2012/12/03

Selkeästi säänkestävä trio

Käytiin tyttöjen kanssa eilen aamuna eka kertaa kunnon lenkillä sitten pakkasten tulon. Säänkestävyys oli jälleen kerran tästä porukasta kaukana. Hyvin ne piipertäjät tosin pärjäsivät siihen asti, kunnes tossut kastuivat lumessa kahlaamisesta. Lopputuloksen näättekin sitten tuolta postauksen alaosasta, joten puhukoot kuvat puolestaan.


Pukemisen jälkeen päästiin vihdoinkin onnellisesti lenkkipolulle. (Taustalla näkyvän Pupun positiivisuudesta ulkoilun suhteen voidaan toki olla montaa eri mieltä..)




Jokseenkin neuroottisia ilmeitä.



P-p-p-p-p-p-alelee. Ota syliin?


No comments.




Isin takin alla on maailman paras olla.


Ei mitään lisättävää näistä kuvista. 

Illalla sain ihania vieraita ja meidän tunnelmista voitkin lukaista lisää täältä. Kiitos tytöt, oli niin kiva nähdä ja aika meni kuin siivillä!

Toivokaamme tälle viikolle kuulaita aurinkoisia pakkaspäiviä, jolloin elohopea ei laskisi ollenkaan -5 asteen alapuolelle. Nyt on jo ihan liian kylmä kaikkeen ulkoaktiviteetteihin, kuten kaupassa käymiseen tai postin hakemiseen. Hyrrr.
 
Hauskaa maanantaita! (Maanantai ja hauskuus samassa lauseessa kalskahtaa kieltämättä hieman kyseenalaiselle.) Muistakaa pistää villasukat jalkaan ja pipot päähän.


58 kommenttia :

  1. Voi pienet mussukat! :D Uskon,että paleli. Onneksi pääsivät lämmittelemään. :)
    Meillä isompi pärjää kivasti talvimantteli päällä ja pienempi kulkee villapaidassa ja takissa. Ja itse en edelleenkään ole löytänyt mun toppahousuja...!! Hurr. Mutta ihanaa kun tuli talvi! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitikin mennä tonne lumipolulle, niin tossut kastui. Muuten olisivat pärjänneet kyllä kotiin asti ihan omin tassuin (:

      Teillä ei taida olla sitä tassujen jäätymis-ongelmaa, kun on pikkaisen isommat tassut kavereilla!

      Poista
  2. Joo, meidän Justiinakin, joka kestää kyllä kylmää paremmin kuin teidän piskit, nosteli treeneissä tassujaan siihen malliin että nyt paleltaa. Eipä tarvitse mennä enää treenaamaan pakkasilla, kun ei tuo suostu yhteistyöhön.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän. Kerran olen yrittänyt mennä Pupun kanssa Tokoon talvella ja kun se ei suostu edes kesällä istumaan maahan (jos pyllyn alla ei ole vaikka pyyhettä) niin voit kuvitella kuinka great success tämä kokeilu oli.

      Poista
  3. Haha voi ei miten ovat innokkaan näköisiä! :D Taitaa olla lajivika, sillä Midi on ihan yhtä "iloisen" näköinen kun se eteisessä odottaa toppapuku päällä ulos astumista... Mistä/minkä merkin muuten nuo töppöset ovat? En ole vielä törmännyt toimivan oloisiin kaupoissa :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on kyllä vielä sisällä ihan innokkaina ja alkulenkkikin menee usein mukavasti (paitsi Pupulla), mutta jos tossujen sisälle menee lunta ja ne kastuu, niin sitten alkaa ihan ymmärrettävästi protestointi. Tossut on ostettu aikoinaan Chihuahua forumin kautta, mutta ymmärtääkseni näitä ei enää siellä tekijä nimeltä Janna myy. Pitäisi varmaan itse pistää tossu-tehdas pystyyn, kun näitä aina niin moni kyselee (:

      Poista
    2. Jannis on nimimerkki ja näyttää Jannareita saavan vieläkin! :)

      Poista
    3. No hyvä! (: Jossain vaiheessa niitä ei enää saanut ja samaa sanoi siskonikin eilen, kun hänen chihunsa tarvisivat lisää tossuja. Ehkä Jannis on sitten palannut takaisin tossu-markkinoille! Loistavaa. Niin ja "Jannarit" oli nämä tossut nimeltään, nyt muistinkin!

      Poista
    4. Jannareita tosiaan saa! JIPII! Tilasin heti Tortulle omat. :-)

      Poista
    5. Täytyykin tutkia näitä Jannareita! :) Kiitoksia kovasti vinkistä!

      Poista
    6. Oooo, hyvä uutinen - Kookokselle heti Jannarit tilaukseen!

      Poista
    7. Hyvä hyvä! Tilatkaa äkkiä, kun Jannis oli siskolleni sanonut, että hän vetää myynti-ilmoituksensa taas kohta pois!

      Poista
  4. Oli niin ihanaa nähdä <3 KIITOS kauniille emännälle ja suloisille palleroille ihanasta illasta :)

    VastaaPoista
  5. Aahahaa :D loistavat. Meillä Niklas ei ymmärrä yhtään, miksei ulkona voi olla pidempää, mutta mä en kestä itse. Toppahousut omalla ostoslistalla...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei muuta ku toppahousuostoksille :D Oispa meilläkin niinpäin! Tosin hevosen kanssa saakin sitten ulkoilla ihan riittämiin..

      Poista
    2. Heräsin huutavaan toppavaatepulaan tosiaan eilen... Viimetalviset tuli vietyä muutossa kirppikselle, kun ajattelin, että ilmanmuuta ostan syksyllä uudet. Noh, syksy tuli syksy meni. Samalla vois investoida uuteen takkiinkin.

      Poista
  6. Voi elämä :DDD No mut hei jos mä vaan mahtuisin jonkun takin alle niin siellä mäkin viettäisin aikaani ulkosalla näissä pakkasissa :D Tää yks kaveri osaa kyllä ton ilmepuolen aika kiitettävästi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tämä yks kyllä näyttää siltä, että milloin silmät sinkoaa päästä ja milloin on nuuskat huulessa :D

      Kieltämättä jonkun lämpimässä povarissa matkustelu houkuttelis aika paljon näillä keleillä ;)

      Poista
  7. Voee noita pikku höppänöitä! <3 Kyllä piristi nämä kuvat tätä kurjaa maanantaita. :)

    VastaaPoista
  8. voi töppösiä :) pitäähän sitä nyt "välillä" päästä takin sisään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! :D Tuo "välillä" alkaa näin talvisin olla vähän turhan usein..

      Poista
  9. Voi pikkuisia! :D Mutta hui hai hei - täällä pohjosemmassa 18 astetta pakkasta ja juoksu kulkee kuin unelma. Pakkanen narskuu ja aurinko paistaa. Kyllä kelpaa! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kauhia! Mä en pysty juoksemaan edes 10 asteen pakkasessa ku keuhkot luulee räjähtävänsä :D Hihi! Kyllä minä mieleni pahoitin, kun pakkasta oli 14 astetta ja hevosen selkään oli pakko kivuta. Hyrrr...

      Poista
  10. Voi että, näitä teidän karvaisten perheenjäsenten kommelluksia on aina niin ihana lukea! Rupesin ihan hihittelemään ääneen tuon viimeisen kuvan kohdalla :) Mahdottoman suloisia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiva kuulla, että näitä jaksaa joku muukin lukea kuin minä itse. Pullanderilla on selkeästi toinen silmä raollaan, josko jotain makupaloja olisi tulossa näkökenttään (:

      Poista
  11. Ihanainen Trio <3

    Meillä Mr Chihuahua halusi myös eilen illalla päästä loppulenkistä takin sisään, välillä matkusti vauvan kanssa pulkassakin :)

    VastaaPoista
  12. Ihania mussukoita! :D Meillä kans palellaan näillä pakkasilla koko poppoon voimin.. ehkä minä vilukissana eniten.. :DD

    VastaaPoista
  13. Tässähän kuolee söpöysyliannostukseen, voi että mitä ihanuuksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä kuole :D Mä korkeintaan kuolen hermoromahdukseen tämän porukan kanssa..

      Poista
  14. Haha, meidänkin chihujen talvilenkkeily päätyy aina takkipesään ;D Pullanderin ilme kertoo kyllä kaiken tuossa vikassa kuvassa, hehe.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en kestä näitä chihuja. Tää takin sisässä matkustaminen on selkeästi joku tyyppivika! :D

      Poista
  15. Haha, no ei ihan toi säätila toive tullut kuultua, täällä ainakin -20 tänään ! :D

    Harmi juttu, että Enni on niin iso, että ei toivoakaan sulloa sitä takin sisälle tollain. Aika reippaasti se pärjäs puolisen tunnin lenkin äsken pihalla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yööööök! Kamalaaa :D Mä en kestä tätä kylmyyttä. Pikkupakkanen ois ihan tosi jees, mutta tämän hetkiset lukemat kauhistuttaa. Odotan innolla joulua ja pohjoisen -30 astetta. Mmmmm.

      Oi onnelista Enniä, ku toista ei palele! (:

      Poista
  16. Oeeee pikku nuppusia ♥ Happy Pullander is happy :D

    VastaaPoista
  17. OOOOh, siis ihan mahtavuutta nuo kuvat <3
    Meillä on pakkasten tullen käynyt (ei vain yksi tai kaksi kertaa vaan monta) että russelitytöt (toinen tai molemmat) heittäytyvät kesken lenkin mahalleen ja eivät suostu liikkumaan (koska siis liian kylmä. Ja ei vain yksi tai kaksi kertaa omistaja (minä) olen kantanut sitten liki elävältä jäätyneet (ainakin omasta mielestää) koirapoloiset kotiin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, kiitos. Onhan ne melkoisia <3 Ja kuulostaa olevan siellä teilläkin melkoisia riiviöitä :D

      Poista
  18. Ihania kuvia!! <3 Siellä ne pikkuiset niin söpöinä takkien sisässä. Vaavit. :))

    VastaaPoista
  19. Voi söpöliinejä , voi ei mikä tuo korvien heiluttelu -kuva <3 Tuolla on kyllä aika hyisen kylmää, mekin käytiin tänään ostamassa minimiehelle töppöset, ne ensimmäiset askeleet oli jotain niin järkyttävän hellyyttävää katsottavaa kun toinen oli ihan kauhuissaan tassuihin laitetuista "roskista" :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, eikös ole melkoiseti lmeet siinä kuvassa :D Näyttää ku silmät olisi irtoamassa päästä. Voi elämä. On mahtanut tosiaan olla näky! Kyllä se pian niihin tottuu (:

      Poista
  20. Super hellyttäviä nassuja! :) Onhan siinä puuhaa pukea koko perhe ulkoilulle. Oli mukava saada sinut blogini lukijaksi, tervetuloa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kyllä on. Tuo tossujen pukeminen varsinkin kestää tovin jos toisenkin, vaikka meneekin jo rutiinilla (: Sulla on niin hienoja kuvia, että olihan se pakko liittyä lukijaksikin!

      Poista
  21. Hellyyttävät pienet kaverit <3

    Mekin kokeiltiin joskus Leeville tossuja, mutta ne tuli nyhdettyä pois jo sisätiloissa herran toimesta :/ Talvikylmillä hän mieluummin pomppii kolmella tassulla täristen, huoh ;P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan ne just niitä <3

      Voi ei. Ei näillekään kelpaa mitkään muut kuin tällaiset fleecestä tehdyt pehmoiset versiot. Kaikki neopreeni sun muut on lentänyt jaloista tai ei olla vain suostuttu liikkumaan (: Mutta hyvä jos Leevi pärjää ilmankin, edes kolmessa tassulla :D

      Poista
  22. En voi kuin nauraa! =D Harkitsen pökön (olihan se?) nuuska-kuvan laittamista puhelimen taustakuvaksi, jolloin olisi aina hymy herkässä. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pököpä hyvinni :D AHahah! Voi ei! Mä en kestä. Sun on pakko laittaa näytille niitä kuvia! :D

      Poista
  23. Voi että miten hellyyttäviä! <3 Aivan ihania kuvia ja suloisia koiria!

    VastaaPoista
  24. Ihanat <3 Täällä vedettiin maanantaina samanmoisia töppösiä jalkaan :)

    VastaaPoista

Hei, kiitti kommentista (: