2012/07/13

Kohti turvesoiden maailmanmestaruutta

Tänään se taas alkaa. Joka kesäinen vuoden kohokohta, jolloin yli 5000 vähän kajahtanutta tyyppiä taistelee supi-suomalaisen kuninkuuslajin herruudesta ja maailmanmestaruus-tittelistä. Olemme meidän sekalaisessa joukkueessa valmistautuneet tähän koitokseen pitkällä ja vaativalla harjoitteluohjelmalla, joka on pitänyt sisällään muunmuassa hmm. Ei mitään. Eli siis jos ihan totta puhutaan, olen itse viimeksi ollut kosketuksissa musta-valkeaan nahkakuulaan tasan vuosi sitten tuolla samaisella suolla. Tai no, miten sen nyt ottaa. Enpä tainnut silloinkaan kovin montaa kertaa palloon ainakaan jalkaterilläni hivotella, sillä keskityin lähinnä olemaan hukkumatta niihin samperin suonsilmäkkeisiin, josta minut joku miellyttävä joukkuetoveri kävi kiskomassa kymmenkunta kertaa per ottelu takaisin "kuivalle" maalle. Se mikä taidossa hävitään, niin me joukkuehengessä voitetaan! Ai että, kyllä maistuu!

Mutta nyt pitää mennä. Suo ja ihan parhaat tyypit siellä kutsuu!

Toivotaan, että te saatte sunnuntaina onnitella tuoretta Suofudiksen maailmanmestaria. 

(Turha toivo..)


Siskoni R:n kanssa kesällä 2011. Ihan suossa. Huomatkaa keskellä alahuultani komeileva
vaalea pystysuora arpi. Se on taistelujälki kesän 2010 suo-mittelöstä.
Jospas tällä kertaa selvittäisiin suuremmitta vammoitta..

Mahtavaa ja toivottavasti vähemmän vetistä viikonloppua kaikille kivoille!

PS. Tsekkailkaapas muuten YLE:n kanavia. Meidän suomalais-espanjalais-latino-joukkueesta tullaan tekemään sinne kuulemieni huhujen mukaan jonkin sortin juttua tänään. Heba!


12 kommenttia :

 1. Olet sinä sitten kova mimmi! =D
  Kompuroisin siellä varmaan vain omiin jalkoihini..

  Tsemppiä kaunotar!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidan olla vähän sopivasti sekopää (: Kiitos ihana! Pelit pelattu ja kaikki hengissä!

   Poista
 2. Tsemppiä mittelöihin, kuulostaa kyllä ässältä viikonlopulta! Pikkasen liian nättejä vaan taidatte olla ;) (eli ihana siskokuva!)

  VastaaPoista
 3. Hii, teille tulee varmasti hauska viikonloppu! En malta odottaa kuvia tästä tapahtumasta. Kivaa, kun voi välillä vähän revitellä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai että on kuule ollut hauskaa! Maha on ihan kipee nauramisesta :D Kuvia on hyvinkin tulossa myöhemmin (:

   Poista
 4. Puskekaa voittoon läpi suonsilmäkkeiden!! :D Olet aika rautamimmi! Hauskoja mittelöitä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen yritimme tehdä! Tosin otettiin kyllä yksi tiukka tapppiokin eli ei juhlita tänäkään vuonna meidä joukkueen mestaruutta! Kaverit on vielä voitossa kiinni, joten peukut pystyyn (:

   Poista
 5. Kuulostaapa jännältä! Pitäkää hauskaa! :)

  VastaaPoista
 6. En sano tätä mitenkään ilkeydellä, mutta vähän vähemmän photoshopia kasvoihin antaisi luonnollisemman vaikutelman. ;) Nyt huomaa liian selkeästi, että on siloiteltu molempien muutenkin nättien tyttöjen naamat kuvankäsittelyllä. Vähän on ok, liika blurrin käyttäminen hyppää silmille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kanssasi ihan samaa mieltä! Tätä kuvaa ei tosin ole photoshopattu mitenkään. Mun vanha pokkari, joka oli ainut kamera minkä raskin viime vuoden kaatosateeseen ottaa mukaan, tekee henkilökuvista aina tällaisia "siloteltuja" :/ Ei voi mitään. Koittakaa kestää, tänä vuonna oli järkkäri mukana, joten ei nähdä siloposkifotoja ;)

   Poista

Hei, kiitti kommentista (: