2014/07/01

Voita itsellesi iki-ihkut Pöllöt!

Hiphei ja kesäiset terkut Prahasta! Täällä ollaan ja voidaan yllättävän hyvin. Toivottavasti sama meno jatkuu koko viikon ja vielä seuraavankin, nyt kun vauhtiin on päästy. Muistanette muuten varmaan kuinka juhannuksena kerroin meidän saaneen Pöllöiltä itselleni ja Jiille uudet plehat? Niille on todentotta ollut tälle kesälle jo monet kerrat käyttöä ja tällekin reissulle ne pääsivät ilman muuta mukaan molempien silmiä suojaamaan (ja säästämään meikäläisen meikkaamisen vaivalta…). Nyt sain vielä ilokseni luvan lahjoittaa yhdet arskat teille oi armaat lukijat ja päiväni ilostuttajat, mistä olen enemmän kuin innoissani!

Pöllöt on siis helsinkiläinen kahden yliopisto-opiskelijan perustama lafka, joka myy ekologisia puusta valmistettuja aurinkolaseja. Jokaiset Pöllöt valmistetaan käsityönä, joten kaksia prikulleen samanlaisia laseja ei ole olemassa, vaan jokaiset ovat taatusti uniikit nokallakeikkujat. Lisää faktoja voit lukaista halutessasi täältä. Samaisesta osoitteesta löytyy myös verkkokauppa sekä lista lukuisista jälleenmyyjistä, jotka Pöllöjä Suomessa kauppaavat! Pysyäksesi ajanhermolla Pöllöjen uusista tuulista kandee seurailla menoa niin Facebookissa, Instagramissa kuin Twitterissäkin.


Osallistuaksesi tämän kesän yhteen kivoimmista arvonnoista sinun tulee toimia seuraavasti:

1. Klikkaa itsesi Pöllöjen kotisivuile ja valitse sieltä mieleisesi puiset aurinkolasit 
(itselläni on käytössä Ninox ja Nanilla Aegolius).
2. Jätä postaukseen kommentti sähköpostiosoitteella varustettuna, jossa kerrot minkä mallin valitsisit voiton napsahtessa omalle kohdallesi. 
3. Kerro viestissäsi myös miksikäs juuri sinun kuuluisi saada nämä uniikit arskat kesääsi ilostuttamaan?

Kilpailu päättyy tasan viikon kuluttua eli tiistaina 8. heinäkuuta klo 21.00, jolloin ylin tuomaristo elikkä meikäläinen ja armas siippani valitsemme yhdessä voittajan mielestämme parhaan kommentin perusteella. Ja jos ei osata päättää niin arvotaan...

Nyt ei muuta kuin Pöllöjä valkkaamaan! Täällä jatketaan huomisenTerezinin päiväretken suunnitelua. Palataan! Pus!


107 kommenttia :

 1. Ihania! Ottaisin nuo aegolius eebenpuiset lasit! Ne ovat kertakaikkiaan upeat ja sopisivat juuri minun asusteisiini :)
  matkatarmail@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Nämä on kyllä huikean mahtavia pokia! Suomalaista designia ja ekologia - siksi toivon että arpa-onni suosisi minua. Ja jos näin kävisi, ottaisin Pulsatrix (Black) -mallit. sannakoo @ rocketmail.com

  VastaaPoista
 3. Oih, sulla on kyllä aina niin älyttömän kivoja juttuja arvonnassa!

  Mä valitsisin pöllöistä Tytonidaet ja toivoisin, että tämä voitti napsahtaisi juuri minulle, koska oon kovasti suunnitellut hommaavani arskat vahvuuksilla (oon ihan super likinäköinen), mutten ole löytänyt tarpeeksi hienoja kehyksiä, joihin raaskisin kalliit linssit laitattaa. Nämä on niin päheet, ettei näihin moneen kesään varmasti kyllästyisi! Toisaalta jos näihin ei linssien vaihtaminen onnistuisi niin ilomielin myös piilarit päässä patsastelisin näiden kanssa. :-)

  VastaaPoista
 4. Weckstrom.jenny@gmail.com
  Voi ihana arvonta! Näitä jo ihaillut kauan:) mulla hävis omat aurinkolasit hääpäivänä (oli päässä ennen meikkiä) eikä oo näkynyt sen päivän jälkeen. Just ajattelin et ens viikolla pitää mennä ostaa uudet kun sinne häämatkalle lähetään! Joten minä tykkäsin eniten TYTONIDAE, REDWOOD Pöllöistä. Ihanaa reissua teille:) -Jenny

  VastaaPoista
 5. En kestä! Mikä valinnan vaikeus .. Suosikeiksi nousi lopulta kuitenkin Glaucidium, Redwoodit.

  Mun kuuluis saada nää lasit, koska ensinnäkin ne on aivan huikeet! Ylipäätään koko idea on aivan mahtava ja se kuinka paljon pitää olla pokkaa perustaessaan tuon ikäisenä oma yritys. Toinen syy onkin se kuinka arvostan suomalaisia yrityksiä - varsinkin nuoria yrittäjiä. Miten ylpee voisinkaan olla jos saisin kulkee Pöllöt päässä. helena.hapulahti@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Voi kun voisin ottaa monetkin noista ihanista Pöllöistä. Mutta kyllä taitaisin valita Jubula Brown -lasit. :) Sopisivat aika täydellisesti tulevan rakennusinsinöörin kesätyyliin. Ja jo Pöllöt nimikin kolahtaa kovaa tälläiseen "pöllöhulluun" :D

  Hyvää reissun jatkoa! :)

  tusanna_92@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Oioioi niin hurmaavia laseja, mutta itselleni haluaisin ehdottomasti Aegolius Eebenpuut! Minun kuuluisi saada lasit, koska olen kovasti vailla uusia aurinkolaseja, sillä vanhat halkesivat juuri kahtia :< Haluaisin kannattaa kotimaista designia, mutta hinta kirpaisee tällä rahatilanteella (opiskelupaikaton ja työtön kun olen tällä hetkellä..)

  heidimarianne.oksanen@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Ninoxit, sairaan makeet ekoarskat. Nämä ekologiset arskat olisi päheet päässäni. Olen haaveillut puisista silmälasinkehyksistäkin jo pidempään.

  VastaaPoista
 9. Ooh! Varmaankin nuo naturaalit Bubot, sillä ne sopisivat näille pisamaposkille ja hiusten väriin. Polarisoidut tulisivat käyttöön siksi, että ne ovat erinomaiset kalastukseen, eikä minulta vielä sellaisia löydy. Polarisointi kun poistaa erinomaisesti kaikki heijastukset.

  Ja niin, mulla on synttärit 8.7. <3

  Ihanaa reissua teille, oot kaunis kuvissa pyöreine vatsoinesi!

  VastaaPoista
 10. Glaucidium Redwoodit ois päheät nenääni koristamaan ja syy voittoon olisi se, että silmäni ovat kroonistuneen niskavaivan jälkeen olleet harmillisen valoherkät, enkä pärjää auringossa ilman plehoja. Lisäksi aurinkolasit päässä ei tule siristeltyä turhaan, eikä näin ollen näytä ainakaan ikäistään vanhemmalta kun ei rypisty ;)
  johanna.rosenberg(at)gmail.com

  VastaaPoista
 11. Voi kun on kiva arvonta! Toivottavasti arpaonni suosisi minua, koska arvostan suuresti suomalaista käsityötä ja haluaisin ehdottomasti tukea opiskelijanuorten yritystä! Kaiken lisäksi lasit ovat varmasti laadukkaita ja kestäviä sekä myös älyttömän cooleja! Itse arpaonnen sattuessa kohdalleni valitsisin Glaucidium, Redwood - lasit. Oikein mukavaa reissua teille ja hyviä vointeja sinulle ja mukavaa kesää!
  Terkuin: Julia, julia.isoaho@hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Tätä arvontaa jo salaa mielessäni unelmoin, mutten uskaltanut toivoa.. ei sen suurempia perusteluja, kuin että takuulla päheimmät pokat ikinä. :) mikäli onnetar olisi suotuisa, ottaisin Glaucidiumit Redwoodilla nenälleni enemmän kuin mielelläni !

  eveliina.ryynanen@hotmail.com

  Ihanaa reissua teille, itsekin naapurimaassa olen parasta aikaa vierailemassa! :)

  VastaaPoista
 13. Ihana arvonta, jee !

  Nämä ihanuudet kotiuttaisin mielelläni :) http://pöllöt.fi/aurinkolasit-shop/nesasio-aurinkolasit-brown/

  Ja minun pitäisi ne saada lohdutuslahjaksi kun porukat ja sisko on reissussa ja mut jätettiin kotiin töihin ! :D

  VastaaPoista
 14. http://pöllöt.fi/aurinkolasit-shop/ninox-pahkinapuu-aurinkolasit/

  Emmätiiä, käviskö noi tähän päähän? valkkasinpa ne kuitenkin. Spostihan on laapalaura(at)gmail.com

  Perusteluna miksi : no tietty koska mun silmäpussit roikkuu välillä polvissa saakka, ja noiden lasien alle sais melko kivasti piiloon. Nimim. viime yönä kolme tuntia unta.

  VastaaPoista
 15. Eipä pöllömpi arvonta! Hieno innovaatio näissä aurinkolaseissa ja haluaisin itselleni ne siksi, että ne edustavat jotain ihan uutta ja käsityötä Tytonidae, redwood voisi tuoda särmää minun kesälook:iin.

  VastaaPoista
 16. Voihan pöllöt! Mä himoitsen noita Glaucidium Redwoodin laseja. Puu on mulle rakas materiaali <3

  Täällä Espanjassa aurinko paistaa tosi kirkkaasti ja arskat ovat päässä koko ajan ulkosalla. Mulla on tällä hetkellä mainiot rusketusrajat ja niitä voisi kyllä mieluusti muokata vaihteeksi Pöllön mallisiksi ;) Hauskimmat rusketusrajat jäivät sydämenmuotoisista aurinkolaseista, jotka surukseni hajosivat, kun istuin vahingossa niiden päälle reissussa, kun ne olivat rinkkani sisällä (rinkkahan on mainio tuoli esim. bussia odotellessa). Pöllöistä pitäisin kyllä parempaa huolta, koska ne olisivat mun hienoimmat arskat ikinä!
  tiinamie@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Redwoodit ottaisin jos voittaisin :)
  nazzdar@outlook.com

  Tällaiselle hippitytölle sopisivat hyvin ekologiset hipsterilasit :)

  VastaaPoista
 18. Valinnan vaikeushan tälle aurinkolasi-friikille iski kun vain yhdet pitäisi valita!! Pöllöiksi valikoitui Bubo-brownit.
  elli.virt @ gmail.com

  VastaaPoista
 19. No morjensta vaa. Jos voitto napsahtaisi kohdalleni niin AEGOLIUS Pöllöt menis miun aviomiehelleni. Meillä on 12.7 ensimmäinen hääpäivä, ja haluaisin yllättää hänet näillä ihanilla pöllöillä- Myö ollaan niin pöllöja yhessä. Ja ps. Arville ei ole seitsemän vuoden yhdessä olon jälkeen löytyny mieleisiä laseja. Haha. Mutta Pöllöt toivottavasti hälle onnii suo. ;) laara_88@hotmail.com

  VastaaPoista
 20. Jos kerrankin arpaonni osuisi kohdalle, valitsisin itselleni mustat megascope- lasit.
  Ja syy miksi tarvisin lasit: en omista yksiäkään kunnollisia aurinkolaseja tällä hetkellä, ja ensi viikolla alkaa helteet-tulee ryppyjä kun siristelee xD
  mira_koykka@hotmail.com

  VastaaPoista
 21. No nythän on niin, että tässä muutamia kuukausia sitten kysäisin sinulta aurinkolasiasiaa ;) Kysäisin Ray-Banien perään ja tilasin sinun suosittelemana Erikat, ja ka ne on kyllä mageet! Nyt toivoisinkin noita aikas samanmallisia pöllöjä (ninox) itselleni, koska pakkohan niitten on sopia minulle,ku ne sopii sinullekin kuin "hanska" ;) lauravehkonen@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Voi että miten mahtava kilpailu ja ihanat palkinnot. Itse valitsisin Pöllöistä Ninoxit (vaalea pähkinäpuu). Olen suuri pöllöfani ja fanitan myös suuresti suomalaista yrittäjyyttä, sekä sitä että opiskelijat työllistävät itse itsensä. Hyviä ja nättejä aurinkolaseja olen etsinyt jo hyvän tovin, ja näitä kuvia katsellessa tuntuu että juuri nuo minä haluan! Toivotaan että onnetar suosii siis tässä arvonnassa. (rimaka@utu.fi)

  VastaaPoista
 23. http://pöllöt.fi/aurinkolasit-shop/glaucidium-aurinkolasit-redwood/ nämä oisin huisin hauskat kesäbiitsillä ja festareilla! :).

  terveys1 (at) wippies.fi

  VastaaPoista
 24. Valitsisin kanssa noi Ninoxit, jos arpaonni osuis kohdalle! Oon pidemmän aikaan jo suunnitellut hankkivani kunnolliset aurinkolasit, mut en oo vielä löytäny "the arskoja". Tää merkki on mulle uus tuttavuus, mut kolahti kyllä samantien. Puu materiaalina on aina ollu mun silmään ja suomalaiset tekijät taustalla, ahh, kuulostaa ja näyttäis jopa täydelliseltä!

  tanja-tuominen@netti.fi

  VastaaPoista
 25. Kaija Pakkanen uskoo, että:

  "Intu tintu
  pikkulintu
  teki pesän
  asui siinä
  koko kesän
  syksyn tullen
  lensi pois."

  Mutta kotimainen Pöllöpä ei lennä pois vaan jatkaa huhuiluaan Suomen hongistoissa ja asfalttiviidakoissa ympäri vuoden. Läpi kirkkaitten kesäöitten aina aurinkohangille asti. Sitkasta, kestävää, ekologistakin laatua tämä birdie. Aina niin tyylikäs, cool, pop ja hip. Mie niin tahon nämä kamut. Näitä simmusuojia olisi erittäin mieluisaa ulkoiluttaa kesän ulkomaanmatkoilla ja tulevan kevään hangilla. Suomi ja nuori yrittäjyys maailmankartalle - omat herkät simmut kiittää.

  Bubo Brown on minun suosikki. annemari.alaluusua@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Luulin, että olen näistä puujutuista ajan hermolla, mutta mitä vielä! Pöllöt-aurinkolasit näyttävät hyvältä ja mitä tärkeintä, heillä on ajatusta laajentaa bambusta myös muihin puulajeihin. Odotan mielenkiinnolla! Bubo, Brown -lasit näyttivät parhaimmilta minun silmiin.

  VastaaPoista
 27. Ihanat!!!! Ninoxit on mun suosikki! Yksinkertaisesti pöllö tarvii Pöllöt ollakseen kokonaisvaltainen Pöllö :) Lisäksi koska nämä arskat kelluu, ei ole vaarallista jos vaikka Pöllö sattuu tiputtamaan ne järveen.. tai ämpäriin :) Nauttikaa ihqut kesästä :) (antzku86@hotmail.com)

  VastaaPoista
 28. Oih, ihana arvonta! Toivottavasti onni suosii ja saan samanlaiset lasit kuin sinulla omakseni, eli tahtoisin Ninoxit. Mulla on ollut nyt pari vuotta jotkut halpislasit, kukkakuvioiset, joten nää olis ihan mahtavat kun mätsäis kaikkiin asuihin! Mun kuuluisi saada nää, koska leveilisin niillä kaikille tutuille ja tuntemattomille eli siis mainostaisin Pöllöjäni ja toivottavasti tartuttaisin muihin ihastuksen niitä kohtaan. Olen jo nyt hehkuttanut niitä kavereille Instagramissa! T: Nepa (nerpatsa@hotmail.com)

  VastaaPoista
 29. Vitsi mitä afalaseja!!

  Oon koko alkuvuoden pohtinut et pitäs hankkia ihan oikeet aurinkolasit ku kuljen edelleen Aasiasta ostamillani, mitä ilmeisimmin feikeillä (vaikka kovasti yrittivät vakuuttaa et aidot on ja taas tyhmää vietiin;), jotka ei sit kuitenkaan silmää suojaa tuolta rakkaalta Auringoltamme. Olin miettinyt aika perus RayBaneja, mut nää jos mitkä olis kyl aivan huikeet! Pitkän harkinnan jälkeen, valinta osui laseihin: Glaucidium Redwood <3. Kerrankin olis vähän jotain muuta värimaailmaa kun mustaa :) Toivon, että (arpa)onni osuu kohdalle!

  Terkuin Heini
  heini.suokas@gmail.com

  P.s. Paljon Onnea pikkuisen johdosta, ja toivottavasti olot säilyy sen verran hyvänä että pystyt nauttimaan reissustanne! Turvallista matkaa! :)

  VastaaPoista
 30. Jos arpaonni suosii niin valkkasin itselleni Claucidium Redwoodit.
  Arskoille on aina tarvetta, varsinkin laadukkaille sellaisille ja mieluusti kantaisin nokkavarrellani laseja joita ei jokaisella vastaantulijalla näe.
  (meerielisa@gmail.com )

  VastaaPoista
 31. Nää Pöllöt on ihan mahtavat, niin hyvännäköiset ja kevyet päässä! :) Tilasin itselleni ikiomat Pöllöt parisen viikko sitten, itseasiassa sun blogin innoittamana ;). Kotimaista yrittäjyyttä on aina ilo tukea. Nyt vain kovasti odotan aurinkoisia kelejä! :D Toivottavasti arpaonni suosisi ja voittaisin poikaystävälleni Aegolius-Pöllöt. :) (virva.hyttinen@gmail.com)

  VastaaPoista
 32. Bubo sävyssä brown :)

  Ihanaa reissua ja kiitos mukavasta blogista!

  lasalmihe@gmail.com

  VastaaPoista
 33. oii!

  ottaisin nuo ninox , pähkinäpuut ! =) aivan huikeet :p
  jonnalle_@hotmail.com

  Jaa toivoisin voittavani, koska loma alkaa viikon päästä ja sit on tarvetta aurinkolaseille ! ;D Olettaen, että ne aurinkokelit tulee viimeistään sit ;D hihi

  Mukavaa matkaa sinne , nauti<3

  VastaaPoista
 34. Tuleekohan tää mun kommentti tsiljoona kertaa vai ei kertaakaan. :D Täällä säädän kännykän kans.

  Niiiiin superhienoja laseja, että vaikea valita yhtä. Mutta jos onni potkaisis mua, niin ehkä bubo brownit on kuiten lempparit.

  Siks toivoisin, että onnetar osuisi muhun, koska oon maailmankaikkeuden huonoinsurkeinonnettominsaamattomin aurinkolasien ostaja, koska mulle ei sovi mitkään kakkulat. Täällä lapissaki ku tää arska mollottaa kesällä jatkuvasti, niin silmät pitäis saada arskalta piiloon.

  VastaaPoista
 35. Ja onnettoman lasien ostajan sposti:
  kirsi.pulkka@gmail.com

  VastaaPoista
 36. Bubo brown olisi minun valintani. Ja miksi minä toivoisin voittavani..Ostin vuosia sitten aurinkolasit, jotka olivat kauniit, sopivat pallinaamaani ilman että näytin urpolta ja sen lisäksi ne saivat itseni tuntemaan aivan elokuvatähdeksi. Helmikuussa kaivoin noita ihanuuksia matkalaukustani Malediivien polttavan auringon alla ja rikkihän ne olivat menneet. Teipillä korjailu olisi vienyt parhaimman terän pois elokuvatähtifiiliksestä, joten lymyilin koko kaksiviikkoisen lierihattuni suojissa silmiäni varjellen. Selväähän oli, että saaren aurinkolasimarkkinat olivat sanalla sanoen aika surkeat. Uusia en ole vielä löytänyt ja eipä tämä sääkään ole saanut minua innosta kiljuen aurinkolasiostoksille. Joten kaksi kärpästä yhdellä iskulla..vältyn karmealta sovitusrumpalta, itkulta ja hammastekiristykseltä ja saan upeat ja uniikit Bubot nenänpäätäni koristamaan :)

  Ihkua lomaa!

  marisusanna@luukku.com

  VastaaPoista
 37. Pähkinäpuiset Ninoxit olivat suosikkini. Kerrankin aivan ihanat lasit, jotka heti kolahtivat =)!
  ninuska76@luukku.com

  VastaaPoista
 38. Olis mahtavaa voittaa noin ihanat arskat itselleen ja samalla tukea suomalaista yrittäjyyttä ja laadukasta käsityötä. Ihastuin Aegolius mallisiin! Elokuussa koittaa hartaasti odotettu matka Balille joten laseille olis taatusti käyttöä ja olis hienoa edustaa suomalaista designia ulkomailla! annikamaria2@gmail.com

  Huisia roadtrippiä teille! :)

  VastaaPoista
 39. Voi miten kauniit nuo siulla ovatkaan! :)

  Ihastuin heti Pöllöihin, mutta ihan kauhea valinnan vaikeus. Mutta jos voitto osuisi kohdalleni, niin melko varmasti päätyisin Jubula, brown malliin. Ne kai sopisivat kivasti miun pallopäähän ja ovat noin viehättävän persoonalliset. Ja sitten niitä perusteluita miksi miun kuuluisi voittaa... :D Tuota. Miulla olisi huutava tarve uusille aurinkolaseille, sillä edelliset optikon aurinkolasit on jo 6 vuotta vanhat (toki miulla on toisetkin uudemmat lasit, mut ne on sellaiset heikkolaatuiset halpislasit, että vaikka ne näyttää hyviltä, niin käyttö on vähäistä). Eli tarvitsisin kovasti uudet, laadukkaat auringolta suojaavat arskat.

  Arvostan suuresti laatua, erityisesti käsitöinä tehtyjä, ja Pöllöjen lasit täyttää laatukriteerini. Heheh. :) Asun Espanjassa ja täällä aurinkolasit, hyvät sellaiset, on melkein pikku pakko suurimman osan vuodesta (juu, miun vanhat lasit on ollu siis tosi kovassa käytössä). Ja tietenkin kutkuttaa ajatus, että mitäs jos espanjalaisetkin innostuisi näistä!? Olisi ihanaa "mainostaa" suomalaista designia täällä. :) Jos voittaisin Pöllöt, ne saisivat myös reissata miun mukana. Olen nyt elokuussa menossa Roomaan... :) Ai niin, ja pakko mainita Suomessa lomaillessani nyt viime sunnuntaina löysin neliapilan. Toisikohan se arpaonnea? :P

  vinna.vivi@yahoo.es

  VastaaPoista
 40. Nuo pähkinäpuiset Ninoxit ovat kyllä valtavan kauniit! En ole ikinä omistanut kunnollisia aurinkolaseja, viimeisimmät ostin kahdella dollarilla - ja hajotin kahtia viikkoa myöhemmin. Kauniit aurinkolasit ovat kuitenkin niin monikäyttöinen asuste, ja kuten sanoit, pelastavat huonoiltakin naamapäiviltä. Ajatus puisista laseista on kyllä mahtava, jotenkin uskomatonta, mihin kaikkeen se materiaalina taipuukaan ja vielä käsityönä. Parastahan olisi, jos lasit odottelisivat koti-Suomessa elokuun lopussa, niin paluu Tansaniasta Suomeen ei tuntuisi enää yhtään niin pahalta :) Ihanaa reissua teille, hienoa että pääsitte lähtemään! laura.k.pylvanainen@student.jyu.fi

  VastaaPoista
 41. Ihastuin Bubo brown-laseihin. Minun kuuluisi voittaa nämä lasit, koska en keksi enää mitään muuta keinoa miten saisimme kesän tänne Ouluun :) Ehkä uudet, päheet arskat olisi juuri se mitä tarvitaan, jotta aurinko osaisi suunnata säteensä tännekin (pidemmäksi aikaa kuin yhdeksi päiväksi). Terkkuja sateisesta Oulusta, nauttikaa reissusta! (ekaketti@student.oulu.fi)

  VastaaPoista
 42. Mie valkkaisin nuista nuo Tytonidae, redwoodit! ihanat <3 Juuri viikonloppuna harmittelin Seinäjoella Provinssirokissa sitä, että vaikka oli
  aurinkolasin päässä, en meinannu nähdä lavalle ollenkaan!! Aurinko paistaa porotti ihanasti ja lämpöisesti, mutta huonot aurinkolasit
  haittasi näkemistä :/ Tarvitsisin siis uudet aurinkolasit ettei tarvii enää keikkoja missailla :)

  Anniina

  anniinaj@hotmail.com

  VastaaPoista
 43. Aegolius Eebenpuu.
  Silmäthän tässä kostuu.
  Kauneuden edessä.
  Kohta silmät vedessä.

  En aurinkolaseja omista.
  Ei sellaiset elämääni somista.
  "Aurinkolasit"
  Leirikirjeessäkin luki
  Sellaisia omaa en, kävisikö muki?

  Uskoisin näiden aurinkolasien antavan minulle paljon.
  Koska sydämeni kertoo niistä runoa
  elämää
  ja sen suloa

  Ne antoivat inspiraation
  sydämen oman hallusinaation
  sitä määrätä voi ei
  toisinaan se antaa paljon.
  Kuten nyt
  Joskus ei
  Se on aina uusi.
  Ei ikivanha joulukuusi
  Siihen upota voi
  Sydän karkeloi
  luovuuttaan
  tuoreuttaan
  iloaan

  En tahdostani enempää kertoa osaa
  runolla haluani jakaa

  Mutta runoni jatkuu
  Niin kauan
  kunnes minua ole ei
  se nimittäin kertoo minusta
  se runo
  elämästäni
  ilosta
  ja surusta
  se kertoo kaiken
  se tuhoaa kaiken
  se muistuttaa
  ja ilahduttaa
  mutta se myös satuttaa

  Tämän syvällisen runon myötä halusin kertoa, että tuollaiset Aegolius Eebenpuu lasit olisivat mahtavat.
  maija.valimaki(at)gmail.com

  Kiitän ja kumarran sydän karkeloiden.

  -Maija

  VastaaPoista
 44. Pöllöt maailmankartalle - tai ainakin Saksan! Olen jo onnistunut hurmioimaan paikalliset muumimukeista korvapuusteihin ja karjalanpiirakoihin, joten nyt olisi pöllöjen aika. Keski-Euroopan valloitus alkaisi ehdottomasti Ninox-arskoilla :) saanuska[at]gmail.com

  VastaaPoista
 45. Valintani olisi Bubo brown -lasit! Klassinen malli ja ajaton väri käyvät vuodesta toiseen! Uudet aurinkolasit ilahduttaisivat tällaisen kylmän kalsean kesän keskellä kovasti :)) -Anniina (anniina_07@hotmail.com)

  VastaaPoista
 46. Suosikkini on: http://pöllöt.fi/aurinkolasit-shop/jubula-aurinkolasit-black/ ja miksi minun pitäisi voittaa.. Kaikki aurinkolasit on rikki (ja ne kaikki lasit on niitä ihania feikkilaseja etelän lomilta). elinan09@hotmail.com

  VastaaPoista
 47. Minä ihastuin Ninoxin pokiin, jotka sinulla on kuvassa nokallasi. Jos arpaonni suosisi, valitsisin juuri nuo lasit, sillä ne sopisivat täydellisesti suomalaisiin maalaishenkisiin häihimme. Laittaisin ne varmasti nokalleni hääkuviin. :) Kaunis puunsävy näyttäisi sopivan loistavasti alabaster-värisen pukuni kanssa.

  VastaaPoista
 48. Ja s-postiin unohtui. :) Siis
  niin.a@hotmail.com

  VastaaPoista
 49. Uudet lasit, kyllä kelpais! Ihme ettei kukaan ole vielä viitsinyt mainita, miten meikäläisellä on nyt pyörinyt nenän päässä ne samat lemppari-Reiskat jo kaks vuotta. Kaikki face- ja blogikuvat näyttää ihan samalta, kun puolet naamasta peittyy aina kyseisiin kakkuloihin :D Ei sillä, rakkaathan ne ovat, kihlamatkalta Venetsiasta ostetut, mutta uusille olisi kovasti tilausta. Vaikka nykyiset ovat RayBanit, en ole kellään silti nähnyt koskaan samanlaisia. Siksi ei olisi yhtään hassumpaa, jos saisi uudet uniikit lasit :)

  Käytin nyt hirveästi aikaa vatvoessani, mitkä lasit valitsisin. Päädyin Aegoliuksiin. Aivan ihanan malliset <3 Naureskelin muuten nettisivujen 15 hyvää syytä hankkia Pöllöt - kohdille. Kohta 12: Darran poistaja, parhautta :D

  elliina87@gmail.com

  VastaaPoista
 50. Ihana kuulla, että siellä voidaan hyvin ja matka jatkuu! :)
  Bubo, Brown sopisi kuin nenä päähän! Kauppaan pyöräileminen sateessa olisi niin paljon mukavampaa tuulilasit päässä! Aurinkoisella säällä riemu vasta repeäisi: olisi niin superkomeat lasit eikä kukaan näkisi mustia silmäpusseja, jotka seuraavat valvottuja kesäöitä.
  essisa @ wippies.fi

  VastaaPoista
 51. Nuo Glaucidium (redwood) lasit on mun ehdottomat lempparit!! Jos ne omakseni saisin niin niillä edustaisin ylpeänä suomalaista designiä täällä saapasmaassa. :) Ihanaa matkaa teille, nauttikaa babymoonista!!

  Mari
  marispuranen at gmail.com

  VastaaPoista
 52. Bubo brown olisi mun valinta, ja uudet aurinkolasit olisi kyllä niin tervetulleet noiden parin euron kakkuloiden tilalle. Jospa sitä vaikka loppukesästä olisi aurinkolaseille enemmän käyttöäkin, eikä näillä kotiäidin "palkoilla" kyllä kovin kummosia ostella..

  VastaaPoista
 53. Aegolius. Ne hyppäs tuolta valikoimasta heti silmille. Olisi ihan super hieno tilaisuus saada nää Pöllön lasit käyttöön. Olen etsinyt pitkään jo ton mallisia arskoka. Ne on mun mielestä vaa iha HIMO HIENOT!!!!! Toi puun väriki♥♥♥
  Sähköposti: jasssu.98@hotmail.com
  Ja oma blogi jota vasta alottelen kirjottaa: sweetjasmiina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 54. Nää on niin mageet plehat etten ole koskaan nähny! Itsehän en ole koskaan omistanut kunnon arskoja ja naamani huutaa Pöllön plehoja! ;-) Ottaisin Aegolius-malliset koska ovat todella coolit!

  Roniiiii

  VastaaPoista
 55. Ninox pähkinäpuu olisi minulle mieleisin valinta! Lähden reilun kuukauden päästä syksyn mittaiselle reissulle Balille, jossa aurinko paistaa harva se päivä. Nätit ja uv-suojatut aurinkolasit olisivat enemmän kuin tarpeen tuolla reissulla! Mikäli arpaonni suosii, yhteyttä voi ottaa osoitteeseen; palokanna@hotmail.com
  Mukavaa reissua teillekin!

  VastaaPoista
 56. Tällaiselle pöllöpäälle Ninoxit olisivat unelma, näyttävät tosi tyylikkäiltä sinunkin kasvoilla! Ja kirjaimellisesti pöllöpäälle, olen koko pienen 19-vuotisen elämäni aikana tuntenut häpeää isosta päästäni, johon ei tunnu mitkään arskat sopivan niin, etten näytä aivan munapäältä. Kerran löysin itselleni sopivat simppelit aurinkolasit, mutta lähtissäni ulkomaille, kaverini vahingossa kadottivat ne ihanuudet läksiäisjuhlien temmellyksessä, ja en vuoteen ole omistanut minkäänlaisia aurinkolaseja, kun ei vain mistään ole löytynyt isopäiselle sopivia, nättejä laseja! Nyt voisi kerrankin olla ylpeästi pöllöpää, noin siisteillä arskoilla ei haittaisi, jos muutama silmäpari lisää tuijoittaisi vastaan kadulla, ei pään koon vuoksi, vaan upeiden Ninoxien ansioista! Pääni tuskin tulee vuosien mittaan yhtään pienentymään, ja pitkäikäinen, ekologinen ja laadukas puu on varma valinta ja tyylikäs asuste vuosien päästäkin, päästä päähän, joten pidän peukut, ja pään, pystyssä! finnishgal(at)outlook.com

  VastaaPoista
 57. Jubula brownit suorastaan hihkuu, että ne tahtoo niin mun nenälle. Mulla ei oo arskoja eikä mulla oo ikinä ollut kunnollisia arskoja, hirvee homma istua terassikahvilla aina niin, että aurinko on selän takana. Epäonnistuneet asettautumiset auringossa ovat tietysti aiheuttaneet naaman täyteen ryppyjä! Iho/allekirjoittanut itsessäänhän ei vanhene, vain arskattomuus aiheuttaa sen ;) ! Ja kun yövalvomiset alkaa niin pitäähän väsähtäneet silmät saada piiloon; kesällä ja talvella, sisällä ja ulkona :D ! "Haaveissa vainko oot muuuuuuunnnn...."

  VastaaPoista
 58. Ja sitten se sähköposti unohtui kun niin innostuin: anna.bjornstrom@luukku.com

  VastaaPoista
 59. Olipas vaikea valita! Valitsin nyt kuitenkin Glaucidium, Redwoodit. Ne ovat yksinkertaisesti niin kauniit ja luonnonläheiset, että ne päässä esiintyisin ylpeänä. Juuri tuollaista lisää tyyliini kaipailen. Jos se aurinkokin jaksaisi alkaa paistaa, niin olisi uniikeille arskoille käyttöä:D
  voiton sattuessa kohdalle: sanojensirottaja@gmail.com

  VastaaPoista
 60. Moi,

  Voi mten huikea arvonta! Olen näistä lasista unelmoinut jo pelkästään niiden upean ulkonäön vuoksi. Pelkkää plussaa tuovat ekologisuus ja nuoret yrittäjät taustalla. Kevyetkin kuulemma ovat :) Nämä olisi siis mainio lisä matkatavaroihin ja päässäni ne pääsisivät näkemään tulevana kesänä ainakin Berliinin ja Santorinin. Myös lukemattomissa Suomen kaupungeissa tulee vierailtua :)

  Toivotaan että arpa suosisi ja jos näinkin onnellisesti kävisi, valitsisin ehdottomasti mustat Pulsatrixit. tmaaeks@luukku.com

  -Tanja-

  VastaaPoista
 61. Oi, kuinka ihania kaikki! Nuo Glaucidiumit saattaisivat olla eniten mieleeni. Tosin ehkä myös nuo Ninoxit sopisivat. Muutin juuri mieheni töiden perässä Saksaan, ja Pöllöt sopisivat hyvin vaatekaapistani löytyvän Suomi-muodin kanssa esittelemään suomalaista persoonallista muotoilua ja tyyliä. ;)

  VastaaPoista
 62. Nii.. Vielä se sähköposti: katariina.fast@gmail.com

  Ja hurjan hyvää ja ihanaa reissua teille! :)

  VastaaPoista
 63. En ollut koskaan kuullutkaan tällasesta merkistä, mutta voi ei miten ihana nimi! Mää olen viimeiset kuukaudet raskaushormoneissani bongaillut pöllöjä joka paikasta, ja jostakin syystä mulla on tullut ihan kauhea pöllökuume tai joku. :D Ostin hetken mielijohteesta tässä eräänäkin päivänä kaksi pakettia servettejä kun "niissä oli vaan niin söpöjä pöllyköitä!" Jos on olemassa aurinkolasit joiden merkki on Pöllöt, niin mun on ehkä pakko hankkia ne. :D On nuo kyllä tosin todella tyylikkäitä laseja, että sellaset ottais mielellän muutenki. Lisäksi bambun käyttäminen materiaalina on tosi mielenkiintoinen ja hyvä idea. Puusankaiset lasit tuntuvat varmasti käytössä melko hyviltä muovisiin verrattuna! Jos arpaonni osuisi kohdalle, niin ottaisin mustat Jubulat, ja antaisin ne miehelleni vaikkapa vauvalahjaksi. :) Hän käyttää paljon aurinkolaseja, ja mua on jo alkanut säälittää kun nenällä keikkuvat ainavaan kieroiksi vääntyneet feikki armanit. Pöllölaseja olis hyvä tarvittaessa sitten itsekin lainailla omaan käyttöön, ja olis kyllä mulle sopivin merkki ikinä. :D (En ehkä kestä miten söpö tuo pöllön kuva noissa sangoissa on!) S-postini on mairoomeo@gmail.com.

  VastaaPoista
 64. Heippa vaan! Itse olen monta vuotta käyttänyt ray baneja ja nyt voisi olla aika vaihtaa lemppariarskoja! :) Nuo Ninoxit olisi ehdottomasti parhaat! Pirita.meronen@gmail.com

  VastaaPoista
 65. Hei! Bubo Naturalit ovat suosikkini. Itse olen likinäköinen kuin norsu, ja omat arskani ovat vahvuuksilla varustetut. Mutta jos ja kun haluan fiinistellä piilareilla, ei nenänvarrelle ole mitään laitettavaa :( jos arpaonni suosii, niin yhteyttä voi ottaa osoitteeseen nikkanen1@hotmail.com.

  VastaaPoista
 66. Tytonidae, redwood! Aika yllättävän edullisia, ottaen huomioon, että ne tehdään käsityönä. Ei mitään heleppoa hommaa. :)

  Ihan mahtavaa, että olot jääneet pois. Ehkä pötkylä tajusi, että safkaa ei tipu, jos ei mamma saa syötyä. ;)

  VastaaPoista
 67. Aegolius, Eebenpuu olisi mun valinta, antaisin lahjaksi rouvalle. Hän lahjoi minua syntymäpäivän aruinkolaseilla jotka on just mun makuuni, Espanjan lipulla koristellut ja meikäläisen näköiset. Itsellä taas jäi minulle tyypilliseen tapaan synttärilahja ostamatta mutta nyt olisi sitten hääpäivä tulossa joka pitäisi yrittää muistaa... Vaimo arvostaa kaikkea luonnollista, laadukasta ja unniiklla tavalla erikoista, joten olen varma että hän ihatuisi näihin ikihyviksi. Ulkoilee paljon naperon kanssa ja on valitellut aurinkolaisen puutetta. Olisi siis iloa sekä mulle että vaimolle ja vielä naperollekin pitkien ulkoreissujen muodossa jos kullalle lasit voittaisin :D
  cristobalce(AT)gmail.com

  VastaaPoista
 68. Bubo brown on minun valintani, jos onni suosii :)
  Metsäalan ammattilaisena puu on lähellä sydäntä ja arvostan suuresti tällaista suomalaista käsityötä. Näkyvyyttä laseille voisin luvata ainakin Pori Jazzeilla ja Porisperessä ja kulkisivatpa prillit mukana tulevilla lomareissuillakin.
  katjasusanna.manninen@gmail.com

  p.s. sun blogi on ihana. eläimet ovat lähellä minunkin sydäntäni (varsinkin löytöeläimet. meillä kaksi löytökattia ja yksi viipurin katukoira) ja matkustaminen on ihanaa <3

  VastaaPoista
 69. Ooh, onpa kauniita. Tytonidae Redwood olisi todella kaunista katseltavaa ;).

  VastaaPoista
 70. Tervehdys! Ei tarvinnut kauan sivua selailla, kun lempparit jo löytyi: ninox! Aivan mielettömän ihanan malliset ja puukehykset! Kaikenlainen ihanuus yhtiön lasiin saatu mahtumaan,vau! Jos onni suosii,se on varmaa, että nämä lasit pysyvät päässäni tiukasti ;) mitä väliä vaikka aurinko ei aina paistakaan,voihan niitä siltiki pitää,sillä niin ihanat nämä on :)"
  -jenki

  VastaaPoista
 71. Heipsan! Törmäsin ihanaan blogiisi sattumalta, lukiessani yhden lempiblogini, Pukunin postausta. Ja jäin heti koukkuun! Aivan ihastuttava blogi, ihania kuvia, fiiliksiä ja pidän kovasti tavastasi kirjoittaa :) Hauskaa, kun sun blogissa näkyy tuo Sveitsi aikas hyvin, meinaan pikkusiskoni on juuri au pairina siellä, ja itselleni on tullut valtava into matkustaa tähän upeaan maahan. Sun blogi ei ainakaan vähentänyt sitä intoa ;) Eläimet, luonto, matkustaminen...kaikki ovat tärkeitä myös minulle.

  Ja siksi ihastuinkin tästä arvonnasta. En ollut kuullut tämmöisistä (upeista) aurinkolaseista aiemmin ja näähän on aivan mahtavia! Ekologiset, kauniit, kestävät, uniikit..lista jatkuisi loputtomiin. Jos voittaisin, niin valintani olisi Bubo Natural, ne on vaan mieluisimmat muodoltaan, ja mielestäni bambu on parhaimmillaan luonnollisen sävyisenä. Sähköpostiosoitteeni on pinja88@netti.fi.

  Miksi sitten juuri minun pitäisi saada nämä aurinkolasit? Koska arvostan puuta materiaalina ja jakaisin tietämystä näistä upeista laseista eteenpäinkin. Olen itse ollut 3 ja ½ kuukautta sairaslomalla, ja nyt kun viimein pääsen nauttimaan taas ulkoilmasta, olisi mahtavaa tehdä se tällaiset lasit silmien suojana! :) Useimmat aurinkolasit alkavat painaa päätäni nopeasti, joten nämä houkuttaisivat myös keveytensä ja joustavuutensa tähden.

  Ihanaa kesää!

  PS: Jossen siis vielä tehnyt selväksi, niin sait täältä uuden innokkaan lukijan. :)

  VastaaPoista
 72. Ekan oman auton omistajana tarvitsisin tietenkin autoilulasit kotimaanmatkailuun!
  Glaucidium, Redwood!
  holopaisen_veera [at] luukku.com

  VastaaPoista
 73. Aegolius olis varmasti mun valinta. Olen tuollaisia aurinkolaseja etsinytkin, mutta näistä en ollutkaan aiemmin kuullut :) Mulla on nykyään sellaset aurinkolasit, joita kehtaan käyttää vain autossa kun kukaan ei nää :D Opiskelijana ei ole oikein ylimääräistä massia ostaa uusia, joten niitä rumiluksia sitten käytän vain pakon edessä. Ihanaa matkaa teille ja toivottavasti olosi pysyy hyvänä :)
  t. elmeri
  elina_567@hotmail.com

  VastaaPoista
 74. Aegolius-lasit eebenpuun värisinä olisivat niiin coolit ja nätit aurinkolasit, ne valitsisin jos voittaisin! En ole koskaan omistanut oikeasti laadukkaita aurinkolaseja, vaan hankkinut kaikki arskani aina jostain seppälän alekorista kahdella eurolla tai vaihtoehtoisesti kirpparilta käytettynä, jolloin laadukkaasta uv-suojasta ei ole ollut tietoakaan. Olisi mahtia voittaa, nämä lasit päässä suojaisin silmäni ja säästyisin vanhempana kaihiriskiltä, tukisin suomalaista nuorta designia (plussat vielä siitä että merkin takana ovat innovatiiviset opiskelijat!) ja näyttäisin vielä kaupan päälle hyvältä :-) sallinen.saana.k@student.uta.fi

  VastaaPoista
 75. Tollaset ninoxit ois kivat.. Samanlaiset ku sulla. :) uusille laseille ois tarvetta. Sakke_92@hotmail.com

  VastaaPoista
 76. Aegolius-lasit ois kyllä ihan huiput! Puiset, egologiset kauniin näköiset lasit olis kyllä mun mieleen sillä olen hurahtanut aika lailla kaikkiin egologisiin vaihtoehtoihin. Todella kauniit ja yksilölliset lasit ois kyllä kiva saada piristään asua kun asua!:) minna.penkkimaki@kopteri.net

  VastaaPoista
 77. Heips! Olisihan se siistiä, kun ei varmasti kenelläkään voi olla ihan samanlaisia aurinkolaseja ;) Ja tarvitsen kyllä tämmöiset hienot Glaucidium Redwood Pöllöt, joita en vahingossakaan raski hävittää, rikkoa tai unohtaa jonnekkin! Osoite on kairi.sang@hotmail.com

  VastaaPoista
 78. Jumpe, empäs ole ennen nähnytkään puisia aurinkolaseja, mutta vitsi että on hienoja! Käytän koruissakin yleensä lähinnä puuta ja metalleja, joten vaikka nuo ruskeat Bubot sopisi sarjaan erittäin passelisti. Tällaisena vastuullisen kuluttamisen puolesta liputtavana hippeilijänä luonnonmateriaalista käsin Suomessa valmistetut aurinkolasit olis jo muutenkin ihan unelma - varsinkin kun nyt on käytössä muoviset markettilasit, sillä ei ole ikinä tullut satsattua kunnollisiin plekseihin. Täällä Portugalin kesässä aurinko kuitenkin porottaa niin kirkkaana, että jotakin tarvitaan maailman ja pohjolaan tottuneiden silmien väliin - mieluiten tietty jotain laadukasta ja kestävää! Ja onhan tuo aurinkolasien nimeäminen pöllölajien mukaan ihan supersöpö ajatus. Toivottavasti onni potkaisee ja huuhkajat istuvat pian nenälläni. :)

  Ps. Huikeaa reissua teille!

  VastaaPoista
 79. Aegolius,eebenpuu.Pitäisin näitä,ovat ihanat ja erikoisetkin hyvällä tavalla. samikoskinen@wippies.fi

  VastaaPoista
 80. Kotimainen käsityö on ihmeellistä tällaisessa tuotteessa - Hienoa! Yksilöllisyyttä. Uniikkia pöllöyttä. ;)
  Luonto tekee ihmiselle hyvää! Puu materiaalina on erityisen kekselijäs aurinkolaseihin. Puu on lämmin ja visuaalisesti miellyttävä vrt. muovi tai metalli - niin pähkinöinä näistä laseista. Pähkinäpuu Ninoxit ovat tosi kivan näköiset sinulla!

  Nämä - Tytonidae, Redwood -aurinkolasit - varmasti pirsistäisivät kesälomalaisen ilmeen. johanna.m@windowslive.com

  VastaaPoista
 81. valkkaisin varmaan nuo glaucidiumit! tarvitsisin kipeesti uudet arskat, edelliset on laatua h&m ja menossa pian aurinkolasien taivaaseen...! anniina.nirhamo@gmail.com

  VastaaPoista
 82. Vaimo on alkuihastumisen jälkeen kuittaillut, että nykyiset (ihan hyvät lasit) aurinkolasini ovat vanhan miehen lasit.
  Nyt jos saisi uudet nuorekkaammat arskat, saisi tuon vuosien kuittailun loppumaan.

  Valintani on siis Megascope, black

  Ojala.ville42 at gmail piste com

  VastaaPoista
 83. Puisista aurinkolaseista on tullut haaveiltua iät kaiket - ei tosin itselle, mutta poikaystävälle. Haluaisin kovasti ilahduttaa laseilla :) Valkkaisin poikakaverille valikoimasta Jubulat mustina!

  minullaonsiivet@gmail.com

  VastaaPoista
 84. uijuijuijuiiiii kui COOOLit!!!
  mun lempparit eli rakkaudet ensi silmäyksellä on nämä: http://pöllöt.fi/aurinkolasit-shop/glaucidium-aurinkolasit-redwood/ eli Glaucidiumit nimeltään. mä en ikinä koskaan elämässäni oo osannu käyttää aurinkolaseja ja voit kuvitella miten tälläsen aurinkoa rakastavan silmät suorastaan kiljuu aurinkolasien perään. ja noin coolien. siis noita opettelisin aikuisten oikeesti käyttämään. ja aikuisten oikeesti käyttäisin. i promise!

  kesatytonblogi@gmail.com

  ps. hauskaa reissua!

  VastaaPoista
 85. Oijoi, nämä on upeita!
  Uniikit lasit on aina hienoja, samoin puu materiaalina viehättää. Ja Suomalainen käsityö sekä pieni yritys tekee tietysti tästä vielä mahtavampaa.
  Itse olen viettänyt lukuisia tuskaisia hetkiä piilolinssien kanssa kamppaillen, ettei aina tarvitsisi käyttää aurinkolaseja vahvuuksilla. Nämä lasit olisi niin upeita, että ehkä piilareidenkin käyttö taas maistuisi. Valinta olisi Glaucidium redwood-lasit.

  Terhi ( tekolari(at)gmail.com)

  VastaaPoista
 86. Mielettömän hyvä yritysidea! Ja hienoa että ekologisuutta ja käsityötä vaalitaan! <3
  Myös käsityönä valmistamisen myötä tulevaa yksilöllisyyttä kohtaan sanon jes! :)
  Äärimmäisen herkät silmäni tarvitsevat suojikseen lasit kevään ja kesän, eli olen aurinkolasien paras kaveri (suurkuluttaja) :) <3
  Pian valmistuvan mökkiremontin myötä lasit ovat kovassa käytössä veden äärellä, kun suuntaamme mökkielämään.
  Ja tässä tilassa, samassa kun Sinäkin, ei muun voinnin lisäksi kaipaa päänsärkyä riesakseen. ;)
  Ihastuin erityisesti Aegolius-malliin. 8)
  hautala.sini@gmail.com

  VastaaPoista
 87. Voi, miten ihania nuo Pöllöt ovat- ja minulle vielä täysin tuntemattomia, joten kiitos sanan levittämisestä:)
  Raikas tuulahdus aurinkolasimaailmassa, kertakaikkiaan ja tuo ekologisuus on tietysti itselleni tärkeä pointti.
  Ja se, ettei näitä tee iso firma, vaan innovatiiviset opiskelijat. Mikäli onni (kerrankin) arvonnassa suosisi, niin
  nenälleni tulisi keikkumaan ebenpuiset Aegoliukset. Niissä on sopivaa vintagemaisuutta ja eebenpuu kuulostaa matskuna upealle.
  Toiset suosikkini ovat nuo Strixit jajos olisin mies, niin mustat Pulsatrixit houkuttaisivat kovasti:)

  VastaaPoista
 88. Voi mitä pöllöjä! Rakastuin! Pakko saada :) Jäätävän valintaprosessin jälkeen päätyisin Pulsatrix blackkeihin. Olen uusien arskojen tarpeessa koska onnistuin pudottamaan rakkaat reissusta ostetut Ray Banit viime viikkoisela purjehdusreissulla päästäni keskellä ulappaa. Siellä ne nyt lepäävät läntisellä saaristomerellä yli 50 metrin syvyydessä. Ehkä joku onnekas sukeltaja löytää ne aarteekseen.
  Anna (anna.tossavainen@gmail.com)

  VastaaPoista
 89. Hi! I got to know about this contest and brand Pöllöt throuhg Vivi Vinna, who is my girlfriend. She have talked so much about these sun glasses and contest so I didn't have no choice than participate myself as well. Those sun glasses are cool and hand made with natural material, which is cooler than other ones. If I win, I would give the glasses to Vivi as gift. I thing it's time to make a change with sun glasses issue, as she have had these same sun glasses for years! And also that's the reason, why I'm sure she would give a good home to Pöllöt.
  Pavlov ( chupacabras_2002@hotmail.com )

  VastaaPoista
 90. Tytonidae, redwoodist olis mun ehdoton valintani! Nämä tulis ehdottoman tarpeeseen. Vanhat meni rikki työn tiimellyksessä ensihoidossa ja nyt kärvistelen ihan ilman laseja ambulanssin ratin takana :( Kyllä nämä päässä jaksais auttaa hymy korvissa aamusta iltaan!

  - Päivi (paivi.hallanheimo@gmail.com)

  VastaaPoista
 91. Aivan ihaniahan nuo kaikki ovat! Valkkaisin kuitenkin tuon Asio-parin eebenpuusta, koska värillähän ei ole väliä kunhan se on musta!
  Syy, miksi juuri minun on saatava nuo lasit, on selkeä. Kihlattuni pelkää silmiäni hämärässä, ovat kuulemma liian isot ja iirikset mustaakin mustemmat. Haukkuupa hän minua tästä syystä omaksi pöllökseen, malliston nimi on siis kuin luotu mulle! Aurinkolasit (joita ei voi muuten olla ikinä liikaa!) ovat nenälläni lähes vuoden ympäri, koska silmäni ovat todella valoherkät.

  Pruttis
  essi . paukku (ät) gmail . com

  VastaaPoista
 92. Bubo Brown on mun suosikkini :) Tällä hetkellä en aurinkolaseja omista, olis kyllä komiaa kulukia kunnon klasit pääs ;) T:Anskuliini merenrantaelamaa@gmail.com

  VastaaPoista
 93. Voi ei, köllöttävät pöllöt! Oon hukannut mun vanhat aurinkolasit ja tänään viimeksi pyöräilin tuolla paisteessa avokin aivan vääränkokoiset (mallista nyt puhumattakaan) arskat päässä ja toivoin että ois ylimääräistä rahaa Pöllöihin. Löysin tuon firman muutamia viikkoja sitten ja oon viettänyt useita hetkiä heidän sivuillaan tutkien vaihtoehtoja. Rakastan käsityötä ja ekologisuutta ja puuta materiaalina ja tuota simppeliä designia! Ah. En millään osaisi valita mutta noi Ninoxit näyttää niin upeilta sulla että kallistun niihin :-) oon myös tämmöinen vaaleaverikkö niin toi sävy varmaan passais just eikä melkeen. T. sini.jarvela(at)lut.fi

  VastaaPoista
 94. Ihastuin Bubo malliin, ruskean värisinä. Rakastan aurinkolaseja, mutta hyvien lasien löytäminen on haastavaa, josko tästä löytyisi minulle passelit lasit :) (arjenjalokivia@gmail.com)

  VastaaPoista
 95. Parhaiten
  Öögät
  Lymyilisivät
  Loisteelta
  Öisin.

  Auringosta
  En
  Guitenkaan
  Osaisi
  Luopua.
  Ilonpelastuksena
  Upeat
  Sangat.

  essi.puranen@saunalahti.fi

  VastaaPoista
 96. Nuo sun ninoxit näyttää niin hyvälle, että mielelläni ottaisin itsekin samanlaiset:) Oon pidemmän aikaa katsellut noita pöllöjä sillä silmällä ja hajotin juuri vahingossa miehen lasit, joten joudun ostamaan sille uudet lasit ja jää itselle ostamatta. Siksi olisi todella jees voittaa tämä kilpailu :)

  VastaaPoista
 97. Tytonidae redwoodit näyttävät upeilta ja olisivat ehdoton parannus tämänhetkiseen aurinkolasitilanteeseeni: kaksi linssiä suojaa silmiä varmaan huomattavasti paremmin kuin yksi...

  Nauttikaa matkasta, näyttää ihanalta!

  Terkuin,
  Sanna, (heitarvaiset (at) gmail.com)

  VastaaPoista
 98. Tytonidaet näyttävät mitä täydellisimmiltä! Pöllöt ois huisit, koska suomalaisuus ja ekologisuus on lähellä sydäntä ja puu on muutenkin kiva materiaali. Tällä hetkellä mulla on aurinkolasit (tosin ne on hukassa...), mutta en oikein tykkää niistä. Uudet on hankinnassa, kunhan täydelliset löytyy, nämä vois olla, mutta hinta näin opiskelijalla tulee vastaan. Mulle käy monesti niin, että arskat menee rikki enkä millään löydä edes niitä ihan kivoja, siksipä tällaiset pöllöt: kauniit, istuvat ja kestävät lasit ois unelma. tunturigirl@gmail.com

  VastaaPoista
 99. Hmmm, taitaisipa noista tuo Bubo Brown olla meikkiksen juttu.

  Ai miksi minä? Näen jo sieluni silmin itseni elokuussa fiilistelemässä Kalifornian Pacific Coast Highwayllä Pöllöjen suojatessa supisuomalaisia silmiäni Ameriikan auringonpaisteelta. Eipä ne pöllömmät varmasti olisi myöskään Grand Canyona tai Niagaraa henki salpauten tuijotellessa. Eikä toki himoani näitä plehoja kohtaan vähennä sekään, että lähes kymmenen vuoden opiskelutaipaleen taisteltuani arvostan erittäin suuresti yritteliäitä opiskelijoita, joilla on näinkin mahtavia ideoita!

  VastaaPoista
 100. Jepjep. Unohdin sähköpostin! Eli lisäyksenä vielä kommenttiini hhpaanan (a) gmail.com

  VastaaPoista
 101. Aivan mahtavia laseja! Vaikka itse kärvistelen tällä hetkellä löysissä, naarmuisissa h&m muovilaseissa, haluaisin voittaa nämä lasit avomiehelleni. Ei mistään erityisestä syystä, vain siksi että rakastan häntä ja ilahtunut hymy hänen kasvoillaan yllätyksen saadessaan tuntuu ehkä miljoona kertaa paremmalta kuin se, jos voittaisin lasit itselleni. Hän on etsinyt oikeanlaisia, erityisesti ainutlaatuisia aurinkolaseja koko kevään, enkä keksi parempia kuin nämä ainutlaatuiset ja ekologiset Jubula black-pöllöt.
  Terveisin,
  sini.hautala@luukku.com

  VastaaPoista
 102. Onpas ihania nuo Pöllöt! Mielelläni kotiuttaisin mallissa Ninox (ja jos varaa olisi, toisetkin Pöllöt voisivat tähän koloon lennähtää.)

  Suomalaista työtä mielelläni kannatan aina opiskelijabudjetin sen salliessa, viimeisinpinä todisteina kaksi kappaletta Kainon ihania neuleita viime perjantain suomiretkeltä Köyliöstä. Nenänpäässä roikkuvat kuitenkin tällä hetkellä halpislasit made in China, kun pari kesää sitten edelliset kakkulat ottivat ja lompsahtivat melontaretkellä järven pohjaan ja uudet oli pakko saada nopeasti. Pöllöt päässä kelpaisi meloa, eikä putoamista tarvitsisi pelätä ihan koko ajan, kelluvia kun ovat ja polarisoidut linssit estäisivät veden heijasteet. Täydelliset siis tälle tytölle!

  ieza.blog@gmail.com

  VastaaPoista
 103. Ääk! Onpa ihania! Valitsisin Aegoliukset! Kuin siistiä olisi olla PUISET aurinkolasit! :D terkuin Veera, puhakka.veera@gmail.com

  VastaaPoista
 104. Minä kotiuttaisin itselleni Jubula blackit. Entiset arskat alkavat olla jo niin kärsineet näköiset,mutta en ole niistä kuitenkaan raskinut luopua,koska niiden korvaajia ei ole tullut vastaan ennenkuin nyt.

  waldomari@hotmail.com

  VastaaPoista
 105. Glaucidium redwoodit olisi juuri itteni näköiset. Tällaiset pokat tulisivat tarpeeseen tällaiselle aremmalle tapaukselle, jonka on yhä useammin alkanut tehdä mieli astua tutun ja turvallisen mukavuusalueen ulkopuolelle tyylin ja kulutustottumusten suhteen. Ja silloinkos tarvitaan tällaiset luonnonläheiset lasit nenälle, niiden takse voi piiloutua kun kuvittelee kaikkien tuijottavan. Enemmän luontoa ja luonnollisuutta ihmisten elämään!
  - Pike
  ( pinja.korvenoja@gmail.com )

  VastaaPoista
 106. Ei aitoa suomalaista12. elokuuta 2014 klo 22.06

  Kaikille kommentoijille tiedoksi: Pöllöt eivät ole suomalaista designia, vaan Kiinassa suunniteltuja ja valmistettuja laseja, joita Pöllöt-yritys tuo Suomeen. Pöllöt ei siis ole mitän muuta kuin maahantuontifirma. Siistit lasit kuitenki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotisivuillahan lukee oikein selvällä Suomella, että lasit valmistetaan käsityönä Kiinassa ja että yrityksen tavoitteena on siirtää tuotanto Suomeen! :)

   Poista

Hei, kiitti kommentista (: