2013/11/13

Lähtölaskentaa...

Hupsista. Kolme yötä ja sitten mennään! Siis jos mennään, kun ilmailualan lakko uhkaa astua kuvioihin perjantai-iltapäivänä, jolloin luonnollisesti osa lennoista on vaarassa peruuntua. En jaksa nyt edes miettiä koko asiaa tämän enempää, sillä olin saada eilen stressistä sydänkohtauksen ja vuodatin muutamat kyyneleetkin väsymyspäissäni. Univelka tosiaan painaa meidän molempien silmiä, kun olemme valvoneet, rakentaneet ullakkoa, pakanneet kamoja vuokralaisen tieltä laatikoihin, järjestelleet asioita ja tuplatsekanneet samat jutut about miljoona kertaa. Laatikoihin pakattavaa sälää on... paljon. Silmät pysyy auki suurinpiirtein tulitikkujen kannattelemina, mutta ei se mitään. Vielä kun jaksaa nämä muutamat päivät sinnitellä, niin voi alkaa pikkuhiljaa testailla miltä se luonnollinen unirytmi tuntuukaan ilman pakollisia kello seitsemän nolla nolla aamuherätyksiä. Jännä nähdä palautuvatko kroonisesti tummat silmänaluset lähemmäs normaalia ihon väriä vai pysyvätkö kestosilmäpussit messissä takaisin Suomeen asti.


 Pidetään siis peukkuja, että lauantaiaamuna istua törötämme mahdollisesta lakosta huolimatta koneessa kohti Lontoota. Mukana on toivottavasti kaikki tarpeellinen (kamera, passi ja pankkikortti) ja uskallan veikata, että kasvoilta saattaa löytyä pari voitonriemuista hymyä.

Ihanaa loppuviikkoa ystävät!

PS. Blogi tulee päivittymään reissumme aikana harvakseltaan, mutta yritän päästä huikkaamaan kuulumisia edes kerran pari viikossa. Jos siis haluat kuulla lätinöitäni maapallon toiselta puolelta hieman reaaliaikaisemmin, niin kannattaa seurata blogiani Facebookissa taikka Instagramissa!

EN // Two days of pa(ni)cking and then we are off to our honeymoon. 


42 kommenttia :

 1. Hurjaa, joko se lähtö on noin lähellä? :o Aika on mennyt kyllä hurjaa vauhtia. Mä piän peukkuja, että lento lähtee normaalisti :)

  VastaaPoista
 2. Peukkuja pidetään täälläkin, jotta lento lähtis normaalisti. Mukavaa reissua! ♥

  VastaaPoista
 3. Peukut täältäkin! On teillä kyllä rankat päivät ennen lähtöä, mutta kaikki on varmasti vaivan arvoista!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä pitänyt melkoista haipakkaa (: Onneksi nyt alkaa jo vähän helpottaa, kun tämän päivän jaksaa painaa menemään!

   Poista
 4. Apua, niin lähellä jo!! Tsemppiä viimeisiin häslinkipäiviin!

  VastaaPoista
 5. Tottakai lento lähtee! Täällä odotellaan jo reissukuvia ja -tarinoita pitkin maailmaa :)

  VastaaPoista
 6. Tsemppiä ja rauhoitushalaus! En tiedä miten nuo onnistuvatkin vähintään uhkaamaan lakolla myös lähes aina, kun olen itse lennähtämässä kotimaahan. Vaan kyllä te silti reissuun pääsette, ja uskallanpa epäillä että todennäköisesti jopa oikeaan aikaan! Veikkaan myös, että lopulta kunhan pääsette matkalle ja perspektiivit vähän vaihtuu, ei niitä stressikyyneleitä enää tule niinkään muisteltua. Siispä ihanan rentouttavaa hanimuunia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Oili! Ihana kommentti. Kyllä mua nyt jo taas hymyilyttää (:

   Poista
 7. Huuu, onnea matkaan! ♥ ♥ ♥

  Jaksakaa vikat päivät sisulla, se loppukiire on kyllä ihan hirveetä. Mut kyllä se sit unohtuu, kun istutte koneessa. Toivotaan, et lento lähtee, ja kyllä ne silmäpussit siitä kaikkoaa ennen pitkää! Huikeeta!!

  VastaaPoista
 8. Ihanaa, onnellista ja nautinnollista matkaa teille! Syksy vierähti, eikä saatu järjestettyä tapaamista. Teidän reissun jälkeen sitten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. terveisin Stiina

   Poista
  2. No voi ei niinpä! Meillä on ollut kyllä ihan mahdoton syksy tuon rempan takia, mutta keväällä sitten (: Ihan varamana!

   Poista
 9. Jeskamandeera miten nopeasti aika menee! Ihanaa matkaa ihana, nauttikaa! <3

  VastaaPoista
 10. kerkeisitkö tekemään sitä chihuahua-postausta ennen teidän lähtöä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi en kyllä valitettavasti ehdikään :( Pitää tehdä se sitten kun palaan kotiin. Olen pahoillani!

   Poista
 11. Olen seurannut blogiasi pitkään mutta kommentit jää aina väliin, mutta nyt siis oikein ihanaa matkaa teille!!!! Kaikki järjestyy varmasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana, että jätit kommenttia! (: Kiitos kovasti! Toivottavasti päästään aamulla matkaan!

   Poista
 12. Hyvää matkaa! Palatkaa iloisina ja ehjinä takaisin, nähdään kolmen kuukauden päästä! :) ♥

  VastaaPoista
 13. Oikein hyvää matkaa!! Kerraan huikea seikkailu teillä edessä! Meillä maailman valloitus häämatkan merkeissä ensi vuonna, joten innolla odottelen reissupostauksia sulta. :)

  VastaaPoista
 14. Jei, ihanaa reissua! ♡ Kylläpä aika on mennyt nopeasti.

  Kyllä te pääsette matkaan,ihan varppina! :)

  VastaaPoista
 15. Toivon totisesti ettei lakko sekoita teidän matkaa, pidän peukkuja. Oikein ihanaa ja rentouttavaa lomaa, nauttikaa <3!

  VastaaPoista
 16. Tehän lähdette ihan just! :) Ihanaa matkaa teille ja nauttikaa meidän Suomen sadekeleihin jäävienkin edestä!

  VastaaPoista
 17. Hei! Olen lueskellut blogiasi jo pitemmän aikaa..ihana, suloinen, elämänmyönteinen täynnä kauniita kuvia! Pikkupiskien ja ihanan Herra Hoon kuulumiset on aina plussaa ja pelastaa päivän! Hauskaa matkaa maailman ääriin..nauttikaa!!

  M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista (: Tosi kivaa, että olet viihtynyt täällä ja lupaamme kyllä nauttia!

   Poista
 18. Oottekohan päässyt lähtemään aikataulussa? Mitä mahtavinta matkaa!!! <3

  VastaaPoista

Hei, kiitti kommentista (: