2012/04/28

Mmmmmaistuu!

Terve! Still alive, mutta niiiiin lomalla, ettei ole koneella tullut vierailtua kuin ihan satunnaisina iltahämärän hetkinä. Täällä on ollut aivan mielettömät kelit ja päivää on paistateltu näinkin vaatimattomissa maisemissa.

Ei, täällä +28 asteen lämpötilassa ei tosiaankaan jäädy varpaat, vaikka yli kolme tonnisten vuorien huipuilta lunta löytyykin kesät talvet.

Minulle kuuluu siis erittäin hyvää (niinkuin näistä puitteista voisi päätellä) ja olen loistanut pari päivää kilpaa auringon kanssa! On niin ihana olla taas täällä tajuttoman kauniissa Sveitsissä rakkaiden luona. Minulla on muuten teille kerrottavaa, mutta palaan tarkemmin asiaan vasta, kun kotiudumme ensi viikolla. Hihihi (: Pää tuntuu lyövän auringon yliannostuksen vuoksi nyt ihan tyhjää, enkä kerta kaikkiaan saa enempää tekstiä aikaiseksi. Olisikin siis ihana kuulla, että:

Mitä teille kuuluu? (:

Aurinkoista illan jatkoa muruset!


16 kommenttia :

 1. Jotain niiiiiiiiiiin kaunista! Huh - tahtoo nähdä nuo maisemat vielä joskus:) Innolla jään odottelemaan kuulumisia, täällä menee viikonloppu töissä - vappuvapaita odotellessa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on kyllä niin paljon näkemisen arvoisia paikkoja. Oi että! Teille on luvassa sinne tosi lämpöinen vappu, ihana että pääset nauttimaan vapaapäivistä auringossa! (: Mahtista vappua!

   Poista
 2. Kyllä noissa maisemissa kelpaa köllötellä! :)

  VastaaPoista
 3. Mitä ihania maisemia!! Vaikka vasta on kotona nukuttu 1 kokonainen yö, niin voisin vaikka heti pakata kimpsut ja kampsut ja lähteä noihin maisemiin! ;) Arskakin kelpaisi ja rusketus.

  Ihanaa lomaa kaunokainen. Nautiskele!

  Uteliaana odottelen, mistä on kyse. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi elämä, teillä on varmasti ollut ihan mahtava loma! Kiitos, kyllä me nautiskellaan ihan täysillä! <3

   Poista
 4. Ooi, ihana kuva ! Vaikuttaa olevan mahtava reissu.. ja ooooo uutisia. :> MM!

  Tänne ei kummempaa, pian alkaa uudet työt ♥

  x Satu
  Indie by heart

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ollut mahtavaa, niinku joka kerta täällä (:

   Uudet työt! Mahtavaa! Ne on aina jänniä aikoja, odotat varmasti jo innolla (: Tsemppiä siis sinne hirmuisesti! <3

   Poista
 5. Voi ei kuinka ihana kuva, en kestä! <3 Siellä taitaa olla aivan mahtavat ilmat ja erityisen upeat maisemat. Täällä odotellaan vappua, jolloin pitäisi olla suht aurinkoinen sää... Toivotaan, että ennuste toteutuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On todellakin mahtavat ilmat ja maisemista alkaa jo ihan sokaistua :D Kyllä täällä on joka kerta yhtä kaunista. Voi että. Melkein jopa voisi harkita itsekin jo muuttoa tänne..

   Ollaan J:n kans seurattu netistä säätiedotusta, että sinne on luvassa tosi ihanaa ilmaa. Nauttikaa muruset siitä täysin rinnoin! <3

   Poista
 6. Aivan uskomaton maisema!! Voi sua onnellista, nauti täysin rinnoin <3

  VastaaPoista
 7. Nenä on ekaa kertaa tälle kesälle käräytetty kohta-anopin uudella terassilla :D Ja viikonlopun syöpöttelyistä selviydytty, nyt vielä pitäisi selättää vappu raejuuston voimalla ;) Saanhan yhden lasin skumppaa kuitenkin? ;) Ihania aurinkopäiviä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä hyvä! Raejuustoa ja rahkaa vaan naamariin, eikä mitään skumppaa! Lasi PepsiMaxia tai Light Pommaccia sallittakoon :D

   Kiitos, ihanaa ja aurinkoista vappua sinne (:

   Poista
 8. Woah, on siinä maisemaa kerrakseen! ^__^

  VastaaPoista

Hei, kiitti kommentista (: