuri sellaisen ihastuksen!

      Poista
  10. Hieno on laukku, mutta aurinkolasikuumeisena oon kiinnostunut enemmän noista laseista :)
    Tokassa kuvassa sulla vissiin kans Raybanit? Uudet ostit joo, mutta vanhatkin sulla on rebat? Mie haaveilen samanalaisista, Raybanin klassikon hieman muunneltu versio...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toisetkin on Reiskat ja ne taitaa olla muistaakseni joku Wayfarerin kapeampi versio! (:

      Poista
  11. Joo, new wayfarer...just kotiutin hetki sitten samanlaiset, jee :)

    VastaaPoista
  12. Aivan loistava laukku, tekee niin mieli ostaa tuollainen ! Hintaa kyllä liikaa, pakko ruveta kaivamaan foorumeita ja myyntipaikkoja, joskus minullakin tuollainen makeus !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä hinta on suolainen, enkä missään nimessä itsekään olisi raskinut uutena ostaa.. Mutta kannattaa ihmeessä tsekata kamera-foorumeita! (:

      Poista

Hei, kiitti kommentista (: